|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Čvek 2010
21.1.2010 9:39:13   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: barika

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

kok pa je star?
pocaki do spomladi, jo bo toplo, bo dost lazje.

2 pa dva meseca (pa en dan)user posted image

Pol ga pe še ne rabiš matrat z kahlico. Počakaj na toplejše vreme, kot ti je že miška svetovala. Sej vem, da je tukej en kup super RR mam, katerih mladički so super truper in brez plenic že od 12m.....bla, bla, bla. Moj prvi je postal suh pri 2 letih in 8 m, drugi pri 18 m, ampak je bilo to posledično vezano na operacijo prepucija (ker ga je bolel luli, ni več hotel plenice gor-po domačeuser posted image ), pri tretjem pa tut verjetno ne bom tople vode odkrila ob odvajanju.

(odgovor članu barika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4626
21.1.2010 9:51:58   
resnično srečna
jutro še jaz...

mala ni hotela rokavic pa se ji je zanihtalo...lekcija za dobro jutro...no sej po mojem bo za domov dvoje hotela...

@Barika: počakaj...ko mu bo v glavi preklopilo bo šel čez noč...brez veze forsirat...

@stroški mobitela: nimam pojma...imam na trajnik...ampak zadnje čase bolj malo...sem ot Karensa:T2 stacionarec...mobitel je bil bolj ko ne izkljopljen...ni bilo časa za družabnost...včasih ga pa tudi pod 50 ojrov ni bilo...
by the potka...bo počasi treba v menjavo...imam penzion paket (dedi pokrovitelj)...pa a ste kaj na tekočem kaj je pametnega v akciji???

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
21.1.2010 9:55:54   
Arwenko
Jutrouser posted image

Položnice za mobitel: hmmm...odkar imam 2 telefona, mobitel in simobil, imam cca. 40 eur pri mobitelu in tam 20 eur pri simobilu, prej ko sem imela samo še mobitel nisem prišla izpod 100.

Jaz tudi še moram plačat položnice, res bo šla plača, pa pustimo to do večerauser posted image

Mene bolj skrbi, da nam je doma olja zmanjkalo, ker ne vem s česa ga bom plačala. user posted image

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
21.1.2010 9:58:00   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Mene bolj skrbi, da nam je doma olja zmanjkalo, ker ne vem s česa ga bom plačala. user posted image

to pa je šmorn ja...ker biti na mrzlem pa ni fajn...pujska bo treba razbit pa rezerve postrgat...

She
Within the measur

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
21.1.2010 9:59:15   
Anonimen
Evo, jst imam zdej ta paket, s tem, da je naročnina 1 leto sam 6€:

http://www.simobil.si/sl/packages.cp2?cid=F5B2808F-15C0-F821-2EFB-176F67B97EE7&linkid=package

In ta tel.:

http://www.simobil.si/sl/mobilePhones.cp2?uid=A079775D-4110-BA67-E90C-6B5765850845&linkid=mobilePhone&cid=308ED48E-9A30-57B0-F1D0-37BDD9C2898F

Neposredna povezava do sporočila: 4630
21.1.2010 10:03:11   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

kok pa je star?
pocaki do spomladi, jo bo toplo, bo dost lazje.

2 pa dva meseca (pa en dan)user posted image

Pol ga pe še ne rabiš matrat z kahlico. Počakaj na toplejše vreme, kot ti je že miška svetovala. Sej vem, da je tukej en kup super RR mam, katerih mladički so super truper in brez plenic že od 12m.....bla, bla, bla. Moj prvi je postal suh pri 2 letih in 8 m, drugi pri 18 m, ampak je bilo to posledično vezano na operacijo prepucija (ker ga je bolel luli, ni več hotel plenice gor-po domačeuser posted image ), pri tretjem pa tut verjetno ne bom tople vode odkrila ob odvajanju.

sej mudi se mu nikamor ne, do šole je še dalečuser posted image , če ima pa skoz plenico gor, dobi pa tak plenični izpuščaj, da adijo pamet,. pa ni važn katere plenice so.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
21.1.2010 10:03:18   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

to pa je šmorn ja...ker biti na mrzlem pa ni fajn...pujska bo treba razbit pa rezerve postrgat...

Ko bi mi vsaj uspelo enega mladiča prodat, bi imela ravno za 1000 litrov olja.

Neposredna povezava do sporočila: 4632
21.1.2010 10:05:00   
madela
Kratka pavza user posted image

O mobijih je govora? Jaz plačam,tam do 12€ z naročnino vred user posted image
Telefon imam samo za nujne primere,drugače pa se mi ne ljubi čvekat po njem. Pa še to raje uporabim,kar navaden telefon...sploh,ko je treba klicat na stacionalno omrežje.
Prej,ko še nisem imela tega telefona,pa tudi do 100€mesečno,kar mi je bilo full tu mač user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
21.1.2010 10:05:20   
barika

jutro še jaz...

mala ni hotela rokavic pa se ji je zanihtalo...lekcija za dobro jutro...no sej po mojem bo za domov dvoje hotela...

moj noče kape, šala, rokavicuser posted image , sem ga zadnjič parkrat v sneg vrgla, da je videl, da je res mrzlo, pol je pa lahko dal rokavice gor... ampak, če nima namena snega šlatat, ga ne prepričam v rokaviceuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4634
21.1.2010 10:08:14   
madela

jutro še jaz...

moj noče kape, šala, rokavicuser posted image , sem ga zadnjič parkrat v sneg vrgla, da je videl, da je res mrzlo, pol je pa lahko dal rokavice gor... ampak, če nima namena snega šlatat, ga ne prepričam v rokaviceuser posted image

Jaz pa moram moja dva mala prepričevat,da jih sploh dol dasta user posted image
V avtu ni šans,da jih data dol,zato zdaj naredim tako,da jih sploh nimata gor,če nimamo ravno namena zunaj bit...torej samo v avto in potem noter.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
21.1.2010 10:09:00   
madela

Ko bi mi vsaj uspelo enega mladiča prodat, bi imela ravno za 1000 litrov olja.

Napiš,kak oglas na bolho in se bo verjetno najdu kak kupec user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
21.1.2010 10:11:06   
Anonimen
Naš srednji (2,6let) pa obvezno hoče rokavice in to mu moramo natikat tiste na 5 prstovuser posted image . Kapo tut v avtu noče dat dol, no za šal mu je pa nekak vseeno. Je pa res, da v vsem oponaša starejšega brata in ta mora tut obvezno mrt rokaviceuser posted image .

(odgovor članu barika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4637
21.1.2010 10:12:19   
Anonimen
Ja arwenko, upam da dobite kupca. Je hudič tako, ko ubistvu imaš denar in ga nimaš.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4638
21.1.2010 10:17:39   
resnično srečna
joj arwenko sem videla slikice...cortki so...pa še zimski mladiči, ki so navadno kvalitetnejši od poletnih...

kako je bilo pa na razstavi?...kaj povpraševanja?

She
Within the measur

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
21.1.2010 10:18:15   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Ja arwenko, upam da dobite kupca. Je hudič tako, ko ubistvu imaš denar in ga nimaš.

Ja, tak to je...saj se bodo prodali, samo upam, da čim prej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
21.1.2010 11:05:47   
Klemy82
jutrčkaaa!

Jst.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
21.1.2010 12:10:38   
Arwenko

joj arwenko sem videla slikice...cortki so...pa še zimski mladiči, ki so navadno kvalitetnejši od poletnih...

kako je bilo pa na razstavi?...kaj povpraševanja?

Ja, na razstavi je bilo ful folka, pa ful so se zanimali, pa ful vizitk pobrali, zdaj pa upam, da kdo od njih tudi pokliče no.

Neposredna povezava do sporočila: 4642
21.1.2010 13:29:13   
Anonimen
mene bo pobralo od firbca!

moj je dobu 1 belo koverto. debelo, pa nekaj trdega je notri(kao karton) pa se nek cutim s prsti, da je notri!!!! pa s selotejpom je zalimana!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
in zdj se morm cist flegma delat, ko pride, da me kao ne zanima. ker ce bo vidu da me lomi, me bo je.bal, pa se 14 dni ne bo povedaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
  Neposredna povezava do sporočila: 4643
21.1.2010 13:31:24   
hektorina
Kaj gre ta kuverta nazaj v "prifkasl" beri: nabiralnik. Jaz bi jo dala nazaj noter in se delala, da nič ne vem o tem, da je že tam in čaka nanj...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
21.1.2010 13:31:27   
Arwenko
Jaz pri taki stvari vedno pokličem mojega, pa vprašam, če mu odprem in do zdaj je bil vedno odgovor ja, ker je ponavadi njega tudi zanimalo kaj je noter. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
21.1.2010 13:37:34   
hektorina

Jaz pri taki stvari vedno pokličem mojega, pa vprašam, če mu odprem in do zdaj je bil vedno odgovor ja, ker je ponavadi njega tudi zanimalo kaj je noter. user posted image

Očitno sem jaz bolj žleht...user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
21.1.2010 13:40:28   
Anonimen
eeeeeeeeeeeh....je reku naj odprem....user posted image

od mami pa fotra cestitka za god, pa 20€ notriuser posted image user posted image user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 21.1.2010 13:41:02 >

(odgovor članu hektorina)
  Neposredna povezava do sporočila: 4647
21.1.2010 13:41:14   
barika
jjjeeeejjjj sneži user posted image

hahah Arwenko, se vidi da sma iz istih koncev doma, jaz tudi pokličem in rečem, da ima pošto, pa odpremuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4648
21.1.2010 13:41:32   
resnično srečna
joj babe kaj sem jaz mojemu ušpičila 1x...za prvi april sem ga klicala, da je dobil poziv na vojaške vaje...uleti domov, pa išče pošto...pa rečem ja na tabli je z magnetkom prilepljena kot vedno
pa gleda in gleda in je tam bil listek: ljubi prvi april je...

sam glej hudiča...čez dva dni je pa res dobil vabilo...jao...je rekel, da sem priklicala te vaje he he

She
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 4649
21.1.2010 13:55:32   
Anonimen
kaj je 1x moj meni naredu za 1. april!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

me klice na siht, ce so policaji ze prisli do mene. da so se ustavili pri njemu na sihtu in ga vprasali da kje sem.

in jst valda cist gotova. popoldan sem delala. nic nisem mogla. na kraj pameti mi ni padlo da je 1. april!!!!

se tolko bol sem se sekirala, ker sva bila recimo 2 meseca pred tem v dikoteki, cisto blizu nas. in je bila racija. in valda se pri nas vsi poznamo med sabo.
in tud nisva bla cist trezna. pac sva se zabavala.
in- mater jimuser posted image user posted image user posted image user posted image ....cez kak teden,jst na sihtu in pride poddirektor pome, da me iscejo policaji.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
prsla policajka v uniforni, s policijskim avtom k meni na sih! in me cez celo firmo vlekla ven. in vzela zvezek in zacela sprasevat, da kje so bili otroci, ker je prejsnji vikend vidla mene in moza v tisti diskoteki!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in sem ji rekla, da pac pri mojih starsih. pa ona kar, ce res, da niso slucajno bili samo doma OMFG!!!!!!! in vzela podatke od malih dveh in od mojga fotrta pa mat teleonsko, da bo preverila, ce sta res bila tam!!!!(no, pol ni blo nic preverjanja)

jst sem mislila da bom dobila ****is!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?