|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del
21.1.2010 11:32:07   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sjmm še nekaj kaj pa so to šmornčki s kocmami sirčkauser posted image  

nardim testo za šmorn....podobno kot za palačinke...sam iz beljakov snegec stepem...pa nič sladkorja kot za sladki šmornček....pol pa vlijem v ponev , lepo počasi pečem na eni strani, na vrh pa namečem nekaj koskic sirčka...pač jošt, edamec kakršnega imate radi...pol še obrnem na hitro in to je to...naši imajo radi..k se sirček lepo razlije in zapeče...pa še dost hitr jeuser posted image

to moj dela user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
21.1.2010 11:33:33   
Urša08

sjmm a popravit je pa ne moreš, da dodaš malce začimbic, malce dodelaš

ma sej bom probala...sem žleht ne...pravjo, da se podarjenmu konju ne gleda v zobe!!

sej jz pa moj jo bova že jedla...sam naši ne marajo, da vse po vrst not plavauser posted image

Po vseh letih bi pa babi lahko poznala kaj njeni vnučki marajouser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
21.1.2010 11:34:18   
Urša08
Žiga se bo počasi zbudil saj spi že 2 uri, jaz sem eno rundo cunj v stroj vrgla, eno v sušilca, zdej grem pa kus kus skuhatuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
21.1.2010 11:34:44   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: antonia

Jutro, punce!

Jaz sem sama. Tako čuden filinguser posted image user posted image user posted image user posted image . Mali je bil predvčerajšnjim pol ure sam v varstvu, včeraj eno uro, danes bomo poskusili do kosila oz. če bo klriza, čakam na klic. Ufff, pomoje je meni hujše.

Še eno vprašanje - vidim, da vas veliko ne gre delat. A ste ujele tako bogate možekeuser posted image user posted image user posted image .
Namreč midva sva preračunavala in nama niti ne znese, da bi šel eden od naju na 4h. Je pa res, da nimava nobene finančne podpore s strani staršev, vzela pa sva tudi stanovanjski kredit, ker gremo s 1.4. na svoje. Mi je kar hudo, da bo mulček 8,5h v varstvu.

jst bi šla z veseljem v službo ampak je nimamuser posted image user posted image user posted image user posted image jo pa seveda iščem.... in zelo prav nam bi prišla še ena plačauser posted image user posted image user posted image

tud nam včasih težko znese in nimamo nobene finančne podpore.... ampak že to je ful k nimamo najemnine in ker si stroške vode in elektrike delimo mi2 plačama samo polovico drugo pol pa moji starši in zgoraj sta še stara mama in stricuser posted image user posted image user posted image user posted image zato pa včasih prenašamo razne oslarije......

jz sem doma že kr nekaj let...sam moj ima s.p.....kar tudi ni ravno zagotovljen dohodek...a do zdaj skupaj z otroškimi dodatki je kar lepo šlo...pa en kup kreditov imava...sam kr gre..je bla pa lani mal kriza...sam tud nimava nobene pomoči staršev...edino to, da živiva v stanovanju v hiši moževih staršev...nama pač ni blo treba kupovat stanovanja ali hiše...sam sva pa vse adaptirala.....jz pa sem občasno...pred Majem...pomagala očiju v restavraciji, ko jo je še imel...user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
21.1.2010 11:35:36   
Urša08
sjmm pri kus kusu piše razmerje 1:1 - a potem dam eno šalčko vode in ko zavre eno šalčko kus - kusa? A daš ti več vode?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
21.1.2010 11:36:03   
sjmm

ma sej bom probala...sem žleht ne...pravjo, da se podarjenmu konju ne gleda v zobe!!

sej jz pa moj jo bova že jedla...sam naši ne marajo, da vse po vrst not plavauser posted image

Po vseh letih bi pa babi lahko poznala kaj njeni vnučki marajouser posted image

sam tale babi ne....user posted image user posted image user posted image ...moja mami jih pa kr crklja...sam je predaleč in preveč zaposlena...sam kak vikend velja...sej se gremo v soboto mal pocrkljatuser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
21.1.2010 11:36:42   
sjmm

sjmm pri kus kusu piše razmerje 1:1 - a potem dam eno šalčko vode in ko zavre eno šalčko kus - kusa? A daš ti več vode?

lahk mal več vode...bo bolj prijetno mehak

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
21.1.2010 11:37:07   
Urša08

lahk mal več vode...bo bolj prijetno mehak

hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
21.1.2010 11:38:07   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

to moja tašča isto dela in jaz teh čorb ne jemuser posted image

ma, mi smo jo že včeri v ta zgorn štuk dobil in so vsi toook nose vihal...ma kva mi to pomaga, če morm pol vseen kuhat....sem mislila, da smo sam mi tok smotkaniuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
21.1.2010 11:38:23   
kayica24
Da še vas jaz na hitrco pozdravim...

Saj vas vsak dan berem sproti, ampak za pisat zmanjka časa...

Včeraj sva z dragim šla v šoping za tamalo princesito in je dobila celo novo garderobo..No, skoraj..Ne morem verjet, kako otroci hitro prerastejo oblačilauser posted image user posted image

Drgač je bla pa Marinela zdaj en teden bubana...Full prehlajena, sicer brez vročine, nosek pa bil zabasan full..Zdaj je že boljše, je pa skoraj zgubila glas od dretja, ko smo pucalki nosekuser posted image
Zdaj še malo kašlja,ampak bo že..Gre na boljše...

Katjuša...Vama z dragim želim še veliko lepih skupnih trenutkov in še kakšnega bejbija...

Vsem ostalim, ki se slabo počutite in vas možeki jezijo pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mihailo...Bravo za prve korakeuser posted image user posted image Mi jih še čakamo...

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
21.1.2010 11:39:48   
sjmm
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi je mož naložil pisarniško delo...ponudbe...dokler je princ v deželi sanjuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
21.1.2010 11:41:51   
kayica24

nardim testo za šmorn....podobno kot za palačinke...sam iz beljakov snegec stepem...pa nič sladkorja kot za sladki šmornček....pol pa vlijem v ponev , lepo počasi pečem na eni strani, na vrh pa namečem nekaj koskic sirčka...pač jošt, edamec kakršnega imate radi...pol še obrnem na hitro in to je to...naši imajo radi..k se sirček lepo razlije in zapeče...pa še dost hitr jeuser posted image

to moj dela user posted image user posted image user posted image user posted image

To smo mi jedli v Turčiji na dopustu...S tem, da so tam zraven sira didali še svež na kocke narezan paradižnik...mnjami...

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
21.1.2010 11:52:06   
Urša08
Eto kus kus se kuhauser posted image

Kayica super za novo garderobouser posted image user posted image user posted image user posted image

Dejte mi povedat, če ni skrivnost kok oblačil mate za svoje user posted image ?

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
21.1.2010 11:54:39   
Katjusa

jstdelam tako sam da dam not sveže sliveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in je ful dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
21.1.2010 12:01:11   
Čebel@

prevečuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
21.1.2010 12:01:14   
sjmm

Kayica super za novo garderobouser posted image user posted image user posted image user posted image

mi2 imava ene 5 dolgih bodijev, 5 kratkih, 7 bombažnih majč...ene 3 za na lepš, 3 lepe puloverčke, 5x trenirkne hlače za doma..že ponošene, 2 bol tko tko puloverčka, 3xlepe hlačke to go, 1x lepo trenirko to go,2x srajčka za n lepš, 2x bundica, 1x že ponošen pajacek za na sneg, 5x pižamca...nič posebnega...sam kak kos pa mora bit nov in lepuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
21.1.2010 12:02:01   
Čebel@

mi2 imava ene 5 dolgih bodijev, 5 kratkih, 7 bombažnih majč...ene 3 za na lepš, 3 lepe puloverčke, 5x trenirkne hlače za doma..že ponošene, 2 bol tko tko puloverčka, 3xlepe hlačke to go, 1x lepo trenirko to go,2x srajčka za n lepš, 2x bundica, 1x že ponošen pajacek za na sneg, 5x pižamca...nič posebnega...sam kak kos pa mora bit nov in lepuser posted image user posted image

ti si šla tole preštet?

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
21.1.2010 12:04:17   
sjmm

ti si šla tole preštet?
ne, vem na pamet..ne vem, kako to...sam kar se cunj tiče sem ful na tekočem...ponavadi k me mulčki sprašujejo...mami..kje mam to pa to...evo kr izstrelim..kera polica, kateri kupček...ma sej vem...user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
21.1.2010 12:05:46   
Katjusa
urša mi imamo ful oblekc nikol ne štejem...... vsake tolko kej oddam in novo pazim, imamo za kam it staro pa za doma.... okvirno ene 6 bodiyev z dolgimi rokavi 3 s kratkimi, ene 5 majčk za čez pa ene 5hlač za doma (trenirkic), nekaj lepih hlač žamet, jeans... kaka srajčka, pulovrček, kombinezon in še ene zimske hlače.... kupim samo bodiye ostalo nosimo kar imamo (kar dobimo)

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
21.1.2010 12:06:28   
Katjusa
sjmm user posted image user posted image user posted image user posted image si pa prav vojaško organiziranauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
21.1.2010 12:07:08   
Katjusa
moje številke so približne tko po spominuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lahko, da imamo česa kak kos več kak kos manjuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
21.1.2010 12:08:47   
claud

prevečuser posted image

isto...user posted image

Priblizno: 10 bodijev, 10-15 majck in puloverjev, 3 komplete trenirk, 2 jeans.....ma puno vsega...

Pa me folk sprasuje kaj bi ji lahko kupl za rd...igraco al kj za oblectuser posted image Pol pa vsakmu recm nc od tega ne rabi....ker trenutno ima res orenk zalogouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
21.1.2010 12:09:19   
Čebel@
sjmm.........vsa čast,resuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
21.1.2010 12:10:29   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: claud

prevečuser posted image

isto...user posted image

Priblizno: 10 bodijev, 10-15 majck in puloverjev, 3 komplete trenirk, 2 jeans.....ma puno vsega...

Pa me folk sprasuje kaj bi ji lahko kupl za rd...igraco al kj za oblectuser posted image Pol pa vsakmu recm nc od tega ne rabi....ker trenutno ima res orenk zalogouser posted image

moja mati ji je tudi mislila za oblečt kupit pa sva rekla da ne,da naj da raje €

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
21.1.2010 12:16:30   
claud
Ja sj jst tud rajs vidm dnar, sam mi je smotan direkt rect-tetam in stricem...pol pa po ovinkih namignemuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.