|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del
21.1.2010 10:51:36   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

a ma kera telefonsko od BIRDY

se ze dolgo ni javila...nimam ampak jo pogresam

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
21.1.2010 10:52:50   
Urša08

a ma kera telefonsko od BIRDY

kolumbo sigurno

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
21.1.2010 10:53:16   
Urša08
Baloncy uživajte na sankahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
21.1.2010 10:55:01   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Eko...
pa še naš današnji jedilnik...

Porova kremna juha, škampi na buzaro s širokimi rezanci in solata + jajčka.
Mislim pa, da bom Maticu namest pašte en pirejček nardila, če se ne bo napokal škampov. Ko jih je zadnjič jedel so mu skoz uha vn štrleli... user posted image

fajn jedilnik....user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
21.1.2010 10:55:06   
Urša08
sjmm uvau kr mama ti že rečeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz še čakamuser posted image user posted image user posted image Pa super da se je možek tako odrezaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
21.1.2010 10:57:32   
claud
Tanci sm na Igu...dons in jutrio od 16h do 19h delam..Lahko tud prides tja...sj dela res nimam velik...sm bl na netuuser posted image
as you wishuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
21.1.2010 11:00:30   
Čebel@
me je mati klicala-sva malo počvekaleuser posted image user posted image user posted image

balonchy......kako ste?

grem dat kuhat zelenjavo

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
21.1.2010 11:01:13   
sjmm
Nam pa je včeraj tašča prinesla en kotel zelenjavne juhe...ma je tak čudna...
itak, da jo noben ne bo hotel jest...

sej zveni to zelo nehvaležno...sam je čist brez okusa za kuhanje...sploh kake juhe ali zelenjave...ma sej razumem...so zrasli z mesom in krompirjem....sam ponavadi take čorbice tudi njen sin ne je ...tko, da so besede odveč...bi bli veseli..sploh mulčki kakih palačink...so rekli...ritke razvajene...sam tašča prav, da jih je za nas treba toookkk napečt....ma, penzionisti..nimaš kej...pol pa lahk kej na tv zamudi po začrtanem dnevnem urniku.....sej sem že včeri sama skuhala, pa bom dons tud...za Majčija imam itak še mal mineštrice od včeraj, pa bom še kak puding ponudila...naši obožujejo vanilijev puding doma skuhan, za podlogo pa jabolčno čežano, pa že včeraj so me prosili za šmornčke s kocmami sirčka...evo...pa bouser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
21.1.2010 11:01:20   
Urša08
Omakica je kuhana user posted image Jaz sem pa dons čist na izi, šparam križuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
21.1.2010 11:02:32   
Urša08
sjmm a popravit je pa ne moreš, da dodaš malce začimbic, malce dodelaš

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
21.1.2010 11:03:50   
Urša08
Sjmm še nekaj kaj pa so to šmornčki s kocmami sirčkauser posted image  

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
21.1.2010 11:04:26   
claud
balonchy dj mi poslji plis recept za danasnje kosilo....tole pasto.....plis, plis....user posted image
Kako das pa maticku skampe?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
21.1.2010 11:04:40   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Omakica je kuhana user posted image Jaz sem pa dons čist na izi, šparam križuser posted image user posted image user posted image user posted image
edino pravilnouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
21.1.2010 11:07:02   
tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: claud

Tanci sm na Igu...dons in jutrio od 16h do 19h delam..Lahko tud prides tja...sj dela res nimam velik...sm bl na netuuser posted image

kje pa delaš

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
21.1.2010 11:09:32   
baki
no midva še zdej nisva šla venuser posted image user posted image sem se z sestrično menla po telefonu nik mi je pa medtem vse piskre iz omare zdevu pol je pa not v njih sedu,pa se mal v omaro basuuser posted image user posted image .izkoristi,mama čvekauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
21.1.2010 11:11:51   
Katjusa
No pa sem vas dohitelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

KATJUŠA UŽIVAJ Z user posted image naj traja in traja user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

najlepša hvala vsem za čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image dragi mi bo za obletnico podaril, da je ju3 vzel dopust in mi je cel dan na razpolagouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem ful vesela, jst nas bom pa vse 4 peljala nekam se kopat za cel danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image daril si nisma kupovala, ker mormo mal šparatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če kupimo hiško si boma rqaje skupaj kaj za v hiško kuplauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo
vse naj naj za obletnico dekliščineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
21.1.2010 11:14:24   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: antonia

Jutro, punce!

Jaz sem sama. Tako čuden filinguser posted image user posted image user posted image user posted image . Mali je bil predvčerajšnjim pol ure sam v varstvu, včeraj eno uro, danes bomo poskusili do kosila oz. če bo klriza, čakam na klic. Ufff, pomoje je meni hujše.

Še eno vprašanje - vidim, da vas veliko ne gre delat. A ste ujele tako bogate možekeuser posted image user posted image user posted image .
Namreč midva sva preračunavala in nama niti ne znese, da bi šel eden od naju na 4h. Je pa res, da nimava nobene finančne podpore s strani staršev, vzela pa sva tudi stanovanjski kredit, ker gremo s 1.4. na svoje. Mi je kar hudo, da bo mulček 8,5h v varstvu.

jst bi šla z veseljem v službo ampak je nimamuser posted image user posted image user posted image user posted image jo pa seveda iščem.... in zelo prav nam bi prišla še ena plačauser posted image user posted image user posted image

tud nam včasih težko znese in nimamo nobene finančne podpore.... ampak že to je ful k nimamo najemnine in ker si stroške vode in elektrike delimo mi2 plačama samo polovico drugo pol pa moji starši in zgoraj sta še stara mama in stricuser posted image user posted image user posted image user posted image zato pa včasih prenašamo razne oslarije......

(odgovor članu antonia)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
21.1.2010 11:15:10   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

jutrro,..spat sem šla pb 20.10.....vmes smo se nekaj zbudil ,ker je Tarja tolk kašljala da je bruhnila....potem pa smo spali naprej do pol sedmih...Tarja je vstala, gledla NOdija..mi2 s Tiso pa sva se zbudili ob osmih zjutraj....

Včeraj sva imela 3. obletnico poroke...pa je možek vse pokvaril...tak da sem še danes čist mim.....ah ja
Sej bo...

Bodite v cvetju....

ajvy čestitke za obletnicouser posted image user posted image user posted image user posted image in vem, da ti dneva noben ne more vrnat ampak vseeno upam, da se ti možek pošteno oddolži

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
21.1.2010 11:15:46   
Katjusa

moj možek je en smotko...ampak njegova služba je pač taka da mora tolk dela, ne gre tko da če manj dela dobi manj €al pa če več da dobi več €...sva se pa mal pogovorila..on je že čist u drugem svetu in pomoje me sploh ne posluša oz, posluša me sam ne sliši kaj govorim k ma stu stvari u glavi...pol se pa kej zmenva pa čez pet minut pozab, pa ga čez ene tri dni vprašam pa sploh pojma nimauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
21.1.2010 11:19:15   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: claud

kje pa delaš

Na igu...Imamo novi ig center kjer imas vse od zdr.doma, lekarne, lokala, papirnice...
No tam delam v papirnici....
Koj ko prides po tisti doooolgi izankiuser posted image gres sam po prednostni, na desni vidis avtobusno postajo in naprej takoj rondo...ja rondo imamo tuduser posted image ....no in na rondoju je ena mal vecja lesena zgradba....tam je ciljuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
21.1.2010 11:25:54   
sjmm

ma sej bom probala...sem žleht ne...pravjo, da se podarjenmu konju ne gleda v zobe!!

sej jz pa moj jo bova že jedla...sam naši ne marajo, da vse po vrst not plavauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
21.1.2010 11:28:26   
sjmm

Sjmm še nekaj kaj pa so to šmornčki s kocmami sirčkauser posted image  

nardim testo za šmorn....podobno kot za palačinke...sam iz beljakov snegec stepem...pa nič sladkorja kot za sladki šmornček....pol pa vlijem v ponev , lepo počasi pečem na eni strani, na vrh pa namečem nekaj koskic sirčka...pač jošt, edamec kakršnega imate radi...pol še obrnem na hitro in to je to...naši imajo radi..k se sirček lepo razlije in zapeče...pa še dost hitr jeuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
21.1.2010 11:29:19   
sjmm

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
21.1.2010 11:30:14   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: baki

no midva še zdej nisva šla venuser posted image user posted image sem se z sestrično menla po telefonu nik mi je pa medtem vse piskre iz omare zdevu pol je pa not v njih sedu,pa se mal v omaro basuuser posted image user posted image .izkoristi,mama čvekauser posted image user posted image user posted image

barvo nikuser posted image user posted image user posted image ..se je treba zabavat...ni kejuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
21.1.2010 11:30:43   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

ma sej bom probala...sem žleht ne...pravjo, da se podarjenmu konju ne gleda v zobe!!

sej jz pa moj jo bova že jedla...sam naši ne marajo, da vse po vrst not plavauser posted image

to moja tašča isto dela in jaz teh čorb ne jemuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.