|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del
21.1.2010 9:25:49   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

evo slike so v albumu poroka na koncu-par komadovuser posted image
fajn so si te privoščileuser posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
21.1.2010 9:27:26   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

Jutro!

Naša nočka kar ok...Majči res kašlja..je zgleda od očija pokasiral k sta bla zdej 2 dni malo bol skupajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jz še kar ok...glede na prejšnje dni in preljubi obisk....user posted image

vas še kej preberem...grem malega bolnička nahrant...upam, da bo kej papcal

koš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vas

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
21.1.2010 9:28:42   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

evo slike so v albumu poroka na koncu-par komadovuser posted image
fajn so si te privoščileuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
21.1.2010 9:29:09   
TAMIKA3
naša nočka user posted image - tristan v svoji posteljci, meni prekratka user posted image

user posted image prišel ob 1:30, nič slišala user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
21.1.2010 9:29:14   
Urša08
Sjmm en milijon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Majčija

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
21.1.2010 9:30:03   
claud
Jutro!

user posted image user posted image mi2 s cebelo mojo sva se zdele eno uro stiskale pa cartale....user posted image je prsla do mene pa me po laseh bozala, pa objemala, pa lupckala.........joj kok je to nezno deteuser posted image Najlepse jutro!user posted image

Nocka tud solidnauser posted image user posted image

Kolumbo uau kaksno super razvajanje in pomlajevanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Katjusa se veliko lepih skupnih trenutkov vama zelimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

antoniauser posted image user posted image user posted image jst tud nimam bogatega deca.....se slepamo pr starsih....oz. nimamo druge variante zaenkrat....

Dons spet delat...

Kolumbo, tanci kdaj kofee????????!!!!! Mene od nedelje ni!!!!
Ce nimate cajt lohk tud po posti posljem!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
21.1.2010 9:32:14   
Urša08
sjmm en user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Če npr. za nas potrebuujem 1,5 šalčke riža kolk morm dat kus kusa? hvala ti user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
21.1.2010 9:38:38   
Ajvy
jutrro,..spat sem šla pb 20.10.....vmes smo se nekaj zbudil ,ker je Tarja tolk kašljala da je bruhnila....potem pa smo spali naprej do pol sedmih...Tarja je vstala, gledla NOdija..mi2 s Tiso pa sva se zbudili ob osmih zjutraj....

Včeraj sva imela 3. obletnico poroke...pa je možek vse pokvaril...tak da sem še danes čist mim.....ah ja
Sej bo...

Bodite v cvetju....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
21.1.2010 9:40:04   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

jutrro,..spat sem šla pb 20.10.....vmes smo se nekaj zbudil ,ker je Tarja tolk kašljala da je bruhnila....potem pa smo spali naprej do pol sedmih...Tarja je vstala, gledla NOdija..mi2 s Tiso pa sva se zbudili ob osmih zjutraj....

Včeraj sva imela 3. obletnico poroke...pa je možek vse pokvaril...tak da sem še danes čist mim.....ah ja
Sej bo...

Bodite v cvetju....

user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
21.1.2010 9:40:24   
MIHAILO
Jutro punce...Vceraj ,ko sem pisala sms je mIHAILO stal ob omari ,kar naenkrat sem ga zagledala sredi dnevene in je hodillllllllllllll...men so se kr solze srece vlile,pa nic mi ni bilo jasno...potem je na ritki pristal...pa zdj ga mam skoz na tleh in sem veliko bolj sproscena,on je full vesel in meni je veliko lazje npr pripraviti hrano ,ko je zraven mene na tleh ne pa v stajici in e buni ker me ne idi al pa v moji roki ko je vse tesko in se nevarno...To da je hodil je vceraj naredil 2x po enih 7 korakov ,a to pomeni da je ze shodil,danes ni se nc hodil,jaz ga pa naj kar pustim da sam gre,nic za rokice al???

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
21.1.2010 9:42:21   
MIHAILO
AJVY upam ,da se kmalu pozdravite in da bo mozek opravicil to kar je vceraj zgresil,da se ti bo oddolzil...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
21.1.2010 9:42:48   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Jutro punce...Vceraj ,ko sem pisala sms je mIHAILO stal ob omari ,kar naenkrat sem ga zagledala sredi dnevene in je hodillllllllllllll...men so se kr solze srece vlile,pa nic mi ni bilo jasno...potem je na ritki pristal...pa zdj ga mam skoz na tleh in sem veliko bolj sproscena,on je full vesel in meni je veliko lazje npr pripraviti hrano ,ko je zraven mene na tleh ne pa v stajici in e buni ker me ne idi al pa v moji roki ko je vse tesko in se nevarno...To da je hodil je vceraj naredil 2x po enih 7 korakov ,a to pomeni da je ze shodil,danes ni se nc hodil,jaz ga pa naj kar pustim da sam gre,nic za rokice al???
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pusti ga da gre sam,ne rabi rokic

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
21.1.2010 9:43:47   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Sej bo...

Bodite v cvetju....

super za uspešno nočkouser posted image user posted image user posted image
joj pa kaj ga desci biksajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
21.1.2010 9:47:03   
Urša08
Bravo Mihailouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
21.1.2010 9:47:40   
Urša08
Ajvy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image možeki včasih tudi kaj nenamerno zamučkajo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
21.1.2010 9:49:51   
Urša08
Žiga spančka, Nejc je pri babici, jaz grem pa mal za delomuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
21.1.2010 9:50:04   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Bravo Mihailouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
21.1.2010 9:54:30   
baki
kosilo se že kuha.omaka iz piščančjega mesa z zelenjavo+pire+rdeča pesa.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
21.1.2010 9:55:32   
baki
urša.....moj ne dela na preventu.dela v železarni.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
21.1.2010 10:07:13   
tanci29
DAN

evo smo se poštimali, ponaočinismo bogve kaj spali, najprej se je erik zbudu je še hano u luft vrgu, pol sta se med sabo menala in nista nč spala oz.noben ni nč spal smo se dranal u postl, enkrat sem dobila flašo u glavo drugič dudo tretjič me je en brcnu četrtič ta drug...ooooo sem mela poln kufr sem popokala hano nazaj u postlco, se je neki prtožvala, ampak je pol zaspala in smo vsi spali do 9ihuser posted image ...tko da je erik zamudu vrtec, midve sva pa dobro popapcale zajtrk prejle.
me je pa klical moj ves razpizden k spet ni obenga parkinga in se voz k en kreljo okol vrtca

katjuša-čestitke za obletnico in imejte se radi še naprej tako zelo

ajvy-mogoče bo današnji dan boljši. možeki ah ja, včasih so mal preveč zmedeni za nasuser posted image . pa vseeno čestitke za obletnico. kako ste z zdravjem, kaj bolje?

claud-jest razmišljam če bi se raj u petek doble, sam popoldne bi mogla z obema pridt in bi kavico bolj sama pila za mizo...what shuld we do?

baki-upam da res nisi med unimi 400 nesrečneži...res

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
21.1.2010 10:08:02   
sjmm

sjmm en user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Če npr. za nas potrebuujem 1,5 šalčke riža kolk morm dat kus kusa? hvala ti user posted image

ko popije vodo, ga je še 1x toliko kot prej ...po moje bo 1 skodelica zadostuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
21.1.2010 10:09:34   
sjmm

tud od nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
21.1.2010 10:11:37   
sjmm
KATJUŠA ZA VAJIN DAN

user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
21.1.2010 10:12:21   
tanci29
o sjmm še jest en vprsšsnje...mam sam tri jajca pa sem hotla spečt tole jogurtovo pecivo, pa se mi na da u štacuno dele letet k morm mal pospravt...česa zmanjšam da bo kokr tok ok pecevo...thanks

pa ti si že kaj bolje

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
21.1.2010 10:13:09   
tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

tud od nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa še od nasuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.