|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 2.del
20.1.2010 19:28:53   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: TejkaPK

No, pa da še jaz spet po dolgem času nekaj napišem :)

Še kar hodim v službo, kjer že veselo uvajam mojega nasledni oz. zamenjavo, hkrati pa že veselo odštevam dneve. Ker imam še nekaj lanskega dopusta in del letošnjega, ki ga nameravam koristit, da ne propade, bom že v začetku februarja (prve dni) doma.user posted image user posted image user posted image  Res že komaj čakam, ker se tudi mene še ni lotilo neko gnezdenje in imava z dragim še precej stvari po stanovanju za narest. Sem pa bejbiju začela po stenah slikice risat, tako da vsaj nekaj. Poudarek je seveda na začela, ker se je na 1/4 opravljenega dela ustavilouser posted image .

Drugače pa sem zasledila da vas ima kar nekaj planiran CR in ker sem sama tudi men vami bi vas prosila kakšen je postopek, da se do datuma pride (nameravam it rodit v PO)? Da bom vsaj malo ozaveščena, ko bom nasledni torek spet pri G na pregledu.

Ker sem iz druge Občine (Koper) kot je  porodnišnica me še zanima kako je potem s patronažno službo? Najbrž moramo samo poklicati in javiti, da sem rodila ali kako?

Kaj pa izbira pediatra (ja, tudi to me že malce matra)? A to kr pokličem v Zdr dom in naročim bejbija ali kako?

Hvala vsem ki se boste poptrudile z odgovori na moja vprašanja.

Lep večer

Jaz sem imela CR v PO in mi je G na pregledu v porodnišnici dal datum in rekel, da če se slučajno prej začne samo od sebe, naj pridem in mi takoj naredijo CR.

Tudi jaz sem iz druge občine kot porodnišnica. Ko greš domov, ti ob odpustu naročijo, da se javiš v ZD v domačem kraju. Jaz sem to storila še isti dan in že naslednji dan sem dobila patronažno na obisk.

Pri izbiri pediatra pa pri nas nimamo težav, ker je ena sama. user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu TejkaPK)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
20.1.2010 19:31:48   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

jessy nisi se dosti zmotila, sem našla stran in mi pride 540€ user posted image , dokler odštejem kredit mi ostane zelo malo, isto kot zdej 300€ in dragemu je do zdej tud ostajalo 300€ ker jih je firma izkoristila glede "recesije", pa zdej bodi pameten in kupuj za otroka in poskrbi za položnice pa vse.
Zdej je dragi začel na novem delavnem mestu in upam da bo bolje kar se tiče plače.
Še dobro da sem začela prej kupovat stvari za dojenčka, ker če ne, ne bi zmogla vsega kupit.

Saj se mi je zdelo, ker sem pri sebi prepričana, koliko bom dobila, saj se mi plača med letom ni spreminjala in sem prišla do nekje 65%. Škoda, ker ti tako malo nanese.
Glede na to, da praviš, da vama bolj na tanko gre, a si morda nakupovala kaj iz druge roke? Jaz sem pri Neji kar nekaj stvari (oblačil) kupila prek oglasov na http://www.mojalbum.com/ in sem bila z nakupom zelo zadovoljna. Je pa za pogledat, ker nekatere stvari so v trgovini cenejše.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
20.1.2010 19:44:31   
rožca26
Ojla!

Se sam na hitro javljam, ker bo šel Vid spat, pa mu ne bom več morila z računalnikom.
Skratka, današnji dan se je iz zlo j******a prelevil v zelo ok dan. Sm se mogla zgleda sam naspat, pa Videk tudi, in je bilo prec boljše. Sm dobila 2 zelo super sporočilca - 1. je bil za novi telefon, ker mi ta dobesedno umira v rokah user posted image , 2. pa je glede avta. Kot kaže, bomo v petek kupili novi avtoček user posted image , ker je cena kr ugodna - 5000 popusta na Grand Picassoja user posted image user posted image user posted image . Ma, sem res vesela!!!! Sam mormo res pohitet, ker te popusti veljajo le do konca januarja. Pa mojega avtočka bo treba prodat, pa bo. Sam mislim, da ne bo panike, ker mam corso user posted image user posted image user posted image
Skratka, toliko od mene za danes.

Upam, da mi punce, ki ste imele preglede, niste zamerile, ker vas nisem oznanila, sam jest sm bla res utrujena. Sorči user posted image . Drugače pa  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za uspešne preglede.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
20.1.2010 20:10:42   
Anonimen
Drugače pa sem zasledila da vas ima kar nekaj planiran CR in ker sem sama tudi men vami bi vas prosila kakšen je postopek, da se do datuma pride (nameravam it rodit v PO)? Da bom vsaj malo ozaveščena, ko bom nasledni torek spet pri G na pregledu.

Verjetno je to odvisno od P do P. Meni je G dal predlog, ko sem bila v 32 tednu. Poleg tega, mi je dal tudi napotnico za internista, da bom opravila preiskave. Predlog je on potem nesel v P (kjer on tudi dela), to gre baje na komisijo in potem dobiš domov datum operacije. Tri dni prej imam sprejem (pred operacijo), kamor pridem z vsemi dokumenti, pa oni ti še opravijo zadnje preiskave tam (vzamejo kri in vodo), greš domov potem pa greš večer pred operacijo na sprejem. Kako pa poteka ostalo, pa še ne vem....

(odgovor članu TejkaPK)
  Neposredna povezava do sporočila: 4404
20.1.2010 20:17:50   
vekybel
jessy sej sem si pomagala tako da sm si sposodla dost stvari od sestrične in nekaj sta mi kupila starša in brat za darilo pa je šlo. Zdej še čakam dinarčke od paketa in si greva kupit voziček, ostalo pa imava vse. Še kr sem bila skrbna in priskrbela vse za najinega sončka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
20.1.2010 20:19:07   
vekybel
Tiste ki ste imele CR, kako to poteka in kako ste se počutile takoj po CR in ali ste imele takoj svojo štručko zraven?

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
20.1.2010 21:13:27   
TejkaPK
SARA hvala

THINK PINK :)

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
21.1.2010 7:58:13   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

Tiste ki ste imele CR, kako to poteka in kako ste se počutile takoj po CR in ali ste imele takoj svojo štručko zraven?

Jest sm Vida videla šele naslednji dan, ker je bil v inkubatorju. Drgač pa, če si v popolni komi, se pol še kr neki časa omotičen počutiš. Mislim, da ti dajo tvojo štručko šele po tem, ko se dobro zbrihtaš. Ne vem pa točno,ker jest sem mela mal drgač. user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
21.1.2010 8:08:28   
branka28
Jutro!

Poročam včerajšnji pregled vse ok. user posted image je težka 1800g.
Dobila sem napotnico za v P za ultrazvok, da pogledajo user posted image če ustreza dolžina in g glede na to da imam diabetes. In pa napotnico za toxo.

Naslednji pregled imam 10.02.

L.p.user posted image

Moji sončici Marisa in Žanet.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
21.1.2010 8:16:28   
rožca26
user posted image

user posted image

PDP, NICK, STAROST, NOSEČNOST, SPOL, NASL. PREG.(NP), KRAJ PORODA, KILE 

1.3.2010
user posted image
cestnidrikač, 24 let      (2. user posted image ,?user posted image )    user posted image              

user posted image W.W., 28 let                ( 1.user posted image )         user posted image
user posted image  Petra, 24 let               (1.user posted image )             user posted image
user posted image  nivs                            (?user posted image )              user posted image
user posted image  tinč407                        (1.user posted image )            user posted image

2.3.2010

user posted image puma23                       (1. user posted image )             user posted image
user posted image rožca26, 26 let            (2. user posted image , 1user posted image user posted image )user posted image      LJ          
user posted image sara2007,22let           (2.user posted image ,1user posted image user posted image )   user posted image     PTUJ
user posted image  3vid, 29 let                 (2.user posted image ,1user posted image user posted image )   user posted image  
user posted image  balka, 32 let                (1.user posted image )             user posted image       PO

3.3.2010
user posted image
LaMay, 34 let             (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted image )user posted image     

user posted image Tjasa27                        (1.user posted image )               user posted image     LJ
user posted image Luskan, 38 let              (2.user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image  Tinkarčica                    (?user posted image ,?user posted image )        user posted image

4.3.2010
user posted image Pooh, 30 let                 (1.user posted image )              user posted image
user posted image  Tina50, 26 let               (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image                 

user posted image  7lina7, 36 let                (2.user posted image ,1user posted image user posted image )user posted image        MB
user posted image  Rocio, 28 let                 (1.user posted image )             user posted image
user posted image  Nežka                          (3.user posted image , 2user posted image user posted image ) user posted image

5.3.2010
user posted image
aygo, 27 let                  (2.user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image *naca*, 24 let              (1. user posted image )              user posted image

user posted image  jennyabc                      (?user posted image ,?user posted image )        user posted image

7.3.2010
user posted image
lindy, 27 let                  (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image   
user posted image maša06, 28 let             (3.user posted image ,?user posted image )        user posted image       

user posted image filip in jovana                (1. user posted image )              user posted image
user posted image silmarillion, 24 let          (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image                          

user posted image  vekybel, 28 let             (1.user posted image )             user posted image
user posted image  Manika                         (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted image )user posted image           

8.3. 2010
user posted image
Jessy                            (2.user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image          PO

user posted image  Lucika, 32 let               (2.user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image         MB
user posted image  Zoey, 33 let                 (1.user posted image )              user posted image        PO
user posted image  Čmrlika, 29 let             (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image      
user posted image  pea82                           (2.user posted image ,1user posted image user posted image )   user posted image                   

9.3.2010
user posted image  sanip, 26 let                 (2.user posted image , 1user posted image user posted image ) user posted image
user posted image  medvedekpu, 31 let      (1. user posted image )             user posted image

12.3.2010

user posted image skodrana mama, 26 let  (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image
user posted image  lakaya                           (2.user posted image ,1user posted image user posted image )    user posted image        PO  

13.3.2010
user posted image  user posted image
crvicek, 32 let          (2.user posted image ,?user posted image )  user posted image user posted image
user posted image  girl79                            (1. user posted image )           user posted image

15.3.2010
user posted image
Jassika, 34 let               (1. user posted image )          user posted image         KR
user posted image tia78, 30 let                  (1. user posted image )             user posted image
user posted image lunka1, 29 let                (1. user posted image )          user posted image          JE

16.3.2010
user posted image
valen, 32 let                  (1. user posted image )          user posted image                       

17.3.2009
user posted image loti 70, 39 let                 (2 .user posted image ,?user posted image )   user posted image              

user posted image lana70, 39 let                (2.user posted image ,?user posted image )    user posted image
user posted image  stella74                         (2.user posted image ,?user posted image )   user posted image
user posted image  linalina, 32 let                (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image
user posted image  karamela6                     (2.user posted image , 1user posted image user posted image )user posted image
user posted image  lorelaj, 28 let                 (1.user posted image )            user posted image        LJ

18.3.2010
user posted image
aleira, 29 let,                 (2. user posted image ,?user posted image )     user posted image

user posted image anya984, 24 let             (1.user posted image )              user posted image           
user posted image  nosečka24, 24 let,        (?user posted image ,?user posted image )       user posted image      KR
user posted image  Pikapolonica80, 28 let   (1.user posted image )             user posted image       LJ       
user posted image *pupsa*, 26 let              (2.user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image     

19.3.2010
user posted image
andrejka28, 28 let         (1.user posted image )              user posted image
user posted image  errai, 33let                    (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted imageuser posted image           

20.3.2010
user posted image
branka28, 30 let           (2. user posted image ,1user posted image user posted image )user posted image
user posted image vija vaja,                       (2. user posted image ,?user posted image
     user posted image
user posted image  TejkaPK, 29 let             (1.user posted image )             user posted image  
user posted image  sandrica23                   (2.user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image

21.3.2010
user posted image  malicki                          (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image
user posted image  ursa_p                         (2.user posted image , 1user posted image user posted image  ) user posted image         LJ

22.3.2010
user posted image MijaŠ,                           (2. user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image
user posted image  srečica, 29 let,             (2.user posted image ,1user posted image )    user posted image

23.3.2010
user posted image  ancy.com, 28 let,         (?user posted image ,?user posted image )       user posted image        

24.3.2010
user posted image zvezdici, 21 let               (1.user posted image )          user posted image        LJ

user posted image  MLADAMAMICA, 23 let   (1.user posted image )          user posted image          LJ
user posted image  plamen, 29 let               (1.user posted image )          user posted image         LJ

25.3.2010
user posted image mojcej77, 32let,            (1.user posted image )          user posted image  

user posted image  soni, 32 let,                  (2.user posted image ,?user posted image )  user posted image  

26.3.2010
user posted image  3Sonček3, 20 let,         (1.user posted image )          user posted image          NM   
user posted image  Tonjika, 23 let              (1.user posted image ,1user posted image )  user posted image

27.3.2010
user posted image strumf, 27 let                (2.user posted image ,?user posted image )   user posted image
user posted image  sneguljka1, 29 let         (1.user posted image )         user posted image         KR
user posted image  deily                              (2.user posted image ,1user posted image  user posted imageuser posted image

28.3.2010
user posted image  
Capyka,                       (2. user posted image ,1user posted image user posted image )user posted image       PO      
user posted image Anonimen, 29 let          ( 1.user posted image )            user posted image
user posted image  andra74, 35 let,           (1.user posted image )           user posted image    
user posted image  ursi2                            (2.user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image

29.3.2010
user posted image  ti.ha, 29 let,                  (1.user posted image )             user posted image
user posted image  zini                                (?user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image  Taska74, 35 let             (2.user posted image ,1user posted image user posted image )user posted image       LJ
user posted image  Lenčy, 22 let                  (1.user posted image )           user posted image         NM

30.3.2010
user posted image  
MiaSophia,                    (2. user posted image ,?user posted image )    user posted image

user posted image  pinakolada, 28 let         (1.user posted image )             user posted image        LJ
user posted image  Maja.Gal, 27 let             (2.user posted image , 1user posted image user posted image )user posted image       NM
user posted image  mammamia                     (1.user posted image )             user posted image          PO

31.3.2010
user posted image  mamika25                    (2.user posted image ,1user posted image )     user posted image
user posted image  meti.v, 27 let                (1.user posted image )           user posted image                             

?????

pikaapolonicaa, 26 let         (1.user posted image )           user posted image               CE

SKUPAJ NAS JE 90 SREČK NOSEČK! user posted image user posted image user posted image

user posted image ŠTEVILO PUNČK user posted image   = 27
user posted image ŠTEVILO FANTKOV user posted image   = 22
user posted image ŠTEVILO PRESENEČENJ user posted image  = 42

z nami so bile

aleunam
nena
marčevka2010
soncek4you

user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, PODČRTANO, Z DRUGO BARVO!!!!! DA BO RAZVIDNO OD OSTALEGA TEKSTA!!!

user posted image  user posted image     user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Urejanje dokumentacije:

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
21.1.2010 8:16:47   
rožca26
PREGLEDI NAŠIH NOSEČK

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JANUAR

četrtek, 21.01.2010

lakaya

petek, 22.01.2010

čmrlika

ponedeljek, 25.01.2010

maja.gal
soni
zvezdici

torek, 26.01.2010

TejkaPK
W.W.

sreda, 27.01.2010

pikapolonica80
pinakolada

četrtek, 28.01.2010

rožca26
7lina7

petek, 29.01.2010

lunka1

FEBRUAR

ponedeljek, 01.02.2010

mojcej77
sneguljka1

torek, 02.02.2010

Jessy
sara2007 + CTG

sreda, 03.02.2010

lenčy
strumf
sandrica23
mammamia
medvedekpu

četrtek, 04.02.2010

girl79
lucika

torek, 09.02.2010

zoey
vekybel

sreda, 10.02.2010

Tjasa27
plamen
malicki
andrejka28
branka28

četrtek, 11.02.2010

3sonček3

petek, 12.02.2010

lucika

ponedeljek, 15.02.2010

meti.v

ponedeljek, 22.02.2010

sara2007 - CR

sreda, 24.02.2010

lucika

MAREC

torek, 02.03.2010

lucika

petek, 05.03.2010

lucika

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, Z DRUGO BARVO, PODČRTANO, DA SE LOČI OD OSTALEGA TEKSTA!!!!

moder zapis - pregled
rdeč zapis - UZ, morfologija
roza zapis - 3D/4D

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
21.1.2010 8:20:16   
rožca26
vekybel - če te zanima koliko boš dobila porodniške, si pejdi to izračunat na spletno stran od CSD Šiška. Tam maš možnost info. izračuna bruto in neto plače.
Sneguljka1 - vsaj mislim, da si bila ti. Glede tega, da še nisi dobila dec. plače, ni panike, če vpišeš  le do novemberske, s tem da potem moraš začet vnašat od decembra 2008. Jest sm tko naredila, pa ni bilo panike. user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
21.1.2010 8:45:34   
sneguljka1
Hello,

zoey: vzela sva Switch Sophia, je tak bež-rdeč in ima tako bolj mehko blago, pa še okoli se da obrnit tisti del, s katerim je oblazinjen sedežek, je dvostranski.

rožca26: hvala za pomoč, men bi res zelo prav prišlo če bi mi vzeli tako kalkulacijo ker pričakujem malo nižjo plačo za december ker sem bla malo na bolniški tudi. Bomo videli, glede na to da mam rok konec meseca bojo lahko kaj težili ampak pač...

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
21.1.2010 8:51:31   
malicki
IZVIRNO SPOROČILO: branka28

L.p.user posted image

Midve pa se mi zdi da imava vedno preglede na isti dan user posted image

CR - pri meni je pa tako, da imam G v Zdr.domu in mi je včeraj povedal, da na nasl. pregledu (torej v 35t)dobim kao napotnico za porodnišnico, kamor bom šla na pregled, CTG itd., pa tam bodo pregledali tudi dokumentacijo od 1. poroda.... in potem se bodo v porodnišnici odločili ali CR ali ne.
Tako da je še vse v zraku in čakam user posted image  

Danes sem bila še zadnjič v laboratoriju, dala kri in se seveda spet načakala. Jaz res ne vem kaj tak prčkajo user posted image

Včeraj popoldne sem šla spet v šoping user posted image , kupila sem blago za dodatno posteljnino za košek, pa v Mullerja sem zavila in kupila blazinice, vato, flaško za čaj. Le za dudo se nisem mogla odločiti.
Na svoj račun je prišla tudi tavelika princeska, je dobila malo lepotnih pripomočkov user posted image  ogledalce, gumice, špangice...

Duda - katero ste kupile - silikonske ali one rjavo/rumene?

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
21.1.2010 8:59:06   
malicki
Ja pa včeraj sem na CSD uredila papirje za porodniško in tetika je rekla, da bodo dinarčki 15.2. Super!

Za očetovstvo pa se bova še odločila ali ga prej urediva ali po rojstvu. S tem se nama ne mudi, bo pač svoj dopust najprej koristil. Glavno da bodo čimprej dinarčki, ker se mi zdi, da sem malo preveč zapravljala user posted image

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
21.1.2010 9:18:07   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: malicki

Duda - katero ste kupile - silikonske ali one rjavo/rumene?

Jest bom od Nuka latex. Se mi zdi boljš.

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
21.1.2010 9:53:54   
Čmrlika
Dan!

evo, moj lubi je od včeraj uradno očka tudi temu, ki mi pravkar tišči vse organe v svojo smer user posted image user posted image
sva uredila, kljub temu da nisva imela avta.

malo sreče naju je pri tem tud spremljalo...po vezi, ki je slučajno prišla k lubiju ravno ko je rihtal prevoz za avtp, nam je ratalo da so avto do servisa odpeljali zastonj user posted image prišparala 50 € nuser posted image danes pa naju bo prišlo še 134 € user posted image pa še bodo pregledali elektroniko in pol bo še ziher kaj, kako srečo imava...nama je potem moj ati posodil avto user posted image

porihtana tud porodniška pa pomoč ob rojstvu... sem zdaj bolj mirna.user posted image

jutri pa pregled in sem kr nervozna k aj bo videl na uz in kak bo m vrat. me kr baše vam povem,k omaj se premikam na čase ...prvič semv tem času prekipevala od energije user posted image
smo pa pregurali že 8 dni, to je pa nekaj ,ne? user posted image

danes grem še na individualni razgovor za epiduralno in pol sem na seznamu...user posted image

je bla katera od mariborčank na predavanju predvčerajšnjim?

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 21.1.2010 9:57:42 >

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
21.1.2010 10:03:49   
malicki
Čmrlika - mi lahko prosim poveš kje si izvedela za predavanje o EA, ki je bilo 2 dni nazaj?
Jaz sem včeraj pozabila G vprašati. Zdaj pa ne vem kako se naj dogovorim za EA - ali naj preverim v ZD ali kar v porodnišnico pokličem?

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
21.1.2010 10:19:19   
Čmrlika
Sem pa Taji nabavla kostum za pusta včeraj in je cel večer v njem paradirala po stanovanju, se važla, gledala v ogledalo in se nasmihala sama sebi, joj je blaa lubana.
in pol izjava dneva...ji pravim da bo za pusta mela še pojtrček notr, ker majo klovn velike trebuhe... pa gre proti meni me poboža po bušiju pa pravi, mamica tudi bo koun ...user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
21.1.2010 10:22:28   
Čmrlika

Čmrlika - mi lahko prosim poveš kje si izvedela za predavanje o EA, ki je bilo 2 dni nazaj?
Jaz sem včeraj pozabila G vprašati. Zdaj pa ne vem kako se naj dogovorim za EA - ali naj preverim v ZD ali kar v porodnišnico pokličem?

pokliči v zdr dom a drolca na tel št 321 15 68 med 13 in 15 uro, ti bodo povedale kdaj bo naslednjič user posted image ... potem greš na to predavanje, ki je OBVEZNO in potem še na OBVEZEN .ind. razgovor potem si na seznamu in jo dobišuser posted image

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
21.1.2010 10:23:23   
malicki
Čmrlika sem že zrihtala. Ker mi ne da mira user posted image  sem poklicala v porodnišnico.

Če bo še katero mb-jevko zanimalo glede epiduralne:
Predavanje za epiduralno bo v UKC MB 4.2. ob 17.uri (16. etaža, velika predavalnica) - v sklopu šole za starše. Tam se pa še dodatno dogovoriš za vse ostalo.

Jaz definitivno grem. Za vsak slučaj da ne bom spet juckala v porodni user posted image  

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
21.1.2010 10:25:00   
malicki
Čmrlika - ti si bila na predavanju v ZD? Kako dolgo pa traja? Je verjetno tudi manjša gužva kot v bolnici.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
21.1.2010 10:29:52   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: branka28

Jutro!

Poročam včerajšnji pregled vse ok. user posted image je težka 1800g.
Dobila sem napotnico za v P za ultrazvok, da pogledajo user posted image če ustreza dolžina in g glede na to da imam diabetes. In pa napotnico za toxo.

L.p.user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
21.1.2010 10:32:48   
Čmrlika

Čmrlika - ti si bila na predavanju v ZD? Kako dolgo pa traja? Je verjetno tudi manjša gužva kot v bolnici.

ja v zdr domu sem bla. je ravno tak naneslo da je blo z danes na jutri, bi pa šla tud v bolnico saj veš ker se malemu mudi user posted image

neke gužve ni blo, je pa blo v okviru šole za starše in verjetno bodo meli tud v bolnici...sej pravim pokliči ti bodo povedle so ful prijazne... slabo urco je trajalo, pa pol še vprašanja če ma kdo , lahko pa po predavanju mirne duše greš

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
21.1.2010 10:34:34   
Čmrlika
malocki sma hkrati pisali user posted image

super da si uredila ...user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?