|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del
20.1.2010 20:47:20   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA
Ja kar klepetama bolj mama probleme z srečanjiuser posted image

Veš kokica včasih si študiram glej dve leti skor tu gor čvekamo ,pa vedno manj ljudi je za to.Ne vem jaz sem se na folk ful navadla ,pa nekak sem srečna ,da se lahko sprostim tu gor .Saj vem ,da imamo 1000 in eno stvar samo se ,pa tu ,pa tam najde čas a ne? Nevem včasih me zaboli ,da se ta tema zapre res.
se strinjam.
Men je tud tu bolje kot na FB... user posted image user posted image user posted image

Jeeeee, ker je Kokica tu, ne?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
20.1.2010 20:47:52   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: spps

Ni blo fajn, smo pa pregurali :D, še je bilo potem kar nekaj stvari.
naj vas ne prestrašijo bolani otročki, ni fajn, ampak moramo bit otrokom v oporo: Vem kako boli, ko si nemočen, ko otroku ne moreš pomagat...

Tolažite se  s tem,da je po 3 letu boljšuser posted image

Eno bolezen smo pregurali ostani jih še vsaj 150 krat tri noči povprečje je to 450 neprespanih noči omajgotuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
20.1.2010 20:47:59   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Veš kokica včasih si študiram glej dve leti skor tu gor čvekamo ,pa vedno manj ljudi je za to.Ne vem jaz sem se na folk ful navadla ,pa nekak sem srečna ,da se lahko sprostim tu gor .Saj vem ,da imamo 1000 in eno stvar samo se ,pa tu ,pa tam najde čas a ne? Nevem včasih me zaboli ,da se ta tema zapre res.
se strinjam.
Men je tud tu bolje kot na FB... user posted image user posted image user posted image

Jeeeee, ker je Kokica tu, ne?user posted image user posted image user posted image

suvejdauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
20.1.2010 20:48:29   
tasa_m

user posted image
oooooo, hvalaaa user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
20.1.2010 20:48:44   
KOKICA32

Dvakrat se bomo okrog obrnile in bo to že sedanjost. OMB!user posted image Prehitro minevo vse skupaj. Meni je to skoraj leto v mojim sončkom tako hitro minilo, da to ni res. Kaj vam tudi...Meni je tak hudo. user posted image

jaaaaa, prehitro vse skup. user posted image user posted image user posted image

A tebi tudi? KO ga gledam kako sedaj že stopica....pa mrmrlja svoj  govor..pred par meseci pa je bil še takoooo mali...user posted image user posted image

Pol ,pa vdarite po drugem ,pa boš spet na starih tirihuser posted image user posted image user posted image

Tiho bodi...user posted image ..mogoče pa res kmalu, če ne bo znosno v službiuser posted image user posted image user posted image

To mi delaj pri nas ma ati tudi neke želje samo jaz se ne grem več čeprav se otrok ne bi branlauser posted image .Mam ,pa isti problem ko mi ni za v službo same coprnce mam za sodelavkeuser posted image ,ampak se tolažim ,da grem za 4 ure delat ,pa čao oni se pa naj nategujejouser posted image

user posted image user posted image user posted image

Tudi to je pri meni opcija, da grem delati za 6 ur. Saj se lahko kasneje to odločim, ne? No, do 3 leta.user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
20.1.2010 20:48:52   
tasa_m

ITAK !!!! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
20.1.2010 20:50:02   
KOKICA32

3,2,1 jeeeeiii srečno novo leto!!!

spps nazdravje!

Ti si rekla, da bo leto naokoli, preden bomo na 80-tki user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Pa tota naša Tasika! Spomin pa imaš! Bravo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
20.1.2010 20:50:24   
tasa_m

spps nazdravje!

Ti si rekla, da bo leto naokoli, preden bomo na 80-tki user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Pa tota naša Tasika! Spomin pa imaš! Bravo!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
20.1.2010 20:50:32   
PERSIDA

aha...lepi spomini...sta obdržali stike?

Enako razmišljava. Tudi meni ni vseeno, da bi šla RR v "stečaj". JAz sem se navadila, da pridem sem kaj vprašati ali katero potolažiti ali sama kaj pojamrati. Tudi mene zaboli. user posted image
Samo glejva pozitivno, poglej današnji večer. Skoraj kot v starih časih, ne?user posted image

Sem zarobantila na fb-ju,pa ni glih nekega efekta malo ,pa že.Čebelca me ne je*euser posted image .

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
20.1.2010 20:50:38   
KOKICA32

Ni blo fajn, smo pa pregurali :D, še je bilo potem kar nekaj stvari.
naj vas ne prestrašijo bolani otročki, ni fajn, ampak moramo bit otrokom v oporo: Vem kako boli, ko si nemočen, ko otroku ne moreš pomagat...

Tolažite se  s tem,da je po 3 letu boljšuser posted image

Eno bolezen smo pregurali ostani jih še vsaj 150 krat tri noči povprečje je to 450 neprespanih noči omajgotuser posted image

matematika ni bila nikoli moja jaka stranauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
20.1.2010 20:50:42   
spps

spps nazdravje!

user posted image  Happy New Year- AGAINuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
20.1.2010 20:51:32   
KOKICA32

Enako razmišljava. Tudi meni ni vseeno, da bi šla RR v "stečaj". JAz sem se navadila, da pridem sem kaj vprašati ali katero potolažiti ali sama kaj pojamrati. Tudi mene zaboli. user posted image
Samo glejva pozitivno, poglej današnji večer. Skoraj kot v starih časih, ne?user posted image

Sem zarobantila na fb-ju,pa ni glih nekega efekta malo ,pa že.Čebelca me ne je*euser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Saj sem vedela, da je moglo nekaj biti. BRAVO!!!!user posted image user posted image user posted image

MČ je šla klobaso jesti.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
20.1.2010 20:51:33   
spps

moraš še enkratuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
20.1.2010 20:51:58   
KOKICA32

se strinjam.

suvejdauser posted image

Kaj je?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
20.1.2010 20:52:02   
tasa_m

čebela je rekla, da nima časa za RR

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
20.1.2010 20:52:20   
KOKICA32

ITAK !!!! user posted image

user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
20.1.2010 20:52:25   
spps

spps nazdravje!

user posted image user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 20.1.2010 20:56:00 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
20.1.2010 20:52:56   
KOKICA32
Kdaj so te NAjii tak lasi zrastli, da še je ni nazaj?user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
20.1.2010 20:53:16   
KOKICA32

čebela je rekla, da nima časa za RR

AHauser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
20.1.2010 20:55:03   
tasa_m
Jej, zdaj pa en za mojo dušo user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
20.1.2010 20:55:34   
tasa_m

Kdaj so te NAjii tak lasi zrastli, da še je ni nazaj?user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
mogoče pa ma lasne podaljške user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
20.1.2010 20:55:35   
PERSIDA
Nekaj mi povejte a si vaši malčki že ščetkajo zobke? jaz sem jima kupla predvčerajšnjim ,pa da vidiš kak si jih glancatauser posted image .Upam,da se ju prime kaj ,da se nebota pol afnala ko pride pasta za zobe.Sem zadnjič dobila napotnico ,da jih moram pri šintaru naročituser posted image .Moja mami je skor v smeh prasnila se je zadržala samo cel dan ji ni šlo v glavo kaj bota onadva pri zobozdravnikuuser posted image
Še dobro ,da sem bila jaz s tem seznanjena ,ker drugač bi tudi verjetno malo čudno gledala.user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
20.1.2010 20:56:08   
tasa_m

[link=http://images.google.com/imgres?imgurl=http://maaadddog.files.wordpress.com/2009/03/homer-simpson-brain-mri1.jpg&imgrefurl=http://maaadddog.wordpress.com/2009/03/08/sen-ted-kennedy-dumbass-massachusetts-brain-scan-leaked-to-the-press/&usg=__zOPzvo03Q7Xz7nHo5QkbfXLjaxQ=&h=300&w=400&sz=13&hl=sl&start=9&um=1&itbs=1&tbnid=K65XyS0rWwwLQM:&tbnh=93&tbnw=124&prev=/images%3Fq%3Dsimpson%2Bbrains%26hl%3Dsl%26rls%3Dcom.microsoft:sl:IE-SearchBox%26rlz%3D1I7ADBF_en%26um%3D1][/link]
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ka te to maš? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
20.1.2010 20:56:54   
tasa_m
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
20.1.2010 20:57:11   
Najaa

Nekaj mi povejte a si vaši malčki že ščetkajo zobke? jaz sem jima kupla predvčerajšnjim ,pa da vidiš kak si jih glancatauser posted image .Upam,da se ju prime kaj ,da se nebota pol afnala ko pride pasta za zobe.Sem zadnjič dobila napotnico ,da jih moram pri šintaru naročituser posted image .Moja mami je skor v smeh prasnila se je zadržala samo cel dan ji ni šlo v glavo kaj bota onadva pri zobozdravnikuuser posted image
Še dobro ,da sem bila jaz s tem seznanjena ,ker drugač bi tudi verjetno malo čudno gledala.user posted image

Mamo sam en zob. Ta še ni bil očiščen. user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?