Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 20:47:20
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Ja kar klepetama bolj mama probleme z srečanji Veš kokica včasih si študiram glej dve leti skor tu gor čvekamo ,pa vedno manj ljudi je za to.Ne vem jaz sem se na folk ful navadla ,pa nekak sem srečna ,da se lahko sprostim tu gor .Saj vem ,da imamo 1000 in eno stvar samo se ,pa tu ,pa tam najde čas a ne? Nevem včasih me zaboli ,da se ta tema zapre res. se strinjam. Men je tud tu bolje kot na FB... Jeeeee, ker je Kokica tu, ne?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 20:47:52
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps Ni blo fajn, smo pa pregurali :D, še je bilo potem kar nekaj stvari. naj vas ne prestrašijo bolani otročki, ni fajn, ampak moramo bit otrokom v oporo: Vem kako boli, ko si nemočen, ko otroku ne moreš pomagat... Tolažite se s tem,da je po 3 letu boljš Eno bolezen smo pregurali ostani jih še vsaj 150 krat tri noči povprečje je to 450 neprespanih noči omajgot
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 20:47:59
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Ja kar klepetama bolj mama probleme z srečanji Veš kokica včasih si študiram glej dve leti skor tu gor čvekamo ,pa vedno manj ljudi je za to.Ne vem jaz sem se na folk ful navadla ,pa nekak sem srečna ,da se lahko sprostim tu gor .Saj vem ,da imamo 1000 in eno stvar samo se ,pa tu ,pa tam najde čas a ne? Nevem včasih me zaboli ,da se ta tema zapre res. se strinjam. Men je tud tu bolje kot na FB... Jeeeee, ker je Kokica tu, ne? suvejda
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 20:48:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps oooooo, hvalaaa
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 20:48:44
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dvakrat se bomo okrog obrnile in bo to že sedanjost. OMB! Prehitro minevo vse skupaj. Meni je to skoraj leto v mojim sončkom tako hitro minilo, da to ni res. Kaj vam tudi...Meni je tak hudo. jaaaaa, prehitro vse skup. A tebi tudi? KO ga gledam kako sedaj že stopica....pa mrmrlja svoj govor..pred par meseci pa je bil še takoooo mali... Pol ,pa vdarite po drugem ,pa boš spet na starih tirih Tiho bodi... ..mogoče pa res kmalu, če ne bo znosno v službi To mi delaj pri nas ma ati tudi neke želje samo jaz se ne grem več čeprav se otrok ne bi branla .Mam ,pa isti problem ko mi ni za v službo same coprnce mam za sodelavke ,ampak se tolažim ,da grem za 4 ure delat ,pa čao oni se pa naj nategujejo Tudi to je pri meni opcija, da grem delati za 6 ur. Saj se lahko kasneje to odločim, ne? No, do 3 leta.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 20:48:52
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jeeeee, ker je Kokica tu, ne? ITAK !!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 20:50:02
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m 3,2,1 jeeeeiii srečno novo leto!!! spps nazdravje! Ti si rekla, da bo leto naokoli, preden bomo na 80-tki Pa tota naša Tasika! Spomin pa imaš! Bravo!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 20:50:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m 3,2,1 jeeeeiii srečno novo leto!!! spps nazdravje! Ti si rekla, da bo leto naokoli, preden bomo na 80-tki Pa tota naša Tasika! Spomin pa imaš! Bravo!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 20:50:32
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 aha...lepi spomini...sta obdržali stike? Ja kar klepetama bolj mama probleme z srečanji Veš kokica včasih si študiram glej dve leti skor tu gor čvekamo ,pa vedno manj ljudi je za to.Ne vem jaz sem se na folk ful navadla ,pa nekak sem srečna ,da se lahko sprostim tu gor .Saj vem ,da imamo 1000 in eno stvar samo se ,pa tu ,pa tam najde čas a ne? Nevem včasih me zaboli ,da se ta tema zapre res. Enako razmišljava. Tudi meni ni vseeno, da bi šla RR v "stečaj". JAz sem se navadila, da pridem sem kaj vprašati ali katero potolažiti ali sama kaj pojamrati. Tudi mene zaboli. Samo glejva pozitivno, poglej današnji večer. Skoraj kot v starih časih, ne? Sem zarobantila na fb-ju,pa ni glih nekega efekta malo ,pa že.Čebelca me ne je*e .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 20:50:38
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: spps Ni blo fajn, smo pa pregurali :D, še je bilo potem kar nekaj stvari. naj vas ne prestrašijo bolani otročki, ni fajn, ampak moramo bit otrokom v oporo: Vem kako boli, ko si nemočen, ko otroku ne moreš pomagat... Tolažite se s tem,da je po 3 letu boljš Eno bolezen smo pregurali ostani jih še vsaj 150 krat tri noči povprečje je to 450 neprespanih noči omajgot matematika ni bila nikoli moja jaka strana
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 20:50:42
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m 3,2,1 jeeeeiii srečno novo leto!!! spps nazdravje! Ti si rekla, da bo leto naokoli, preden bomo na 80-tki Happy New Year- AGAIN
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 20:51:32
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 aha...lepi spomini...sta obdržali stike? Ja kar klepetama bolj mama probleme z srečanji Veš kokica včasih si študiram glej dve leti skor tu gor čvekamo ,pa vedno manj ljudi je za to.Ne vem jaz sem se na folk ful navadla ,pa nekak sem srečna ,da se lahko sprostim tu gor .Saj vem ,da imamo 1000 in eno stvar samo se ,pa tu ,pa tam najde čas a ne? Nevem včasih me zaboli ,da se ta tema zapre res. Enako razmišljava. Tudi meni ni vseeno, da bi šla RR v "stečaj". JAz sem se navadila, da pridem sem kaj vprašati ali katero potolažiti ali sama kaj pojamrati. Tudi mene zaboli. Samo glejva pozitivno, poglej današnji večer. Skoraj kot v starih časih, ne? Sem zarobantila na fb-ju,pa ni glih nekega efekta malo ,pa že.Čebelca me ne je*e . Saj sem vedela, da je moglo nekaj biti. BRAVO!!!! MČ je šla klobaso jesti.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 20:51:33
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 aha...lepi spomini...sta obdržali stike? Ja kar klepetama bolj mama probleme z srečanji Veš kokica včasih si študiram glej dve leti skor tu gor čvekamo ,pa vedno manj ljudi je za to.Ne vem jaz sem se na folk ful navadla ,pa nekak sem srečna ,da se lahko sprostim tu gor .Saj vem ,da imamo 1000 in eno stvar samo se ,pa tu ,pa tam najde čas a ne? Nevem včasih me zaboli ,da se ta tema zapre res. Enako razmišljava. Tudi meni ni vseeno, da bi šla RR v "stečaj". JAz sem se navadila, da pridem sem kaj vprašati ali katero potolažiti ali sama kaj pojamrati. Tudi mene zaboli. Samo glejva pozitivno, poglej današnji večer. Skoraj kot v starih časih, ne? Sem zarobantila na fb-ju,pa ni glih nekega efekta malo ,pa že.Čebelca me ne je*e . moraš še enkrat
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 20:51:58
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Ja kar klepetama bolj mama probleme z srečanji Veš kokica včasih si študiram glej dve leti skor tu gor čvekamo ,pa vedno manj ljudi je za to.Ne vem jaz sem se na folk ful navadla ,pa nekak sem srečna ,da se lahko sprostim tu gor .Saj vem ,da imamo 1000 in eno stvar samo se ,pa tu ,pa tam najde čas a ne? Nevem včasih me zaboli ,da se ta tema zapre res. se strinjam. Men je tud tu bolje kot na FB... Jeeeee, ker je Kokica tu, ne? suvejda Kaj je?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 20:52:02
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Sem zarobantila na fb-ju,pa ni glih nekega efekta malo ,pa že.Čebelca me ne je*e . čebela je rekla, da nima časa za RR
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 20:52:20
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jeeeee, ker je Kokica tu, ne? ITAK !!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 20:52:25
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m 3,2,1 jeeeeiii srečno novo leto!!! spps nazdravje! Ti si rekla, da bo leto naokoli, preden bomo na 80-tki Pa tota naša Tasika! Spomin pa imaš! Bravo!
< Sporočilo je popravil spps -- 20.1.2010 20:56:00 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 20:52:56
|
|
|
|
KOKICA32
|
Kdaj so te NAjii tak lasi zrastli, da še je ni nazaj?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 20:53:16
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Sem zarobantila na fb-ju,pa ni glih nekega efekta malo ,pa že.Čebelca me ne je*e . čebela je rekla, da nima časa za RR AHa
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 20:55:03
|
|
|
|
tasa_m
|
Jej, zdaj pa en za mojo dušo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 20:55:34
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kdaj so te NAjii tak lasi zrastli, da še je ni nazaj? mogoče pa ma lasne podaljške
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 20:55:35
|
|
|
|
PERSIDA
|
Nekaj mi povejte a si vaši malčki že ščetkajo zobke? jaz sem jima kupla predvčerajšnjim ,pa da vidiš kak si jih glancata .Upam,da se ju prime kaj ,da se nebota pol afnala ko pride pasta za zobe.Sem zadnjič dobila napotnico ,da jih moram pri šintaru naročit .Moja mami je skor v smeh prasnila se je zadržala samo cel dan ji ni šlo v glavo kaj bota onadva pri zobozdravniku Še dobro ,da sem bila jaz s tem seznanjena ,ker drugač bi tudi verjetno malo čudno gledala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 20:56:08
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps [link=http://images.google.com/imgres?imgurl=http://maaadddog.files.wordpress.com/2009/03/homer-simpson-brain-mri1.jpg&imgrefurl=http://maaadddog.wordpress.com/2009/03/08/sen-ted-kennedy-dumbass-massachusetts-brain-scan-leaked-to-the-press/&usg=__zOPzvo03Q7Xz7nHo5QkbfXLjaxQ=&h=300&w=400&sz=13&hl=sl&start=9&um=1&itbs=1&tbnid=K65XyS0rWwwLQM:&tbnh=93&tbnw=124&prev=/images%3Fq%3Dsimpson%2Bbrains%26hl%3Dsl%26rls%3Dcom.microsoft:sl:IE-SearchBox%26rlz%3D1I7ADBF_en%26um%3D1][/link] ka te to maš?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 20:56:54
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 20:57:11
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Nekaj mi povejte a si vaši malčki že ščetkajo zobke? jaz sem jima kupla predvčerajšnjim ,pa da vidiš kak si jih glancata .Upam,da se ju prime kaj ,da se nebota pol afnala ko pride pasta za zobe.Sem zadnjič dobila napotnico ,da jih moram pri šintaru naročit .Moja mami je skor v smeh prasnila se je zadržala samo cel dan ji ni šlo v glavo kaj bota onadva pri zobozdravniku Še dobro ,da sem bila jaz s tem seznanjena ,ker drugač bi tudi verjetno malo čudno gledala. Mamo sam en zob. Ta še ni bil očiščen.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?