Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 21:04:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ja, tu tak govoriš, tam pa obratno,. Sej ne, hecam se. če pa se tam neč ne dogaja.. Včas je suša tu, včas je suša tam. A koga pogrešaš tam? ja, kokico
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 21:04:18
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Nekaj mi povejte a si vaši malčki že ščetkajo zobke? jaz sem jima kupla predvčerajšnjim ,pa da vidiš kak si jih glancata .Upam,da se ju prime kaj ,da se nebota pol afnala ko pride pasta za zobe.Sem zadnjič dobila napotnico ,da jih moram pri šintaru naročit .Moja mami je skor v smeh prasnila se je zadržala samo cel dan ji ni šlo v glavo kaj bota onadva pri zobozdravniku Še dobro ,da sem bila jaz s tem seznanjena ,ker drugač bi tudi verjetno malo čudno gledala. moj gloda krtačko in jo nosi po stanovanju- še rajš ima pa wc krtačo , sam tiste še ni uspel dat v usta... greva pa midva jutr k zobozdravniku..ni treba malega zraven vozit, sam ga bom peljala,sej se gre za njega in naj z mano posluša, če bo pa tečen pa lahk prej spizdjot Aja? Pa kam to?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 21:04:18
|
|
|
|
tasa_m
|
prva sem, prva
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 21:04:28
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Aja, mojemu pa zgornji štirje zobki ven lezejo. Vse je napeto. Bogi pikec. Bogi no, pa vsi na enkrat? Aja, sem pozabla povedat, da Nikini zobje ne grejo po teoriji venn, ampak je zdaj prvo dobila spodnjo levo 2-ko. Ja, prav pri vseh štirih je napeto. In se že vidijo. Kaka pa je teorija? Najprej spodnje enke, pol zgornje enke, pol spodnje dvojke, pa spodnje trojke. Tak so tud Tiji ven hodli zobi.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 21:04:33
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps NAJA POŠLJI SLIKO, PREDEN SI PREMISLIM Če za vse tak dugo rabi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 21:04:48
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dvakrat se bomo okrog obrnile in bo to že sedanjost. OMB! Prehitro minevo vse skupaj. Meni je to skoraj leto v mojim sončkom tako hitro minilo, da to ni res. Kaj vam tudi...Meni je tak hudo. Meni tudi, ko sem mela Tijo. Predstavljaj si, kak je hitro minilo zdej, ko mam dve. Kako mi je znano... počak,da začnejo s šolo...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 21:05:01
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps NAJA POŠLJI SLIKO, PREDEN SI PREMISLIM Sej seeeeem!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 21:05:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: spps mi dobimo kar po pošti. a to vam ne dajo v posvetovalnici? Mi ,pa po telefonu ja, nam pa bodo s helikopterjem pripeljali
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 21:05:35
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ja, tu tak govoriš, tam pa obratno,. Sej ne, hecam se. če pa se tam neč ne dogaja.. Včas je suša tu, včas je suša tam. A koga pogrešaš tam? ja, kokico Neee, misla sem nekoga drugega.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 21:05:44
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: spps NAJA POŠLJI SLIKO, PREDEN SI PREMISLIM Če za vse tak dugo rabi prej čaka,katera se javi, da ji zrihta sliko zdaj pa nič... al pa jaz ne veljam
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 21:05:54
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps NAJA POŠLJI SLIKO, PREDEN SI PREMISLIM Pa, če ti je že!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 21:06:01
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Aja, sem pozabla povedat, da Nikini zobje ne grejo po teoriji venn, ampak je zdaj prvo dobila spodnjo levo 2-ko. aja? Tega pa nisi omenila na FB ali ? Ne, nisem ker sem komaj danes dojela. Ej sam to res velja, da pri prvem otroku vse takoj vidiš in veš in si takoj pri njemu, ko joka itd... Pri drugem pa že malo manj... Še dobro, da ne bomo tretjega meli. Nikoli ne veš.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 21:06:02
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trezika madonca dans pa mate dar govora kaj se je zgodlo? persida nam je na FB zagrozila
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 21:06:04
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Aja, mojemu pa zgornji štirje zobki ven lezejo. Vse je napeto. Bogi pikec. Bogi no, pa vsi na enkrat? Aja, sem pozabla povedat, da Nikini zobje ne grejo po teoriji venn, ampak je zdaj prvo dobila spodnjo levo 2-ko. Ja, prav pri vseh štirih je napeto. In se že vidijo. Kaka pa je teorija? Najprej spodnje enke, pol zgornje enke, pol spodnje dvojke, pa spodnje trojke. Tak so tud Tiji ven hodli zobi. Pri nas je tudi mimo teorije .Smo ko vampiri
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 21:06:24
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: spps NAJA POŠLJI SLIKO, PREDEN SI PREMISLIM Če za vse tak dugo rabi prej čaka,katera se javi, da ji zrihta sliko zdaj pa nič... al pa jaz ne veljam Pa daj no, sej sem poslala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 21:06:47
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Neee, misla sem nekoga drugega. hm,,,piši na ZS
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 21:07:06
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Aja, sem pozabla povedat, da Nikini zobje ne grejo po teoriji venn, ampak je zdaj prvo dobila spodnjo levo 2-ko. aja? Tega pa nisi omenila na FB ali ? Ne, nisem ker sem komaj danes dojela. Ej sam to res velja, da pri prvem otroku vse takoj vidiš in veš in si takoj pri njemu, ko joka itd... Pri drugem pa že malo manj... Še dobro, da ne bomo tretjega meli. Nikoli ne veš. Čuj o tem smo že debatirali pa ni debate.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 21:07:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Aja, sem pozabla povedat, da Nikini zobje ne grejo po teoriji venn, ampak je zdaj prvo dobila spodnjo levo 2-ko. aja? Tega pa nisi omenila na FB ali ? Ne, nisem ker sem komaj danes dojela. Ej sam to res velja, da pri prvem otroku vse takoj vidiš in veš in si takoj pri njemu, ko joka itd... Pri drugem pa že malo manj... Še dobro, da ne bomo tretjega meli. Nikoli ne veš. Najaa, da že ni kaki 3 na pohodu
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 21:07:23
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: spps mi dobimo kar po pošti. a to vam ne dajo v posvetovalnici? Mi ,pa po telefonu ja, nam pa bodo s helikopterjem pripeljali Ja vi ste posebeni oni s kravato ja
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 21:08:04
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Neee, misla sem nekoga drugega. hm,,,piši na ZS Sem že.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 21:08:42
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: spps mi dobimo kar po pošti. a to vam ne dajo v posvetovalnici? Mi ,pa po telefonu ja, nam pa bodo s helikopterjem pripeljali nam pa s kočijo, očitno
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 21:08:43
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps NAJA POŠLJI SLIKO, PREDEN SI PREMISLIM Pa, če ti je že!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 21:08:44
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Aja, mojemu pa zgornji štirje zobki ven lezejo. Vse je napeto. Bogi pikec. Bogi no, pa vsi na enkrat? Aja, sem pozabla povedat, da Nikini zobje ne grejo po teoriji venn, ampak je zdaj prvo dobila spodnjo levo 2-ko. Ja, prav pri vseh štirih je napeto. In se že vidijo. Kaka pa je teorija? Najprej spodnje enke, pol zgornje enke, pol spodnje dvojke, pa spodnje trojke. Tak so tud Tiji ven hodli zobi. Te pa smo mi tudi mimo teorije, če bodo za spodnjima enkama zg. enki in dvojki ven prišli.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 21:08:45
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ja, tu tak govoriš, tam pa obratno,. Sej ne, hecam se. če pa se tam neč ne dogaja.. Včas je suša tu, včas je suša tam. A koga pogrešaš tam? ja, kokico Kaj se te smejiš zraven? A ne misliš tak?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 20.1.2010 21:08:50
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Aja, sem pozabla povedat, da Nikini zobje ne grejo po teoriji venn, ampak je zdaj prvo dobila spodnjo levo 2-ko. aja? Tega pa nisi omenila na FB ali ? Ne, nisem ker sem komaj danes dojela. Ej sam to res velja, da pri prvem otroku vse takoj vidiš in veš in si takoj pri njemu, ko joka itd... Pri drugem pa že malo manj... Še dobro, da ne bomo tretjega meli. Nikoli ne veš. Najaa, da že ni kaki 3 na pohodu Ne, zakaj bi bil? Ja, enkrat skoraj... pa smo uspeli preprečiti.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?