|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 2. del
20.1.2010 17:04:08   
Alex01
Mi2 sva tut naredila en krog čez Košenice, je bil še ful sonček. Zdaj sva pa imela Matejo in Tajo na obiskuuser posted image . Krasni punciuser posted image user posted image user posted image user posted image .Hvala za obisk in družbo user posted image , pa še kaj se oglasita.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
20.1.2010 17:06:58   
majch
že doma

rea, tako kot sem rekla. Do doma ni niti pisknila, doma pa je blo treba najprej malo pit.user posted image Upam, da je tvoja malčica prišla k sebi. Bošček mali, protestira pa. Ta bo v življenju še veliko dosegla.user posted image

A boš danes delala tortico? Jaz moram vrtnice nardit...grrr...ampak danes pa resuser posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
20.1.2010 17:19:47   
čebelica01
jaz mam pa tudi eno veselo novičko .sem zvedla , da je moja najboljša prjatlca nosečaaaa jupiiiii

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
20.1.2010 17:20:00   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: majch

že doma

rea, tako kot sem rekla. Do doma ni niti pisknila, doma pa je blo treba najprej malo pit.user posted image Upam, da je tvoja malčica prišla k sebi. Bošček mali, protestira pa. Ta bo v življenju še veliko dosegla.user posted image

A boš danes delala tortico? Jaz moram vrtnice nardit...grrr...ampak danes pa resuser posted image

ej, na koncu se bi pa vozila in vozila, sem šla še gor do kapitlja in nazaj, pol me je pa že tako zeblo, da sva šle not..in se že pridno igra, sploh ne ve da sem v sobi :) Je že pri klubski mizici, kjer redno prebira revije :)
JA, za tortico je pa tako, čakam mati da pride, potem pa v akcijo.. vsaj tole tičino maso dons narest, jutri pa tortico :)
Pa ti? Boš tudi torto danes pekla? Pa katero, daj mi kak dober recept :)

rea27

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
20.1.2010 17:20:19   
Mala_princeska
Punce user posted image user posted image user posted image za vozičkanje.
Alex je že druga nevesta k hiši prišla? user posted image user posted image

Pitje - Majch kaj ji daješ za pit? Pri nas noče skoraj nič nesladkanega pit user posted image user posted image pa ne vem ali bo treba 100 lončkov zamenjat, ker kar noče pit.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
20.1.2010 17:20:37   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

jaz mam pa tudi eno veselo novičko .sem zvedla , da je moja najboljša prjatlca nosečaaaa jupiiiii

user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke!!!! kdaj ima pa rok?

rea27

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
20.1.2010 17:20:44   
Mala_princeska

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1757
20.1.2010 17:22:10   
Alex01

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še ena nova "dolenjka"

Neposredna povezava do sporočila: 1758
20.1.2010 17:23:28   
čebelica01
avgusta ima rok . sem res tako vesela ker v prvo ni blo najlepše zdaj pa je vse ok . komaj čakam tega user posted image user posted image . je slikice pokazala je k en vesoljček ha ha ha

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
20.1.2010 17:29:54   
majch
čebelcauser posted image super, spet veselje.

Princesi, ja naša malčica pije vse živo, če ji paše, večinoma ji pa tudi ne.user posted image Ko sma prišle je ruknila dozo mleka.

Rea, pol pa grema v akcijo ane? Pa slikat rezultate. Recepti -kulinarična slovenija, pa izbiraj...res too mač vsega pa mal po albumih uporabnic pobrskaj za lušte.user posted image

I'm back and I'm bad.

Neposredna povezava do sporočila: 1760
20.1.2010 17:33:58   
čebelica01
hvala vam k se veselite z mano jupiiii

a pri nextu je kera že kaj vzela zase ???

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
20.1.2010 17:48:41   
rea27

čebelcauser posted image super, spet veselje.

Princesi, ja naša malčica pije vse živo, če ji paše, večinoma ji pa tudi ne.user posted image Ko sma prišle je ruknila dozo mleka.

Rea, pol pa grema v akcijo ane? Pa slikat rezultate. Recepti -kulinarična slovenija, pa izbiraj...res too mač vsega pa mal po albumih uporabnic pobrskaj za lušte.user posted image

dej mi neki povej, ko delaš tičino..a daš od schwarztaua barve kr not, ali kako?

rea27

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
20.1.2010 19:38:47   
majch
ne najprej naredima belo, potem pa odtrgam kos, ki ga rabim, v njega nardim malo luknjico, dam noter barvo in gnetem, da se enakomerno pobarva. Predlagam rokavice, sicer gre pa barva z vodo čisto lepo dol.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
20.1.2010 19:41:06   
štrumfek
hej

evo naju doma user posted image

ja midve sva danes pa pri alex gužvo delaleuser posted image user posted image prav lepo vas je bilo spoznat... user posted image user posted image saj veš.. tudi vi ste parav lepo vabljeni

čebeli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še ena avgustovka user posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
20.1.2010 19:51:42   
rea27

ne najprej naredima belo, potem pa odtrgam kos, ki ga rabim, v njega nardim malo luknjico, dam noter barvo in gnetem, da se enakomerno pobarva. Predlagam rokavice, sicer gre pa barva z vodo čisto lepo dol.

aha aha..okej kužim :)

jaknik, seveda si lahko zraven, kot rečeno bomo nekje do pon, tor ali pa srede zbrale naročila, se pomenile in skupaj naročile!!

papa

rea27

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
20.1.2010 19:57:26   
čebelica01
http://www.next.co.uk/shopping/women/nightwear/5/5

http://www.next.co.uk/shopping/women/casual/7/3  tole bom dve sam različni barvi

http://www.next.co.uk/shopping/women/casual/8/7  tole tudi dve in različni barvi

http://www.next.co.uk/shopping/women/casual/41/6  tole sam tud v drugi barvi

http://www.next.co.uk/shopping/women/nightwear/9/5   pa tle karo

velikosti in cene pa še javim

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
20.1.2010 20:18:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

Jutrooooooooooooo soooooooooooooončkiiiiiiiiiiiiuser posted image

jutro!!!! Če bo tako lepo še naprej gremo veeeeeen, a ne? Majch, Princesi, ostale?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jst bi šla tud, pa sm morala na šiht - ja ni druge, delat je treba

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1767
20.1.2010 20:18:32   
Anonimen
Pa da vam povem - NAŠA ŽABICA JE STARA 9 MESECEV!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1768
20.1.2010 20:18:39   
Anonimen

ej, sem pozabla povedat..ene malenkosti bom naročala iz nexta..če bo katera želela se mi lahko pridruži :)

jst bi, plosimuser posted image

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1769
20.1.2010 20:18:45   
Anonimen

pa še neki....mi boste mal pomagale?

Zbiram imena za našega tigerčka...prosim za predloge...

Luka al pa Patrik user posted image

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1770
20.1.2010 20:19:54   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: nya

jst bi, plosimuser posted image

komot!!!user posted image user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
20.1.2010 20:25:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: BBAJA

Poštar je ravno avtosedež dostavil...jupiiiiii!!!!
Končno bo našemu sončku bolj udobnouser posted image ...v lupinco mi ga je blo že kar muka tlačit.

kako lupinico pa imate - mi smo meli našega do 9. meseca v lupinici - so mi predlagali, da je bolje čim dlje, ker kosti še niso tko utrjene in je problem, ker mu pri trku lahko stisne prsni koš

(odgovor članu BBAJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1772
20.1.2010 21:47:18   
Mala_princeska
Ko smo pri lupinici - jaz svojo prodajam, če jo kje katera kupuje???user posted image user posted image
Peg Perego-va, res lepo ohranjena, nepoškodovana.

Prodajam, ker naša dama sedi v Concord Ultimaxu, ki ga imam še od Nine. Sedi pa zaenkrat še v kontra smeri vožnje in je čiček fiksiran na prvi sedež, airbagi pa izklopljeni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
20.1.2010 21:51:47   
Anonimen
tole - velikost 2-3Y - bomo meli za poleti, je super

pa tole - velikost 80-86 - mogoč nam bo prav, k so kr velike številkeuser posted image

in tole - velikost 1.5-2Y

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1774
20.1.2010 21:52:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Ko smo pri lupinici - jaz svojo prodajam, če jo kje katera kupuje???user posted image user posted image
Peg Perego-va, res lepo ohranjena, nepoškodovana.

Prodajam, ker naša dama sedi v Concord Ultimaxu, ki ga imam še od Nine. Sedi pa zaenkrat še v kontra smeri vožnje in je čiček fiksiran na prvi sedež, airbagi pa izklopljeni.

ja, sej če se da obrnit v smer kontra vožnje je menda ok

(odgovor članu Mala_princeska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.