|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 2. del
19.1.2010 12:28:04   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

nč se sekirat rea samo pomisli , da je z tvojim bebačom vse v najlepšem redu in eva je zdrava to je pomenbno vseostalo pa boš poštimala tko da slabo energijo kar odženi in se veseli temu kar ti je trenutno dano ( da ste zdravi in vse poteka ok ) user posted image

ooo, čebeli!! To je pa prov lepo napisano!! Hvala, da si me spomnila!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
19.1.2010 12:28:45   
čebelica01
dobrodošlico novima članicama user posted image user posted image user posted image

Life is to short for the wrong decision

Neposredna povezava do sporočila: 1677
19.1.2010 12:33:36   
čebelica01
sej veš kako pravijo zmeraj lahko najdeš nekaj kar ti nebo po godu ampak škodilo bo samo tebi in tvojim . brezveze

uživajmo v tem kar nam je dano ( sam pomisli na reveže v haitiju , smo mi lahko samo tiho ) kajti mi uživamo luksuz

pa še to jupiiiiiii imela boš parček jupiiiiiii . ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image

SEJ BI SLONČKA V MODRO OBARVALA PA SE NEDA user posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
19.1.2010 12:37:53   
majch
Živa spiiiiiuser posted image . je južno čakala. No jaz redbulčkam in sem redy for pucanjeuser posted image

I'm back and I'm bad.

Neposredna povezava do sporočila: 1679
19.1.2010 12:39:13   
čebelica01

user posted image
Ljubljansko podjetje Selena, ki uvaža izdelke proizvajalca Jaffa Crvenka, je danes obvestilo potrošnike o razlogih za začasni preventivni umik dveh izdelkov Jaffa Crvenka, ki se prodajajo pod nazivom munchmallow z rokom uporabe po 01. 06. 2010.
Za umik izdelkov so se odločili, ker so ugotovili prisotnost bakterije salmonella infantis v izdelku munchmallow classic 105 gramov z rokom uporabe 30. 06. 2010 (izdelek s tem rokom uporabe ni bil dan na slovensko tržišče).
Iz preventivnih razlogov se je tako podjetje odločilo za umik vseh izdelkov, ki se prodajajo pod nazivom munchmallow z rokom uporabe po 01. 06. 2010. Začasni preventivni umik velja, dokler ne bodo znani rezultati mikrobioloških analiz teh izdelkov na prisotnost bakterije.
Izdelki za umik:
- Munchmallow 105 gramov, rok uporabe 04. 06. 2010, modra škatla, EAN koda 8600114000020.
- Mini munchmallow 120 gramov, rok uporabe 25. 06. 2010, modra vrečka, EAN koda 8600114002833.

da vam povem da sem jih že pojedla in to tole serijo 4.6 10 ja to je za pop..... zdaj pa čakam če bom mela salmonelo ja groza .
ma jih tkoj tožm . ampak sej bo se tolažim , da tud salmonela ni tko strašna .
mogoče sem pa imuna pa me je kar preskočilo ha ha ha . pustimo se presenetiti

Neposredna povezava do sporočila: 1680
19.1.2010 12:41:44   
Mala_princeska
user posted image user posted image user posted image Rea za bebejkota, no lušno bo imeti parček o katerem ene samo sanjamo user posted image user posted image Držimo pesti še za naprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Alex ženin je res cartek user posted image user posted image user posted image user posted image

Elektrika menda najbolj "žrejo" papajo skrinje, pralni stroj, pa sušilec (če ni kak hud varčni razred), štedilnik - če nimate kake hude varčne indukcije, se pravi te nove elektro plošče, pa kaki kaloriferji, pa žarčne plošče v kopalnici, bojlerji,...pa pečica požre fullll....

Mi smo pričeli čez noč izklapljati v nulo (imamo razdelilec s stikalom lučko) TV, DVD predvajalnik - skratka vse, ki kaže lučke tudi ko je izklopljeno in rezultat cca. 2 EUR (no na mesečni ravni ni veliko, na letni je pa to že 22 EUR). Nasvet: vse naprave ki jih ne uporabljate pogosto izklopit iz vtičnice - recimo mikrovalovka....radio, če ga ne poslušate,... Pa seveda pranje, likanje, sušenje cunj ob vikendih ko je menda "ta pocen" elektrika, nisem pa čist zihr če to drži. Ste izvedele kaj novega pridne gospodinje? user posted image

Danes sem nesla vlogo za vrtec v vrtec in ni šans, da bi jo že maja vpisala, tko da bo mala do septembra pri tašči....Pišem za Mirno Peč, za Trebnje pa je tudi ??? nekaj spletno stran obnavljajo in ne deluje, da oddam vlogo; je pa moj partner v svetu staršev in ni šans, da bi dobili vrtec, ker po novem ne sprejemajo otrok iz sosednjih občin??? V glavnem do septembra bo pestro, pol bomo pa videli....

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

Neposredna povezava do sporočila: 1681
19.1.2010 12:47:20   
Mala_princeska
Nasveti o varčni rabi elektrike - mogoče pa kaj novega izveste :

http://www.elektro-celje.si/Pomoc-odjemalcem/Nasveti-o-varcni-rabi-energije

http://www.umanotera.org/index.php?node=182

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 19.1.2010 12:49:24 >

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
19.1.2010 13:04:48   
majch
user posted image za vrtec. Jaz sem poslala že ko se je rodila. Pa v nm še nič ne vejo za konec aprila, pri nas pa tudi bom videla, kako bo...grr... je kar stres s tem.

I'm back and I'm bad.

Neposredna povezava do sporočila: 1683
19.1.2010 13:07:11   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: majch

user posted image za vrtec. Jaz sem poslala že ko se je rodila. Pa v nm še nič ne vejo za konec aprila, pri nas pa tudi bom videla, kako bo...grr... je kar stres s tem.

no, boš pa na račun mene eno mesto dobila, ker bo eva kar doma :)

rea27

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
19.1.2010 13:19:07   
majch
hehe rea...vidiš, tako se pa lepo porodniška podaljšauser posted image . Jaz bi jo tudi za kaka 2 meseca...user posted image samo z novo porodniško pa ne bom še eksperimentirala hehe.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
19.1.2010 14:03:20   
rea27

hehe rea...vidiš, tako se pa lepo porodniška podaljšauser posted image . Jaz bi jo tudi za kaka 2 meseca...user posted image samo z novo porodniško pa ne bom še eksperimentirala hehe.

oj stara..a greš kej vozičkat?
je sonček zuni :)

rea27

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
19.1.2010 14:04:28   
majch
ej stara...res bi lahkouser posted image glih gledam tole vreme. Grema en krog?

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
19.1.2010 14:35:14   
majch
rea, srce...mi2 greva ven, tako da se vidimo kje...prideva vsaj po ogrlicouser posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
19.1.2010 14:46:36   
Mala_princeska
Hej stare user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image enkrat v kratkem se vama pridružim, ker bom doma znorela, pa se mi nič ne bo poznalo user posted image in si rabim orng nafilat baterije s kofetom, čvekom in vozičkanjem user posted image Za ven imam za M. žakelj in rokavice, kapo, štunfe, jst pa bundo dam gor in gremooooo en krog po Nm user posted image

Bluzim......

Sam jst to resno.....kdaj se vidiamo?

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
19.1.2010 15:44:01   
štrumfek
hej

ja lahko bi šle kej vozičkat jauser posted image user posted image user posted image

Kaminek eno vprašanje kje si kupila/naročila tičino maso in barve zanjo?? ali pa katera druga če ve??

Neposredna povezava do sporočila: 1690
19.1.2010 17:22:46   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Hej stare user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image enkrat v kratkem se vama pridružim, ker bom doma znorela, pa se mi nič ne bo poznalo user posted image in si rabim orng nafilat baterije s kofetom, čvekom in vozičkanjem user posted image Za ven imam za M. žakelj in rokavice, kapo, štunfe, jst pa bundo dam gor in gremooooo en krog po Nm user posted image

Bluzim......

Sam jst to resno.....kdaj se vidiamo?

akamot, al kako to pravjo v vašem koncu user posted image user posted image user posted image :) Midve z majch sva zdele nazaj, po moje ona še nabavlja v trgovini, jaz bom pa tudi vsak čas šla..Je pa prav pasalo...Soooončeeeek je bil :)

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 1691
19.1.2010 18:18:03   
majch
že nabavla..mala skopana in redi za spat. rea, je blo luštno, bo treba ponovituser posted image . Verižica ji lepo paše, moti je ne, tadko da čakamo rezultate. Tičino parti pa jutri. Princeska, kdaj prideš?

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
19.1.2010 19:48:11   
Mala_princeska

Princeska, kdaj prideš?

Sej samu tu je zdej vprašanje user posted image .

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
19.1.2010 19:57:33   
čebelica01
vozičkarce user posted image

jaz sem se pa zdle solate najedla ( zelena mehka solata fižol feta sir ) in me tko trebuh boli za znoret ajme jaz požrešnicauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1694
19.1.2010 21:27:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

vozičkarce user posted image

joj, vam kr zavidam

sem pa zadnjič videla eno s partnerjem, on je rinil voziček pri sparu v žabji vasi - je bla katera d vas - v soboto je blo - pa njega poznam, je včasih bil reševalec

Neposredna povezava do sporočila: 1695
20.1.2010 8:58:33   
majch
Jutrooooooooooooo soooooooooooooončkiiiiiiiiiiiiuser posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
20.1.2010 9:00:55   
rea27

Jutrooooooooooooo soooooooooooooončkiiiiiiiiiiiiuser posted image

jutro!!!! Če bo tako lepo še naprej gremo veeeeeen, a ne? Majch, Princesi, ostale?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
20.1.2010 9:02:24   
Alex01
Jutro user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za sončkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je takoj lepši danuser posted image

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
20.1.2010 9:13:49   
majch
jap, en krog po mestu. Živika je včeraj kar padla v postlo točno ob pol sedmih. Sem vedela, da rabi konkreten sprehod. Ponovimo vajo danes?

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
20.1.2010 9:24:22   
majch
alex prideš kaj v mesto?

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.