plamen
|
Hejla punce! Danes sem rihtala papirje za CSD, vem da sem domov prinesla mapco, ampak nimam pojma kam sem jo odložila... V avto sem jo dala, potem sem jo notr nesla in potem.... črna luknja Sem že obvestila, da če kdo najde, je to moje. Skratka počasi simptomi ratujejo močnejši Čakam mojega, da greva še v šolo, je kar fino, pa hitro mine. Danes so pripeljali posteljico in posteljnini, pa bo še nekaj časa zapakirano. Da ne bo preveč prahu gor, ker sobica je še cela v razsulu. 3sonček3 - jaz imam tut tak izcedek in te male bombažne vložke, pa je OK. Včasih je več, včasih pa nič. Tekočine je pa res treba kar nekaj spiti, jaz se moram včasih mal prisiliti. Saj poleti mi gre, zdajle pa ne preveč. Sploh doma pozabim. V službi k sedim za računalnikom ali predavam, skoz pijem, doma pa mi mal uide... za vse zobobole, mene čaka teta naslednji teden, da mal pogleda kakšno je stanje. 7lina7, pejt pokazat, že zato da boš ti mirna. Meni vem, da bi mi psiha delala in bi se spraševala,.. Malega pa verjetno čutiš in veš da je z njim vse OK, edin če se notri kaj dogaja.... LAhko da je samo kaka žilica počila. kile - jaz sem tam okoli četrtega meseca jedla k nora, sam sladko mi je pasalo, pa nisem šla skor nič gor. Zdaj sicer pojem malo več, ampak nimam kakšnih sladkih izpadov, pa večernih tur do hladilnika po puter in marmelado, pa kar gre gor. Itak bomo zdaj še nekaj dobile, saj se morajo bejbiji še malo porediti, pa mleko bo delalo zaloge, mogoče malo več zatekanja,... Sicer neke krize s kg jaz tudi nimam, moja G jih sploh ne omenja. zvezdici - za prenosnik in upam, da se nam kmalu pridružiš nazaj Sara2007 - čestitke za datum! Čez dober mesec boš že cartala
|