Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: Beba78 Dober večer! Sedim ob PC s skledo solate in krožnikom špagetov...Pozdravček, spaghetek ! Drzim pesti, da bo tale krog zadnji. Berem probleme Bostine . Kako dolga pa sta že skupaj?? Se že strinjam, da mama je le mama, ampak sej ga ti ne odganjaš stran od mame, ali pač?? Če sem si prav zapomnila, živita skupaj pri tvojih. A on bi pa želel it živet nazaj domov, al kaj?? Pa naj gre!! Ker roko na srce, takega maminega sinčka si verjetno ne želiš imeti za vse življenje, ali pač?? Čepav jaz verjamem, da ima le trenutno krizo, slab dan, napetost v dneh, ko čakata na plus, se odraža tudi v njegovem obnašanju. Verjetno mu je to tako tuje in neprijetno, da si v nahujših trenutkih reče, pa kaj mi tega sploh treba, mar bi šla narazen, pa grem nazaj domov živet, pa bodo problemi rešeni...Sej ljudje večkrat tako razmišljamo...Mislimo, če bomo tajili probleme, da jih bomo s tem rešili...A se kej pogovarjata o svoji stiski zaradi čakanja na +?? Ker me punce se le pogovorimo med sabo, če ne s kako prijateljico, pa s čvekami na forumu, moški se pa bolj pogosto zaprejo vase in sploh ne pokažejo, da jih to čakanje prav tako muči kot nas. Zadihajta, vsedita se dol in se malo pogovorita...Pa bo svet spet v barvah!! Srečno, Bostina. Ne daj se, punca! Arwenko, tudi ti ne obupovat, če je danes O, tvojega pa ni...Semenčeca živijo od 3-5 dni, najbolj trmasta bo že našla pot...Pa tudi bolečina ob O ni nujno, da nakazuje, da je O prav ta dan, ko te boli...Mogoče je to le bolečina pred O in ne ob O...Tako da punca, glavo gor in pogumno. Nedelja zvečer ni tako daleč, petek večer bo pa tudi kmalu tu. Vse je mogoče!!! Imam čas, da talam nasvete , ker je moja O že za nami in lahko kak dan tudi spustim . Lep večer vsem! Beba78...sem naredila bedarijo, se odpeljala 100 km in obiskala svojega moža na svoji "dolžnosti" in se šla malo najstnika. Tako da sem trenutno prav dobre volje
|