|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke*2010
20.1.2010 12:21:08   
sanje2
bambinca.:
joj oprosti, sem misla da sem se v samo eni črki zmotila pol sem šele videla kaj sem napisala, sem se tudi jaz mal nasmejala, pa kaj se jeziš saj boš kmalu bombicauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 926
20.1.2010 12:24:46   
sanje2
midva sva gledala sobice v lesnini, pohištvu, rutaru, dipotu vse razen dipo so grozne cene

(odgovor članu sanje2)
Neposredna povezava do sporočila: 927
20.1.2010 12:28:36   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: sanje2

midva sva gledala sobice v lesnini, pohištvu, rutaru, dipotu vse razen dipo so grozne cene

dipo ma pa kvaliteto poden od podna user posted image   zato greva midva v ikeouser posted image

punce moje drage, mene je klicala prej moja mlajša sestrica. je tud 1.user posted image , PDP ima 26.2. pa ima popadke in je v bolnici. so ji dali inekcijo za razvoj plučk in zdaj čakamo. držte prosim pesti!!!! user posted image user posted image user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu sanje2)
Neposredna povezava do sporočila: 928
20.1.2010 12:31:16   
bambinca
sanje2, ja, glede na 2.user posted image bom res bombica...trebuh je bil namreč ogrooooooomenuser posted image

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 929
20.1.2010 12:34:49   
klavdijak1
Pozdravljene!
Vidim da ste kar pridno klepetate. Jest sem pa čist fuč skoz mi je slabo tud ponoči sicer ne bruham ampak počutje pa čistuser posted image . Najhujš od vsega je pa to da nočem še povedat da sem noseča in me vsi sam čudno gledajo kaj mi je sploh moja mami ker sta tamaledva skoz pri njej ker bi jaz skoz počivala in se res nisem sposobna igrat z njima.
Inčy ali mi lahko poveš kakšno zapestnico prot slabosti in kje si jo kupila??
Drugače sem pa tud jaz kljub slabosti že dobila kilce gor in sem skor skoz v trenirki ker mi je edino to še prav bo treba v šoping takoj po pregledu ko bo potrjeno da je vse ok.

Uživejte pa čim manj slabosti!!

(odgovor članu sanje2)
Neposredna povezava do sporočila: 930
20.1.2010 13:09:03   
bambinca
o klavdijak, kako zelo te razumem! Slabo slabo slabo...24/7...in isto doma 2 junaka...

(odgovor članu klavdijak1)
Neposredna povezava do sporočila: 931
20.1.2010 13:15:14   
camino79
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
Pridružujem se vam in ponosno najavljam datum 24.9., ko naj bi najin škratek prišel.
Samo - šele danes sem naredila test, itak user posted image , nič pa ni še uradno potrjeno. In upam, da bo vse ok...me skrbi, po dveh SS.

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 932
20.1.2010 13:23:29   
amm4
dan punce...vidim, da vam je lepo...dobrodošle nove nosečkeuser posted image se mi zdi, da nas je polno, ja, ja so bili dobri možje na deluuser posted image user posted image
jaz sem v službi in danes dobim na mail sporočilo , da sem noseča 7 tednov, v tem pa sodelavka pri men gleda na ekran, pa ne vem al je vidla al neuser posted image pač ne bom še razlagala, se mi zdi prezgodaj....
Drugač pa moj mali sinko praznuje 2. rojstni dan user posted image user posted image user posted image

jaz pa obujam spomine, kako me je ta cajt po vstavljeni tableti začelo šraufat, rodila pa sem mal čez 19.00.

jaz imam pregled 4.2. pa mi je tud še daleč...saj bo, imam tri nadobudneže in mi dan mine ko šususer posted image

držim pesti, da vidite same lepe srčke in pikice...
držte se....

< Sporočilo je popravil amm4 -- 20.1.2010 13:24:58 >

(odgovor članu camino79)
Neposredna povezava do sporočila: 933
20.1.2010 13:38:11   
lillchy123
amm4, čestitke tvojmu sinčku! user posted image user posted image user posted image user posted image    in ena user posted image  zate

(odgovor članu amm4)
Neposredna povezava do sporočila: 934
20.1.2010 13:38:31   
Inčy
IZVIRNO SPOROČILO: klavdijak1

Pozdravljene!
Vidim da ste kar pridno klepetate. Jest sem pa čist fuč skoz mi je slabo tud ponoči sicer ne bruham ampak počutje pa čistuser posted image . Najhujš od vsega je pa to da nočem še povedat da sem noseča in me vsi sam čudno gledajo kaj mi je sploh moja mami ker sta tamaledva skoz pri njej ker bi jaz skoz počivala in se res nisem sposobna igrat z njima.
Inčy ali mi lahko poveš kakšno zapestnico prot slabosti in kje si jo kupila??
Drugače sem pa tud jaz kljub slabosti že dobila kilce gor in sem skor skoz v trenirki ker mi je edino to še prav bo treba v šoping takoj po pregledu ko bo potrjeno da je vse ok.

Uživejte pa čim manj slabosti!!

Jao, te popolnoma razumem ... jaz imam tudi takšne probleme s temi slabostmi user posted image user posted image user posted image Danes mi je bolje, ne vem, če zaradi tega, ker sem se prisilila in nekaj pojedla ali imajo res te zapestnice čudežno moč user posted image user posted image user posted image Bomo videli čez dan dva.

Zapestnice pa se dobijo v lekarni: http://www.lekarnar.com/iskalnik?proizvajalec=Sea-Band&q=

amm4 - vse najboljše tvojemu sineku user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Inčy -- 20.1.2010 13:39:22 >

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

EX Inčika

(odgovor članu klavdijak1)
Neposredna povezava do sporočila: 935
20.1.2010 13:42:57   
kajča
ko že ravno govorite o otroških sobicah, mi smo jo lansko leto kupili od alplesa-Planet in smo zelo zadovoljniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 936
20.1.2010 14:11:38   
lumpa6
oj

naj se malo javim, doma imam bolančka, mali kašlja in smrka, zato sem ga pustila doma
za seznam. to je moja 7user posted image , imam 5 otrok, 1ss v 18 tednu

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 937
20.1.2010 14:14:28   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

oj

naj se malo javim, doma imam bolančka, mali kašlja in smrka, zato sem ga pustila doma
za seznam. to je moja 7user posted image , imam 5 otrok, 1ss v 18 tednu

uff, 5 otrok user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 938
20.1.2010 14:14:46   
nadka30
Mislim da je prav da se oglasim še tukaj, čeprav sem rekla da se nekaj časa ne bom oglašala, sem se odločila da vam povem moje stanje
moje največje more se ponavljajo, že včeraj se mi je pojavil roza izcedek,danes pa se je pojavil rahel rjav izcedek v kratkem ponavlja se oktoberska situacija in po resnic povedano sploh ne verjamam več da bo vse ok.Jutri imam svojo G in že vidim kaj mi bo povedala.Tako da po vsej verjetnosti grem v petek ali soboto na čiščenje.
In misli da sem sedaj tudi prišla do točke, kjer se bo potrebno odločiti kako naprej, in mislim da jaz enostavno nimam več moči da bi se potem odločila še za eno nosečnost, mislim da je to točka, kjer se bo potrebno odločiti kako naprej in hvalu bogu jaz eno punco že imam in če je usoda da bom imela samo enega otroka naj bo tako.
Že danes me boli srce, ker enostavno ne vem kaj je narobe, kaj delam narobe, zakaj sem si zaslužila to trplenje, še bolj pa me boli ker vidim kako si hčerka želi družbo.Še jokat ne morem več ker mojih solz ni več.

Sploh ne vem kako bom zdržala do jutrišnjega pregleda in že slišim te besede, ki si jih nobena user posted image ne želi.
Vsem, ki ste videla srčke iskreno čestitam ostale jih pa še boste.
Mislila da je prav da se od vas poslovim, ker mi moj filing pravi da je vsega konec.
Rada sem bila v vaši družbi in veselo klepetala, uživajte in pazite na svoje bejbije.
lpuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 939
20.1.2010 14:20:09   
bambinca
Ej, Nadka, ne govori tko no!!! Počakaj, kaj bo jutri rekla G. Ni vsaka krvavitev ss, čeprav vem, kakšne so tvoje izkušnje. Počakaj na jutriuser posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 940
20.1.2010 14:20:46   
bambinca
Lumpa6, koliko so pa stari tile tvoji?

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 941
20.1.2010 14:26:38   
lillchy123
nadka, glej, počakaj do jutri.  res je, ni vsaka krvavitev ss, jaz sem tudi včeraj imela rjav izcedek, pa je danes ok. pa v 1.user posted image  sem ga tudi imela nekje v 8.tednu, ko so se delale resice. počakaj do jutri in daj do jutri črne misli stran. jutri bomo v mislih s tabo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 942
20.1.2010 14:48:17   
binabina
lep pozdravljene nosečke, vidim da zelo pridno klepetate, no mogoče bom tudi jaz med vami, no danes je ravno prvi dan ko mi user posted image zamuja tako da nevme ali sem ali nisem, kajti imela sem jo zadnje tri dni redno na 26 dni,... sicer moje počutje je tko tko , malo bolj utrujena koot ponavadi, veliko žejna in veliko hodim na wc,... slabosti skoraj ni edino včasihj pri hrani, no pa tudi prejšni teden sem 2x bruhala tko da nič ne vem alis em ali nisem, no sicer sem pa 2user posted image kajti lansko leto imela ss,... upam da se je kaj prijelo...

me pa zanima kdja bi bilo najbolje test delat ??? lp vsem

Neposredna povezava do sporočila: 943
20.1.2010 14:49:26   
nadka30
punce hvala, samo enako se je začel konec moje druge nosečnosti v oktobru. Tako da mislil da je to to.Pa kljub temu hvala za dobre želje in misli.
Ampak očitno ima mati narava z nami različne načrte.
Hvala za vse in uživajte septembra ko dobite v naročje svoje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 944
20.1.2010 15:27:35   
ŽanaTaja
Nadka30 ne govorit tko polno pesimizma..tega otročka boš donosla in to naj bo tvoj cilj...moraš mislit pozitivno in le tako bo tudi tvoje telo delovalo...
Men je v soboto rekla G, k me je sprejela na ginekološkem oddelku, da ni vsaka krvavitev odločilna...rekla je, da če je res močna krvavitev takšna da v par urah umažeš dva vložka in takšna ki je svež in v kosih..ne obupat tako hitro...
Počivaj, naj možek postori preostalo namesto tebe, boš vidla, da boš jutri na pregledu slišala super novičko o tvojem malem čudežu...

Me smo s tabo in me verjamemo, da boš skupaj z nami septembra dobila v roke svoj zakladuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 945
20.1.2010 15:31:16   
archie
Nadka30, drzim pesti zate!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
in mi gre kar na jok, ko te berem... sploh si ne predstavljam, kako mora biti to grozno zate...
drzi se in resnicno upam, da bo vse ok!!

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 946
20.1.2010 16:18:26   
lumpa6
nadka  user posted image user posted image user posted image nimam besed, čeprau bi ti jaz tudi svetovala da počakaš na mnenje g, pri mojem zadnjem sinu je bilo skozi celo nosečnost tako da so bile krvavitve pa izcedki, pa smo prišli do konca srečno, le z veliko izgubljenih žiuceu

IZVIRNO SPOROČILO: bambinca

Lumpa6, koliko so pa stari tile tvoji?

moji so user posted image 19 in 13
           user posted image 12, 6, 2

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 947
20.1.2010 16:38:46   
nadka30
punce hvala, tako rada bi imela vaš optimizem in ne vem kaj bi dala jutri za besde da moji pikici bije srček in da je vse ok.In da se bo izcedek umiril.
Ampak enostavno se ne morem veselit in pravzaprav se bojim pregleda bojim se besed da sto user posted image spet ne bo nič, in resnično ne vem več ali še imam kaj moči, oz.ali sma še sploh še posebej jaz pripravljena na eno nosečnost pri kateri me bo še trikrat bolj strah vsega.
Enostavno ne vem kaj naj ,.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 948
20.1.2010 17:10:22   
Liya
še od mene ene pozdravčke,se še za enkrat ne poznamo pa se bomo.Sem namreč2user posted image .
Prvi imam 2 leti staro punčko.PDP predvidoma konec septembra.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 949
20.1.2010 17:15:31   
limonita
nadka, to je res za zjokat user posted image user posted image ampak, ne obupaj še, ni še vse izgubljeno. Če se bo jutri videl srček boš zelo verjetno dobila dabroston, če ga pa ne bo še nikar ne obupaj, upaj in trudi se naprej, vendar pa zahtevaj, da ti v naslednji nosečnosti že takoj na začetku dajo Dabroston.
Držim pesti, da se vse izide dobro!

(odgovor članu Liya)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?