|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del
20.1.2010 9:34:24   
MIHAILO
CEBEL sej mihailo tudi v vecini pade na rit...vceraj je padel na rit potem pa je z riti sel se na stran in se je malo vdaril v glavo ob steno...mu recem bravo in ploska...jaz ga malo dam v stajico da se igra in za par minutk v hojico ,ker drugac bi res dol padla,ker je res hiperaktiven in ni nic pri miru...user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
20.1.2010 9:36:10   
MIHAILO
jaz tudi sibam,...se javim ko mihailo zaspi...in ko kaj postorim doma..

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
20.1.2010 9:42:02   
sjmm
¸DAN!

Vidim, da se ukvarjate s podobnim kot pri nas...naš tud povsod ga je polno, pa mimigrede kam butne ....povsod vstaja...sem kr panična...pol pa se neki čudn seseda...jz pa itak nikamor ne smem...je prec tečkanjeuser posted image

Drugač sem še zmer za en šit...moj je dans dopoldan mal doma...me še zmer vse boli...spal nismo skor nič...sploh ne vem, kaj si misli tale naš otrok...pol pa mu nič ni prav...cel dan neki tečka...ma sploh mi ni jasn...pa je že 4...in k spet nism spala sem ko avion in me spet vse boli ko user posted image ...ma sej se mi zdi, da že več k 1 let nism spala več k ene 3 ure skupi..pa se je počas začel poznatuser posted image ...zdej pa še mali neki pokašljuje....tak, da spanja še ni na vidiku.....moj je pa bil včeri mal več z otroci...sem se jz popoldan mal dol vlegla...je ob 9h toook zaspal, ga ni blo za zbudit do 7h, ko sem šla otroke za v šolo poklicat....no, takle mamo

upam, da ste vsi kar se da ok...vas še kej preberem...pa...pa za  zdaj

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
20.1.2010 9:51:19   
sunny24
Punce, to sem zdaj prebrala na čveku...

http://www.ringaraja.net/forum/PAZITE_NA_SVOJE_OTROKE/m_4850975/tm.htm

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
20.1.2010 10:00:28   
rebeka84
sjmm a še vedno se zbuja ponoči??? joj bogica, upam, da se ćim prej naspiš kot je treba!
Uroš je danes celo noč moral nekaj sanjat, ker je vsake tolko zajokal, tak da sem tudi jaz slabo spala. Uroš hodi zelo pozno spat, ne vem kako to... noče in noče zaspat pred pol enajsto, včasih tudi kasneje...pa sem ga probala dat samo enkrat spat čez dan, pa ni bilo nič boljše.
Joj kaj dela ta moj otrok, napenja se in kriči, kot da bi najrajši nekoga namlatil, kr mišice napenja in ko kriči se mu vse žile na obrazu napnejo... v trgovini je že zdaj nemogoč, hoče da je vse po njegovo... kaj nas še čaka....

< Sporočilo je popravil rebeka84 -- 20.1.2010 10:01:31 >

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
20.1.2010 10:07:08   
Ajvy
PIškot ...jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee za spanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
in za zdravje....

Baki....joj...tole je pa mim...kr tko mal ste brez elektrike ..al kuko....

Sjmm...uf..ti pa si zgleda kronično utrujena....revčka....resnično ti polagam na srce..počij počij...ker če enkrat orenk pregoriš je težka pot nazaj.....trust me

Rebeka...dobrodšla v svet trme....meni ga Tarja trenutno spet lepo razkazuje...
Samo ne popuščat...če pa skup pade, ga pa za podplate primi, na glavo obrni, pa fejst po ritki ,da se zbudi......

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
20.1.2010 10:07:38   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

uf...Amerika prihaja..k nam...pokvarjenost....mene je tega kar orenk strah

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
20.1.2010 10:07:42   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Zdaj pa se eno vprasanje za vas vse...user posted image user posted image

Dejte mi mal napisat kako poteka pri vas ..ajih pustite na tleh,se igrajo ...a so zivahni...sej veste kaj mislim...da vidim al sem jaz mogoce prevec panicna...ker nasplosno v zivljenju itak sem...

pustim na tepihu na tleh....in se igra....ko me rabi, me pocuka...al pa pride za menoj...večinoma se sama igra...torej sami igrata....in se imasta fino....
Tarja se je zelo rada sama igrala...Tisa pa tudi....ne skačem za vsak jokec in ne pazim na vsak gib....ker sem ugotovila, bolj zraven svetim in pazim,da se kera ne udari,...huje je ....in še prej se katera zvrne....tko da.....je čas ko se igramo skupaj, in čas ko se igramo posebej...
Stvari ki niso za tikat, ne dovolim in se jih ne dotika....se mi zdi ,da ena meja mora bit...drgač lahko skoz nazaj zlagam v omare user posted image user posted image v kuhinji je ena omara, kjer so lonci in kuhovnice...po mili volji dostopna...ni se ne dotikata drugih stvari...kuhata zraven mene user posted image

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 20.1.2010 10:08:12 >

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
20.1.2010 10:11:22   
baki

adijo pamet.....mam kr kurjo kožo.lastno ročno mu vrat zavijem.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
20.1.2010 10:13:50   
baki

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

PIškot ...jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee za spanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
in za zdravje....

Baki....joj...tole je pa mim...kr tko mal ste brez elektrike ..al kuko....

Sjmm...uf..ti pa si zgleda kronično utrujena....revčka....resnično ti polagam na srce..počij počij...ker če enkrat orenk pregoriš je težka pot nazaj.....trust me

Rebeka...dobrodšla v svet trme....meni ga Tarja trenutno spet lepo razkazuje...
Samo ne popuščat...če pa skup pade, ga pa za podplate primi, na glavo obrni, pa fejst po ritki ,da se zbudi......

kr tko mal brez štroma.grem dons sveče kupit jih bom že ob pol osmih zvečer prižgala.naj se je......jo.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
20.1.2010 10:16:39   
Katjusa
dobro jutro:)

moj miško se je že zbudil in ker doseže iz posteljce predalnik lepo ven meče in čveka..... bo že mami pol pospravlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

danes peljema avto na 1 servis tako da bom do jutri popoldne brez avtauser posted image user posted image user posted image user posted image pa sej ne da ga neki nujno rabim sam se mi zdi k da sem brez obleke, če sem brez avtauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
20.1.2010 10:19:54   
Katjusa

to je že dolgo pri nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst sem ful bojim tega.....
k sreči so drugi časi in mojim sinekom verjetno ne bo treba hodit 3km domov peš.... je pa tko če ima nekdo slab namen ga lahko izpolne tudi na dvoriščuuser posted image user posted image user posted image upam, da ne sam zato jst ne razumem ko starši pustijo otroke sama pred blokom? sploh tko 5-6-7 let stare nekateri celo mlajšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
20.1.2010 10:21:39   
baki
sunny....zdej bom pa čist panična.bom šla kr ponjo v cerkev.ma še verouk.sam tk mikoli ne gre sama domov je vedno več otrok skupajuser posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
20.1.2010 10:24:49   
Katjusa
sjmmuser posted image user posted image user posted image user posted image za spanje.... si ne znam predstavljat.... mislim si da jaz nebi zdržalauser posted image user posted image

rebeka zdej boš mogla ukrepat, ker to se samo stopnjuje ..... ampak jst ti ne bom pameti solila ker imam 2 svoja za vzgajatuser posted image user posted image user posted image user posted image   je pa hecno slišat kako melček 1 leta že vrti svoje kolo ni kej uroš je cel fant

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
20.1.2010 10:27:33   
baki

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

to je že dolgo pri nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst sem ful bojim tega.....
k sreči so drugi časi in mojim sinekom verjetno ne bo treba hodit 3km domov peš.... je pa tko če ima nekdo slab namen ga lahko izpolne tudi na dvoriščuuser posted image user posted image user posted image upam, da ne sam zato jst ne razumem ko starši pustijo otroke sama pred blokom? sploh tko 5-6-7 let stare nekateri celo mlajšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lani je bla stara 7 let in pol ko je bla lahko sama zuni.sam mi mamo tk fajn da skozi kero okno pogledam jo vidim je tk malo bol odmaknjeno od ceste.sam vam povem sem pa skos na okni pa sama ni nikoli zunaj.taki se ponavadi spravijo na take otroke ko vidijo da so sami .se pa tega full bojim.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
20.1.2010 10:47:13   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

sjmm a še vedno se zbuja ponoči??? joj bogica, upam, da se ćim prej naspiš kot je treba!
Uroš je danes celo noč moral nekaj sanjat, ker je vsake tolko zajokal, tak da sem tudi jaz slabo spala. Uroš hodi zelo pozno spat, ne vem kako to... noče in noče zaspat pred pol enajsto, včasih tudi kasneje...pa sem ga probala dat samo enkrat spat čez dan, pa ni bilo nič boljše.
Joj kaj dela ta moj otrok, napenja se in kriči, kot da bi najrajši nekoga namlatil, kr mišice napenja in ko kriči se mu vse žile na obrazu napnejo... v trgovini je že zdaj nemogoč, hoče da je vse po njegovo... kaj nas še čaka....

hja, bi se težko reklo, da sploh spi...tak mal drema...z dolgimi postanki...pa sem probala...svečko, pa calpol...ma nič ne pomaga...sej lahk, da tko nemirno in rahlo spi kot jaz...mojedva sta po kolenih zvečer iz sobe hodila...pa pršla do vrat..jz..pa aufuser posted image ....sam, jz tega ne poznam, so vsi ostali spali najkasnjeje do 6 meseca, brez hranjenja ponoči...ma tale je nov letnik, nov model...nove muhe...itak se mi pri več stvareh zdi..k da je prvičuser posted image

vau...tvoj uroš je pa tud nočna ptica...ma če bi naš zaspal šele ob pol 11, bi me tašča socialo poklicala...ona jih je ob 7h spat vrgla...moj je še zmeri s spanjem čist zadrogiran..je še pri 16h ob 8h hodu s sestrico spat...k smo ga mi že do jutra žural..dddddddd

ja, glede trmic našim pa itak ne mormo kej dost...marsikej že v zibelko položen...pravjo...sam meje je šač treba postavt....pa slušni aparat na off...kaj čmo...sej tok hitr zrastejouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
20.1.2010 10:48:13   
Urša08
Eto Žiga spi, jaz bom šla pa počasi kosilo skuhat. Smo bili malce pridni in posesali stanovanje, Nejc je vse igračke pospravil tko da se stanje izboljšuje.user posted image

Ajvy kako sta tvoji punci?

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
20.1.2010 10:50:30   
Urša08
Sjmm dej se prosim spočij, sej ta veliki se čahko že sami poštimajo, Maja bo mel pa mal očka čez. Rabiš spanec, počitekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Glede nočk te čist zastopim samo da je pri nas tako, da občasno moj prevzame, da si odpočijem, no sej zdej je pa zarad križa on vstajaluser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
20.1.2010 10:51:43   
Urša08
Katjuša ti boš sam en dan brez avta, jaz ga ta teden najbrž sploh imela ne bom. Moj bo po vsej verjetnosti cele dneve delal tko da rabi avto. Ampak sej bo, bomo že.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
20.1.2010 10:54:33   
baki
nik se je zbudo.je spal skor 2 uri.bomo vidli kaj bo ko bo mogu pop.it spatuser posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
20.1.2010 10:57:18   
baki
katjuša......smo rajtam vsi tk nareti če ni avta pred hišo pa če ga sploh ne rabiš smo kr živčni.vsaj zase vemuser posted image user posted image user posted image .nik ga je nadelal cela bajta smrdi.user posted image user posted image user posted image .grem rit pucatuser posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
20.1.2010 11:01:09   
sjmm
ajvy...ma tvoje pupike so pa res priden..pa sej, če se naši zaigrajo, je tud bolje, da ne hodim mimo, ker pol se me mali koj za hlače prime in tečka

sem se skurla v teh 11 mesecih zgleda mal...ni kej noben motorček zgleda ni neuničljivuser posted image ...sej mal počivam...sam sploh ne znam...sva s kavčem prov stranca...pol me šele vse boli, če se cel popoldan na kavču presedamuser posted image

bo že bolje...sej vitaminske napitke pupcam, pa mož mi pomarančke ožema...pa še ta velke bom mal za kako malenkost ponucala, da ne bojo sam manekene špilaluser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
20.1.2010 11:02:55   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Eto Žiga spi, jaz bom šla pa počasi kosilo skuhat. Smo bili malce pridni in posesali stanovanje, Nejc je vse igračke pospravil tko da se stanje izboljšuje.user posted image

Ajvy kako sta tvoji punci?

pridna fantauser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
20.1.2010 11:04:54   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sjmm dej se prosim spočij, sej ta veliki se čahko že sami poštimajo, Maja bo mel pa mal očka čez. Rabiš spanec, počitekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Glede nočk te čist zastopim samo da je pri nas tako, da občasno moj prevzame, da si odpočijem, no sej zdej je pa zarad križa on vstajaluser posted image user posted image user posted image  

ma sej poskušam...sam sploh ne znam počivat...sem po 2 popoldnevih čist depresivna od posedanja na kavču in igranja na tleh z majčijem...ponoč pa itak vse slišim..bi mogla mogoče v dnevni spat...sam se bojim, da ga moj itak ne bi slišal....ma dons sem še mal na bolniški..jutri pa itak moj začne na ful delat...tko, da bo kot bo...se bo treba vkup sestavtuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
20.1.2010 11:14:32   
Urša08
sjmm potem pa dons čist izkoristi. Ti pa verjamem ker jaz tud ne znam počivat in sem vsa nervozna k vidim da se v kuhni vse nabira moj pa pravi sej bo vse pospravljeno boš vidlauser posted image user posted image user posted image Me je pa tašča klicala, da je jutri pa v petek smeno zamenjala da bo mal tamaledva mela, da si moj krž opomore. 

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.