|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del
20.1.2010 8:35:05   
Urša08
Kaj še vse spite al ste že zunaj? Pri nas je zaenkrat -10, tko da bomo še lepo na toplem. user posted image  

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
20.1.2010 8:37:08   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

mihailo-pri nas je bila taka dokler ni začela puzat, skos si mogu bit zraven če ne je bil skos jok. zdej se pa tudi že sama zamoti ali pa pricaplja kjer sem jaz ali pa kdo drug, se je pa erik velikooo več sam igral, njemu je bilo najbolj zanimivo da je vse sam raziskoval.
upam da vam rata zdržat do 8ih pa da se pol uspeš malo odpočit

Ja Mihailo tudi rad raziskuje,v bstvu bi se na tleh skoz igral ce mu dam igrace sam 5min je pri miru da sedi in se igra potem pa gremo...se dvigne ob omari,tolce po lcd-ju,vlece zvocnike,se obrne zagleda nekaj in se kr pusti ,da bo hodil itak pade,jaz ze letim da ga poberem ,ker me je strah da se ne bo v glavo vdaril...ne vem mihailo je tok zivahen da ga na tleh ne morem pustit se za sekundo ne ,se mi zdi da je tko nevaren vse...al gre v kuhinjo in odpira predale...zdj morm vzet to za predale da se ne odpira...vceraj sem ga pa pustila na tleh in sem ga samo gledala 2h je uzival 3x se je pa vdaril v glavo malo,skoraj nic ni jokal...sej vecinoma pade na rit ampak vcasih ga zanese po strani...ne vem mogoce sem pa jaz prevec panicna in skoz letam za njim prevecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
20.1.2010 8:38:51   
MIHAILO
Zdaj pa se eno vprasanje za vas vse...user posted image user posted image

Dejte mi mal napisat kako poteka pri vas ..ajih pustite na tleh,se igrajo ...a so zivahni...sej veste kaj mislim...da vidim al sem jaz mogoce prevec panicna...ker nasplosno v zivljenju itak sem...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
20.1.2010 8:39:28   
MIHAILO
Danes z Mihailom zacneva hodit na plavalni tecaj...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
20.1.2010 8:40:23   
baki

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Mihailo s hrbtom je veliko boljše ampak sem se res čuvala. Sem opravila samo najnujnejše zdej pa če mal stanovanje pogledam bi rabu konkretno negouser posted image user posted image user posted image user posted image A zakaj me je bolel hrbet? Mislim da zarad nepravilnega giba. Pa super za nočko, da je bila vsaj solidna.

Baki kakšno varčevanje z elektriko pa mate vi?

urša ne me vprašat ker če dons zmanka štroma jih pokličem pa ne bom šparala besed........

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
20.1.2010 8:40:33   
MIHAILO
URSA a Ziga spancka?

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
20.1.2010 8:42:48   
MIHAILO
URSA a je potem lazje ,ko shodijo al se tezje kot zdaj ,ko se malo manjka.???Se mi zdi da je lazje ker vsaj ko ob mizi vstane je bolj stabilen ce ze hodi ,sam mogoce je razlika da potem res letas za njimuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
20.1.2010 8:43:45   
MIHAILO
Samogovoriuser posted image user posted image user posted image ...Kje ste...Cebela a se spis?

Kdaj ze mormo na zavod???Ko je konc porodnisk al?

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
20.1.2010 8:49:40   
Urša08
Tamika mi je poštar prinesel paketek. Saj sploh ne vem kaj nej ti rečemuser posted image user posted image zlata si . Pa ne bi si blo trebat stroškov delat z mojima otročkoma, res še enkrat hvala za vse skupuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Majčki sta ful luštni - je Nejcu čist všeč, sva jo mogla probat, no čokolada pa že pada v želodček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ko bo moj vn iz gužve pa sigurno pridemo v vaše konceuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
20.1.2010 8:50:40   
Urša08
Mihailo koj odgovorim, minutko da Žiga poštimam

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
20.1.2010 8:57:49   
Čebel@
jutro

ne spimo več.....javljam se še iz starega mesta,lap top je pa zraven mene-danes mi bojo vse naložili pa brezžični rutal naštimal,pol pa gasa......spali smo do 5.30,je pojedla dozo mleka,ati je šel v službo,midve sva pa kar skupaj zaspali na taveliki postelji......zdele pa zlezeva iz pižam in greva malicat/zajterkovat

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
20.1.2010 8:58:02   
MIHAILO

Mihailo koj odgovorim, minutko da Žiga poštimam

Ok ti kar v miru...Mihailo se je tudizbudil spal je 40min...bo lzje zdrzati do kosila ,da ga dam ob 13h spat...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
20.1.2010 8:59:19   
Urša08
Mihailo prvo ti lahko rečem, da sta si mojedva otročka totalno različna in recimo Nejc je bil naporen kot dojenček, ko je pa shodil pa kot bi odrezal se je sam zamotil, igral kot da ga niuser posted image . Žiga je bil pa zelo priden dojenček, kaj bo kasneje pa bomo vidli. To sem ti napisala da boš vidla da so otroci različni in ni recepta.

Žiga je v bistvu nezahteven in se kar dosti sam igra in je vse ok dokler mu Nejc ne nagaja in potem ga vzamem mal v naročje. Sam se zamoti z igračami, jaz mu pokažem kako se igra in potem se ukvarja s tisto igračo, al pa mu dam kuhlo in mam 10 minut miru. Včasih mu dam pilota (enga k ga mamo viška) in je tud zadovoljen. Je pa tudi tako, da mamo mi kr precej prilagojeno otrokom kar pomeni v dnevni na mizi in pod mizo razen igrač ni nič, vse stvari do katerih ne sme so na višini, tv je umaknjen malce notri in ne more do njega, na dveh predalih v dnevni sploh ročk nisva namontirala da jih ne odpira, na eno omarico dala varovalo tko da ne more priti do stvari do katerih ne sme. Če je sitkan ga dam včasih v stolček za hranjenje pa kako žemelco, kruhek al pa kako žličko pa se z njim mal menim in npr. pospravljam, kuham,..

Dej pšovej če si to hotla zvedt al kej druzga. Ti kr vprašejuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
20.1.2010 9:02:50   
Urša08
Mihailo tvoj Mihailo je čist radoveden, živahen otrok. Ja včasih pade pa tud pri 3 letih bo še padel, se udaril v kak rob,..user posted image user posted image user posted image user posted image Zanimajo ga pa itak vse stvari, kar je razumljivouser posted image Mogoče mal prilagodta stanovanje ampak preveč ni treba za kako stvar je treba da ve da ne sme - jaz sem npr. Nejcu pustila v kuhinji da en predal odpira in je bil to "njegov predal" - s plastiko, ostalih miu pa nisem pustila. In še dons ve ker predal lahko odpre.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
20.1.2010 9:04:00   
piskot
jutro.

vcasih vas uspem se prebrat, pol za komentar pa vedno zmanjka casa.

pri nas smo koncno zdravi, z ano hodiva na sprehode, martin hodi v vrtec, popoldan se igramo.

ana je danes prvic spala dobro. tako da se je ponoci samo enkrat zbudila. jupiii.

ostanite zdravi oziroma bolancki pozdravite se!

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
20.1.2010 9:07:44   
Urša08
Piskot super da ste zdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image Dnevi so pa ravno pravi za sprehode, tale sonček kar vabiuser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
20.1.2010 9:09:35   
piskot
ursa a prii vas je ze sonce? mi smo se v megli.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
20.1.2010 9:11:33   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

jutro.

vcasih vas uspem se prebrat, pol za komentar pa vedno zmanjka casa.

pri nas smo koncno zdravi, z ano hodiva na sprehode, martin hodi v vrtec, popoldan se igramo.

ana je danes prvic spala dobro. tako da se je ponoci samo enkrat zbudila. jupiii.

ostanite zdravi oziroma bolancki pozdravite se!

superuser posted image user posted image user posted image naj tako ostaneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
20.1.2010 9:13:38   
sunny24
Jutro!
Naša nočka bla kar OK, čerpov je Gaja spet jedla sred noči...user posted image No, pol je spila flašo mleka ob 7h in spala do 8:30.
Zuni je tak lep sonček...Pol gremo ven...Moremo oba z mojim na firmo-jst novo pogodbo podpisat, moj more nek pildek nest na kadrovsko, pa še obleke za delat mormo it iskat...Gajčo bomo pa s sabo vlekla, k nam druzga ne ostane...

Popoldne pa šibnem na fitnes-če bo tašča mela cajt za ahtat Gajo, k mojga ni...Grem malo migat..Sam res full paše razmigat leno rit! user posted image user posted image user posted image

ursa, ja učeri je biu full lep dan, ampak v LJ pa tako sranje od vremena...Ko smo se nazaj vračali je bla v LJ megla da nisi nič vidu...

mihailo, jst Gajo dostikrat kar pustim da se sama igra na tleh, jo mam stalno na očeh...Razen ko ta mala uide čez pol stanovanja v ta malo sobico in tam dela raztur...Jo pustim kako minutko in pol jo grem iskat.
piškot, super da ste spet zdravi!!! user posted image user posted image user posted image

Grem kafe spit in en čik skadit, pol pa akcija dalje! user posted image

< Sporočilo je popravil sunny24 -- 20.1.2010 9:16:51 >

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
20.1.2010 9:14:22   
MIHAILO
URSA hvala zelo lepo si mi odgovorila...No ja ,ne vem kaj naj recem ,ko bom imela dva bom lahko rekla kir je il priden kir pa bolj zahteven,kot ti zdaj lahko...zdaj ko preberem tvoj odg..se mi ne zdi da je prevec zahteven...ker npr jaz,ko njemu dam kaj zanimivga se on tudi zaigra za kaksnih 10 minutk in potem postane dolgocasno in dam speta kaj novega...ce se igra in me ne vidi da sem kam sla,medtem je on v stajici je ok ,ce me pa vidi se pa takoj neha igrat vstane in me klice...user posted image zdaj sem mu dala zabojcek z igracami in je vse igrace ven dal zaboj odpira in zapira in govori ba..drugac se skoz rad skriva in govori ba...user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
20.1.2010 9:15:34   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

ursa a prii vas je ze sonce? mi smo se v megli.

Piskot ja mi mamo že snežno idilo saj veš sonček, modro nebo in sneguser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
20.1.2010 9:17:18   
MIHAILO

Mihailo tvoj Mihailo je čist radoveden, živahen otrok. Ja včasih pade pa tud pri 3 letih bo še padel, se udaril v kak rob,..user posted image user posted image user posted image user posted image Zanimajo ga pa itak vse stvari, kar je razumljivouser posted image Mogoče mal prilagodta stanovanje ampak preveč ni treba za kako stvar je treba da ve da ne sme - jaz sem npr. Nejcu pustila v kuhinji da en predal odpira in je bil to "njegov predal" - s plastiko, ostalih miu pa nisem pustila. In še dons ve ker predal lahko odpre.

Zanimive so mu tudi zeluzije na balkonskih vratah ,gre k njima me pogleda da vidi ce ga gledam in potem jih skusa vzet jaz ko recem NE,NE pomaga,jih ne prime,razen vcasih jih na hitro malo premucka dokler se nism prisla do njega...isto je z predali ce recem ne .ne ve da ne sme...vcasih se prav jezi ,ko recem ne ne...mi ona nazaj mmmmm,mmmmmmmm pa taspodnjo ustnico ma cist ukrivljeno tko se jezi user posted image user posted image user posted image user posted image al pa zacne pihat skozi nos user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
20.1.2010 9:28:53   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Zdaj pa se eno vprasanje za vas vse...user posted image user posted image

Dejte mi mal napisat kako poteka pri vas ..ajih pustite na tleh,se igrajo ...a so zivahni...sej veste kaj mislim...da vidim al sem jaz mogoce prevec panicna...ker nasplosno v zivljenju itak sem...
pri nas je Hana SKOS na tleh......v bazenu ima igrače in leze noter in ven in se po večini sama igra.....valda ima tudi prebliske s vtičnicami,predali in pritiskanjem gumbkov na DVDju,ampak ji rečem NE in jo odnesem stran in jo zamotim.....pri nas se dvigne ob vse in kadar je že zmatrana valda tudi pade in  ponavadi je to na rito..sem pa jaz sebe uporajtala da kar odskočim ko ona pade,tko da sedaj se probam kontrolirat in ko pade in začne nabirat solze ji rečem da NI NI in ona to pokaže z rokico in gremo dalje

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
20.1.2010 9:30:01   
Urša08
Mihailo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja taki so user posted image . Tud Žigu ni prav da rečem ne, nardi šobo , včasih v jok, včasih isto nardi,... sej bodo pokapirali kaj ne smejouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
20.1.2010 9:30:19   
Urša08
Zdej pa šibam, se kasneje tipkamo

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.