![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 19.1.2010 22:04:58
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Urša-v lekarni se dobijo eni taki veliki obliži za lajšanje bolečin v hrbtenici,vratu itd...so z nekim posebnim premazom..ne spomnim se kako se jim že reče,mislim da bi ti farmacevtka znala svetovati če povprašaš v tej smeri surf hvala ti
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 19.1.2010 22:05:17
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa ROKOMET naši zmagal, jst pa brez glasa ostala:) si tok navijala?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 19.1.2010 22:05:37
|
|
|
|
SURF
|
Najina dnevna soba se počasi opremlja...sedaj je soba končno prazna,še tv-ja ni več notri.a ..bova prebelila,je treba nabrusit parket,pohištvo in sedežna bodo v čkoladni in beli barvi....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 19.1.2010 22:05:54
|
|
|
|
Urša08
|
Punce nisem vas uspela prebrat. Zdej je pa zmanjkalo časa. Jutri nadoknadim nočka
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 19.1.2010 22:06:17
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Najina dnevna soba se počasi opremlja...sedaj je soba končno prazna,še tv-ja ni več notri.a ..bova prebelila,je treba nabrusit parket,pohištvo in sedežna bodo v čkoladni in beli barvi.... u fajn glej da nam pofotkaš
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 19.1.2010 22:07:44
|
|
|
|
Čebel@
|
ajd zdej pa res grem v posteljo nočkoooooooooooo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 19.1.2010 22:08:03
|
|
|
|
sunny24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sunny........ za potepanje....kako pa to da ti je bilo slabo?premalo ješ? Ma ne...Full smi je slabo delalo, nism vedla če bom šla školko objemat al kaj...Pa mraz me je oblival...Pa hrane niti videt nissem smela, k mi je kar obračalo... Možno da kaka na easy viroza...Ker sestra od mojga je učeri obležala pa ji je isto delalo v nedeljo... Ja, potepanje je blo pa super!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 19.1.2010 22:09:03
|
|
|
|
SURF
|
Bom... Zdej pa grem,da še z mojim kakšno gospodarsko rečeva ... Punce moje drage,lepo spite,lepo sanjajte... Se tipkamo jutri...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 19.1.2010 22:10:09
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa ROKOMET naši zmagal, jst pa brez glasa ostala:) si tok navijala? jaaaaa se pripravljam ker letos bo tok športa zame, da si bom tv kr v glavo nekako zmontirala.... al bom pa razglasila izredi dopust pr nas sem jst tista k gleda šport moj se mi pa smeji ko navijam včasih bi mi ful pasal, če bi moj z mano gledal pa ga to ne zanima
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 19.1.2010 22:12:33
|
|
|
|
Katjusa
|
sunny za potepanje in upam, da slabost ne pomeni nič slabega in da boš ju3 že čisto vredu.... majchy zdej boš pa frajerka s prenosnim brkn res bi mogla večkrat it sam sej veš ljudje sebi ponavadi najmanj privoščimo lahko noč
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 19.1.2010 22:18:03
|
|
|
|
tanci29
|
katjuša-ti mojga pošlem...mi mormo met non stop na šport tv al pa eurosport al pa te zadevce...sej je fajn sam men se ne da tistga fuzbala gledat al pa ameriški fuzbal k sploh nimam pojma zakva se gre....pol sem mal bolj happy k je kako svetovno da je saj zanimivo surf-tole bo pa luštna dnevna soba...mi smo tud bolj na izi kar se tiče prepovedanih igrač ...sicer ne vem zakaj se otrok nebi smel z jaslicami igrat ampak ok majchy-se pravi zjutraj se javiš iz postelje onasiss-sploh se ne spomnim če sem pokomentirala tvojo Evito v vrtcu bravo mačkica da se tako super znajde sunny-o superca za tako lepo pohajanje... sej ni nič hudega če pristane v snegecu....al je padla iz sank ko se je sankala? urša-upam da si bolje vidim da ste vse bolj slabotne...zgleda da res razsaja enodnevna virozica.... naša družinica jo je polovično prebolela...jest pa erik sva tak korenine, te ne pozebejo kr tko ...to je letelo na našo familijo.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 19.1.2010 22:22:11
|
|
|
|
sunny24
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 sunny-o superca za tako lepo pohajanje... sej ni nič hudega če pristane v snegecu....al je padla iz sank ko se je sankala? Ma zadnjič in danes jo je moj vleku s sankami in je zajahu en kup snega in itak da je sanke obrnlo...In moj Gajč z nosom direkt u sneg... Prvič ko je bla na snegu pa je čičala postrani na sankah in je neki na tleh zagledala in se je samo prekucnla na bučo...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 19.1.2010 22:30:36
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa sunny za potepanje in upam, da slabost ne pomeni nič slabega in da boš ju3 že čisto vredu.... majchy zdej boš pa frajerka s prenosnim brkn res bi mogla večkrat it sam sej veš ljudje sebi ponavadi najmanj privoščimo lahko noč ja žal je tako, da ljudje za svoje zdravje in dobro počutje zelo malo naredimo . Upam, da se bomo enkrat v prihodnosti mal popravli. No zato pa sva se midva odločla, da imam js jutri dela prost dan in greva popoldan ob petih v sauno. nik gre pa k sestri od mojga v varstvo.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 19.1.2010 22:32:32
|
|
|
|
brkn83
|
nič grem js spat. Lahko noč vam želim.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 19.1.2010 22:33:21
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 nič grem js spat. Lahko noč vam želim. jest sicer še ne grem spat, ampak želim pa tudi lahko noč vsem.....grem mal pred tv...papa
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.1.2010 6:31:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 20.1.2010 7:59:43
|
|
|
|
Urša08
|
jutro
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 20.1.2010 8:04:02
|
|
|
|
Urša08
|
No še enkrat dobro jutro vse. Jaz sem že kavico popila, otroka v trenerkicah in se igrata. Naša nočka bila čist ok, sicer smo se vsi drenjali na ta veliki postelji ampak sej je to tud luštno Kolumbo dobr zrihtaj Tanci ti se lepo imej, naj ti povem da se pri nas že sonček kaže Katjuša čist športna uvau jaz sem tvoje nasprotje, od športa mi je všeč drsanje in ples Brkn superca da si bosta s tvojim privoščila savno in prosto popoldan Sjmm kako si? Kaj boljše a še slabi? Ajvy pa pri vas? Kako sta tvoji princeski? Onasiss super za uvajanje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 20.1.2010 8:09:01
|
|
|
|
Urša08
|
No zdej pa še mal včerejšnje popoldan opišem. Mi je včerej zvečer zmanjkalo energije . Popoldan sva šla z mojim vg šoping, koristila pike, hladilnik poln . Tašča me je vprašala če mam kako idejo za Žigca za roj. dan in da če kej vidim, da nej nkr kupim. Tko da sva z mojim izbrala tist volan od tinx love - mi je bil že pri Nejcu všeč. Za Žiga me vsi sprašujejo kaj mu kupit tko da sem že mamic eno idejo dala. Zvečer ko sva domov prišla je blo pa treba vse zložit v hladilnik, večerjo pripravt, otroke popedenat in potem sem bla čist sesuta. Moj je pa še za službo delal. Do konca tedna bomo več ali man kar sami do večera ker more moj nekaj dokončat za službo. Uf kakšen roman sem spisala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 20.1.2010 8:10:45
|
|
|
|
Urša08
|
SURF super za opremljanje Sunny iiii kok ste uživali v Bohinju , je bil res prekrasen dan
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 20.1.2010 8:23:48
|
|
|
|
MIHAILO
|
Jutro...no Mihailo je vceraj zaspal ob 19:30h in je kar lepo spal ob 1h je jedel in spal do 7h,seveda pol noci pri nama-sem skoraj s pojsle padla...zdaj je pa cist omagal in kr zaspal...sem ga kr pustila,ker mogoce se rabi dva spanca ampak so mu zobeki nagajali...vceraj je bil tako tecen ,ker je spal samo eno uro,sploh ga se nisem videla nikoli tako tecnega ,ker se skoz semji...menda bomo uspeli v tem spanju... URSA kako hrbet?Zakaj te pa boli,te je zacel kr brez razloga???Mene je po porodu grozno bolel,da sem mislila,da me nikoli ne bo nehal ampak me je...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 20.1.2010 8:25:43
|
|
|
|
baki
|
dobro jutro.....da vam povem da na koroškem varčujemo z elektriko.so nam jo že dva večera zaporedoma vzeli 19.40.pondeljek je prišla ob 20.40 včeraj pa 21.10.torej bo dons prišla šele ob 21.40.do konc tedna se mi bo glih skrinja odtajala.banda.sama politika......
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 20.1.2010 8:29:50
|
|
|
|
Urša08
|
Mihailo s hrbtom je veliko boljše ampak sem se res čuvala. Sem opravila samo najnujnejše zdej pa če mal stanovanje pogledam bi rabu konkretno nego A zakaj me je bolel hrbet? Mislim da zarad nepravilnega giba. Pa super za nočko, da je bila vsaj solidna. Baki kakšno varčevanje z elektriko pa mate vi?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 20.1.2010 8:33:24
|
|
|
|
Urša08
|
Zadnič je bila ena debata o porivalčkih in moram povedat da je Žiga čist navdušen . Je za božička dobil enga tacga k poleg tega da lahko z njim hodi po stanovanju, še kuglice not meče, pa like , pa glasba se oglaša, ... in je res navdušen
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 20.1.2010 8:34:17
|
|
|
|
Urša08
|
Tamika a se še zmer ne vidiš vn iz cunj
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMaterinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.