|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
19.1.2010 15:35:58   
krtkova
amazonka - pejt na ljubljanske nosečnice forum. Se glih dons dobimo. Če maš čas ob 5h v Zvezdi BTC.

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
19.1.2010 15:40:29   
RAKICA1
bcljka zelo si se potrudila ja jaz sem tudi zato da se dobimo na kakšni pijači in klepetu
jaz sem tudi trenutno da topustu in mi ni prav veliko dolgčas imam skoz kaj za delat drugač pa v četrek ali petek planiram v lj in če je katera lahko gremo na kavo kam meni je vseeno kam
ko ste se pa približno kaj katera do sedaj zredile user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1677
19.1.2010 15:52:32   
maxi74
Lep pozdrav vsem junijkam!

Nisem čist nova - zaradi določenih razlogov sem se preimenovala - prej sem bila c*o*s*t*e*l*l*a. Tako, da prosim tisto, ki ima čez podatke, če me preimenuje (al pa zraven dopiše). Z mano je zaenkrat vse vredu, tudi počutim se dobro. Le zaspaaana sem cel čas user posted image . O kilah pa raje ne bi user posted image . Jih je šlo že preveč gor...

Naslednji pregled imam 25.1.2010. Upam (no, ja, bolj moj dragi), da se bo končno videlo kaj mi brca v trebuhu. Za telovadbo bom še videla, če mi bo uspelo hodit. Danes pa žal ne bom imela časa za kofetkanje.

Toliko zaenkrat, se še kaj oglasim!

LP

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
19.1.2010 15:59:50   
Kiya

Kiya, costella - zakaj ne hodita z nami na telovadbo??user posted image   Vabljeni!!!!

Jaz sem trenutno na bolniški zaradi visokega pritiska in moram počivat user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
19.1.2010 16:43:15   
bcljka

popravljeno/dopolnjeno user posted image

LJUBLJANA: krtkova, mkbk, kety, majkl, kiya, bcljka, maxi74, tina2806, amazonka

JESENICE: innes4 (to sm vidla na FB)

DOLENJSKA: rea27

MARIBOR: stajerka26, anonimen

LOGATEC: pikipoki

PRIMORSKA: ajči

ADREGAS: soncnizarek25

NOVA GORICA: miki23, mysterious

CELJE: jessy_ce, honey26, misar

ŠKOFJA LOKA: rakica1

VELENJE: gajka

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
19.1.2010 17:17:11   
Stajerka26
Ooooooo vidim, da nas je res ogromno iz MB grrrrrrr....
Bravo bcljka za trud, sicer pa jo morem pohvalit, meni je že seznam za novorojenčka poslala, kaj vse rabimo...fejst pridna, pridna...
Jaz se kavice zagotovo udeležim, če ne bo predaleč, ker me že precej muči križ med vožnjo....bomo vidli...mejte se bejbe!!

V maju oz. juniju bosta na svet privekali najini dvojčici :)
Najlepše poročno darilo, ki sva si ga lahko samo želela :)

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
19.1.2010 19:11:42   
maxi74
BRAVO bcljka!!!!!

(odgovor članu Stajerka26)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
19.1.2010 19:37:48   
naraščaj

Lep dobr večer.

Sem se le prvlekla do računalnika, čepravb komi gledam. Glava me še zmer boli, ker mam tok zabit nos.
Tamala spet kuha in to že 7 dan. user posted image , čeprav bi naj bla viroza user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Bam Bam

nikicaa - blagor se tebi, ker ti za vsako naredi UZ. Meni ga je do sedaj samo na prvem pregledu in potem na NS, ko sem si to plačala. No, zdaj se že veselim morfologije in močno upam na še en UZ nekje v 32 tednu, ko naredijo kontrolo rasti ploda.

bcljka - ko sem prebrala tisto, o učenju do 4ih, so mi usta padla do tipkovnice. Pa povej ti meni od kje ti vsa volja in energija za študij? Pridna si, ni kej... kar tako naprej!

Tut jaz sem zazijala glede učenja. Jaz sem čist kontra tip. Po 8 zvečer me nisi več dobo za buklam. in kot prvo je men G rekla, da mi bo nardila sam 2uz (prvi + morfologija), če je nosaečnost ok user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: bcljka

jst sm tud totalno za medkrajevni zbor junijk... sicer mam to srečo da majkl in stajerko26 že poznam... user posted image se tud že zdej javm da lahko peljem lj nosečke brez problema... mormo pa ugotovit iz katerga konca nas/vas je največ... user posted image

Naraščaj, okolica Slov. Konjic ( to je med CE in MB)

Glede sezanmov za otroka pa sem ga jaz tut mela sam za zimskega. se mi zdi, da se zdej sploh ne bom znašla kak ga bo treba oblačt, ker je čist drug lestni čas.user posted image

Nč grem v bano in pol še eno inhalacijo nares, če bo kaj pomagal, pa tamalo sčekirat kak je temp.

Čao

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
19.1.2010 19:46:19   
meymey
Lepo da me pogrešaš, Krtkova. :D

Ma interneta še ni, imam en USB internet, ki ni prav blazno hiter. So mi pa danes prišli priklopit satelitsko, tak da sem ekstatična! :D

Glede bolniške pa še ni odločbe, tako da sem se zmenla v službi da mi v primeru da pridem nazaj delat dajo ta teden dopust. Ma čudno vse skupaj. Po eni strani se bi prav veselila službe! user posted image

Glede lokacije: jaz sem štajerka, Bistrčanka, ki živi 25km izven LJ, proti Zasavju

Majske nosečnice so se dobile na Trojanah (ok za tiste iz NG je res fejst daleč).

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
19.1.2010 20:25:54   
Bonnie_RR
Uuuuuuuu madona, danes sem vas pa brala ene pol ure...user posted image

Meni dnevi tako letijo, da sploh ne dohajam. user posted image Izpit konec tedna, služba, jutri popoldne sankanje otrok skupaj s starši (baje naj bi mi bolj opazovaliuser posted image )...
Učenje... Uh, js se, ko je že res trebauser posted image , spravim učit nekje po osmi zvečer, vztrajam pa najkasneje do enih pol enajstih, potem pa iz mene ni nič več. Vedno sem se učila čez dan, sedaj, ko pa še delam, mi je taka muka zvečer za par ur it za knjige, da ne morem povedat. Da bi se pa ponoči učila, ni šanse. Ah ja...user posted image

lokacija... Sl. Bistrica.

meymey... Čestitke za selitev! user posted image

zgaga... Tud js imam z njo kar problemov. Predvsem takrat, ko grem spat.user posted image

No, zdej se morem it pa učit...user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
19.1.2010 21:28:55   
bcljka
jst sm nrdila en seznamček (k sm ga poslala štajerki) tle iz foruma ringaraja... ampak je zaenkrat še ibr obsežn (jih je več na kp)... tko da takoj k ga moja kolegice k so lani rodile med marcem in avgustom popravijo in dopolnejo (ker večinoma je tm za zimo) vam ga posredujem... to bo v roku 1ga mesca...user posted image

Trojane so kr kul ja... čeprou glede na število ljubljančank bi bli loh tud v lj... sicer kaj pa sredušče slovenije Vače??!
pomoje najbolš da določmo datum, potem pa vidmo katere bi pršle in se potem zmemo za lokacijo...

LJUBLJANA: krtkova, mkbk, kety, majkl, kiya, bcljka, maxi74, tina2806, amazonka

25km iz LJ proti ZASAVJUuser posted image : meymey

JESENICE: innes4 (to sm vidla na FB)

DOLENJSKA: rea27

MARIBOR: stajerka26, anonimen

LOGATEC: pikipoki

PRIMORSKA: ajči

ADREGAS: soncnizarek25

NOVA GORICA: miki23, mysterious

CELJE: jessy_ce, honey26, misar

ŠKOFJA LOKA: rakica1

VELENJE: gajka

SLOVENSKE KONJICE Z OKOLICO: naraščaj

SLOVENSKA BISTRICA: bonnie_RR

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
19.1.2010 23:58:36   
Inika84
za seznam: Koroška

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
20.1.2010 7:30:12   
Maxica
Uf, glede srečanj je vsaj iz mojih izkušenj tako, da je na začetku blazno zanimanje, na koncu pa pridejo tri, štiri "navdušenke".
Tako da vsaj jaz že raje kar zdaj povem, da na kakšne Trojane me ne bo, je le malo predaleč zame, pa glede na to, da imam doma že dva otroka, mi je vendarle mal težje skombinirati vse skupaj. Ve se pa kar zmenite in domenite. user posted image  Morda bi v Ljubljano še prišla, čeprav kot pravim, se nerada vnaprej nekam napovedujem, ker vse ni odvisno le od mene in potem spet razlagati, zakaj me ne bo, mi je "no go". user posted image
Pa pojdimo novemu delovnemu dnevu naproti. Lep dan. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

Neposredna povezava do sporočila: 1688
20.1.2010 7:53:09   
krtkova
jutro!

bcljka - men se zdi super, da takole navdušeno pripravljava tole srečanje in se ne pustiva raznim godrnjalom, a ne??user posted image user posted image  

Maxica - očitno si vstala z levo nogo, predlagam ti en sveže stisnjen pomarančni sok in jajčka na oko. Za lepše nadaljevanje dneva user posted image .

Na srečanje OBVEZNO vabljene samo tiste, ki vas to veseli, zanima in boste dobre volje. Ko bomo enkrat določili datum, bomo zbrali prijave in nato neko mesto srečanja. Kdor bo lahko - bo prišel, ostale pa....žal. Lahko pa naredimo na vsakem koncu Slovenije eno srečanje.user posted image

Vam pa povem, da smo se včeraj spet dobile ljubljanske nosečke in da je bilo super super super!! Smo se nasmejale do konca. Krasne punce!!user posted image

Drugače pa; danes imam pregled, kar pomeni spet čakanje ure in ure in čakalnici. Imam knjigico, Donat , po malico pa še skočim na poti tja.user posted image

Vsem en lep, pa čeprav meglen pozdravuser posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
20.1.2010 8:02:28   
innes4
Dobro jutro user posted image

No, jest sem včeraj klicala gin.pa so rekl, da nej kar dons pridem. Ob 10.30 mam uro. Komej čakam, da mi nekaj da, da se poštima ta bel tok user posted image . Me pa prav zanima, če mi bo danes delala še morfologijo, ker drugače jo imam 29.1. Ponavad, če prej prideš zarad kakšnih problemov ti tut pregled kr nardi, pa ti tut drug datum da za nasledn pregled. Sam za dons pa nism prepričana, ker baje morfologija traja mal dalj časa, mene so pa kr tko nekje vmes dal...ah brezveze kompliciram, an user posted image bom čez dve urci pa pol vidlauser posted image

Glede srečanja, mene lahko kar štejete zraven, bom z veseljem prišla. Pa še skos sm doma, pa brez otrok, tko da mislm, da nau problema user posted image user posted image

Pošiljam vam en lep lep sončen pozdravček iz gorenjske user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
20.1.2010 8:18:24   
ziva1
Dobro jutro,

včeraj sem imela pregled, vse naj bi bilo v redu, naslednjič imam morfologijo 16.2., bo ta pregled bolj zanimiv, drugače mi sploh ni. Tole zdravstvo čisto preveč špara, tam kjer ne bi smelo (si bom pa sama plačala še en UZ in sicer tam od 32 tedna naprej).
Sem razmišljala, da če bi imela doma tisto napravico angelsound, da bi mi ti pregledi bili še manj zanimivi, ker itak je vse skupaj rutina, če imaš probleme, greš tako ali tako k zdravniku, vse ostalo se pa že prebere na internetu user posted image . Ali ima katera probleme poleg zgage, s kožo v nosečnosti. Mene tak srbi hrbet, pa roke, da bi si jih kar skrempala user posted image .

Jaz sem iz Velenja kot Gajka, do Trojan bi se še pripeljala, kaj več pa skorajda ne upam obljubiti user posted image .  Gajka midve bi lahko imele kar svoje srečanje user posted image

(odgovor članu innes4)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
20.1.2010 8:20:06   
gajka
bcljka - jaz sem enkrat tule na forumu že na hitro napisala en seznam, kaj sem imela za našega prvega palčka (planiran prve dni avgusta, na svet pa privekal sredi julija). Bom poskusila poiskat...

Glede srečanj - se mi zdi, da smo se avgustovke 08 težje dobivale kot user posted image in veliko lažje in v večjem številu, ko so bili malčki stari nekaj mesecev. Je število mamic z dojenčki na srečanjih večkrat preseglo št. 10, pa ni bilo važno, kje je bilo srečanje, le volja je morala bit in se je marsikatera pripeljala 1 uro daleč na srečanje.

(odgovor članu innes4)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
20.1.2010 8:27:03   
Stajerka26
Jutro še iz moje strani...
Spet sem se fajn naspala, napapala, zdaj pa pičim z lubijem v Celje, gre oddat še neke malenkosti za diplomo, jaz pa grem malo zapravljat  user posted image

Mejste se punce!

V maju oz. juniju bosta na svet privekali najini dvojčici :)
Najlepše poročno darilo, ki sva si ga lahko samo želela :)

(odgovor članu innes4)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
20.1.2010 8:40:47   
RAKICA1
Jutro vsem skupaj evo jaz sem že nazaj z pregleda user posted image z mojim dojenčkom je vse vredu lepo raste ter se lepo redi sedaj je težak 518g tako dasem zelo vesela da je znjim vse vredu.Za seznamček pa da imam rok 3.6 pričakujem pa 4user posted image otroka

Neposredna povezava do sporočila: 1694
20.1.2010 8:42:59   
gajka
ziva1 - sem šele zdaj prebrala, da si iz Velenja. Meni se pa ni panika predaleč na srečanja vozit (če je volja, seveda), ker sem se itak 4 leta vozila vsak dan v službo v MB, se lahko kdaj tudi skupaj peljeva, če boš hotela. Drugače pa kar svoje srečanje organizirava, pa bo! user posted image A te slučajno kakšna telovadba za user posted image zanima? Sem v ZD zadnjič videla plakat, da se jo na eni šoli izvaja, ampak iščem še kako ''žrtev'', da ne bom imela izgovorov. user posted image

bcljka - evo, sem izbrskala, kaj sem že enkrat nazaj o opremi pisala (nekaj malega sem še zdaj na hitro dodala)...
Oprema za novorojenčka - tisti seznami na netu so vse preveč obširni. Na začetku sem jaz imela naslednje zadeve (za julijskega fantka):
- voziček, jajčka, bombažna dekica za v vozičku
- posteljica (kupila samo nov jogi, posteljica pa ima preko 30 let (jo imamo še od mojega brata, pa potem mene, pa bratranca..., sem jo pošmirglala in prebarvala), kovtrček, posteljnina 2× (ne vidim poante v več kosih posteljnine, itak se lahko vse reši, če sproti pereš)
- banjica (osebno mi je veliko boljša kot čebriček), termometer za vodo
- brisača z zavihkom za glavo: 2 kom
- previjalna miza, previjalna blazina (to dvoje niti ni nujno, ker lahko previjaš tudi na kakšni postelji, ampak potem hrbet bolj trpi)
- tetra plenice (na začetku nabavila 20 kom in se je pokazalo, da jih je bilo čisto dovolj, se jih pa najbrž malo več porabi, če moraš na široko povijat)
- pajacki (tisti z naramnicami brez rokavov): 3 kom št. 56, 3 kom št. 62
- hlačke do pasu oz. bombažne žabice: 1 kom št. 56, 2 kom št. 62
- bodiji z dolgimi rokavi (priporočam na preklop, ker lažje oblačiš): 4 kom št. 56, 4 kom št. 62
- bodiji s kratkimi rokavi: 1 kom št. 56, 2 kom št. 62
- jopica iz flisa: 1 kom št. 62
- tanjša bombažna kapica: 1 kom št. 56, 2 kom št. 62
- nogavičke: 3 kom
- plenice (na začetku sem imela Pampers New Baby št. 1 (mislim, da sem imela 2 paketa za začetek), kasneje št. 2, sem jih pa kupovala obvezno v Mullerju, ker so za zahodni trg malo drugačne in lepše vpijajo tisto prvo drisko)
- kozmetika (široke palčke za ušesa, olje za telo, hladilno mazilo za ritko, ribodermin, trdo milo za kopanje, fiziološka raztopina, vata, otroške škarjice za nohte, krtača/glavnik...)
- duda 1× (dobila v materinski šoli, ampak je nikoli nismo uporabljali), flaška 1× (kupila za vsak slučaj, nismo uporabljali do ca. 6 meseca)
- ...
Kaj več mi trenutno ne pade na misel...  Je pa res nepotrebno kupovati preveč vnaprej. Predvsem si pa zapomnite, da bodo vse trgovine odprte tudi po rojstvu in boste lahko stvari sproti kupovale, če bo potreba. Jaz sem imela to smolo, da sem morala vse nabavit, mi pa vsaj zdaj to ne bo treba.

Nikar že vnaprej ne kupujte raznih prsnih črpalk za mleko, pa sterilizatorjev za flaške in podobnih zadev (ki jih najdete na seznamih na RR), za katere sploh ne veste, če jih boste potrebovale. Je pa še nekaj poletnih mamic med nami, ki lahko še svoje izkušnje povejo. Pa še enkrat, trgovine bodo tudi po rojstvu odprte in je bolje potem kupovati po potrebi kot pa vnaprej delat nepotrebno zalogo. Jaz sem raje imela manj cunj in pogosteje prala, ker dojenčki tako hitro vse prerastejo.

< Sporočilo je popravil gajka -- 20.1.2010 8:52:04 >

Neposredna povezava do sporočila: 1695
20.1.2010 8:54:13   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

Maxica - očitno si vstala z levo nogo, predlagam ti en sveže stisnjen pomarančni sok in jajčka na oko. Za lepše nadaljevanje dneva user posted image .

Saj sem same smajlite pripopala zraven, nisem nič slabe volje. user posted image  Sam iz svojih izkušenj pravim, kako je bilo ponavadi. In kot pravim, ve se kar domenite, pa bomo videli sproti. user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
20.1.2010 9:02:31   
Maxica
Oprema - uf, nisem še tako daleč, da bi razmišljala o tem. user posted image  Tako da prosim, da ta seznam vsake toliko časa spet objavite. user posted image  Mi je pa dosti stvari ostalo od prvih dveh, starejši je avgustovček, tako da bomo že kaj lahko uporabili, kaj bomo pa na novo kupili. Jaz imam rada nove stvari. user posted image
Lahko pa iz izkušenj pokomentiram par stvari:
-črpalko mi je mož nabavil par dni po porodu in sicer Aventovo, krasna stvar, jaz sem imela toliko mleka, da sem ga zamrzovala in mi je pridno služila skoraj tri leta.
-imela sem tako banjico kot čebriček, ki je super stvar, takole za vsak dan, za osvežitev. Priporočam.user posted image
-dude so pri nas tudi bile zelo uporabne, sem nesla že kar v porodnišnico svoje.
-povijanje je bilo pri prvem še široko do tretjega meseca, pri drugem samo en mesec, zdaj se mi zdi, da že iz porodnišnice prideš brez tetra plenice, tako da se jih ne bo več toliko rabilo.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
20.1.2010 9:27:31   
meymey
Bcljka za seznam: lepo da si tako natančna, sam če boš pisala vsako vasico, bo seznam sila nepregleden user posted image predlagam da spremeniš Ljubljana v Ljubljana z okolico.

Odločba je prispela in jaz se odpravljam v službo v ponedeljek. Hm... to bo zanimivo user posted image .

< Sporočilo je popravil meymey -- 20.1.2010 9:37:28 >

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
20.1.2010 9:40:05   
Honey26
Kakšno srečanje bi bilo super user posted image . Mi je pa vseeno kje bo, no skoraj. V skrajni kot glave mat kurje bi se težko spravila user posted image . Sicer se pa vsak dan vozim iz ce v lj v službo, tako da vožnja sem in tja ni problem user posted image .

seznam opreme, eh to je še dalec, (pol te pa preseneti ane :). Za začetek bi rabila dobro blazino (tisto oporno za spat, zgleda kot ena dolga debela kača?), pa se odpravim v mother care to iskat, pridem pa vn z precej olajšano denarnico v rokah pa cunje, na blazino sem pa čist pozabla. Če bom tko nadaljevala je mogoče je reš že čas da začnem nabirat opremo.user posted image

vsem en lep (sončen, vsaj v mislih) dan.

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
20.1.2010 10:19:56   
krtkova
maxica - nisem te hotela spraviti v slabo voljo, sem vesela, da si smajlije pripopala!! Ti pošiljam en user posted image , da ne zaideva v kak nesporazum! user posted image  Nikakor si ne bi želela česa takega.

Meymey - moje sožalje!!!user posted image

Šibam - peljem Hugota na redni mesečni tehnični pregled user posted image user posted image !!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Honey26)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?