|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
19.1.2010 8:46:42   
Bam Bam
Najprej držim pesti za Stajerko26, Nikico in Zivo, da dobro opravite na pregledih!!! Hitro poročat z novičkami!

amazonka, tebi eno prisrčno dobrodošlico.

Krtkova, morda bi ti pa proti tej zgagi pomagal kakšen Rupurut. En na dan ti po moje ne bo škodil. No, tole ti pa kopiram iz navodil za uporabo:

4.6 Nosečnost in dojenje
O uporabi zdravila Rupurut pri nosečnicah ali materah, ki dojijo, se je treba posvetovati z zdravnikom (tako kot o uporabi drugih zdravil). Kljub temu, da so farmakokinetične raziskave pokazale, da vrednosti aluminija v krvi ostanejo v mejah normalnih, se lahko Rupurut med nosečnostjo uporablja le kratek čas, da se tako zmanjša izpostavljenost nerojenega otroka aluminiju.
Snovi, ki vsebujejo aluminij, se običajno izločajo v materino mleko. Podatkov o izločanju zdravila Rupurut v materino mleko ni. Zaradi majhne enteralne absorpcije pri materi in otroku ogroženosti novorojenčka ni pričakovati

Ups, pridem kasnej...

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
19.1.2010 8:49:35   
krtkova
ste me mal prestrašile, jutri preverim pri giniču vse te informacije (za rupurut imam sicer njegovo dovoljenje, za sodo pa ne).

jst bi šla pa spaaaaaaaaaattttttt!!!!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Bam Bam)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
19.1.2010 9:09:11   
Bam Bam
Evo me nazaj, me je prej sodelavec skoraj prestregel, da zabušavam na RR :)

Krtkova, sej tale pekoča zgaga je zelo pogosta nadloga v nosečnosti... al zakaj si prestrašena? A zaradi sode bikarbone? Kaj pa če bi na MONu kar Pušenjaka vprašala ali pa malo "poguglala"? Po starih vražah pa to pomeni, da dojenčku rastejo laski :) Boš pa enega čupavca rodila :) ;)

nikicaa - blagor se tebi, ker ti za vsako naredi UZ. Meni ga je do sedaj samo na prvem pregledu in potem na NS, ko sem si to plačala. No, zdaj se že veselim morfologije in močno upam na še en UZ nekje v 32 tednu, ko naredijo kontrolo rasti ploda.

bcljka - ko sem prebrala tisto, o učenju do 4ih, so mi usta padla do tipkovnice. Pa povej ti meni od kje ti vsa volja in energija za študij? Pridna si, ni kej... kar tako naprej!

Spol - danes sem sanjala fantka... čist popolnega, zdravega, živahnega,... Upam, da se mi sanje uresničijo. Pa ne glede spola, ampak glede glede zdravega mladiča. Meni je pomembno samo to.

Ajdi junijke moje, zadnji čas, da postanem kaj koristna na ta torkov dan.... Ve pa pridno božite trebuščke!

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
19.1.2010 9:23:41   
gajka
Bam Bam, nikcaa - UZja za kontrolo rasti ploda (okrog 32t) ne delajo več. Uradno ti pripadata samo 2 UZ - potrditev nosečnosti in morfologija. Vse ostalo je odvisno od dobre volje G. user posted image

(odgovor članu Bam Bam)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
19.1.2010 9:31:13   
amazonka3
Čist taprava punčka semuser posted image
Hvala za dobrodošlico, vidim, da ste vse zelo pridne, nekaj telovadbe...
Jaz telovadim prste, ker delam magisterij in sem non stop za računalnikom. Katastrofa. Tako zasedena še nisem bila.

Drugače vidim, da objavljate tudi starost (amazonka je stara baba user posted image ,  ima že 33 let)

No, vse poročate kako in kaj se vam dogaja, jaz nimam nič novega, razen tega da sem vesela, da že en teden čutim brce - bomo imeli enega fajn nogometaša izgleda.

Drugače pa se lepo imejte vse, pa pazite nase.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
19.1.2010 9:32:51   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: amazonka3
Drugače vidim, da objavljate tudi starost (amazonka je stara baba user posted image ,  ima že 33 let)

Končno spet ena, k je blizu moje starosti!!user posted image
Od kod pa si? Če si iz Lj ali okolice, te vabimo z nami na telovadbo!!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
19.1.2010 9:43:22   
Bam Bam
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Bam Bam, nikcaa - UZja za kontrolo rasti ploda (okrog 32t) ne delajo več. Uradno ti pripadata samo 2 UZ - potrditev nosečnosti in morfologija. Vse ostalo je odvisno od dobre volje G. user posted image

Ma ja... s temi UZ tako škrtarijo, kot da jih ne vem koliko stane user posted image  No, sej pravim, da jaz močno upam na še en UZ v 32. tednu, ker mi ga je v 1. nosečnosti moja G sicer naredila.

Sem pa zaradi te poredkosti UZ resno začela razmišljat, da bi si privoščila 4D UZ, čeprav čist preveč stane. Za ta denar lahko dojenčku že kar veliko plenic kupiš user posted image  No, če pa damo šalo na stran, si pa samo parkrat v življenju noseč in zakaj si ne bi privoščil takih radosti, kot je opazovanje svojega nerojenega otročiča preko monitorja.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
19.1.2010 10:01:34   
Maxica
Jaz sem tudi ena tistih srečnic, ki ima tako fajn ginekologa, da na vsakem pregledu naredi UZ in izmeri otroka. Meni je to res ful fajn. user posted image
Drugače sem pa bila pri drugem otroku tudi na 3D v Postojni, pa zdaj prav tako nameravam iti, čez kakšen dober mesec. user posted image
Moja starost je 32 let, tako da očitno spadam med starine. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Bam Bam)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
19.1.2010 10:35:41   
bcljka
jutro jutro!
ste se že razpisale... upam da bom uspela na vse odgovort...
krtkova - k me boš spoznala si boš laži zapomnla moj nick user posted image glede kil pa ne vem kako to da so +3... ker če mene prašaš, bi se več zredila pr vsem tem kar pojem če ne bi bla noseča... ker vseen tok pa spet ne migam... pojem pa tud vse kar vidm vključno s sladkarijami... mogoče mišice dost porabjo k čist vse še ni šlo stran user posted image
bam bam - morm nrdit do junija vse izpite za letos... in pr nm so tko smotani da mamo samo zdej do 12.2. izpitne roke in potem šele junija... tko da morm čist vse nrdit zdej (no, na 2 izpita ne morm k še nismo mel predavanj ampak se bom zmenla da grem ustno maja)... pol pa nanese da se učiš do 4ih... k čez dan se ne morem, se nikol niti nism mogla... tko da se spravm ob ene 8ih (najprej) in potem vstrajam do 4ih... mam srečo da k vem da morm padm totalno not in me sploh stran ne moreš spravt ... user posted image
UZ - tud men ga moja ginekologinja nrdi čist vsakič, in vsakič dobim 2 slikci zravn... zdej sm mela 4.pregled + nuhalno... tko da mam že 10 slikc user posted image user posted image user posted image

nč, šibam na faks... user posted image

< Sporočilo je popravil bcljka -- 19.1.2010 10:36:47 >

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
19.1.2010 10:39:56   
innes4
No pa se tut jest po dolgem času mal javlam user posted image . Berem vas sicer sproti, ampak nisem pa čisto nič pridna z javljanjem user posted image . Se bom probala pobolšat user posted image

Razmišljam kaj naj naredim. Naslednji pregled imam 29.1., jaz pa imam tako močan bel tok, da se mi kar meša user posted image , občasno me tudi srbi (kar kaže na glivično okužbo) in tudi barve se mi ne zdi čist normalne user posted image user posted image . A mislite, da je bolš, če pokličem gin., da me vzame prej, ali je vseeno, če počakam še telih 10 dni?

Men zgaga tut kr pogosto nagaja user posted image , najhuje je zvečer, ko se vležem. Zaenkrat to rešujem tko, da si dvignem vzglavnik (men ful pomaga), pojem kakšen mandelj, če je pa fejst sila, pa vzamem tut kkšn rupurut.

Jest mam tut eno super ginekologinjo, ki mi nardi UZ na vsakem pregledu user posted image . Bi rabil čim več takih gin.,an user posted image . Si sploh ne predstavljam, da bi prišla na pregled in ne bi videla svojega sončka.

Brcike pa jest čutim že kar fajn (sem v 21.tednu)user posted image . Čeprav je kakšen dan tko len (najbrž je po mamici user posted image ), kakšen dan pa se mi zdi, da kar salte dela v trebuščku user posted image

Najprej se celo večnost ne javim, poj pa napišem pravi roman user posted image . Uživajte in božite trebuščke...user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
19.1.2010 10:40:59   
RAKICA1
ojla jaz imam tudi jutri pregled pri ginekologinji in bom imela ultra zvok komaj čakam user posted image da bom videla svojega user posted image  no jaz pa sem iz Škofje Loke je še katera v bližini stara sem pa 30let
Krtkova reporut lahko jemleš če te peče zgaga ali pa donat

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
19.1.2010 11:47:29   
Bam Bam
PDP, NICK, STAROST, KRAJ, user posted image , Že imamouser posted image /user posted image , Pričakujemo user posted image /user posted image

24.05.2010
user posted image  Anadami, 2user posted image

01.06.2010
user posted image  Slovenka, 2user posted image ,user posted image
user posted image  krtkova, 34 let, Ljubljana, 1user posted image

02.06.2010
user posted image  Prfect, 35 let, 3user posted image , user posted image user posted image

03.06.2010
user posted image  anonimna

04.06.2010
user posted image  Lyra, 29 let, 2user posted image , user posted image user posted image
user posted image  Mumu, 3user posted image ,
user posted image
user posted image  mkbk, 29.let, Ljubljana
user posted image  innes4, 21 let, 1user posted image

05.06.2010
user posted image  anonimna2, 3user posted image , user posted image user posted image
user posted image  mojculja

06.06.2010
user posted image  rea27, 28 let, Dolenjska, 3user posted image , user posted image
user posted image  Bubika26, 26 let, 1user posted image
user posted image  Lilly_21, 25 let, 4user posted image ,user posted image user posted image

user posted image  zoja83, 26 let, 1user posted image , user posted image

07.06.2010
user posted image  markle, 29 let, LJ, 1 user posted image

08.06.2010
user posted image  Bam Bam, 2 user posted image , user posted image
user posted image  novakatja, 35 let, 2user posted image , user posted image
user posted image  Bušika1, 27 let, 1user posted image

09.06.2010
user posted image  Kety, Ljubljana, 31 let, 3user posted image , user posted image user posted image

user posted image  strelka81 , 28 let, 3user posted image , 1 user posted image
user posted image  Stajerka26, 27 let, user posted image user posted image

10.06.2010
user posted image  meymey, 2  user posted image ,
user posted image  Majček28, 2user posted image , user posted image
user posted image  pik ipoki, 22 let, Logatec, 1user posted image , user posted image

11.06.2010
user posted image  Prizma, 1user posted image
user posted image  dzanika, 2user posted image , 1user posted image
user posted image  majkl, 31 let, Ljubljana
user posted image  Kiya, 26 let, Ljubljana, 1user posted image
user posted image  ajči, 32 let, Primorska, 2user posted image , 1user posted image

12.06.2010
user posted image  Maxica , 3user posted image , 2user posted image user posted image

13.06.2010
user posted image  Junijca
user posted image  SpeliG, 2user posted image , 1user posted image
user posted image  bim*bam

14.06.2010
user posted image  Naraščaj, 29 let, 2user posted image

15.06.2010
user posted image  nikita*, 29 let, 2user posted image , 1user posted image
user posted image  soncnizarek25, 25 let, Adregas, 1user posted image

16.06.2010
user posted image  *Ella*, 23 let, 1user posted image
user posted image  čeb Maja, 1 user posted image

17.06.2010
user posted image  BonnieRR, 24 let, 2 user posted image , 1user posted image ,
user posted image  ivy@, 24 let, 1user posted image

18.06.2010
user posted image  marussa88
user posted image  bcljka, 24 let, Ljubljana

19.06.2010
user posted image  miki23, Nova Gorica, 2user posted image ,
user posted image  top10, 28 let,
user posted image  costella, 35let, LJ, 3 user posted image , user posted image user posted image
user posted image  uršulina
user posted image  Jessy_ce, 25 let, Celje

20. 06.2010
user posted image  scorpiogirll, 29 let, 2user posted image , user posted image

21.06.2010
user posted image  misar , 2 user posted image , user posted image user posted image
user posted image  gajka , 2user posted image , 1user posted image
user posted image  cipollina26, 26 let, 1user posted image
user posted image  bejbika81, 28 let, 1user posted image
user posted image  bridget3
user posted image  honey26, 26 let, Celje, 1user posted image

22.06.2010
user posted image  Sa5i, 1user posted image
user posted image  Anonimen, 28 let, Maribor, 1user posted image
user posted image  diksy, 28 let, 1user posted image
user posted image  1A, 28 let, 2user posted image , user posted image

23.06.2010
user posted image  katrin30, 1user posted image
user posted image  primorka111
user posted image  amazonka3, 33 let, 3user posted image , user posted image user posted image , user posted image

24.06.2010
user posted image  ziva1, 31 let, 1user posted image
user posted image  mamiica
user posted image  tinci1, 26 let, 2user posted image , 1user posted image , user posted image
user posted image  annie, 27 let, Ruše, 2user posted image user posted image
user posted image  Teenka, 26 let, 1user posted image
user posted image  honey*, 1user posted image , user posted image
user posted image  rendi, 2user posted image , 1user posted image

25.06.2010
user posted image  nikri, 29 let, 1user posted image
user posted image  Inika84, 25 let, 1user posted image

27.06.2010
user posted image  soncnica3, 32 let 2user posted image , 1user posted image
user posted image  Mysterious, 28 let, Gorica, 1user posted image

28.06.2010
user posted image  nikicaa, 21 let, 1user posted image
user posted image  tina2806, 27 let, Ljubljana, 1user posted imageuser posted image

29.06.2010
user posted image  milabe, 1 user posted image
user posted image  tweetek, 29 let, 2 user posted image
user posted image  extra

30.06.2010
user posted image  veverica, 2user posted image , 1user posted image

02.07.2010
user posted image  tukaj, 24let, 1user posted image

??.06.2010
user posted image  RAKICA1, 30 let, Škofja loka

< Sporočilo je popravil Bam Bam -- 19.1.2010 11:51:35 >

(odgovor članu Bam Bam)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
19.1.2010 11:50:08   
Bam Bam
Pregledi v januarju:

19.01.2010
ziva1 - pregled
nikicaa - pregled
Stajerka26 - pregled

20.01.2010
milabe - pregled
krtkova - pregled

21.01.2010
tukaj - pregled
soncnica 3 - pregled

24.01.2010
meymey - morfologija
novakatja - morfologija

26.01.2010
nikita* - morfologija
mkbk - morfologija
kety - morfologija
piki ipoki - morfologija

27.01.2010
milabe - amniocinteza

29.01.2010
innes4 - morfologija
majkl - morfologija

Pregledi v februarju:

01.02.2010
Bubika26 - morfologija
Kiya - morfologija

02.02.2010
misar - pregled
maxica - morfologija
rendi - pregled
ivy - morfologija
zoja83 - morfologija
Inika84 - morfologija

03.02.2010
gajka - pregled, morfologija

04.02.2010
Majček28 - morfologija

05.02.2010
behbuja81 - morfologija

09.02.2010
tinci1 - morfologija
naraščaj - morfologija

10.02.2010
annie - morfologija
soncnizarek25 - pregled
narascaj - morfologija

15.02.2010
Bonnie_RR - morfologija

18.02.2010
bcljka - morfologija

(odgovor članu Bam Bam)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
19.1.2010 13:20:40   
Stajerka26
Evo nas iz pregleda...
V bistvu nič kaj posebnega. Nardila je pregled, kjer je ugotovila, da so glivice še zmeraj prisotne... user posted image  In seveda pametna G mi je še ŠESTIČ predpisala Canesten, kljub temu da je ugotovila, da ne pomaga nič user posted image  res kapo dol, za to njeno ugotovitev.
Sicer pa mi je na UZ pogledala zgolj kako bijeta srčka in kako je z gibi, vse je BP.
Morfologijo imam naslednji petek, torej 29.1.2010, takrat pa sledi podrobni pregled vsega in mogoče celo se bo videl spol user posted image  čeprav mi je iskreno povedano že vseeno kaj bo, samo da bo zdravo user posted image
Aja pa nič kaj pohvalna novička...pridelala sem nove 4 kguser posted image user posted image  Ah, se ne obremenjujem preveč, pa še veseli december je bil vmes user posted image

No sem si pa sprosla še en mesec 4-urnega dela, ker bi doma umrla od dolgčasa...

To je to, se še kaj oglasim čez dan, zdaj pa hitro pod kovter...se pozna, da sem bila zjutraj zgodna.... hitro pančat, potem pa kuhat!
Mejte se bejbike!!

V maju oz. juniju bosta na svet privekali najini dvojčici :)
Najlepše poročno darilo, ki sva si ga lahko samo želela :)

(odgovor članu Bam Bam)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
19.1.2010 13:22:36   
majkl
Sam en lep pozdravček vsem junijkam. En tak prekrasen dan je danes. Nabit z pozitivno energijo.

Evo jst grem k zdravniku-upam da zaključit bolniško (jo mam že kr mal dosti). DRžte pesti !!!
Kolikor paše nekaj dni doma samo zabušavat, rataš hitro asocialen (sploh če ne smeš ven)-knjig maš že malo dosti, spanja tudi, še najbolj pa televizije. Samo pospravljat se ti pa tudi ne da skoz.
A kera od vas še hodi na depilacijo na smolo. Čist tko me zanima, če je koža kaj bolj občutljiva, sedaj k smo noseče. No jst grem probat srečo-bikini in noge.

Drugač pa lepo se mejte danes na druženju ljubljanskih nosečk, vse tiste ki greste. No jaz se ga bom naslednjič udeležile. Sej lahko bi tut kakšen shod junijk naredile (da se spoznamo-da se ne bomo v porodnišnici in kakšnih MŠ prvič vidle). Sicer pa pohvala predvsem Krtkovi za idejnega vodjo za telovadbe in na splošno druženja. Jaz se vam pridružim (seveda če bom 100 posto zdrava) v ponedeljek v ZD v Fužinah.

Bcljka- svaka čast za voljo do učenja (in to do 4-ih zjutri).

(odgovor članu Bam Bam)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
19.1.2010 13:48:30   
krtkova
majkl - najprej ti sporočam, da je naslednji ponedeljek telovadba malo krajša, samo aerobni del. (se tršici pol na en koncert mudi). Drugače pa hvala - organizacija zabavnih dejavnsoti je moja vrlina. Sam, da se dogaja. (al mam pa očitno največ časa od vsehuser posted image ).

jst sm absolutno za kakšno "medkrajevno" srečanje junijk. Predlagam, da mal počakamo, da ta sneg zgine, potem pa zorganiziram srečanje nekje na sredi Slovenije. Bomo zbrale predloge, da vidimo, kje se lahko srečamo. Sem ful ZA!!user posted image  Lokacija bi lahko bile kakšne Trojane, Celje,... Za prevoze se bomo malo zorganizirale,....pa bo!!

Bam bam - a se mi samo zdi, al si mal polepšala naš seznam? Zelo je lep!!user posted image

A je kdo videl Meymey????? mogoče nima še interneta v novem stanovanju!! al je šla pa v službo in jo tam mučijo.user posted image  Matr, me kr mal skrbi!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu majkl)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
19.1.2010 14:17:58   
bcljka
jst sm tud totalno za medkrajevni zbor junijk... sicer mam to srečo da majkl in stajerko26 že poznam... user posted image se tud že zdej javm da lahko peljem lj nosečke brez problema... mormo pa ugotovit iz katerga konca nas/vas je največ... user posted image

sm pogledala po seznamu (sam jih ful nima napisan kraja - magar dopolnite)... situacija je sledeča (se opravičujm za kkšn narobe napisan nick):

LJUBLJANA: krtkova, mkbk, kety, majkl, kiya, bcljka, costella, tina2806

JESENICE: innes4 (to sm vidla na FB)

DOLENJSKA: rea27

MARIBOR: stajerka26, anonimen

LOGATEC: pikipoki

PRIMORSKA: ajči

ADREGAS: soncnizarek25

NOVA GORICA: miki23, mysterious

CELJE: jessy_ce, honey26

ŠKOFJA LOKA: rakica1

kar se pa tiče glede učenja... majkl pravš da ti je dolgčas na bolniški, sej že veš ampak, predstavli si mene k sm mogla nehat delat v sekundi k sm zvedla da sm noseča... tko da po kkšnm mescu ležanja in gledanja tv se že sprijazniš z dolgčasom in potem ti prou paše da maš kej za delat pa čeprou je to učenje...
sej je fajn bit na bolniški, sam kr kmal ugotoviš kok je dolgčas, in posledično ugotoviš kok je fajn delat! user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
19.1.2010 14:19:33   
krtkova
bravo bcljka!!!!user posted image  ta seznam nam bo svetovno prov prišel!!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
19.1.2010 14:23:16   
gajka
innes4 - vsaj pokliči svojega G glede izcedka. Sicer pa lahko po novem Canesten dobiš brez recepta v lekarni. Se pa spomnim, da so v moji prvi nosečnosti nekatere sonosečke v času kakih čudnih izcedkov uporabljale domače zdravilo - tampon namočen v navaden jogurt. user posted image

Pa za seznam:
starost: 30
kraj: Velenje

Kar se pa srečanj tiče, pa mi niti CE, niti LJ nista predaleč, samo čas mora biti (pa malo volje user posted image ). user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 19.1.2010 14:27:54 >

(odgovor članu majkl)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
19.1.2010 14:27:27   
Kiya
Glede bolniške se pa strinjam s teboj majkl user posted image Sem šele 2 tedna na bolniški, en teden od tega v bolnici zaradi hipertenzije (povišan pritisk)  in mi je že dolgčas user posted image ampak bom zdržala samo da bo z tamalčkom vse v redu user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
19.1.2010 14:36:27   
bcljka
bom sproti dopolnjevala (itak skos visim na računalniku) user posted image :

CELJE: jessy_ce, honey26

VELENJE: gajka

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
19.1.2010 14:39:40   
misar

CELJE: jessy_ce, honey26, misar

VELENJE: gajka

še sebe sem v celje dala user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
19.1.2010 14:43:02   
krtkova

Kiya, costella - zakaj ne hodita z nami na telovadbo??user posted image   Vabljeni!!!!

A tina2806 je tista Tina, ki jo srečujem vsak ponedeljek na telovadbi al katera druga? Se opravičujem - mal me vendarle daje spomin.

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
19.1.2010 14:55:44   
bcljka
to ti bo znala pa najbrž sam ona povedat user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
19.1.2010 15:15:16   
amazonka3
Amazonka je z Lublaneuser posted image

Aha, vidim da hodite na telovadbo v Fužine ob ponedeljkih. Ne vem če bi mi vsak ponedeljek zneslo, ker imam ravno ob ponedeljkih na magistrskem roke za oddajo nalog - ja in ker sem kampanjc user posted image   mnogokrat ob ponedeljkih zvečer tipkam. Hm, od Šiške do Fužin, pa nazaj, pa otroka dajat spat, pa mnogokrat moža ni domov do 20.30..... lahko samo sanjam.
Jaz se sicer vsaj enkrat tedensko redno rekreiram na plesnih vajah, hb.

No, sem za srečanje vsekakor, bi bilo prijetno malo klepeta....
@krtkova - mhm, starine svauser posted image

lp, Amazonka

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?