Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 21:47:38
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Tanja, M bo tudi hospitalizirana baje. Naročena pa je ob 11:15. Obravnavana pa je pri DR Remar-jevi. Kdaj imata pa vidve? Mogoče se vidimo. Piše, da morva bit 7:15 v sprejemni, potem greva na oddelek, potem pa čakava, da bo UZ prost....A si sigurna, da je Remar?Ali je Rener?Ker ena je Rener na nevro, ampak ni pri dojenčkih, pač pa pri starejših-ta dva oddelka sta bila, vsaj na stari PEK ločena. Ne vem pa, če sta še...Če bomo skupaj na oddelku, se sigurno vidimo. Rener ja...je čudno napisano. Sam M je pri šestih mesecih tudi ona pregledala, zato naj bi jo tudi zdaj. Dr Rener Primec Zvonka piše na starih izvidih. Na starem vabilu piše, da so starejši od treh let v pritličju, do treh let pa v drugem štuku, na tem tanovem vabilu pa nič ne piše. Bom kukala v sobe Zakaj pa jo je takrat že pregledala? Sum na presnovno motnjo in prevelik obseg glave. Pa je bilo vse okej?Ne razumem, zakaj vas zdaj spet pošilja zaradi obsega glave?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 21:52:30
|
|
|
|
maja1488
|
Tanja, takrat je blo vse OK, glava ji je pa konstantno večja od zgornje meje 'normale'. Mah, raj nej jo pregledajo in rečejo, da je vse Ok, kakor da čez par let ugotovim, da je kaj narobe. Do LJ mi pa res ni problem it. Evo tole je pa nova moda...že cel dan
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 21:54:09
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Tanja, takrat je blo vse OK, glava ji je pa konstantno večja od zgornje meje 'normale'. Mah, raj nej jo pregledajo in rečejo, da je vse Ok, kakor da čez par let ugotovim, da je kaj narobe. Do LJ mi pa res ni problem it. Evo tole je pa nova moda...že cel dan Joj, maja, krasna je Itak, da je vse okej, sploh če je že bila enkrat pregledana, pa tud čisto normalna punčka je....
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 21:57:33
|
|
|
|
maja1488
|
Že cel dan skače...pa sploh ne more zaspat od vznemirjenja. Sej boš vidla, da bo z vama tudi OK. Imamo pač velikoglavke . Mene je kr streslo, ko sem vidla tiste boge otročke, pa še vse je v steklenih stenah. Res sem vesela, da imamo zdrave otročke! Si ne predstavljam , da bi blo kaj narobe.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 21:59:04
|
|
|
|
maja1488
|
Maša je imela pri devetih mesecih OG 48cm.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 22:06:49
|
|
|
|
maja1488
|
Grem...lahko noč
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 22:09:42
|
|
|
|
majana79
|
maja, Tanja, itak da bo vse ok! bosta punci pač bolj brihtni jaz sem zadnjič, ko smo bili na PEK in je bilo spodaj polno otročk brez las, en revček je bil z neko boleznijo, čisto suhec, samo pomislila, da hvala bogu da je zdrav, pa tut če mi ne prespi nobene noči zdaj pa tudi jaz grem, sem utrujena nočko!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 22:56:32
|
|
|
|
FLASK_A
|
Lahko noč
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 23:04:23
|
|
|
|
Anonimen
|
je trajalo, da me je RR sprejel,... kot da ga zapirajo za nečlane. kakšen lušten zajček! maja, itak da bo čez 20 let najmlajša predsednica vlade RS! da bo vse okej,... tudi s Tanjino_ H.! jaz se bolnišnicam (skupaj z otrokoma) uspešno izogibam in upam, da se bom še naprej! me je pa pred leti stisnilo, zelo stisnilo, ko sem bila v tisti sobi z inkubatorji (sicer v porodnišnici), kjer so res res mali dojenčki (nekateri še po vsem telesu dlakavi)- ampak pravi borci! ... pri nas je O. danes govoril zelo naglas! se vidi, da že dolgo ni bil v vrtcu in se je danes boril, da pride do besede,... pa ni mogel doma izklopiti. ali pa mu moram očistiti ušesa?,... majana, imaš pa luštno službo! verjetno kar pogrešaš delo,... zoja, postavi se zase in za svojo kopalnico! no,... a bom kar sama prišla do 200-tke? ali počakam do jutri?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 19.1.2010 2:48:32
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Majčice SUPER je bilo danes Hvala za tak lep dopoldan in kosilo, prav uživala sem Katmat, upam da sem ti dovolj denarja dala. Majana, hvala za sms, sem vse lepo pozdravila. Lepo slikco si naredila na sprehodu. Ktja, jaz sem tudi prepričana da ti bo šlo super! Trema je pa itak pozitivna, vsak jo ima. Na začetku. Potem pa steče Kar pogumno!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 19.1.2010 7:11:29
|
|
|
|
Dudica1
|
DOBRO JUTRO KATI kaj spet strašiš ponoči tu gor Z majem sva ustala,T še spi...gremo v vrtec potem si moram pa it po smučarske rokavice ker bomo baje šli smučat
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 19.1.2010 7:39:56
|
|
|
|
Anonimen
|
vas samo pozdravim na žalost se je tudi meni prepetilo in sem se odločila da se ne bom več javlala, zaradi oseb ki vohunjo za menoj tako da punce uživajte in se imejte skrajno lepo papa
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 19.1.2010 8:16:24
|
|
|
|
lake
|
Dobro jutr? Cveka A ti tud? pa kaj je zdej? Pol morš pa definitivno pridt na večerjo.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 19.1.2010 8:17:48
|
|
|
|
KatMat
|
ja hudica...kaj rabmo tok policajev ce mamo pa tok špijunov????
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 19.1.2010 8:20:06
|
|
|
|
ledenka
|
dobro jutro čveka, pa ne še ti
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 19.1.2010 8:20:29
|
|
|
|
PapuaNG
|
pa kaj je zdej to, a sami vohuni berejo naš forum? Kako se jim da sledit...še jst včasih ne sledim, ker tok načvekate Cveka, ne odhajaj, se ne splača... Mi smo bili pa danes bolj zgodnji, je že malo čez sedmo začel neki govort, ampak sem poležala še pol urce...ob sedmih je absolutno prezgodaj Sta bili samo dve budnici, tako da ravno pritoževat se ne morem... Danes grem pa u cankarja s frendicama en film gledat...upam, da bo za kaj
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 19.1.2010 8:27:03
|
|
|
|
FLASK_A
|
Jutro! Katmat. Jaz ti svetujem da nehaš bit ob taki uri pokonci ker ti škoduje. Skor bi ti oči ven padle Čveka, nimam besed.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 19.1.2010 8:28:31
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Jutro! Katmat. Jaz ti svetujem da nehaš bit ob taki uri pokonci ker ti škoduje. Skor bi ti oči ven padle Čveka, nimam besed. če pa tako prijaviš!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 19.1.2010 8:30:42
|
|
|
|
lake
|
A se bo ta megla sploh spravla kej ven iz Ljubljane?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 19.1.2010 8:32:11
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Jutro! Katmat. Jaz ti svetujem da nehaš bit ob taki uri pokonci ker ti škoduje. Skor bi ti oči ven padle Čveka, nimam besed. če pa tako prijaviš! A si kaj lepega kupila včeraj?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 19.1.2010 8:39:57
|
|
|
|
KatMat
|
lake my friend....pa celo vecnost te ze nisem videla
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 19.1.2010 8:40:39
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Jutro! Katmat. Jaz ti svetujem da nehaš bit ob taki uri pokonci ker ti škoduje. Skor bi ti oči ven padle Čveka, nimam besed. če pa tako prijaviš! A si kaj lepega kupila včeraj? eno pizamico za sister pa dvoje zabice tadebele
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 19.1.2010 8:42:37
|
|
|
|
lake
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat lake my friend....pa celo vecnost te ze nisem videla Ja res. V petek vse nadoknadimo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 19.1.2010 8:43:49
|
|
|
|
Tanja_
|
Jutro
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 19.1.2010 8:44:52
|
|
|
|
Dudica1
|
Men pa dol visi zarad takih ki me berejo in pol laži naprej govorijo...jaz ne lažem tuki gor... Sva nazaj za zajtrk pa bo burek
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?