|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 8 del
18.1.2010 21:47:38   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Tanja, M bo tudi hospitalizirana baje. Naročena pa je ob 11:15. Obravnavana pa je pri DR Remar-jevi. Kdaj imata pa vidve? Mogoče se vidimo.

Piše, da morva bit 7:15 v sprejemni, potem greva na oddelek, potem pa čakava, da bo UZ prost....A si sigurna, da je Remar?Ali je Rener?Ker ena je Rener na nevro, ampak ni pri dojenčkih, pač pa pri starejših-ta dva oddelka sta bila, vsaj na stari PEK ločena. Ne vem pa, če sta še...Če bomo skupaj na oddelku, se sigurno vidimo.

Rener ja...je čudno napisano. Sam M je pri šestih mesecih tudi ona pregledala, zato naj bi jo tudi zdaj.
Dr Rener Primec Zvonka piše na starih izvidih.

Na starem vabilu piše, da so starejši od treh let v pritličju, do treh let pa v drugem štuku, na tem tanovem vabilu pa nič ne piše.
Bom kukala v sobe user posted image

Zakaj pa jo je takrat že pregledala?

Sum na presnovno motnjo in prevelik obseg glave.

Pa je bilo vse okej?Ne razumem, zakaj vas zdaj spet pošilja zaradi obsega glave?

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
18.1.2010 21:52:30   
maja1488
Tanja, takrat je blo vse OK, glava ji je pa konstantno večja od zgornje meje 'normale'. Mah, raj nej jo pregledajo in rečejo, da je vse Ok, kakor da čez par let ugotovim, da je kaj narobe. Do LJ mi pa res ni problem it.

Evo tole je pa nova moda...že cel dan
user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
18.1.2010 21:54:09   
Tanja_

Tanja, takrat je blo vse OK, glava ji je pa konstantno večja od zgornje meje 'normale'. Mah, raj nej jo pregledajo in rečejo, da je vse Ok, kakor da čez par let ugotovim, da je kaj narobe. Do LJ mi pa res ni problem it.

Evo tole je pa nova moda...že cel dan
user posted image

Joj, maja, krasna jeuser posted image Itak, da je vse okej, sploh če je že bila enkrat pregledana, pa tud čisto normalna punčka je....

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
18.1.2010 21:57:33   
maja1488
Že cel dan skače...pa sploh ne more zaspat od vznemirjenja.

Sej boš vidla, da bo z vama tudi OK. Imamo pač velikoglavke user posted image . Mene je kr streslo, ko sem vidla tiste boge otročke, pa še vse je v steklenih stenah. Res sem vesela, da imamo zdrave otročke! Si ne predstavljam , da bi blo kaj narobe.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
18.1.2010 21:59:04   
maja1488
Maša je imela pri devetih mesecih OG 48cm.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
18.1.2010 22:06:49   
maja1488
Grem...lahko noč user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
18.1.2010 22:09:42   
majana79
maja, Tanja, itak da bo vse ok! user posted image user posted image user posted image user posted image bosta punci pač bolj brihtni user posted image

jaz sem zadnjič, ko smo bili na PEK in je bilo spodaj polno otročk brez las, en revček je bil z neko boleznijo, čisto suhec, samo pomislila, da hvala bogu da je zdrav, pa tut če mi ne prespi nobene noči

zdaj pa tudi jaz grem, sem utrujena

nočko!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
18.1.2010 22:56:32   
FLASK_A
Lahko noč user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
18.1.2010 23:04:23   
Anonimen
je trajalo, da me je RR sprejel,... kot da ga zapirajo za nečlane.

kakšen lušten zajček!
maja, itak da bo čez 20 let najmlajša predsednica vlade RS!

user posted image user posted image user posted image  da bo vse okej,... tudi s Tanjino_ H.!

jaz se bolnišnicam (skupaj z otrokoma) uspešno izogibam in upam, da se bom še naprej! me je pa pred leti stisnilo, zelo stisnilo, ko sem bila v tisti sobi z inkubatorji (sicer v porodnišnici), kjer so res res mali dojenčki (nekateri še po vsem telesu dlakavi)- ampak pravi borci!user posted image  ...

pri nas je O. danes govoril zelo naglas! se vidi, da že dolgo ni bil v vrtcu in se je danes boril, da pride do besede,... pa ni mogel doma izklopiti. ali pa mu moram očistiti ušesa?,...

majana, imaš pa luštno službo! verjetno kar pogrešaš delo,...

zoja, postavi se zase in za svojo kopalnico!

no,... a bom kar sama prišla do 200-tke? ali počakam do jutri?

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4534
19.1.2010 2:48:32   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Majčice SUPER je bilo danesuser posted image Hvala za tak lep dopoldan in kosilo, prav uživala semuser posted image user posted image user posted image
Katmat, upam da sem ti dovolj denarja dala.

Majana, hvala za sms, sem vse lepo pozdravila. Lepo slikco si naredila na sprehodu.

Ktja, jaz sem tudi prepričana da ti bo šlo super! Trema je pa itak pozitivna, vsak jo ima. Na začetku. Potem pa stečeuser posted image Kar pogumno!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
19.1.2010 7:11:29   
Dudica1
DOBRO JUTRO

KATI kaj spet strašiš ponoči tu gor user posted image

Z majem sva ustala,T še spi...gremo v vrtec potem si moram pa it po smučarske rokavice ker bomo baje šli smučat user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
19.1.2010 7:39:56   
Anonimen
vas samo pozdravim

na žalost se je tudi meni prepetilo in sem se odločila da se ne bom več javlala, zaradi oseb ki vohunjo za menoj
tako da punce uživajte in se imejte skrajno lepo

papa

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4537
19.1.2010 8:16:24   
lake
Dobro jutr?

Cveka A ti tud?user posted image pa kaj je zdej? Pol morš pa definitivno pridt na večerjo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
19.1.2010 8:17:48   
KatMat
ja hudica...kaj rabmo tok policajev ce mamo pa tok špijunov????

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
19.1.2010 8:20:06   
ledenka
dobro jutro user posted image

čveka, pa ne še ti user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
19.1.2010 8:20:29   
PapuaNG
pa kaj je zdej to, a sami vohuni berejo naš forum? Kako se jim da sledit...še jst včasih ne sledim, ker tok načvekate user posted image Cveka, ne odhajaj, se ne splača...

Mi smo bili pa danes bolj zgodnji, je že malo čez sedmo začel neki govort, ampak sem poležala še pol urce...ob sedmih je absolutno prezgodaj user posted image Sta bili samo dve budnici, tako da ravno pritoževat se ne morem...

Danes grem pa u cankarja s frendicama en film gledat...upam, da bo za kaj user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
19.1.2010 8:27:03   
FLASK_A
Jutro!

Katmat. Jaz ti svetujem da nehaš bit ob taki uri pokonci ker ti škoduje. Skor bi ti oči ven padleuser posted image

Čveka, nimam besed.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
19.1.2010 8:28:31   
KatMat

Jutro!

Katmat. Jaz ti svetujem da nehaš bit ob taki uri pokonci ker ti škoduje. Skor bi ti oči ven padleuser posted image

Čveka, nimam besed.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

če pa tako prijaviš!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
19.1.2010 8:30:42   
lake
A se bo ta megla sploh spravla kej ven iz Ljubljane? user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
19.1.2010 8:32:11   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat
Jutro!
Čveka, nimam besed.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
če pa tako prijaviš!

user posted image

A si kaj lepega kupila včeraj?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
19.1.2010 8:39:57   
KatMat
lake my friend....pa celo vecnost te ze nisem videla

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
19.1.2010 8:40:39   
KatMat

Jutro!
Čveka, nimam besed.
če pa tako prijaviš!

user posted image

A si kaj lepega kupila včeraj?

eno pizamico za sister pa dvoje zabice tadebele

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
19.1.2010 8:42:37   
lake

lake my friend....pa celo vecnost te ze nisem videla

Ja res. V petek vse nadoknadimo user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
19.1.2010 8:43:49   
Tanja_
Jutrouser posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
19.1.2010 8:44:52   
Dudica1
Men pa dol visi zarad takih ki me berejo in pol laži naprej govorijo...jaz ne lažem tuki gor...

Sva nazaj za zajtrk pa bo burek   user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?