|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 8 del
18.1.2010 20:34:35   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Sm ostala pamelasta tudi po dojenju.

a to ne gre nazaj?! user posted image nočem met tako velikih ko neham dojit!!! user posted image

zoja, vsaka naložba v znanje je super in se obrestuje, samo poglejta si kataloge, pa če imajo kje na vašem koncu samo tečaje, ki bi bili cenejši in bi osvojila enako znanje

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
18.1.2010 20:37:32   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Glede tečaja - jaz sem ga naredila in pridobila NPK (nacionalna poklicna kvalifikacija) - včasih se ti je to vpisalo v delovno knjižico. To je na državni ravni priznana izobrazba in če misliš kaj delat se splača to .

to ni izobrazba! je samo usposobljenost (priznana in potrjena, tudi predpisana s strani pristojnih ustanov) in nima enake stopnje kot izobrazba user posted image veš kolkrat na dan moram to v službi povedat user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
18.1.2010 20:38:06   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

zoja, NPK je nacionalna poklicna kvalifikacija

to je usposobljenost za opravljanje določenega poklica, ni pa enako kot izobrazba, ker ne greš skozi učni proces
da jo pridobiš lahko samo opravljaš predpisane izpite (www.cpi.si - tukaj lahko več prebereš, dobijo se tudi katalogi, kaj vse moraš znat), lahko greš pa pred izpiti na to usposabljanje - kot je na tvojem linku

dejansko pri izpitih za NPK dokažeš, da obvladaš predpisane vsebine, ne zanima jih kako in kje si to znanje pridobil

To je sicer res, samo si ne predstavljam, da lahko narediš testiranje brez tega tečaja.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
18.1.2010 20:39:09   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

majana a to če pol maš prosrtor doma pol morš met najbrž tudi s.p? če hočeš uradno ane?

ja s.p. ali katero drugo obliko družbe

vem pa, da jih veliko to dela na črno, pa po domovih, kar po naši zakonodaji ni dovoljeno, ampak to je stvar inšpektorjev, ki jih je pri nas itak ful malo na vseh področjih

Ups, zdej mam pa kar slabo vest. Pa ne me prjavt.user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
18.1.2010 20:39:35   
majana79
leela user posted image user posted image user posted image user posted image sej bo vse ok!

šivilja, super za H. user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
18.1.2010 20:40:55   
šivilja

Glede tečaja - jaz sem ga naredila in pridobila NPK (nacionalna poklicna kvalifikacija) - včasih se ti je to vpisalo v delovno knjižico. To je na državni ravni priznana izobrazba in če misliš kaj delat se splača to .

to ni izobrazba! je samo usposobljenost (priznana in potrjena, tudi predpisana s strani pristojnih ustanov) in nima enake stopnje kot izobrazba user posted image veš kolkrat na dan moram to v službi povedat user posted image

Ja, sem narobe napisala - ni izobrazba, res je. S tem lahko dokazuješ znanje.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
18.1.2010 20:41:04   
majana79

zoja, NPK je nacionalna poklicna kvalifikacija

to je usposobljenost za opravljanje določenega poklica, ni pa enako kot izobrazba, ker ne greš skozi učni proces
da jo pridobiš lahko samo opravljaš predpisane izpite (www.cpi.si - tukaj lahko več prebereš, dobijo se tudi katalogi, kaj vse moraš znat), lahko greš pa pred izpiti na to usposabljanje - kot je na tvojem linku

dejansko pri izpitih za NPK dokažeš, da obvladaš predpisane vsebine, ne zanima jih kako in kje si to znanje pridobil

To je sicer res, samo si ne predstavljam, da lahko narediš testiranje brez tega tečaja.

odvisno je od posameznega poklica... za maserja težje kot recimo za izdelovalca spletnih strani

pa koliko si že prej kje fušal in se izučil

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
18.1.2010 20:41:49   
majana79

IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

majana a to če pol maš prosrtor doma pol morš met najbrž tudi s.p? če hočeš uradno ane?

ja s.p. ali katero drugo obliko družbe

vem pa, da jih veliko to dela na črno, pa po domovih, kar po naši zakonodaji ni dovoljeno, ampak to je stvar inšpektorjev, ki jih je pri nas itak ful malo na vseh področjih

Ups, zdej mam pa kar slabo vest. Pa ne me prjavt.user posted image

no sej dokler ne zaračunaš je to sosedska pomoč... recimo user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
18.1.2010 20:42:38   
Dudica1
user posted image

grem na kavč...ne da se mi.

lahko noč

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
18.1.2010 20:43:45   
šivilja
Je zdaj ogromno problemov, ker privatniki ponujajo neka šolanja in neka izobraževanja in ljudem nekaj ponujajo in marsikdo nasede. Potem se prijavljajo na razpise kjer zahtevajo določeno izobrazbo, oni so pa naredili nek sobotni tečaj za drage denarje in mislijo, da so enakovredni, ker so jim tam tako razložili.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
18.1.2010 20:43:47   
majana79
nočko dudi! 

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
18.1.2010 20:45:30   
šivilja
No, jaz tudi grem gledat film že ta stotič (na popu) potem pa spat.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
18.1.2010 20:45:54   
majana79

Je zdaj ogromno problemov, ker privatniki ponujajo neka šolanja in neka izobraževanja in ljudem nekaj ponujajo in marsikdo nasede. Potem se prijavljajo na razpise kjer zahtevajo določeno izobrazbo, oni so pa naredili nek sobotni tečaj za drage denarje in mislijo, da so enakovredni, ker so jim tam tako razložili.

joj ne govori... veš koliko imamo problemov s tem, ker izvajalci teh usposabljanj zavajajo ljudi...

najhuje je pri kozmetiki, ker se lahko cela dejavnost opravlja samo če imaš ustrezno izobrazbo in to je 5. stopnja, se pravi kozmetični tehnik ali več ustrezne smeri

potem gredo pa delat NPK za manikerje, ipd. kar pa valjda ni dovolj, ampak so jim tam zagotovili, da lahko to delajo user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
18.1.2010 20:48:52   
šivilja

joj ne govori... veš koliko imamo problemov s tem, ker izvajalci teh usposabljanj zavajajo ljudi...

najhuje je pri kozmetiki, ker se lahko cela dejavnost opravlja samo če imaš ustrezno izobrazbo in to je 5. stopnja, se pravi kozmetični tehnik ali več ustrezne smeri

potem gredo pa delat NPK za manikerje, ipd. kar pa valjda ni dovolj, ampak so jim tam zagotovili, da lahko to delajo user posted image

Ja vem, to je en od primerov.
Je bil pra tudi primer neke zasebne šole, ki je ponujala študij restavratorstva in so ljudje nasedli. Uradno pa moraš za restavratorja narest likovno akademijouser posted image  In potem da en revež ful denarja, na koncu ni pa nič.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
18.1.2010 20:52:01   
Tanja_
maja v ponedeljek imava nevrologa, ja. Bova pa kar sprejeti menda za 1 dan. A vidve tudi, ali imata ambulantni pregled?

zoja10 men se zdi, da se včasih prou norca delajo teli majstri. Mislim, kupiš ploščice ki so ti všeč, mu razložiš, da jih ne sme kar po svoje položit in potem, ker se mu mudi in ne more počakat, da se na tel javite nardi po svoje. Ti boš pa 20 let to zdej gledala. Ma zadavim ga.Zato moj pravi, da ne bi rad sam zidal hiše, ker jim morš res skoz pod prste gledat-za to moraš pa imet neskončno veliko časa.

user posted image Sem dobila izpisek za davčno iz CSDja, a to moram res v službo nest?Ker se mi tud slučajno ne da, pa ur,ure ne vem, kdaj so, pa ne vem, kater obračunava plače za naš oddelek in tako naprej....Skratka, a nujno moram to odnest?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
18.1.2010 20:53:39   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

user posted image Sem dobila izpisek za davčno iz CSDja, a to moram res v službo nest?Ker se mi tud slučajno ne da, pa ur,ure ne vem, kdaj so, pa ne vem, kater obračunava plače za naš oddelek in tako naprej....Skratka, a nujno moram to odnest?

Odgovor je DA, pa saj lahko pošlješ. Jaz bom poslala, ne bom šla osebno.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
18.1.2010 20:58:25   
Tanja_

Odgovor je DA, pa saj lahko pošlješ. Jaz bom poslala, ne bom šla osebno.

To sem že razmišljala, ampak najprej moram izvedeti ime tiste ki obračunava za naš oddelek, to pa sej veš kako je po telefonu-pokličte tja, pa tja, pa tja...Celo dopoldne bo šlo.Kje imaš ti, tudi na Bohoričevi?

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
18.1.2010 21:06:23   
maja1488
Tanja, M bo tudi hospitalizirana baje. Naročena pa je ob 11:15. Obravnavana pa je pri DR Remar-jevi. Kdaj imata pa vidve? Mogoče se vidimo.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
18.1.2010 21:08:41   
majana79
še dobro da ste začele debatirat o tem... jaz sploh še odprla nisem pa po moje tut ne bi user posted image sem misla da je samo za nas podatek o tem kolk so nam nakazali

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
18.1.2010 21:11:32   
Tanja_

Tanja, M bo tudi hospitalizirana baje. Naročena pa je ob 11:15. Obravnavana pa je pri DR Remar-jevi. Kdaj imata pa vidve? Mogoče se vidimo.

Piše, da morva bit 7:15 v sprejemni, potem greva na oddelek, potem pa čakava, da bo UZ prost....A si sigurna, da je Remar?Ali je Rener?Ker ena je Rener na nevro, ampak ni pri dojenčkih, pač pa pri starejših-ta dva oddelka sta bila, vsaj na stari PEK ločena. Ne vem pa, če sta še...Če bomo skupaj na oddelku, se sigurno vidimo.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
18.1.2010 21:20:50   
maja1488

Piše, da morva bit 7:15 v sprejemni, potem greva na oddelek, potem pa čakava, da bo UZ prost....A si sigurna, da je Remar?Ali je Rener?Ker ena je Rener na nevro, ampak ni pri dojenčkih, pač pa pri starejših-ta dva oddelka sta bila, vsaj na stari PEK ločena. Ne vem pa, če sta še...Če bomo skupaj na oddelku, se sigurno vidimo.

Rener ja...je čudno napisano. Sam M je pri šestih mesecih tudi ona pregledala, zato naj bi jo tudi zdaj.
Dr Rener Primec Zvonka piše na starih izvidih.

Na starem vabilu piše, da so starejši od treh let v pritličju, do treh let pa v drugem štuku, na tem tanovem vabilu pa nič ne piše.
Bom kukala v sobe user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
18.1.2010 21:22:31   
AKP
Flaska če bi bila iz Lj bi 100% prišla. Žal mi je predaleč user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
18.1.2010 21:24:08   
PapuaNG

še dobro da ste začele debatirat o tem... jaz sploh še odprla nisem pa po moje tut ne bi user posted image sem misla da je samo za nas podatek o tem kolk so nam nakazali

Jst sem tut danes slučajno to odprla, sicer jih spravljam v eno mapico, danes pa kot bi mi nekaj pravilo, da moram odpret user posted image

Moram itak še nekaj drugega v službo poslat, pa bom kar hkrati. So mi pa mensezdi spet en dan dopusta preveč naračunal user posted image Pa ne vem, a naj jih opomnim ali ne. Mah, bo že.

Sva šla do babice od mojga po bučo, ker je imela neko veliko bučo, pa jo tala naokoli. Bom jutri mogoče naredila njoke iz buče, če se mi bo dalo. Zadnje dni itak skos moj kuha. Kaj pa spi celo dopoldne user posted image Sva pa že cel popoldan ko pes in mačka, pa vse skup za prazen nič. Sem rekla, da se raje sploh ne pogovarjam več z njim user posted image Je pa še malega zdej zvečer nafutral, mora vadit, ker me jutri in v petek zvečer ne bo doma user posted image

Sva se pa midva tut pogovarjala, da bi šla na tečaj masaže, sam 800 evrov mi je čist preveč user posted image Itak bi šla to delat bolj zaradi sebe, ker se včasih pomasirava, pa bi rada malo bolj vedela, kje so vse te točke...se mi zdi, da imam precej filing za to, pa bi blo fino malo bolj obvladat.

Grem pred tv...dost je blo kompa za dans :)

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
18.1.2010 21:32:01   
Tanja_

Rener ja...je čudno napisano. Sam M je pri šestih mesecih tudi ona pregledala, zato naj bi jo tudi zdaj.

Na starem vabilu piše, da so starejši od treh let v pritličju, do treh let pa v drugem štuku, na tem tanovem vabilu pa nič ne piše.

Zakaj pa jo je takrat že pregledala?

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
18.1.2010 21:46:38   
maja1488

Zakaj pa jo je takrat že pregledala?

Sum na presnovno motnjo in prevelik obseg glave.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?