Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 19:18:08
|
|
|
|
Dudica1
|
Večerja z-majčic 22-ega januarja ob 18h ITALIJANSKA KUHIJA- GOSTILNA KAŠČA 1.KatMat 2.FLASKA_A 3.Dudica1 4.Leela 5.Majana 6.Tubby 7.HM84 8.Tanja_ 9.Lake 10.VHM 11.k.tja 12.ledenka 13.PetraZG 14.Blueeyes 15.Zoja10 16.maja1488 17.ajetam 18.ivanamdb 19.PapuaNG
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 19:20:44
|
|
|
|
Anonimen
|
sem samo še jaz zelena,... kaj češ, vedno nekaj posebnega,... tule, Dudica,... KLIK. kaj vse izveš na RRju!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 19:23:11
|
|
|
|
Anonimen
|
grem previjat,...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 19:23:38
|
|
|
|
Dudica1
|
ɾɐʞ ǝʇs oʞɐʞ
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 19:24:08
|
|
|
|
Dudica1
|
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 19:24:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ɾɐʞ ǝʇs oʞɐʞ ˙˙˙'ǝɥ 'ǝɥ 'ǝɥ
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 19:25:48
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ɾɐʞ ǝʇs oʞɐʞ ˙˙˙'ǝɥ 'ǝɥ 'ǝɥ zanimivo,res s tem ne vem če bi se matrale tašče in podobni
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 19:28:18
|
|
|
|
šivilja
|
ojoj Punce hvala za nasvet - sem si tri lušne modrčke kupila v h&m za 30€ Mi smo pa zdaj očitno res OK, ja oranžno kakala in ne več črno in tudi krvi ni več pljuvala
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 19:31:43
|
|
|
|
Dudica1
|
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 19:39:02
|
|
|
|
Tanja_
|
k.tja faca si.... V petek pa....Itak da ti bo šlo!Pol prideš pa z nami nazdravit VHM ful dobro, da prideš. Lahko prineseš tudi marmelado poskusit Oči kopa H., je že ornk sitna, upam, da bo celo noč spala, da se vsi spočijemo...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 19:57:03
|
|
|
|
zoja10
|
ouɔǝɥ kako naporen dan.... je ploščičar narobe postavu ploščice v kopalnici v tušu (ki je zidan) , moj je pa reku...'ni panike sej bo'... jaz pa živčnega fasala pol me še tašča klilče in nabija o ploščicah, sem bla tok živčna... tamalo pustila doma mami in šla vn iz hiše,.. na petrol da vzamem kofi tu gou in da gremo s kolegico vn... in kaj se mi zgodi.. vržem dnar u tisto napravo za kofe,.. prtisnem kapučino in vsa živčna cukre napravljam,.. kava pa teče po pultu, butl sm pozabla dat lonček odspodi... ... ah ja tako je če je človk raztresen... uglavnem sm se odločla da se sploh ne bom več sekirala, škoda želodca,... bom 20 let mojmu naprej to metala,... drgač pa lepo sonce blo danes, taja se je pa začela upirat v vozičku.. ah bo že boljš, zdej tečnari nimam kaj,.. komi čakam petek, mal relaxa... Razmišljam če bi se vpisala v tečaj masaže,... 800 eur,.. dopiš pa potrdilo oz kao diplomo,... mal drago glede na to da gradimo, je pa dobra naložba za prihodnost,....
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 20:09:10
|
|
|
|
Dudica1
|
zoja kaj je pa mislu tale ploščičar
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 20:11:24
|
|
|
|
majana79
|
zoja, jaz ne bi pustila, da ostane pri tem 'sej bo'... a se je človek vsaj opravičil in ponudil kak popust? jaz z njimi delam in ti povem da toliko pofla kot je v SLO ga zunaj ne doživiš pri nas so se vsi tako razvadili, da moraš non stop pazit in opozarjat, da je storitev opravljena tako kot mora bit, ne pa da se nekaj zmeniš, potem je pa vse narobe in ti kot stranka si prisiljena to sprejet... tako sva midva imela peripetije na servisu... groza! samo sva šla do konca, ker sva imela prav kaj hudiča ma pa za debatirat o tvojih ploščicah?!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 20:13:08
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 Razmišljam če bi se vpisala v tečaj masaže,... 800 eur,.. dopiš pa potrdilo oz kao diplomo,... mal drago glede na to da gradimo, je pa dobra naložba za prihodnost,.... aja, drugače pa lahkoo opravljaš dejavnost masaže (če ni fizioterapevtska) brez kakršnekoli izobrazbe, samo tečaj narediš (pa mislim da obstajajo cenejši kot 800 eur - to je že najbrž NPK?), moraš pa imeti ustrezno opremljen prostor
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 20:14:23
|
|
|
|
Leela
|
zoja j... ploščice , jutri moj pelje na avtu gume in ležaje preverit kaj je. Sporočim. v sredo imava s tavelkim dermatologa, do takrat imam oba doma. Je pestro ima L. slabo kožo in je bogi. Komaj čakam sredo. Ni hotla zdravnica nič dat za mazat, da se vse vidi. Upam na par ur spanja. mejte se.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 20:19:52
|
|
|
|
zoja10
|
hudičave ploščice prou,... je delu tisto steno k kao ni vedu kako narest in moj se mu ni mogu javt na tel in je kr neki posvoje postavu, hudič fardaman... pol k sm znorela je moj ga poklicu in je reku naj jih da dol ... pa pravi kao da je lepilo že prijelo...kot da ni mogu počakat 1 uro da bi koga vprašu! IN JAZZZZZZZZ BOM TO PLAČALA!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 20:21:01
|
|
|
|
zoja10
|
majana a to če pol maš prosrtor doma pol morš met najbrž tudi s.p? če hočeš uradno ane?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 20:22:55
|
|
|
|
majana79
|
zoja, NPK je nacionalna poklicna kvalifikacija to je usposobljenost za opravljanje določenega poklica, ni pa enako kot izobrazba, ker ne greš skozi učni proces da jo pridobiš lahko samo opravljaš predpisane izpite (www.cpi.si - tukaj lahko več prebereš, dobijo se tudi katalogi, kaj vse moraš znat), lahko greš pa pred izpiti na to usposabljanje - kot je na tvojem linku dejansko pri izpitih za NPK dokažeš, da obvladaš predpisane vsebine, ne zanima jih kako in kje si to znanje pridobil
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 20:24:15
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 majana a to če pol maš prosrtor doma pol morš met najbrž tudi s.p? če hočeš uradno ane? ja s.p. ali katero drugo obliko družbe vem pa, da jih veliko to dela na črno, pa po domovih, kar po naši zakonodaji ni dovoljeno, ampak to je stvar inšpektorjev, ki jih je pri nas itak ful malo na vseh področjih
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 20:25:07
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 hudičave ploščice prou,... je delu tisto steno k kao ni vedu kako narest in moj se mu ni mogu javt na tel in je kr neki posvoje postavu, hudič fardaman... pol k sm znorela je moj ga poklicu in je reku naj jih da dol ... pa pravi kao da je lepilo že prijelo...kot da ni mogu počakat 1 uro da bi koga vprašu! IN JAZZZZZZZZ BOM TO PLAČALA! bogi, si ni mogu vzet še pol ure cajta, itak bi vidva še tiste pol ure plačala...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 20:27:24
|
|
|
|
Dudica1
|
zojči pol nas boš pa masirala
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 20:28:47
|
|
|
|
maja1488
|
Zoja, te povabim k sebi, da boš trenirala. lahko tut par dni. Moj ti bo pa Tajo čuvou. OK? Šivilja, super za modrce, jst jih še zdej nosim za ponoči, ker so mi moji tastari premajhni. Sm ostala pamelasta tudi po dojenju. In še bolj super za oranžne kakce! Leela, sej se bomo še zmenile. Dobr opravte v sredo! Držim pesti, da se L vse uredi! Tanja, a vidve imata v ponedeljek nevrološko? Se spravljamo spat...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 20:30:19
|
|
|
|
zoja10
|
35 eur je ena ura,... tko če se mi bo s službo slabo pisalo,.. kaj pa vem,... ni tolk neumno,.. razmišljava z mojim da greva kar oba to delat dokler mava varstvo za tamalo... pa še mal oddiha bi blo...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 20:32:19
|
|
|
|
šivilja
|
zoja10 kar se tiče ploščic - nobeno lepilo ne prime tolk, da se jih ne bi dal dol stolčt, če pa zamoči mora pa to na svoje stroške popravit. Saj vem - ko nekaj delaš in se vleče, samo čakaš, da bo konec, samo pol to gledaš dvajset let in te vsakih zjezi. Mislim, da je bolje popravit. Pri nas je spraskal ploščice, ker je uporabil hitro sušečo fugirno maso, pa je bilo tako vroče, da se mu je posušila. Jaz sem bila ravno s taprvim noseča in sem jih imela že polhen kufer in sem hotela kar pustit, pa je prišel potem njegov šef in je ravno to rekel - en dan dodatnega dela ali pa trideset let slabe volje. IN mu je naročil vse spraskane ploščice previdno ven zbit in zamenjat. Zdaj sem vesela, da smo to naredili. šSem si pa zelo želela zidan tuš, pa imamo nažalost premajhno in mansardno kopalnico in se ni izšlo. KO bom velika..... Glede tečaja - jaz sem ga naredila in pridobila NPK (nacionalna poklicna kvalifikacija) - včasih se ti je to vpisalo v delovno knjižico. To je na državni ravni priznana izobrazba in če misliš kaj delat se splača to . Če se hočeš javno tržit, pa rabiš sp in moraš zadostit vsem pogojem. Jaz sem to prakticirala samo za družino in prijatelje (zdaj je maserka na porodniški) in tudi v bodoče mislim tako, imam pa prenosno mizo in sem v glavnem hodila na dom, ker doma nimam primernega prostora (razen za domače).
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?