|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 8 del
18.1.2010 19:18:08   
Dudica1

Večerja z-majčic 22-ega januarja ob 18h
ITALIJANSKA KUHIJA- GOSTILNA KAŠČA

1.
KatMat

2.
FLASKA_A

3.
Dudica1

4.
Leela

5.
Majana

6.
Tubby

7.
HM84

8.
Tanja
_
9.
Lake
10.VHM
11.k.tja
12.ledenka
13.PetraZG
14.Blueeyes

15.Zoja10
16.maja1488

17.ajetam
18.ivanamdb
19.PapuaNG

user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
18.1.2010 19:20:44   
Anonimen
sem samo še jaz zelena,... kaj češ, vedno nekaj posebnega,...

tule, Dudica,... KLIK. kaj vse izveš na RRju!

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4477
18.1.2010 19:23:11   
Anonimen
grem previjat,... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4478
18.1.2010 19:23:38   
Dudica1
 ɾɐʞ ǝʇs oʞɐʞ

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
18.1.2010 19:24:08   
Dudica1
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
18.1.2010 19:24:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

ɾɐʞ ǝʇs oʞɐʞ

˙˙˙'ǝɥ 'ǝɥ 'ǝɥ

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4481
18.1.2010 19:25:48   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

ɾɐʞ ǝʇs oʞɐʞ

˙˙˙'ǝɥ 'ǝɥ 'ǝɥ

zanimivo,res s tem ne vem če bi se matrale tašče in podobni user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
18.1.2010 19:28:18   
šivilja
ojoj

Punce hvala za nasvet - sem si tri lušne modrčke kupila v h&m za 30€

Mi smo pa zdaj očitno res OK, ja oranžno kakala in ne več črno in tudi krvi ni več pljuvalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
18.1.2010 19:31:43   
Dudica1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
18.1.2010 19:39:02   
Tanja_
k.tja faca si....user posted image user posted image user posted image V petek pa....Itak da ti bo šlo!Pol prideš pa z nami nazdravituser posted image user posted image user posted image

VHM ful dobro, da prideš. Lahko prineseš tudi marmelado poskusituser posted image

Oči kopa H., je že ornk sitna, upam, da bo celo noč spala, da se vsi spočijemo...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
18.1.2010 19:57:03   
zoja10
ouɔǝɥ

kako naporen dan....

je ploščičar narobe postavu ploščice v kopalnici v tušu (ki je zidan) , moj je pa reku...'ni panike sej bo'... jaz pa živčnega fasalauser posted image user posted image pol me še tašča klilče in nabija o ploščicah, sem bla tok živčna... tamalo pustila doma mami in šla vn iz hiše,.. na petrol da vzamem kofi tu gou in da gremo s kolegico vn... in kaj se mi zgodi..

vržem dnar u tisto napravo za kofe,.. prtisnem kapučino in vsa živčna cukre napravljam,.. kava pa teče po pultu, butl sm pozabla dat lonček odspodi...user posted image ... ah ja tako je če je človk raztresen...
uglavnem sm se odločla da se sploh ne bom več sekirala, škoda želodca,... bom 20 let mojmu naprej to metala,...

drgač pa lepo sonce blo danes, taja se je pa začela upirat v vozičku.. ah bo že boljš, zdej tečnari nimam kaj,..

komi čakam petek, mal relaxa...

Razmišljam če bi se vpisala v tečaj masaže,... 800 eur,.. dopiš pa potrdilo oz kao diplomo,... mal drago glede na to da gradimo, je pa dobra naložba za prihodnost,....

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
18.1.2010 20:09:10   
Dudica1
zoja user posted image user posted image user posted image kaj je pa mislu tale ploščičaruser posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
18.1.2010 20:11:24   
majana79
zoja, jaz ne bi pustila, da ostane pri tem 'sej bo'... a se je človek vsaj opravičil in ponudil kak popust? jaz z njimi delam in ti povem da toliko pofla kot je v SLO ga zunaj ne doživiš

pri nas so se vsi tako razvadili, da moraš non stop pazit in opozarjat, da je storitev opravljena tako kot mora bit, ne pa da se nekaj zmeniš, potem je pa vse narobe in ti kot stranka si prisiljena to sprejet...

tako sva midva imela peripetije na servisu... groza! samo sva šla do konca, ker sva imela prav

kaj hudiča ma pa user posted image za debatirat o tvojih ploščicah?!

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
18.1.2010 20:13:08   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

Razmišljam če bi se vpisala v tečaj masaže,... 800 eur,.. dopiš pa potrdilo oz kao diplomo,... mal drago glede na to da gradimo, je pa dobra naložba za prihodnost,....

aja, drugače pa lahkoo opravljaš dejavnost masaže (če ni fizioterapevtska) brez kakršnekoli izobrazbe, samo tečaj narediš (pa mislim da obstajajo cenejši kot 800 eur - to je že najbrž NPK?), moraš pa imeti ustrezno opremljen prostor

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
18.1.2010 20:14:23   
Leela
zoja j... ploščice user posted image ,

jutri moj pelje na avtu gume in ležaje preverit kaj je. Sporočim. v sredo imava s tavelkim dermatologa, do takrat imam oba doma. Je pestro ima L. slabo kožo in je bogi. Komaj čakam sredo. Ni hotla zdravnica nič dat za mazat, da se vse vidi. Upam na par ur spanja.
mejte se.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
18.1.2010 20:16:22   
zoja10
majana, kakšna je pa razlika... tle piše da je NPK kaj to sploh pomeni?

http://www.tecaj-masaze.si/novice-ena.php?articleID=12

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
18.1.2010 20:19:52   
zoja10
hudičave ploščice prou,...
je delu tisto steno k kao ni vedu kako narest in moj se mu ni mogu javt na tel in je kr neki posvoje postavu, hudič fardaman... pol k sm znorela je moj ga poklicu in je reku naj jih da dol ... pa pravi kao da je lepilo že prijelo...kot da ni mogu počakat 1 uro da bi koga vprašu!
IN JAZZZZZZZZ BOM TO PLAČALA!

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
18.1.2010 20:21:01   
zoja10
majana a to če pol maš prosrtor doma pol morš met najbrž tudi s.p? če hočeš uradno ane?

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
18.1.2010 20:22:55   
majana79
zoja, NPK je nacionalna poklicna kvalifikacija

to je usposobljenost za opravljanje določenega poklica, ni pa enako kot izobrazba, ker ne greš skozi učni proces
da jo pridobiš lahko samo opravljaš predpisane izpite (www.cpi.si - tukaj lahko več prebereš, dobijo se tudi katalogi, kaj vse moraš znat), lahko greš pa pred izpiti na to usposabljanje - kot je na tvojem linku

dejansko pri izpitih za NPK dokažeš, da obvladaš predpisane vsebine, ne zanima jih kako in kje si to znanje pridobil

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
18.1.2010 20:24:15   
majana79

majana a to če pol maš prosrtor doma pol morš met najbrž tudi s.p? če hočeš uradno ane?

ja s.p. ali katero drugo obliko družbe

vem pa, da jih veliko to dela na črno, pa po domovih, kar po naši zakonodaji ni dovoljeno, ampak to je stvar inšpektorjev, ki jih je pri nas itak ful malo na vseh področjih

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
18.1.2010 20:25:07   
majana79

hudičave ploščice prou,...
je delu tisto steno k kao ni vedu kako narest in moj se mu ni mogu javt na tel in je kr neki posvoje postavu, hudič fardaman... pol k sm znorela je moj ga poklicu in je reku naj jih da dol ... pa pravi kao da je lepilo že prijelo...kot da ni mogu počakat 1 uro da bi koga vprašu!
IN JAZZZZZZZZ BOM TO PLAČALA!

user posted image bogi, si ni mogu vzet še pol ure cajta, itak bi vidva še tiste pol ure plačala...

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
18.1.2010 20:27:24   
Dudica1
zojči pol nas boš pa masirala user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
18.1.2010 20:28:47   
maja1488
Zoja, te povabim k sebi, da boš trenirala. lahko tut par dni. Moj ti bo pa Tajo čuvou. OK?

Šivilja, super za modrce, jst jih še zdej nosim za ponoči, ker so mi moji tastari premajhni. Sm ostala pamelasta tudi po dojenju. In še bolj super za oranžne kakce!

Leela, sej se bomo še zmenile. Dobr opravte v sredo! Držim pesti, da se L vse uredi!

Tanja, a vidve imata v ponedeljek nevrološko?

Se spravljamo spat...

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
18.1.2010 20:30:19   
zoja10
35 eur je ena ura,... tko če se mi bo s službo slabo pisalo,.. kaj pa vem,... ni tolk neumno,..
razmišljava z mojim da greva kar oba to delat dokler mava varstvo za tamalo...user posted image pa še mal oddiha bi blo...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
18.1.2010 20:32:19   
šivilja
zoja10 kar se tiče ploščic - nobeno lepilo ne prime tolk, da se jih ne bi dal dol stolčt, če pa zamoči mora pa to na svoje stroške popravit. Saj vem - ko nekaj delaš in se vleče, samo čakaš, da bo konec, samo pol to gledaš dvajset let in te vsakih zjezi. Mislim, da je bolje popravit. Pri nas je spraskal ploščice, ker je uporabil hitro sušečo fugirno maso, pa je bilo tako vroče, da se mu je posušila. Jaz sem bila ravno s taprvim noseča in sem jih imela že polhen kufer in sem hotela kar pustit, pa je prišel potem njegov šef in je ravno to rekel - en dan dodatnega dela ali pa trideset let slabe volje. IN mu je naročil vse spraskane ploščice previdno ven zbit in zamenjat. Zdaj sem vesela, da smo to naredili. šSem si pa zelo želela zidan tuš, pa imamo nažalost premajhno in mansardno kopalnico in se ni izšlo. KO bom velika.....

Glede tečaja - jaz sem ga naredila in pridobila NPK (nacionalna poklicna kvalifikacija) - včasih se ti je to vpisalo v delovno knjižico. To je na državni ravni priznana izobrazba in če misliš kaj delat se splača to . Če se hočeš javno tržit, pa rabiš sp in moraš zadostit vsem pogojem. Jaz sem to prakticirala samo za družino in prijatelje (zdaj je maserka na porodniški) in tudi v bodoče mislim tako, imam pa prenosno mizo in sem v glavnem hodila na dom, ker doma nimam primernega prostora (razen za domače).

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?