|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Po SS spet v veselem pričakovanju
16.1.2010 17:22:01   
charlyka
Ne, posteljice še vedno nisem kupila, ker sem se šele pred kakimi 10 dnevi vpisala za Mercator kartico in traja kake 2 do 3 tedne, da kartico dobiš. Potem se moram še včlanit v Lumpi klub, da dobim to posteljico po akcijski ceni. Sem jo pa gledala danes v Mercatorju, kjer je razstavljena in mi je všeč.

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 726
16.1.2010 17:23:16   
charlyka
Akcija pa traja do konca januarja.

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 727
16.1.2010 17:24:56   
ZoyaEva
Prvi je Jane : http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/vozicki-in-sistemi/jane/jane-09-voziCek-slalom-pro-j04/05198-048420421635698. Všeč mi je tale tip : JANE 09 VOZIČEK SLALOM PRO J04, ki je zelene barve . Je pa še oranžna, modra, rdeča, siva.

Sem popravila in vpisala še model, saj vidim, da link prikaže kar vse vozičke.

< Sporočilo je popravil ZoyaEva -- 16.1.2010 17:28:27 >

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 728
16.1.2010 17:30:34   
ZoyaEva
Pa v kompletu dobiš še lupinico in košaro in vse skupaj pride 699 , akcija pa velja do konec februarja.

Glej model JANE SLALOM PRO FORMULA STRATA J0 ali J01.  Majo pa zgoraj omenjene barve.

Sam za znamko sem prvič slišala. Moram še malo pobrskat, da vidim kakšna so mnenja uporabnic.  Tebi je znana firma ?

Tudi jaz sem omaro enkrat kupovala v Mercatorju in vem da je tale postopek za kartico kar dolg. Na koncu sem kar skeširala in na kartico pozabila.

< Sporočilo je popravil ZoyaEva -- 16.1.2010 17:42:26 >

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 729
16.1.2010 17:36:33   
charlyka
Se mi je zdelo, da je Jane.

Ja, tudi jaz se odločam med dvema. Jane Slalom - všeč mi je sivo oranžna kombinacija in pa Maxi cosi Mura - v rjavi barvi.
Tule http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=193683

Nad Jane sem bila navdušena na prvi pogled - ima vse potrebno, super zgleda, pa fajne barve so. Tudi lepo se zloži in je lahek - meni je to še posebej pomembno, ker živiva v bloku in bom na sprehode verjetno dosti hodila tudi k staršem ali tašči malo bolj na sveži zrak, kar seveda pomeni, da bom vozek dvigovala v in iz avta. Edina slabša stvar, ki jo vidim tu, je ta, da ima jajčko, ki na testih ni ravno visoko in precej slabih komentarjev sem brala - da je preozka in neudobna, da otroka tišči. Aha, pa še to me je malo zadržalo, da nisem kar že kupila - pod temo kaj potrebujem za novorojenčka je bila odprta tema vozički jane reklamacije, kjer sem prebrala veliko slabih izkušenj s tem vozičkom - da je slab material, da barva ful hitro zbledi, da se blago trga po šivih, da ogrodje škripa, skratka, precej reklamacij. Seveda je treba upoštevati tudi to, da je teh vozičkov na cesti res ogromno ! in da na toliko kupljenih, se pač vsake toliko pojavi slab. Ne vem no ...
Pa še jajčko maxi cosi dobiva na posojo, ki pa žal na jane ne paše.

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 730
16.1.2010 17:43:10   
charlyka
Ja, vem za to akcijo.

Barve so res bomba. user posted image

Znamka je ena izmed tistih, ki jih ful trži forsira Pikapolonica in zdi se mi, da če malo po cesti pogledaš, je vsak tretji voziček Jane. Kar sigurno tudi ne more bit slabo.

IZVIRNO SPOROČILO: ZoyaEva

Pa v kompletu dobiš še lupinico in košaro in vse skupaj pride 699 , akcija pa velja do konec februarja.

Glej model JANE SLALOM PRO FORMULA STRATA J02.  Majo pa zgoraj omenjene barve.

Sam za znamko sem prvič slišala. Moram še malo pobrskat, da vidim kakšna so mnenja uporabnic.  Tebi je znana firma ?

Tudi jaz sme omaro enkrat kupovala v Mercaturju in vem da je tale postopek za kartico kar dolg. Na koncu sem kar skeširala in na kartico pozabila.

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 731
16.1.2010 17:51:29   
ZoyaEva
No tudi jaz dobim na sposojo košaro od quinny-ja. Pa želela bi imeti maxi cosijevo lupinico zaradi varnosti. Varnost v avtu je zelo pomembna. 

Sem pa gledala tudi voziček Maxi Cosi Mura. Mi je full všeč, a nima zavore na držalu. Sedaj pa berem, da ima stopalko za zaviranje. A je to tista stopalka , ko blokiraš voziček ko stoji ?

Pri nas ni ravno raven teren in mi zavora prav pride.

Kakšne ima pa barvne kombinacije ?

< Sporočilo je popravil ZoyaEva -- 16.1.2010 18:00:46 >

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 732
16.1.2010 17:57:32   
ZoyaEva
Ja, barve so res fajne pri Jane. Sploh če ne veš spola, lahka kamot vzameš zeleno ali oranžno. Sta taki nevtralni barvi.  Pri Quinny freestyle maš pa temno modro, rdečo al pa tako svetlo rjavo.  Sicer maš prav, če ti paše funkcionalnost , zgled ni ne vem ka pomemben. Mogoče zna biti edino problem, da niti ne bom mogla zbirati barve, saj naj bi modela več ne prodajali. Samo še iz zalog trgovin.  Verjetno bi zbrala svetlo rjavo.

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 733
16.1.2010 18:02:54   
charlyka
Barve niso tako fajne, kot pri Jane, ... vtipkaj v google, saj se veliko stvari odpre, ali pa na baby center poglej, mislim, da je večina barv prikazanih ... rdeča, črna, rjava, modra, zelena ...

Ne, na ročaju ni zavore. Kaj pa je ta stopalka pa tudi ne vem. Bom mogla še it pogledat.
Imaš pa možnost 4kolesnika in 3kolesnika - pri tem sta spredaj dva kolesa skupaj in je kot 3kolesnik.
Je lep, maxi cosi jajčka je najbolj varna, fuuuul lepo se zloži, sicer je malo težji od Jane, se mi zdi. Je ful stabilen in okreten (ima ga sorodnica od katere dobimo jajčko), ni pa ravno poceni. Jaz želim imeti še košaro, ki stane 190 eur. (mogoče naletim na kako rabljeno na bolhi, ko se končno odločim).

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 734
16.1.2010 18:17:00   
charlyka
ZoyaEva - sem ful vesela, da smo resno začele debato o vozičkih user posted image

Zdaj te bom žal zapustila za danes, ker prihaja možek domov in imava opravke.

Dobro še kaj naštudiraj, pa nadaljujemo debato. Papa

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 735
16.1.2010 18:34:58   
ZoyaEva
Ja fajn, da si izmenjujemo mnenja.  Fajn je, da se prej pozanimamo kakšne so funkcionalnosti vozičkov.  Vsaka kaj zbrska user posted image .

Uživaj z možekom.

Tudi jaz bom počasi šla s fantom kaj pripravit za večerjo. Sam mam problem, ker mam dans skoz tak grenak okus in karkoli pojem ima isti okus. Razen mogoče kej čokoladnega. Veš kaj bi to lahko blo ?

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 736
17.1.2010 10:49:54   
divans1
Hm, midva bova kupila verjetno Peg Perego, tri v enem. user posted image

Glede košare bi nekaj vprašala. Košara za user posted image nej bi bla zato, da maš malega podnevi v njej namesto v posteljici???user posted image

Jst ne bom šla na 3D. Ne vem, se mi zdi brez veze, glede na to, da je bilo na morfologiji vse v redu in mi je škoda denarja, bom raje kaj za malega kupla. user posted image

Bušija si merim vštric s popkom, zdj je cca 103, 104 cm.

Pa še glede spanja sm včeri zvedela neki novega od kolegice. Baje da ni dobro spati na hrbtu in desnem boku, najbolje je na levem boku. Ste kej slišale že o tem???

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 737
17.1.2010 11:30:47   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: divans1

Hm, midva bova kupila verjetno Peg Perego, tri v enem. user posted image

Glede košare bi nekaj vprašala. Košara za user posted image nej bi bla zato, da maš malega podnevi v njej namesto v posteljici???user posted image

Jst ne bom šla na 3D. Ne vem, se mi zdi brez veze, glede na to, da je bilo na morfologiji vse v redu in mi je škoda denarja, bom raje kaj za malega kupla. user posted image

Bušija si merim vštric s popkom, zdj je cca 103, 104 cm.

Pa še glede spanja sm včeri zvedela neki novega od kolegice. Baje da ni dobro spati na hrbtu in desnem boku, najbolje je na levem boku. Ste kej slišale že o tem???

o divans1..dobro da si načela to temo..Sem vas že malo hotela povprašati kako spite.. Tako je, na hrbtu in na desnem boku ni ravno najbolj priporpčlljivo spat ker: na hrbtu - baje pritiskaš na posteljico oz. se posteljica preveč tišči ob stene, na desnem boku pa zaradi tega, ker po desni strani poteka vena, ki bebiju dovaja kri, torej kisik in hrano...Tako, da je bolje da je sproščena. Jaz se od 4. meseca naprej skos spala na levem bokuin vam povem, da je pravi mali suffer! Tako me je že na koncu bolel bok, da je bilo groza... A je bilo tako res najboljše.

Držite pesti za jutri ko imam morfologijo :)

lepo bodite na lep zasnežen dan :)

papa,r.

rea27

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 738
17.1.2010 12:19:25   
divans1
Rea27, držim pesti, da bo vse v redu jutri!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 739
17.1.2010 12:59:04   
divans1
Aha, še to me zanima. A ve mogoče katera, koliko evrčkov dobiš, če si mati samohranilka???

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 740
17.1.2010 13:06:57   
divans1
A ma še kira tak čuden občutek spodaj, pa ne v nožnici, spodaj med nogami mi je tko nekak boleče, pa ne vem zakaj, mogoč zato, ker je vse zdaj bolj prekrvavljeno in nabreknjeno???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 741
17.1.2010 23:25:14   
charlyka
Ojla,

Sem bolj pozna, je bil kar pester vikend. Jeeeej - medalje user posted image user posted image

Rea27 - DRŽIM PESTI IN MISLIM NATE, SREČNO NA MORFOLOGIJI, VSE BO V REDU!!!!!

Komaj čakamo, da še ti sporočiš mere bibija user posted image
user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lahko noč.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 742
18.1.2010 7:34:27   
ZoyaEva
Jaz pa včeraj nisem imela neta!  Rea 27 velik sreče na morfologiji user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

Jaz tudi grem danes k zdravniku. Se tipkamo kej zvečer!

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 743
18.1.2010 18:49:17   
divans1
Punce, kje ste?????user posted image user posted image user posted image Pogrešam vas....

Kako je pa kaj z vašimi popki. Jst sm bla danes kr mal šokirana, ker se mi je že kar precej izbočil in imam še čisto majhno luknjico!!!!

Pa spet sem se zredila od 6. januarja....user posted image

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 744
18.1.2010 19:25:47   
ZoyaEva
Hello!

Moj popek se še ni nič izbočil. Pa komaj čakam, da se bo; če se sploh bo , ker enim se ne. Meni je to full luškano user posted image .

Jaz tehtam 59 kg, sam to pri dr., ko se tehtam oblečena in s škornji. V 17 t pa imam napisano 56 kg. Štartala sem pa z 52, vendar sem se tehtala doma z lahkimi oblačili in neobuta. Tak, da jaz ocenjujem da sem vse skupaj nabrala 6 kg.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 745
18.1.2010 19:53:12   
rea27
čer!

Sam toliko da se javim..vse okej, žile Hvala Bogu bp, naša bebika pa tudi.. Vsi organi lepo vidni, mere lepe imamo pa fantka :) Juhuhuh-!!!! presrečna sem :)

rea27

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 746
18.1.2010 20:08:13   
ZoyaEva
Rea27 :  Kak lepo.  Čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image !

Zdaj boš mela pa punčko in fantka !

Napiši še mere iz materinske (BDP, AC .. )  .

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 747
18.1.2010 20:12:07   
rea27

Rea27 :  Kak lepo.  Čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image !

Zdaj boš mela pa punčko in fantka !

Napiši še mere iz materinske (BDP, AC .. )  .

evo mere v 20 tednu in 2 dni:
BPD: 47
HC: 174
AC: 153
FL:33

rea27

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 748
18.1.2010 20:17:09   
ZoyaEva
Super. Mamo približno iste mere. Moj je bil  mm manjši pri BDP in HC. 

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 749
18.1.2010 21:04:54   
rea27

Super. Mamo približno iste mere. Moj je bil  mm manjši pri BDP in HC. 

superca, kdaj je pa tvoj datum poroda?

rea27

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.