|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2010
15.1.2010 21:02:05   
barvar
Pozdravljene klomifenke. Vas pridem občasno malo počekirat, na vprašanje, ki ste mi ga zastavile na prvi strani pa še nisem odgovorila user posted image user posted image user posted image .
Jaz svojih user posted image praktično nimam. Mogoče se enkrat na dve leti spomni, da bi lahko pritekla. Postavljeno imam diagnozo PCOS. Leta 2008 sem bila na histeroskopiji, kjer so mi odstranili pregrado. Lani januarja sem začela s klomifenom. Zgledalo je, da O ni bilo, prav tako ni bilo user posted image . Tako, da sem že v prvem ciklusu jemanja zanosila. V 9.tednu sem žal imela abrazijo, saj je user posted image prenehal biti srček.
Po pavzi sem junija spet pričela s K. Prva dva cikla sta bila neuspešna, a vsaj user posted image sem dobila na 30.dni. Tretji cikel je zgledalo, da spet nisem odreagirala, vmes sem odšla na morje, vse skupaj poslala k vragu in ko sem se vrnila domov sem bila pet tednov noseča. Sedaj sem v 24.tednu, veselo se debelim, najin user posted image pa pridno raste in me vsak dan razveseljuje s številnimi dobro namerjenimi brcami user posted image user posted image user posted image .
Tako, da držim pesti za vse vas in ne obupajte!!!

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 226
15.1.2010 21:16:27   
majčii
twetka :D Ja dremanje je kr fajno user posted image
Jst upam da ti ne bo treba probat user posted image držim pesti ta teden user posted image

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 227
15.1.2010 22:31:55   
twetka
hihi malo se hecam, upam da ne zamerišuser posted image

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 228
15.1.2010 23:08:07   
Nalina
Ooooo, potem imam pa še upanje. user posted image user posted image user posted image

Barvar, srečno nosečnost, vse do konca!!! user posted image

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 229
16.1.2010 9:18:01   
kago
mag3: mene je dala da Dabroston... v sredo neham z jemanjem. Sam pol ne vem kolk hitr nej bi dobila user posted image user posted image ... 

Ni ga mulca čez horjulca

(odgovor članu Nalina)
Neposredna povezava do sporočila: 230
16.1.2010 11:08:20   
twetka
en lep prehlajen pozdravček user posted image
jooooj kolk me je pa zdej zabasal prehlad, ne morem verjet. Mi je šel možek po zdravila, priden pridenuser posted image Pa ve punce, ste še zdrave vse? js sem se najbrž prehladila v četrtek na telovadbi ko je blo ful mrzlo tam not pol sem pa migala pa mi je blo vroče in to je to. Kriza, bom mogla čajčeke pit. Js se smota že 14 dni sekiram zaradi operacije zob, no lepo pa je tako ali tako nebo zaradi prehlada. Sej ne morem verjet, vedno ko bi mogla it, sem prehlajena na polno, ne vem kaj se zdej to dogaja, zdej pa že tretjičuser posted image

(odgovor članu kago)
Neposredna povezava do sporočila: 231
16.1.2010 19:32:40   
mag3
Kago jaz imam pa Primolut za sprožitev user posted image . Dobim jo pa 3-4 dni potem, ko vzamem zadnjo tabletko.

Kar se tiče tele BT pa takole. Jaz si jo ta mesec prvič merim in včeraj mislim, da naj bi imela O, mi je test nekaj na pol pokazal, danes pa nič, tako da je verjetno bila včeraj, al pa jaz ne razumem teh testov. Moja BT pa se ni spremenila te dni pred in ob O nič. Niha mes 36,1 in 36,4. ???

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 232
16.1.2010 19:34:07   
mag3
Aja, merim si jo pa pod pazduho in sicer z digitalnim, ker sem tistega živosrebrnega razbila user posted image .

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 233
16.1.2010 21:27:20   
twetka
js sem si merila danes pa mam 37že cel dan, zgleda bom bolana, pa sem mislala da je samo prehlad

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 234
17.1.2010 18:44:50   
twetka
joj da prav morem napisat. Opazla izcedek rjavo prozorne barve pa zej ne vem a mam šele danes ovulacijo( 12 dan od klomifena) ali pa je znak da je kaj ratalo. Menstro bi naj dobla v soboto. Hm,...še en teden čakanja 

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 235
18.1.2010 8:09:09   
majčii
ojla!
twetka: jst mislem, da ne se sekirat!  upam da ti ne priteče user posted image tečnoba grda  user posted image

Jst sem dns took dobre volje, ker se je moja bt končno mal dvignila nad 37. Ceu vikend me je pa toook bolel trebuh,... res ni prijetno :S, so sej če bo rezultat pol se je splačal trpet :D

Evo eno dns jst častim kavicouser posted image

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 236
18.1.2010 9:23:25   
zaljubljena23
Barvar, lepo da se oglasiš tukaj gor še kaj....A že veste kaj boste imeli?

mag, koliko je meni znano, naj bi se BT merila ali v ustih ali v nožnici...Kar se pa tiče sprožitve M, so boljše tabčlete dabroston, saj če slučajno pride do zanositve te tablete ne škodujejo plodu (pač takrat pride ali ne pride M)...Primolut pa so škodljive za plod, če slučajno pride do zanositve, zato se moraš vedno prej prepričati, da nisi noseča in v tem času, ko jemlješ tabletke tudi pazit pri spolnih odnosih....

Sama, sem sicer za sprožiev tudi jemala primolut, zdaj pa sem svojemu G dejala, da naj mi raje predpiše dabroston...Tako, da imam zdaj kombinacijo klomifena+dabroston...

Aja, pa še to, včeraj je moja user posted image prišla v vsej svoji veličini, tako da jutri začnem s prvem krogom klomifena...Naslednje ne prićakujem 17.2

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 237
18.1.2010 10:28:13   
korinca
bravo barvar, takele nam dajete nove žarke upanja.

jaz sem nehala predučerajšnjim s klomifenom, zdaj pa se že dva dni počutim kot v močnem pms-u. Zoprna, zaspana, skoraj depresivna... je to v povezavi s klomifenom, ali zgolj psihosomatska varjanta?

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 238
18.1.2010 10:59:11   
majčii
Ojla:D
Korinca: bi rekla da je v povezavi s klomifenom, sej sem bla jst ista prejšnji teden, za nič,... nobeno rabo, čist depresivna in skoz bi sam spala... ta teden je bolš :D

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 239
18.1.2010 12:27:22   
Nalina
user posted image

Pluski ta mesec BODO ...

17. 1. - Srcica22 (1. krog)

okrog  20. 1.  -  Twetka

24. 1.  -  Saruška  (1. krog)

26. 1.  -  Majčii  (1. krog)

28. 1.  -  Mag3  (4. krog)

okrog  30. 1.  -  Nalina  (1 krog)

konec januarja - Hypo77 (5. krog)

10. 2.  -  Korinca  (1.krog)

xx. 1.  -  Anonimen

xx. 1. - Anau (1. krog)

xx. Kago

Zaljubljena23 bo sigurnooo zagledala preden jo bomo mogli dati na seznamček :)

Iz srca čestike:

T. Z.    user posted image  
Natalija 28  user posted image       

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 240
18.1.2010 12:29:15   
twetka
Pri meni zgleda nebo kaj s tem +, dans testirala spet pa negativno, ne vem bomo videli, še 5 dni kaj bo

(odgovor članu Nalina)
Neposredna povezava do sporočila: 241
18.1.2010 12:43:27   
Nalina
Twetka, držim pestiii!!!! user posted image

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 242
18.1.2010 12:50:58   
mag3
Uuuuu, kak shit je čakat zdaj, ko naj bi bila O mimo, na dan, ko pride oz. ne pride user posted image

(odgovor članu Nalina)
Neposredna povezava do sporočila: 243
18.1.2010 13:08:24   
twetka
Jaaaaaaa, kriza je sam js sem prepričana da ta mesec nismo uspeli, al pa babycheck narobe kažeuser posted image bom čez en teden še s clear blue probala sam po moje nebo no, nimam upanja

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 244
18.1.2010 13:15:51   
mag3
Jaz moram počakat še 10 dni, ampak ne čutim nič. Po moje, da tud nama ni ratalo. Se mi zdi včasih, da ne bom nikoli dočakala +.

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 245
18.1.2010 13:48:07   
majčii
ma babe smotane,... kje je optimizem,.... ostal v prejšnjem tednu,... tko se ne bomo več menl!

Vsem bo ratalo!!!!!
Mag3 in Twetka : da ne slišim več takega razmišlanja!  dokler ni user posted image je upanje!
Torej mislim, da vama (nam) bo uspelo!!!!

aleuser posted image
pejte vn na sonček, pri nas ful sije, da se mal nafilate  + energijo user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 246
18.1.2010 14:02:16   
twetka
haha jaaa js grem pol malo ven pa u shoppinguser posted image user posted image

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 247
18.1.2010 14:23:53   
mag3
Ja, ja, ja. Mora nam ratat. Ampak včasih je tako teeeeeeeežko.
28.01. je še neskončno daleč. In pol bo prišla user posted image , točno ob uri!!!!

Pri nas pa nonenega sonca. Oblačno in megleno.

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 248
18.1.2010 14:41:35   
twetka
Pri meni je pa fora da niti nebo user posted image , sem prepričana zaradi PCO-ja, kaj pa vem

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 249
18.1.2010 14:47:58   
mag3
Kaj nimaš nobenih tablet, ki bi vzpodbudileuser posted image ? Kako pa pol Klomifen jemljep??

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Jutranja tabletka: izhod v sili
Kaj storiti, ko ste imeli spolni odnos, pa niste bili zaščiteni pred nosečnostjo oziroma menite, da je vaša redna zaščit...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?