|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2010
13.1.2010 21:50:33   
spaghetek
Koliko dolgo pa ze poskusate vsi zanositi?

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 176
13.1.2010 22:06:38   
mag3
IZVIRNO SPOROČILO: spaghetek

Koliko dolgo pa ze poskusate vsi zanositi?

Težko je rečt. 19 mesecev, če štejem odkar ne jemljem več kontracep.tabletk.
Ampak pol sem imela itak v pol leta samo 2x user posted image . Če nimaš rednih mesečnih user posted image , potem tud mesečnih O ni. user posted image

Zato sem šla novembra 2008 h ginek. in mi je dal primolutnor za vzpodbuditev user posted image . Ampak to še vedno ni pomenilo da imam mesečne O. Zato me je preden mi je dal Klomifen za vzpodbuditev mesečnih O, poslal: moža na spermiogram, mene pa na HSG in LAPC, da smo se prepričali, da je vse ok.
In tako zdaj jemljem Primolutnor, da imam splohuser posted image  in Klomifen, da imam sploh O. Zdaj že 4. ciklus.

Tako, da ne vem od kdaj bi zdaj štela, da poiskušava zanosit. 19 mesecev ali 4 mesece??!! user posted image  

Imam potem še za dva ciklusa tabletk. Pol pa napotnico za k dr. Drobniču na GK v Lj., ker naj se ne bi jemalo Klomifen več kot 6 mes.

(odgovor članu spaghetek)
Neposredna povezava do sporočila: 177
13.1.2010 22:28:15   
Nalina
Hm, midva ... hm, kaj pa vem ... nekje od marca 2008, samo sva imela vmes pol leta pavze, ker so mi rekli, da imam pregrado in da ne bo nič z bejbijem pa mi je bila misel na to, da bi imela spontani splav, zaradi tega grozna. :( Zdej pa itak ne grem na operacijo. Vsaj zaenkrat ne.  

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 178
13.1.2010 22:37:35   
hypo77
ojla

se vam še jaz pridružim.
sem v 5. krogu Klomifena ma ta mesec je vse ful zmešano.
že cel popoldan me ful špika v spodnjem delu trebuha tako, da mislim da je šele zdaj O  - 19. danuser posted image
Ponavadi sm mela O okoli 14 - 15 dan.
Tako,da ne vem kdaj naj pričakujem +, nekje konec meseca user posted image

(odgovor članu Nalina)
Neposredna povezava do sporočila: 179
13.1.2010 22:45:25   
hypo77
Imamo pa že enga Lumpija, ki bo kmalu 2 leti star.
Sem jemala klomifen že takrat ko nam je uspelo po 5 mesecih.
Upajmo, da se ponovi zgodovina...

(odgovor članu hypo77)
Neposredna povezava do sporočila: 180
14.1.2010 7:18:50   
anau
pozdravljene klomifenke!!!

Tudi jaz se vam pridružujem.Klomifen pričnem s tem mesecem in v upanju bom da bo vsem nam uspelouser posted image user posted image .

Doma imam že dvepikici in zdaj delamo več kot leto dni na user posted image .
Meni je predpisal 1T od 3 do 7 dneva.
Bomo videli kako in kaj.user posted image Držimo pesti!!!

LEPO POZDRAVLJENE

(odgovor članu spaghetek)
Neposredna povezava do sporočila: 181
14.1.2010 8:57:27   
korinca
punce, pa vam potem G. kej meri, oz. spremlja, če ste reagirale, al pač kar papcate klomifene in ak bude bude?

(odgovor članu anau)
Neposredna povezava do sporočila: 182
14.1.2010 9:02:42   
korinca
aja, pa dohtarji zelo različno predpisujejo ta klomifen. Nekatere dobijo kar takoj dnevno dozo po 2 tabletki.
Se mi zdi, da je to kar tako, odvisno od navade dohtarja.

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 183
14.1.2010 9:17:07   
Anonimen
ne toliko od navade, kot od zdravstvenega stanja :) eni, ki ima K samo za jačanje lastnih O ne bo predpisal tako močne doze kot eni, ki sploh nima svojih O npr. zaradi PCO.

(odgovor članu korinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 184
14.1.2010 10:02:27   
saruška
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

ne toliko od navade, kot od zdravstvenega stanja :) eni, ki ima K samo za jačanje lastnih O ne bo predpisal tako močne doze kot eni, ki sploh nima svojih O npr. zaradi PCO.

meni je dala moja G glih za jačanje O 2 tableti na dan user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 185
14.1.2010 10:22:59   
anau
A morete med ovulacijo na pregled k G????
Meni je naročeno,da si morem merit bazalno temperaturo vsak dan in izpolnjevat vsak dan.
Na pregled pa nisem nič naročenauser posted image .

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 186
14.1.2010 10:42:57   
korinca
ja, jest moram na uz, da vidi kaj se dogaja.

(odgovor članu anau)
Neposredna povezava do sporočila: 187
14.1.2010 10:50:56   
twetka
Midva se trudiva zanosit recimo 1 leto ampak ne morem točno rečt 1 leto ker sem vedla da je neki narobe če ni menstruacije ampak sem mela vseeno upanje da pa se lahko vseeno kaj zgodi, ker mi je rekla prejšnja G da se lahko naredi tiha ovulacija tudi brez menstruacije pa sma upala, intenzivno delama pa ta mesec ko sma dobla vse izvide na kup, tako da ne delamaše tako dolgo in če bi nama ratalo zde kr lepo. Danes me je spet neki prijemalo glede testov, me kr ves čas mika da bi. Sem povedla včeraj mojemu da sem probala in da ni nič pa me je v hecu kregal ko sma objeta ležala , da ne smem prehitevat in sem mogla ponavljat da ne bom več negativna user posted image user posted image user posted image user posted image ta me pa vedno spravi v dobro voljo, ne vem kaj bi brez njega. Sma se menla kaki so eni moški ko nočejo niti čut o kaki umetni oploditvi,ponosni češ da se pa njim to ne more zgodit. Moj je po domače rečeno reku ****t ga bomo pač dali to skoz pa na tak način meli našega user posted image že drugače ne gre pa ga bomo vsaj imeli če bo uspelo.Pol sem pa malo jamrala glede teh postopkov da me je strah, pa mi je reku da bom dala skoz, pa bodo stvari mimo in bomo imeli enega lepega user posted image user posted image zdej grem pa tortico naprej delat da ga danes presenetim ko ma r.d: aja glede pregledov, js jih tut nimam med jemanjem, jemala sem pa 2 tableti na dan. Joooj pa preživela sem en dan več user posted image user posted image in spet odštevamo da bo čimprej naslednji teden da testiramo.

(odgovor članu anau)
Neposredna povezava do sporočila: 188
14.1.2010 10:52:31   
anau
IZVIRNO SPOROČILO: korinca

ja, jest moram na uz, da vidi kaj se dogaja.
vsak G ima svoj sistemuser posted image .men je dal tri škatlice K pa rekel,da se slišima in da naj izpolnjujem graf za bazalno temperaturo.in to je touser posted image .

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 189
14.1.2010 11:21:55   
saruška
joooooooooooooooooj twetka, ne bodi neučakana user posted image ! ti testi niso glih poceni, zdej nima smisla še delat!

(odgovor članu anau)
Neposredna povezava do sporočila: 190
14.1.2010 11:29:05   
mag3
Twetka pojdi user posted image pečt in pozabi malo ..... user posted image

Tudi jaz sem dobila Klomifen brez kakršnihkoli pregledov, kakršnihkoli napotkov, pač ga jemljem in to že od začetka po 2tbl na dan od 5-9 dne.
Dobila sem jih pa, ker imam zelo poredko user posted image  in posledično tudi O.

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 191
14.1.2010 11:31:12   
mag3
T.Z. kako kaj ti srečka nosečka?? user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 192
14.1.2010 11:54:22   
twetka
hihi delam user posted image pa nameravam po vrhu dat čokolado, pa me jezi malo grrrrrrrrruser posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 193
14.1.2010 13:43:50   
majčii
hej sotrpinke,... kakšno je kej počutje,....
jst sem tooook utrujena te dni, skoz sem čist na tleh,.... upam da je to zarad K. sej pravim, če bo rezultat ni panike, sam če bom mogla pojest še ostale škatlce in bom skoz tko na tleh bom res še v kakšno depresijo padla,...
Kaj vse ne prenesemo za te naše user posted image . Dobr da ni treba na kako goro plezatuser posted image

ale punce dejmo vse vidt user posted image ta mesc user posted image

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 194
14.1.2010 14:05:05   
twetka
joj majčii sva na istem, js bom še kako depresijo fasala user posted image drugače dans se nekak čudno zanimivo počutim, nisem lačna, občutek slabosti, pa zdi se mi da bi lahk kr počivala pa napihnjenost kot da bi bla že v 9 mesecu, grem pol malo migat na mojo telovadbico upam da bo kaj boljše.Malo sprostitve nebo škodlo. Drugače pa bom poskusla te dni z vikendom vred preživet kar se da čimbolj veselo, ker moj praznuje jutr pa v soboto današnji r.d tako da se morem met fajn. Lušta se mi kake jackcole al pa kakega bayleja pa ne upam. Mogoče bi celo pomagal če, bi ko nikoli ne pijem. Ni mi jasno kako lahk eni ko dajo vase svašta takoj dobijo otroke oz žesnke zanosijo, moja znanka je pred porodom oz nosečnostjo dala vas res svašta od alkohola do drog pa njen isto in mi res ni jasno na koncu pa dobijo zdrave otroke. Eni ko pa že celo življenje ne poskušamo nič od tega mogoče 1x na leto pa še takrat za kak praznik pa nam ni usojeno.

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 195
14.1.2010 15:07:22   
kago
No midva se trudiva 1 leto, dala skozi en kup UZjev, da je spremljala moj ciklus, dala kri, vodo, itd...

Ker nimam rednih M. se dobila tablete za sprožanje le-te in potem klomifen za O.

Imam predpisano 1. ciklus ena tableta K na dan, 2. ciklus dve tableti K na dan- ko končujem drugi krog K. moram na UZ, da vidimo kaj se dogaja (seveda pod pogojem da ne bo user posted image )...

Ah ja... bomo že :)

Ni ga mulca čez horjulca

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 196
14.1.2010 16:29:47   
mag3
Kago kakšne tablete imaš, da ti sprožijo user posted image ? Jaz tudi nimam rednih M, oz. dobim včasih na tri  mesece šele. Zato jemljem Primolutnor in Klomifen za O.

Twetka kako je ratala torta? Sporoči, če je bla dobra. Mojo so vsi pohvalili.

(odgovor članu kago)
Neposredna povezava do sporočila: 197
14.1.2010 16:34:15   
twetka
Mag3 super je bla torta, pravijo da je dobra, naredila sem tak mičken srček jutr pa taveliko za obiske, dans sem dala pol manj sestavin ker je manjši pekaš pa je super izpadlo, jutr pa tavelikega user posted image joj kaj meni dans dela, slabo mi je srce bi razbija, mogoče sem podzavestno malo pod stresom, ker greva jutr eno trosobno stanovanje gledat, držte pesti da bo v stanju za kupit.

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 198
14.1.2010 18:02:56   
Nalina
NO tako punce, jaz sem od Reša, ki je bil danes super nerazpoložen. No comment. Opravila pregled. Hormoni okej, plavalčki plavajo, fonikla nikjer. Kar pomeni, da je ovulacija ali že bila (pa še ni 7. dan po prenehanju s klomifenom, torej not likely, ali je pa ne bo. Juhu user posted image ). Rekel, naj do konca pojem ta klomifen - pol tabletke na dan, kot sedaj in potem še enkrat pridem nazaj. Če bo plus super, če ne je pa nerazložljivo. Ker ženske smo itak megle. Pri moških se takoj vidi, ali je ali ni, pri ženskah pa nikoli ne veš ...

No in sva vprašala še za klomifen in če to pomeni, da deluje dobro tudi sicer na zanositev. In je rekel, da je fora v tem, da s tem spodbudiš ovulacijo, da pa v večjih količinah tanjša maternično steno in da zato ne dajejo velikih količin.

No toliko na htiro. Popravim potem še seznamček.

< Sporočilo je popravil Nalina -- 14.1.2010 18:03:28 >

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 199
14.1.2010 19:26:51   
mag3
Ojej Nalina sploh ne vem al te je razveselil al ne? Obstaja pa možnost, da si zanosila?? user posted image  Al sem jaz narobe razumela.
Pa še glede Klomifena. Jaz jemljem po 2 tbl, to pol tud ni dobro, ker tanjša maternično steno. In to pol ni vredu?? Zakaj?

(odgovor članu Nalina)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?