Maxica
|
Dobro jutro, ja, spet ponedeljek tu. Nisem njihova oboževalka, pa vendar se tolažim, da sem dan bližje dopustu in porodniški. Še dva meseca, še dva meseca... Drugače smo v redu, včeraj smo se sankali in prav uživali na snegu. se pridno oglaša, to so že kar bolj konkretne brce, prejšnji dan jih je imel celo mož priložnost občutiti. Sicer sta pa otroka čisto navdušena in preučujeta moj trebuh in se veselita dojenčka. V soboto smo šli mal gledat za vozičke, nič kaj posebnega mi v teh časih ni všeč. Zaenkrat sem pri PP Skate, bomo videli, kaj me še prime. Imeni imam že izbrani. Sicer sem imela imeni za punčko in fantka izbrani že pred tokratno nosečnostjo, vendar zdaj sta mi bolj všeč drugi dve imeni. Še moža prepričam, pa sem na konju. Imamo pa mi dokaj dost pogost priimek v naših krajih, tako da moramo pri imenih vendarle malo pogledati, da ni čisto vsakdanje in pogosto, sicer bi imeli moji otroci vsaj tri soimenjake v šoli. Zato smo bolj za kratke in sladke. Štajerka26, vse najboljše. Kile - sem bila pridna ta teden in bolj pametno jedla, kot bi temu lahko rekla, tako da sem spet nazaj na normali. Računam, da bi se redila 0,5 kg na teden in to sem zaenkrat dosegla. Čeprav apetit je, samo se moram kar držati, ker vem, da je vredno potem, ko rodiš. O porodu ste tudi govorile. Jaz sem prvega rodila 4 dni pred PDP, dobila sem redne popadke na 5 minut in šibala do Postojne po EA. Super, krasno, prečudovita izkušnja s porodom. Drugi je pa zamujal, 11 dni čez PDP sem dobila svečko za sprožitev, potem se je pa tako hitro vse začelo razvijati, da me niso utegnili niti klistirati, ampak EA sem pa kar zahtevala, ker me je hudič tako bolelo, popadki sploh niso prenehali, tako da sem dobila EA natančno 20 minut pred porodom. Ampak ok, vseeno fajn. No, pa pojdimo mal delat.