Bonnie_RR
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kety Bonni_RR, a ti si tudi imela medenično? No, meni je ZO moja G odsvetovala, ker sem imela premajhen trebušček, mali pa je zasedal vsak milimeter prostora, tako da itak ni bilo izvedljivo. Vendar mi je svetovala, da naj vseeno poskusimo po naravni poti rodit. Jaz sem namreč delala paniko, da hočem v Postojno na dogovorjeni CR. No, pa me je prepričala, da je bolje poskusit, pa potem če ne bo šlo, se dela CR. No, in mi ni žal. Sicer se je mali rodil po 17ih urah, ko mi je voda odtekla, 4 ure sem bila na umetnih in na koncu mi je le uspelo. Vse je bilo ok, edino mali je imel ful zatečena jajčka, ker se je vse ful počasi odvijalo. Drugega poroda me sploh ni bilo strah, tega pa še manj, ker je bilo v drugo vse bolj na easy in sem rodila v 2 urah in pol. Ja, js sem bila na ZO Pri Pušenjaku, pa ni šlo. Me je potem še pregledal in na podlagi vsega skupaj je ocenil, da naj rajši lepo v CE rodim s CR, ker ni možnosti za porod po naravni poti. Naj bi bil mali v neprimerni legi, pa še težo je 3 tedne pred rokom ocenil na več kot 3500g (tamali je imel porodno težo 3550g 2 dni pred PDP-jem). Sedaj sva odločena, da na ZO ob morebitni medenični vstavi ne grem več (ni ravno prijetno - sem imela še par dni rahle modrice na mestih, kjer je obračal), razmišljala sem edino, da bi se mogoče sedaj lahko odločila za spinalno. Prvič sem se odločila za navadno narkozo. Bomo videli...