|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
15.1.2010 13:57:28   
bcljka
od keglovih vaj ne... loh bi te od česa druzga bolel... jst za pilates sicer nisem strokovnjak (ker to je edino česar ne vodm drgač), ampak še vsakič k sm šla na pilates sm mela pol musklfibr v enih čist x mišicah, k je tok specifičn... zdej ne vem kolk je tud prilagojen tale nosečniški pilates... ker načeloma mora bit vadba za nosečnice primerna za vse, torej tudi take k se v življenju niso nikol nč gibale... jst prej mislm da si mogoče kkšno vajo narobe nrdila, al pa si kje pretiravala (ne da bi vedla)... ker vezi ratajo med nosečnostjo ful bolj krhle in si prec kej nategnš... tud pr takih stvareh k si jih prej loh normalno nrdila (mene skos na faksu opozarjojao k se raztegujemo, ne smeš, ne smeš... no in zadnjič sm suvereno vseen špago nrdila pa me je še 3 dni pol bolel - zdej vem da ne bom več)...
počivi, če pa jutr ne bo čist čist nč bolš se pa pozanimi pr ginekologu...

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
15.1.2010 14:51:35   
soncnica 3
IZVIRNO SPOROČILO: pik ipoki

lep pozdrav!

danes so me klicali iz moje g klinike in mi povedali da imam zelo slabo vodo. včeri sem imela namreč pregled in odvzem krvi in urina. tako da sem morala danes še enkrat v laboratorij in bom po vsej verjetnosti pirstala na antibiotikih... user posted image user posted image user posted image a lahko te bakterije v urinu škodujejo moji pikici?? kaj pa antibiotiki??? me je kr mal strah kaj je zdej to in kako bo jutri pokazal... user posted image

pik ipoki, na začetku naše teme, junijčice 2010, sem se tudi jaz oglašala s streptokoki v urinu in sem bila v 7. tednu. Nimaš kaj drugega za naredit, kot jemat antibiotik. Mi je pa v lekarni farmacevtka lepo rekla: "Pomirite se, če morate jemati antibiotik, je manj škodljivo, kot pa če bi se bakterije raznesle naprej...".

Moja mami je v nosečnosti pred 23-leti morala 2x jemati antibiotike in je moj brat čisto zdrav in ok.

Glede otročka mislim, da nima bit kaj narobe. Jaz pa bom mojega G prosila, da mi po 35. tednu naredi bris, ki je samoplačniški, zaradi možnosti okužbe s streptokokom v nožnici, ki pa ni nevaren za plod v nosečnosti, se pa lahko plod okuži med porodom. Če je test pozitiven, ti med porodom v infuziji doteka antibiotik...

No, že zelo odlgo se nisem oglasila, vas berem, pa imam bolj malo časa za pisanje. Služba, utrujenost...

4. pregled imam 21. 1., brcike pa že čutim, sem v 17. t., 2. nosečnost.

Srečno! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil soncnica 3 -- 15.1.2010 14:52:38 >

(odgovor članu pik ipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
15.1.2010 15:39:46   
Bonnie_RR
antibiotik v nosečnosti... Js sem imela v 1. pol prejšnje nosečnosti enkrat tud nekaj slabo vodo in sem dobila antibiotik. Vse je bilo ok.

porod... Prvič CR (medenična vstava, ZO neuspešen), zdaj sem malo upala, da bo mogoče možno naravno, pa zgleda ne bo, ker mi je že ene 2x povedala, da bo sedaj tud CR. Imam pa pregrado, pa zdaj v drugo sem imela ful problemov na začetku... No, nisem točno spraševala, zakaj bo sedaj tud CR, ampak verjetno je kaj s tem v zvezi...

Aja, še to glede imen... Midva sva prvič oba takoj vedela, da bo user posted image  Nik, za user posted image  je bilo treba nekaj pogovorov - bila bi Lana ali Taja, sedaj pa se kaj konkretnega (kot sem že napisala) nisva pogovarjala, mislim pa, da bo večja dilema pri obeh spolih (sploh pri user posted image  nama je redko katero ekstra všeč). Prej izbrana imena pa niso več tako v ospredju...

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu soncnica 3)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
15.1.2010 17:21:44   
strelka81
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

porod - prvič rodila 100% naravno. Mi je 14 dni pred PDP odtekla voda, pa se razen tega ni še nič dogajalo (mojega so poslali domov, da bo mogoče šele naslednji dan kaj novega), potem se je pa naenkrat po hitrem postopku vse skupaj začelo (moj je komaj prišel pravočasno nazaj v P) in je zmanjkalo časa še za tisto osnovno zdravilo proti bolečinam... Ja, me kar malo stisne, ko se spomnim, da bo treba še enkrat dat to čez. user posted image Ne razmišljam o nobeni epiduralni, ultivi itd., tudi prvič nisem in še HB, da res nisem, ker če se prehitro dogaja (kot je bilo pri meni), ti ne morejo ničesar dat in bi bila samo razočarana.

Lepo slišat, da gre tko hitro, pr meni ni blo tko, zdaj pa o epiduralni razmišljam, bomo vidl, saj se lahko šele tam odločiš al bi al nebi. Po moje se bom, k še po štirih letih mislim isto kot takoj po porodu.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
15.1.2010 17:30:41   
Kety
Bonni_RR, a ti si tudi imela medenično? No, meni je ZO moja G odsvetovala, ker sem imela premajhen trebušček, mali pa je zasedal vsak milimeter prostora, tako da itak ni bilo izvedljivo. Vendar mi je svetovala, da naj vseeno poskusimo po naravni poti rodit. Jaz sem namreč delala paniko, da hočem v Postojno na dogovorjeni CR. No, pa me je prepričala, da je bolje poskusit, pa potem če ne bo šlo, se dela CR. No, in mi ni žal. Sicer se je mali rodil po 17ih urah, ko mi je voda odtekla, 4 ure sem bila na umetnih in na koncu mi je le uspelo. Vse je bilo ok, edino mali je imel ful zatečena jajčka, ker se je vse ful počasi odvijalo. Drugega poroda me sploh ni bilo strah, tega pa še manj, ker je bilo v drugo vse bolj na easy in sem rodila v 2 urah in pol.

Ne javljam se nič, ker imam oba otroka doma in se moram z njima ukvarjat...Še dobr da je jutri sobota in bo možek doma, ker sem čist skurjena. Ne vem kako sfolgajo vzgojiteljice v vrtcu, k jih majo 22. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu strelka81)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
15.1.2010 17:46:27   
bcljka

IZVIRNO SPOROČILO: Kety

Ne vem kako sfolgajo vzgojiteljice v vrtcu, k jih majo 22. user posted image user posted image user posted image

moja tašča je vzgojitlca... to ni služba, to je način življenja! ona živi 24 ur na dan, 356dni na leto samo za vrtec... pri tem pa tok uživa da je veselje gledat... mislm oziroma vem da bo najboljša babica! user posted image

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
15.1.2010 17:59:31   
Bonnie_RR
IZVIRNO SPOROČILO: Kety

Bonni_RR, a ti si tudi imela medenično? No, meni je ZO moja G odsvetovala, ker sem imela premajhen trebušček, mali pa je zasedal vsak milimeter prostora, tako da itak ni bilo izvedljivo. Vendar mi je svetovala, da naj vseeno poskusimo po naravni poti rodit. Jaz sem namreč delala paniko, da hočem v Postojno na dogovorjeni CR. No, pa me je prepričala, da je bolje poskusit, pa potem če ne bo šlo, se dela CR. No, in mi ni žal. Sicer se je mali rodil po 17ih urah, ko mi je voda odtekla, 4 ure sem bila na umetnih in na koncu mi je le uspelo. Vse je bilo ok, edino mali je imel ful zatečena jajčka, ker se je vse ful počasi odvijalo. Drugega poroda me sploh ni bilo strah, tega pa še manj, ker je bilo v drugo vse bolj na easy in sem rodila v 2 urah in pol.

Ja, js sem bila na ZO Pri Pušenjaku, pa ni šlo. Me je potem še pregledal in na podlagi vsega skupaj je ocenil, da naj rajši lepo v CE rodim s CR, ker ni možnosti za porod po naravni poti. Naj bi bil mali v neprimerni legi, pa še težo je 3 tedne pred rokom ocenil na več kot 3500g (tamali je imel porodno težo 3550g 2 dni pred PDP-jem).

Sedaj sva odločena, da na ZO ob morebitni medenični vstavi ne grem več (ni ravno prijetno - sem imela še par dni rahle modrice na mestih, kjer je obračal), razmišljala sem edino, da bi se mogoče sedaj lahko odločila za spinalno. Prvič sem se odločila za navadno narkozo. Bomo videli...

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
15.1.2010 18:11:06   
Bubika26
Hojla,

No, če bi katera želela se udeležiti malo razgibavanja v družbi nosečk v Mariboru. Se dobivamo ob ponedeljkih ob 18.30 v Štorklji.

Ah, ja ta morfologija. Jaz jo mam 1.2., glede 4D bom jaz mogoče šla na Ptuju, ampak še morem kontakt dobit, je kolegica šla ta teden, nekje 70 evr stane-se mi zdi. ŠE je pa nisem uspela vprašat, kako je bilo in kakšne stvari vse tam zveš.

Imena imama samo izbrano ime za punčko, ko mi je že sept. kliknilo v glavo, Zarja. Ker Evo že imamo doma, no ima jo moj brat user posted image . Am, za fantka pa more moj določit. U glavnem to bodo še dogovarjanja. Je zadnjič knjigo Očkov kotiček prebral do konca in pol reče, ka pa če bi mu Maks dala ime? (ker je ta malemu ime v knjigi ime Maks) Khm, not! Mi je pa Filip postalo lepo ime, pa tud Nik, mogoče pa kako idejo na RR dobimuser posted image ...
Porod upam, da bo tak kot od svakinje, obakrat 2 uri in to je to user posted image . Še je brat komaj utegno v porodnišnico prpelat.
Morje kje je še to... do takrat je še treba diplomirat pa rodit user posted image . Ste mi pa prav lušte s tem nardile. Sploh nismo nekak meli v načrtu, ampak zdaj bo tud to v planu. user posted image
Brcike se že čutijo... ja, ja... taki milni mehurčki, včasih pa tud kakšno nežno dotikanje (še trenutno).

Pozdravček, pa upam, da se bo katera od Mb odločla za aerobiko...

(odgovor članu strelka81)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
15.1.2010 18:18:23   
Stajerka26
Bubika26 jaz sem sicer iz MB, ampak mi je moja G že povedala, da naj računam na 8 urno bolniško okoli 20 tedna, ne glede na počutje, ker so pri dvojčkih veliko bolj obremenjene medenične kosti user posted image
tako, da z aerobiko absolutno ne bo nič, lahko pa se dobimo na kakšni kavici user posted image  ;)

V maju oz. juniju bosta na svet privekali najini dvojčici :)
Najlepše poročno darilo, ki sva si ga lahko samo želela :)

(odgovor članu Bubika26)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
15.1.2010 19:33:50   
mkbk
Joooj jst komi čakam, da bom šla spet kej telodvadit, mi prov fali.....

(odgovor članu Stajerka26)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
15.1.2010 20:47:01   
sa5i
pozdravljene, se vam malo pridružim, če smem, sicer sem že nekaj napisala ko so bili še prvi tedni nosečnosti pa vseeno. vprašala bi vas a bi bilo možno, da sedaj v 18t že čutim gibe? Res se mi zdi, da jih a nisem prepričana. Ker pa je prva nosečnost sploh nevem kako si jih naj predstavljam. No pa lep večer.

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
15.1.2010 21:06:49   
krtkova
Hoj, bejbe.

Smo imeli en event v službi in me ni bilo cel dan, potem sem bila pa še v mestu malo.

Hvala vsem user posted image  za dobre ideje in vzpodbude za moje "samevanje" na morju z otrokom. Me je moj dons presenetil in rekel, da verjetno bova 14 dni skupaj. Potem pa mi je prijateljica še dodala, da sem pa lahko jaz še cel september dol, če hočm. Tko, da.......upam, da bo letos morčka fulll in da bo lepo vreme!!user posted image

Mkbk - v ponedeljek greva na miganje, saj bo kmalu!!! Kr padeš notr, a ne??user posted image

Mojega izbora imen vam pa še ne povem ,ker ga še nimam tako ozkega, da bi ga lahko zapisala na eno stran. user posted image  Se morava doma še malo uskladiti!!

Moj gre jutri plezat in bom sama doma. Lenarila bom 100 na uro. Le do prijateljice bom šla ,ker je prispela pošiljka mojega prvega nakupa (saj veste - fotke v albumu) iz trgovine Next, mislm, da iz anglije. Komaj čakam, da vidim vse to v živo.

Nočko!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
15.1.2010 21:31:22   
bcljka
zdej mi pa povejte če je logično da vsak dan pojem eno tavelko milko z lešniki... sicer sm dons ugotovla da je samo 250g in ne 300... ampak vseen... prou napade na čokolado mam... do pred 14dni pa nism mogla vidt sladkih stvari... ni čudn da sm šla od 15.tedna s +1, zdej do 19. na +4... ajojojoj! user posted image
midva greva pa jutr na zlato lisico... upam da ne bo premrzlo... user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
15.1.2010 21:51:11   
mkbk
o kok kul zlaat lisica.. mi jo bomo pa sam po tv gledal in navijal, šmrk šmrk. Dej kej pomahi! Pa kej prepoznavnega se obleč...pa bla bla mal se mi že fuzla. Lahko noč RRjevke

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
15.1.2010 22:25:24   
bcljka
mela bom belo bundo s plažo narisano... dobr glej! pa bel šilt na glavi user posted image k sm bla na evropskem prvenstvu na poljskem (katowice, september 2009) sm dobila svojih 5 sekund čez cel ekran... tko da ne vrjamem da me bo zdej spet kej ulovil... ali pač user posted image tist je blo za nadaljnih 10 let, pa da bom loh pol otroku pokazala posnetek... vidš to je blo pa tik preden si ti nastal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
15.1.2010 22:28:11   
mkbk
user posted image user posted image bom mela oči na pecljih!

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
16.1.2010 9:20:11   
ivy@
Dobro jutro!!
evo jst sm vas zdj spet mal prebrala,ja se kr hitr nabere,ste zelo pridne s pisanjem,lepo...jst pa mal prej ustala in zdej pijem user posted image zadnje čase mi ful paše,zjutri bi kr dve naenkrat spila,ampak se zadržimuser posted image

kar se tiče poroda je mene kar mal strah,včasih ko pomislim,me kr stisne,upam da nebo prou preveč hudouser posted image
drgač sm pa rekla da bom šla kr naravno rodit,se bomo mal potrudil pa bo user posted image a bo kera v kranju rodila??jst sm brala mal za kranj pa so kr kritiziral,čeprou vem da je to čist odvisn od posameznika ampak jesenice pa fuuuul usi hvaljouser posted image bomo vidl

no zdj sm bla pa pridna pa sm se mal prej javla user posted image

bodte pridne pa pazite na svoje bušije

Naš sonček David,rojen 1.6.2010,nas pazi tam gor med zvezdicami!!Počivaj v miru moj sonček,radi te imamo!!

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
16.1.2010 9:40:50   
Stajerka26
Hej punce!
Med tem ko se bcljka verjetno že vozi po naših koncih, sem se jaz odločila, da me lisica letos ne bo videla....živim zlo blizu stadiona, in smo imeli to leta obred...letos se ga bosta udeležila le bodoči ati in dedi, da rešita čast družine...
Sicer pa jaz že v tem jutru pridno pečem pecivo, zvečer imam celo goro ljudi povabljenih, da malo zapijemo mojo 27-ko...user posted image user posted image
Pa je potrebno malo stanovanje pospravit in pripravit stvari....user posted image

No tako, da boste vedela, zakaj se zna zgodit, da se danes več ne oglasim....
Sicer bo tut jutri pestro.-...danes prijatelji, jutri sorodniki ...uffff komaj čakam, da bo vikend za manouser posted image

Sicer pa morem priznat, da sem ponoči skoraj umrla od bolečin v križu in trebuhu...nobena lega ni bila prava in bolečina se je le stopnjevala user posted image user posted image user posted image

Nič punce...lepo soboto vam želim, pa fejst navijajte za Maziko, da bo pristala na kakšni stopničkiuser posted image

Bay-bay  

V maju oz. juniju bosta na svet privekali najini dvojčici :)
Najlepše poročno darilo, ki sva si ga lahko samo želela :)

(odgovor članu ivy@)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
16.1.2010 10:43:30   
krtkova
Jutro,

jst sm pa danes tkoooo lena. user posted image  Moj je šel plezat nekam blizu Krna, jaz pa na kavču pod dekco čakam bclkj in Lisičke!!

stajerka26 - očitno sem nekje spregledala: VSE NAJBOLJŠE!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Stajerka26)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
16.1.2010 11:26:23   
Bubika26
Dobro jutro!

No, sem že skuhala eno ta lahko kosilce, se grema kopat jupi jej!user posted image .
Štajerka26 ja, vse najboljše! Tud mene čakajo te stvari čez 2 tedna... Ja, glede na to, da boš doma na bolniški in ti bo sigurn dolgčas pa si res lahko kaj zmenli, če je še katera iz Mb za, naj se javi. user posted image

Tako, zdaj pa se grem malo pocartat pol pa kopat. Uživajte!!!

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
16.1.2010 11:41:01   
meymey
Vse naj naj Štajerka26 (zdaj boš morala spremenit nickuser posted image ). Tudi moja teta ma danes RD, sem spekla tortico in odhajava čez dvorišče na kosilo... njami!!!

Lep vikend!

(odgovor članu Bubika26)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
16.1.2010 12:55:26   
tukaj
Pozdravljene,

končno je konec faksa. Ni lušno sobote prečepeti v predavalnici.

štajerka26 - Vse naj, naj za rojstni dan.

Lep vikend vam želim in čimveč brcik.

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
16.1.2010 13:41:57   
mkbk
štajerka 26 vse naj, naj...lepo praznuj!

U meymey kakšno tortico si to spekla - veš trnutno sm glih ful lačna, pa pol me take stvari začnejo zanimat! user posted image

JSt dam pa zdajle še nekaj kuhat, mislmk da bo kar fižolova juha, moja mama bo pa ostalo naredilafasngo za par dni smo že nabavli, tko da grem lahko potem kar likat (ja že cel teden likam, pa kup kar ne uplahni...)

Zvečer grem pa na ene roj. dneve - mi bo sicer manjkal ene par deci vina, ampak bo enkrat prišel dan ko bom nadoknadila vse za nazaj...user posted image

(odgovor članu tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
16.1.2010 13:42:43   
mkbk
Aja, jasno, med likanco bom držala pesti za naše smučarje, tko da bo šlo verjetn malo bolj počas...user posted image

< Sporočilo je popravil mkbk -- 16.1.2010 13:43:02 >

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
16.1.2010 16:32:54   
bcljka
no vam sporočam da sva midva uspešno uspela ostat doma! in sicer razlog 1. uibr draga vstopnina 30eur za enga... to je 60 za oba pa še bencin... zdej k šparaš za dojenčka je vse drugo predrago... tm k je pa 4eur ob progi pa ne bi mogla bit k ne morš niti na wc (kar je zame mal težka)... 2.razlog: jst nism čist nč spala ponoč! sm zaspala pol je pa telefon zvonil ob pol treh in potem nism in nism mogla zaspat, tko da ob pol 7 k je zvonila budilka jst sploh še nism spala... in pol nism vedla a nej greva al nej ne greva al kaj zdej... no in poltem nisva šla! je še vitranc konc mesca... user posted image

sm si pa učeri prpravlala za oblečt za lisico in bi mela kombinezon da me ne bi zebl... suverno sm bla prepričana da mi bo moj obični smučarski kombinezon prou... ker mi je drgač preširok v pasu... in glej ga zlomka, itak da ni šanse da bi hlače sploh zapela... k sm se odločla da bom šla marca smučat nism sploh pomisnla da mi mogoče kej ne bo prav user posted image in potem mi je posvetla lučka... sm mela v življenju tud obdobje z 10kg več in sm takrat si kupla ene smučarske hlače, ki jih potem k sm shujšala 15kg nism dala stran ker so lih roza (moja najljubša barva)... tko da hura hura hura, mam za oblečt za v/na sneg user posted image

aja... po osmi uri zjutri sm uspela zaspat in spala do zdele user posted image user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.