|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :))
15.1.2010 16:28:35   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Srčekgirll, a imaš ti fizično zahtevno delo v proizvodnji? Boš delala do porodniške?

Zahtevno? Hm...nimam glih ne vem kako težko delo, da bi se preveč matrala, me dajo na tako delovno mesto k ga lahko opravljam, če ne pa odklonim. Drgač pa bom vidla, če bo vse ok in bom zmožna bom probala delat do porodniške, če mi bo pa G ponudil bolniško bom pa izkoristila.

user posted image user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
15.1.2010 16:29:01   
Srčekgirll
Drgač pa: DAN!

Pr nas smo fajn, kot vedno. Včeraj sm vidla da Vidku pokukala leva spodej petkica. Sm mislna da prvo narobe vidm in tipam, pa je res. Sm rekla tašči če je to možno, pa prav da je. Men se zdi da je to mal prehitro...ne vem kam se Vidkovim zobkom tako mudiuser posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
15.1.2010 16:29:25   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

jst sem iz MB, kjer sem skor živčnega dobla user posted image itak vsepovsod gužva, ni prostora za parkirat, pa še drobiž sem mogla okrog iskat, ker mi gospa v fotokopirnici ni mogla menjat 50eur! user posted image sej vem, da je to kar velik denar za par fotokopij, sam nisem jst kriva, če ona pol nima drobiža. v bližnji gostilni, kamor sem šla prosit, če mi menjajo, mi je pa "prijazna" natakarica povedala, da ni problema, ampak šele čez 2, 3 ure user posted image

HB da sem končno doma! user posted image

user posted image user posted image user posted image Eh, komot bi ti par fotokopij naredila zastonj oz. "na lepe oči", zagotovo boš v prihodnosti še kaj hodila tam mimo in bi prinesla.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
15.1.2010 16:30:25   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25

Ojla punce!!!

Mi smo imeli danes posvetovalnico,Tjaška je velika 87 cm in težka 12kg.Bila  je tudi cepljena.Dobili smo novo naročilo glede kakanja....Tjaša je začela zadrževat kakanje...pa že tko ful neredno in težko kaka.Zdaj mora vsak dan popit vsaj 1dcl zluftanega donata,čokolino,banane in korenček moramo dokončno črtat iz jedilnika.Uvest moramo ovsene kosmiče ter laneno seme...bomo videli če bo kaj boljše....

Enake probleme je imela v taki starosti moja velika pika. Laneno seme, namočene suhe slive, borba okrog donata,... user posted image Upam, da se Tjaški prebava čimprej uredi, pri nas je bilo po drugem letu čudežno vse ok.

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
15.1.2010 16:32:07   
špelin@

eno vprašanje:
kako pridem do naših starih čvekov (lani spomladi)? iščem po forumu pa ne najdem.

Tule imaš naše pomladne čveke user posted image
http://www.ringaraja.net/forum/Majski_hro%C5%A1%C4%8Dki_2008_-_16%25del_%3A-)/m_3898120/tm.htm
http://www.ringaraja.net/forum/Majski_hro%C5%A1%C4%8Dki_2008-17%25del_%3A-)/m_3952686/tm.htm
http://www.ringaraja.net/forum/Majski_hro%C5%A1%C4%8Dki_2008-18%25del/m_4014062/tm.htm
http://www.ringaraja.net/forum/Majski_hro%C5%A1%C4%8Dki_2008_-_19%25_del/m_4087668/tm.htm
http://www.ringaraja.net/forum/Majski_hro%C5%A1%C4%8Dki_2008_-_20%25_del/m_4202504/tm.htm

Aja, a boš potem kar po pošti poslala?

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
15.1.2010 16:44:18   
suzy85

lahka, sam pred ponedeljkom ne bo šlo, ker šele takrat dobim kopije. prej ne gre. v torek bo pri tebi

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
15.1.2010 16:49:24   
špelin@

lahka, sam pred ponedeljkom ne bo šlo, ker šele takrat dobim kopije. prej ne gre. v torek bo pri tebi

Aha. Mogoče bi vseeno v pon. v S.K. prevzel tole možev sodelavec, bom videla, če se bo dalo zmenit. A bi lahko ti do lekarne prinesla?

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
15.1.2010 17:10:15   
suzy85

Aha. Mogoče bi vseeno v pon. v S.K. prevzel tole možev sodelavec, bom videla, če se bo dalo zmenit. A bi lahko ti do lekarne prinesla?

veš da, ni problema! ti mi sam sporoči do ponedeljka zjutraj vsaj približno uro, da bom doma!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
15.1.2010 19:59:53   
tally
ojla

kako ste, upam da ste zdravi, nisem nič brala za nazaj, če pa kdo potrebuje user posted image user posted image user posted image user posted image mu pošiljam cel kup.

mi smo pa ta teden slabo, oz. Emilija je imela cel teden drisko in še kr traja user posted image . začelo se je prejšnji vikend, potem je v torek in sredo bilo skoraj v redu včeraj pa spet jovo na novo. šla sem danes po Linex pa po suhe borovnice, samo jih lumpa mala noče pit, ji gre kr na bruhanje.user posted image Posledično cel teden nič ne je in je tako shujšana, da ne vem če ima 10 kg user posted image user posted image user posted image . same kosti so jo.
bili sva pri P baje da rota ni ker ni bruhala in ni mela vročine, da bi pa kaj takega pojedla pa tudi ne vem da je. Vsaj pije dost, če ne drugega, upam da bo začela tudi jest.

jaz sem imela včeraj pregled in mi je delal UZ in še enkrat potrdila user posted image . po uz je videti v redu, je rekla da je kao za en teden manjši sam to je tudi za Emilijo skos govorila pa je bila čist ok, tko da se ne sekiram preveč. shujšala sem za 1,5 kg zaradi diete zdej se je teža ustavila in sem se vse skupi zredila za 4kg.
mali brca na polnouser posted image , obrnjen je na glavico mi je pa vseeno dala napotnico za PDC in mi spet napoveduje CR. bomo vidli kaj bo  na koncu.

toliko zaenkrat grem malo počivat, pa pridem pogledat če bo kak čvek v igri.user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
15.1.2010 20:23:03   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: tally

ojla

kako ste, upam da ste zdravi, nisem nič brala za nazaj, če pa kdo potrebuje user posted image user posted image user posted image user posted image mu pošiljam cel kup.

mi smo pa ta teden slabo, oz. Emilija je imela cel teden drisko in še kr traja user posted image . začelo se je prejšnji vikend, potem je v torek in sredo bilo skoraj v redu včeraj pa spet jovo na novo. šla sem danes po Linex pa po suhe borovnice, samo jih lumpa mala noče pit, ji gre kr na bruhanje.user posted image Posledično cel teden nič ne je in je tako shujšana, da ne vem če ima 10 kg user posted image user posted image user posted image . same kosti so jo.
bili sva pri P baje da rota ni ker ni bruhala in ni mela vročine, da bi pa kaj takega pojedla pa tudi ne vem da je. Vsaj pije dost, če ne drugega, upam da bo začela tudi jest.

jaz sem imela včeraj pregled in mi je delal UZ in še enkrat potrdila user posted image . po uz je videti v redu, je rekla da je kao za en teden manjši sam to je tudi za Emilijo skos govorila pa je bila čist ok, tko da se ne sekiram preveč. shujšala sem za 1,5 kg zaradi diete zdej se je teža ustavila in sem se vse skupi zredila za 4kg.
mali brca na polnouser posted image , obrnjen je na glavico mi je pa vseeno dala napotnico za PDC in mi spet napoveduje CR. bomo vidli kaj bo  na koncu.

toliko zaenkrat grem malo počivat, pa pridem pogledat če bo kak čvek v igri.user posted image

Ojej, boga Emilija user posted image . Naša pa je bila zaprta in tudi nikakor da pije sok od namočenih sliv, pol pa sem prešla na finto "eno za mamico, pa za babi, atija..." skratka vse ki jih pozna in jih ima rada in je palilo. Ali pa poskusi s kako pesmico in jo malo prirediš, da ji bo zanimivo, ker pol itak pozabijo kar pojejo-popijejo, ker jih zamotiš.

Glavno, da je z maličkim vse ok, kako pa bo, pa itak noben ne ve, saj bo vse vredu, le pozitivno mislit.

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
15.1.2010 20:30:19   
nia5

Ojla punce!!!

Mi smo imeli danes posvetovalnico,Tjaška je velika 87 cm in težka 12kg.Bila  je tudi cepljena.Dobili smo novo naročilo glede kakanja....Tjaša je začela zadrževat kakanje...pa že tko ful neredno in težko kaka.Zdaj mora vsak dan popit vsaj 1dcl zluftanega donata,čokolino,banane in korenček moramo dokončno črtat iz jedilnika.Uvest moramo ovsene kosmiče ter laneno seme...bomo videli če bo kaj boljše....

Enake probleme je imela v taki starosti moja velika pika. Laneno seme, namočene suhe slive, borba okrog donata,... user posted image Upam, da se Tjaški prebava čimprej uredi, pri nas je bilo po drugem letu čudežno vse ok.

Kot sem že omenila, nam je sok od namočenih sliv še najbolj pomagal, čeprav ga sprva niti (kot vse ostalo kar sem ji ponudila za odprtje) niti povohat ni hotela, kot zakleto, ampak sem bila vztrajna. Sem pa ugotovila, da je mala prefrigana kot treba bit user posted image , kot da bi točno vedela, da hočem da to spije/poje, pol pa sem ji npr marelice in donat v kozarčku nastavila in ji rekla, tu maš lubica, če hočeš vzami, če ne pa ni treba in je čez čas pojedla oz spila, ko pa sem jo "silila" pa ni šans. Vsaj naša je taka, kako začuti, da ji hoče nekdo nekaj podturit, se bo z vsemi štirimi branila user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
15.1.2010 20:32:15   
nia5
Zdaj pa grem "žret", nisem od kosila še nič jedla. Zdaj se bom spet preveč napokala, dober tek meni user posted image
Nočko user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
15.1.2010 20:40:39   
tally
nia mal sem jo probala dobit na foro, pa sem ji dala mal po žlički, mal iz kozarčka, pa mal po slamici sam ji gre na bruhanje, men pa niti nima tako slabega okusa. bom ji probala poturit ponoči v flaško pa mogoče kaj spije v spanjuuser posted image , pa upam da bo linex pomagal. P nam je svetovala banano, kuhan korenček, postana jabolka sam kaj ko to nič ne pomaga, korenčka je danes ful pojedla in ga tudi vn spravila user posted image .

je pa naša tudi taka ko vidi da jo siliš je sposobna tudi zbruhat, ko reče da noče noče in je najbolje takoj nehat, pa čez čas spet poskusit.

Martina upam da vam bo kaj od tega pomagalo in da se Tjaši prebava uredi.

aja pa danes sem se ful ustrašila potresa, smo ga ful čutili. upam da se ne ponovi kmalu

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
16.1.2010 8:45:25   
Srčekgirll

nia mal sem jo probala dobit na foro, pa sem ji dala mal po žlički, mal iz kozarčka, pa mal po slamici sam ji gre na bruhanje, men pa niti nima tako slabega okusa. bom ji probala poturit ponoči v flaško pa mogoče kaj spije v spanjuuser posted image , pa upam da bo linex pomagal. P nam je svetovala banano, kuhan korenček, postana jabolka sam kaj ko to nič ne pomaga, korenčka je danes ful pojedla in ga tudi vn spravila user posted image .

je pa naša tudi taka ko vidi da jo siliš je sposobna tudi zbruhat, ko reče da noče noče in je najbolje takoj nehat, pa čez čas spet poskusit.

aja pa danes sem se ful ustrašila potresa, smo ga ful čutili. upam da se ne ponovi kmalu

Kadar Vidk ne more kakat mu dam sladek sok al pa kaj ful sladkega za spit, če pa ma drisko pa borovničev al pa rmanov čaj (pa mal cukra al pa čisto malo medu not.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
16.1.2010 14:38:00   
MARTINA25
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Ojla punce!!!

Kot sem že omenila, nam je sok od namočenih sliv še najbolj pomagal, čeprav ga sprva niti (kot vse ostalo kar sem ji ponudila za odprtje) niti povohat ni hotela, kot zakleto, ampak sem bila vztrajna. Sem pa ugotovila, da je mala prefrigana kot treba bit user posted image , kot da bi točno vedela, da hočem da to spije/poje, pol pa sem ji npr marelice in donat v kozarčku nastavila in ji rekla, tu maš lubica, če hočeš vzami, če ne pa ni treba in je čez čas pojedla oz spila, ko pa sem jo "silila" pa ni šans. Vsaj naša je taka, kako začuti, da ji hoče nekdo nekaj podturit, se bo z vsemi štirimi branila user posted image

Nia kok sliv namočiš v kakšno količino vode??jst sm namočila 3 suhe slive v 2dcl..pa se mi je zdej da niso slive neki velik spustile....

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
16.1.2010 14:39:20   
MARTINA25

kaj pa bobi palčke,svež beli kruh,....to baje tud zapira...

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
16.1.2010 19:43:05   
nia5

Ojla punce!!!

Nia kok sliv namočiš v kakšno količino vode??jst sm namočila 3 suhe slive v 2dcl..pa se mi je zdej da niso slive neki velik spustile....

Ene šest, sedem jih namočim v približno dva deci vode in pustim čez noč. Naredi se tak gosti sok, podoben bolj redkemu sirupu. Aja pa precedim ga, preden ji ga dam. Če ti bo uspelo kake 10 žlic v njo spravit, jo bo ziher pognalo in to hitro, tako da pred spanjem tega ne priporočam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1392
16.1.2010 19:45:54   
nia5

kaj pa bobi palčke,svež beli kruh,....to baje tud zapira...

Ja, ves "šrot" kot jaz temu pravim, palčke, smoki... Pa original Coca-Cola tudi zapira, ne kak ponaredek, čokolada za kuhanje... Nekaj od tega pa bi ji skoraj moglo bit všeč.

Neposredna povezava do sporočila: 1393
17.1.2010 12:48:46   
MARTINA25

Ojla punce!!!

Ene šest, sedem jih namočim v približno dva deci vode in pustim čez noč. Naredi se tak gosti sok, podoben bolj redkemu sirupu. Aja pa precedim ga, preden ji ga dam. Če ti bo uspelo kake 10 žlic v njo spravit, jo bo ziher pognalo in to hitro, tako da pred spanjem tega ne priporočam user posted image

no sej,zdej vem zakaj ji slive niso pomagale...ker sem jih namočila premalo....

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
17.1.2010 19:47:31   
nia5
Uh danes pa ste zgovorne user posted image

Pa spet ta sneg, groza, ga imam že poln kufer. Je bila Nia danes eno uro zunaj, sem jo komaj spravla noter, s temi njenimi lopatkami in kanglico je imela polno dela, najprej je šla z babi za pol urce na sprehod, pol pa sma še mi2 ostale zunaj in sem/sma naredile "snežaka", mislim 100 let že nisem delala snežaka in je izpadel prav komičen user posted image , velik 30 cm in celi poševen, čudne oblike...ampak je pa user posted image

Kaj so vam tudi računalniki danes zmrznili? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1395
18.1.2010 8:43:54   
tilči
Dobro jutro!

otroka sta v vrtcu,mene pa čaka zobar ob 10.30.da mi eno staro plombo zamenjauser posted image .
Tilen ima spet pol nos,pa malo pokašljuje,tako da se je že spet začelo.Začaran krog-čakam da še Nejc začne smrkatiuser posted image .
Včeraj smo bili na obisku pri Nejčevi in Tilnovi prastari mami,kjer smo dobili skoraj nov pisarniški stol,saj prejšnji se je že zlomil.saj nič čudnega,ko se pa Nejc in user posted image  skupaj spravita gor sedet.Take teže pa ne preneseuser posted image Zraven smo pa dobili še blazino za masiratuser posted image
Sem pa že bila pridna zjutraj in prodala vozičekuser posted image
Od mojega dopusta ni duha ne sluha.No,do srede delam,potem je pa še prazno na urniku,tako da mogočeuser posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
18.1.2010 8:46:14   
tilči
user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
18.1.2010 8:51:14   
špelin@
Dobro jutro user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
18.1.2010 9:04:56   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dobro jutro!

otroka sta v vrtcu,mene pa čaka zobar ob 10.30.da mi eno staro plombo zamenjauser posted image .
Uf, si me spomnila, da moram naju z user posted image naročiti na kontrolo.
Tilen ima spet pol nos,pa malo pokašljuje,tako da se je že spet začelo.Začaran krog-čakam da še Nejc začne smrkatiuser posted image .
user posted image Poznam takle začaran krog user posted image
Včeraj smo bili na obisku pri Nejčevi in Tilnovi prastari mami,kjer smo dobili skoraj nov pisarniški stol,saj prejšnji se je že zlomil.saj nič čudnega,ko se pa Nejc in user posted image  skupaj spravita gor sedet.Take teže pa ne preneseuser posted image Zraven smo pa dobili še blazino za masiratuser posted image
Odlično user posted image user posted image
Sem pa že bila pridna zjutraj in prodala vozičekuser posted image
Daj ti še moje prodaj, ti dam provizijo user posted image
Od mojega dopusta ni duha ne sluha.No,do srede delam,potem je pa še prazno na urniku,tako da mogočeuser posted image
Pestke, da uspe user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
18.1.2010 9:06:50   
špelin@

Uh danes pa ste zgovorne user posted image

Pa spet ta sneg, groza, ga imam že poln kufer. Je bila Nia danes eno uro zunaj, sem jo komaj spravla noter, s temi njenimi lopatkami in kanglico je imela polno dela, najprej je šla z babi za pol urce na sprehod, pol pa sma še mi2 ostale zunaj in sem/sma naredile "snežaka", mislim 100 let že nisem delala snežaka in je izpadel prav komičen user posted image , velik 30 cm in celi poševen, čudne oblike...ampak je pa user posted image

Kaj so vam tudi računalniki danes zmrznili? user posted image

user posted image user posted image user posted image Snežak, ja. Jaz sem morala predlanskega snežaka potem še pobrati s tal in dati na gugalnico user posted image user posted image user posted image Še dobro, da je bil majhen. Letos ga punci sami naredita in mi ni treba sodelovati.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?