Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 22:29:48
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kje pa je zmagovalka Super talenta ?? Nekje za odrom leži in dela hik,hik.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 22:30:34
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kje pa je zmagovalka Super talenta ?? Nekje za odrom leži in dela hik,hik. pa daj..včeraj niti oni glažek vina nisem butnila Kdo pa ti je kriv?
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 22:30:39
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja,pa da še vam povem,kaj sem danes dobila.Od mojega možeka sem dobila prstan in verižico(svarovski) pa veeeelik šopek lilij.Od ene tete sem dobila uhane iz belega zlata in rožo v tegli. Od druge tete sem dobila verižico svarovski in rožo v tegli.Od svakinje in svaka pa bluetooth slušalko. Od tašče in tasta pa še dobim,baje.Pa od mojih tudi,baje. U, mater se boš nasljednjič svetla.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 22:31:11
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kje pa je zmagovalka Super talenta ?? Nekje za odrom leži in dela hik,hik. pa daj..včeraj niti oni glažek vina nisem butnila Kdo pa ti je kriv? sama...itaq
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 22:31:16
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kje pa je zmagovalka Super talenta ?? Nekje za odrom leži in dela hik,hik. pa daj..včeraj niti oni glažek vina nisem butnila Sama si si kriva.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 22:32:41
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja,pa da še vam povem,kaj sem danes dobila.Od mojega možeka sem dobila prstan in verižico(svarovski) pa veeeelik šopek lilij.Od ene tete sem dobila uhane iz belega zlata in rožo v tegli. Od druge tete sem dobila verižico svarovski in rožo v tegli.Od svakinje in svaka pa bluetooth slušalko. Od tašče in tasta pa še dobim,baje.Pa od mojih tudi,baje. U, mater se boš nasljednjič svetla. Jap! Hecam se,je taki nakit,ko ga ne morem nosit za vsaki dan,razen tega kaj sem od mojega dobila.Ono pa je že too fensi!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 22:32:50
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kje pa je zmagovalka Super talenta ?? Nekje za odrom leži in dela hik,hik. pa daj..včeraj niti oni glažek vina nisem butnila Sama si si kriva. ja ja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 22:34:03
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kje pa je zmagovalka Super talenta ?? Nekje za odrom leži in dela hik,hik. pa daj..včeraj niti oni glažek vina nisem butnila Sama si si kriva. ja ja Jaja, ma tvoj.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 22:34:13
|
|
|
|
matcar
|
Nič,babike! Ne gre več.Nog sploh ne čutim,tak da ne vem kak mi bo do postle ratalo prit. Se bom odplazla tja. Lepo še čvekajte. Nočko vsem skupaj!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 22:35:36
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja,pa da še vam povem,kaj sem danes dobila.Od mojega možeka sem dobila prstan in verižico(svarovski) pa veeeelik šopek lilij.Od ene tete sem dobila uhane iz belega zlata in rožo v tegli. Od druge tete sem dobila verižico svarovski in rožo v tegli.Od svakinje in svaka pa bluetooth slušalko. Od tašče in tasta pa še dobim,baje.Pa od mojih tudi,baje. lepo full !!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 22:35:39
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kje pa je zmagovalka Super talenta ?? Nekje za odrom leži in dela hik,hik. pa daj..včeraj niti oni glažek vina nisem butnila kaj ti ne veš da je recesija, da nisi do konca ven spila?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 22:35:40
|
|
|
|
ly117
|
Nočko matcar.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 22:36:03
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kje pa je zmagovalka Super talenta ?? Nekje za odrom leži in dela hik,hik. pa daj..včeraj niti oni glažek vina nisem butnila Sama si si kriva. ja ja Jaja, ma tvoj. misliš
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 22:36:09
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kje pa je zmagovalka Super talenta ?? Nekje za odrom leži in dela hik,hik. pa daj..včeraj niti oni glažek vina nisem butnila kaj ti ne veš da je recesija, da nisi do konca ven spila?
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 22:36:49
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kje pa je zmagovalka Super talenta ?? Nekje za odrom leži in dela hik,hik. pa daj..včeraj niti oni glažek vina nisem butnila Sama si si kriva. ja ja Jaja, ma tvoj. misliš 100% glih nisem, bi pa znalo bit.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 22:36:52
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kje pa je zmagovalka Super talenta ?? Nekje za odrom leži in dela hik,hik. pa daj..včeraj niti oni glažek vina nisem butnila kaj ti ne veš da je recesija, da nisi do konca ven spila? ti tut nisi s talera pomazala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 22:37:59
|
|
|
|
tasa_m
|
nočko matcar! pa spočij se da boš jutri lahko do mene na kofe prišla...saj veš torta pa to
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 22:39:05
|
|
|
|
doris04
|
predaja štafete...lahko noč
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 22:39:09
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m nočko matcar! pa spočij se da boš jutri lahko do mene na kofe prišla...saj veš torta pa to Zdaj pa tortico fehtaš? Ali ji ponujaš?
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 22:39:32
|
|
|
|
ly117
|
Nočko doris.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 22:41:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 predaja štafete...lahko noč nočko! Lepo spančkaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 22:42:00
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m nočko matcar! pa spočij se da boš jutri lahko do mene na kofe prišla...saj veš torta pa to Zdaj pa tortico fehtaš? Ali ji ponujaš? ne povem, ne povem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 22:42:10
|
|
|
|
ly117
|
Tasa kaj tvoje ure še niso ven? Samo vprašam te ne naganjam.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 22:42:36
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m nočko matcar! pa spočij se da boš jutri lahko do mene na kofe prišla...saj veš torta pa to Zdaj pa tortico fehtaš? Ali ji ponujaš? ne povem, ne povem Tudi prav.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 16.1.2010 22:43:51
|
|
|
|
tasa_m
|
Ja nič ne Ly, bove mogle midve tudi spat pa to. Lepo pančajte, se tipkamo jutri. Če bo lepo vreme lahko gremo skup na sprehod pa na kako kavico v Kalvarijo. Jaz grem k tašči na kosilo, in če nebo Lija popoldan zaspala bomo šli ven in se lahko slišimo. Kaj praviš? Pa da ti končno pištolo nazaj prnesem Je več ne rabim..sem uredila kar sem morala
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?