metuljcek321
|
Morgen! Vročina je padla čez noč - so pomagale vaše misli, resnično ... thanks, midva sva vesela k radio (se spomnite Cimeta iz Sanjske ženske, k je to izjavil? ). Zvečer je bla še bogica, sva jo ohlajala, je šla ob 7-ih spat, tud Čokolešnik je že lepo laufal, kmalu čist zakuhala, ob 10-ih auf, v banjico ofrišat, preoblečt, pa spet nazaj v deželo sanj. Zjutraj je bla kot nova. Upam, da je to to in se je tale vročina samo en majčken zmotila & zavila k nam. Atek je šel že praktično in the middle of the night na morje (5.15 - uf, uf), da sfinišira ploščice po stanovanju Berem, da vas je blo kar nekaj takrat že pokonci - too bad, če bi vedla, bi šle lahko skupaj še me malo v tople morske kraje Anyway, upam, da uspete ujeti kaj spanja čez vikend. Midve sva spali kot topka do 7.15 in je pasalo ful, ful, ful. Sem bla tko utrujena od tega tedna, v šoli je dogajalo na polno, imeli smo teste (vse sem že popravila in vrnila - res sem turbo tršica ), ustno sem spraševala sto na uro, moja varovanka je imela nastope in sva se konkretno pripravljali (prva 2 zdaj, 3 bo še imela naslednji teden) & je bla krasna, no, je pa ravnateljici zmanjkalo časa, da pride hospitirat še k meni - kolk škoda, res sem imela ful dobro naštimane ure (še mejčkn boljš kot ponavadi, priznam ), z učenci smo se imeli noro fajn. za vse bolnike, neprespane, tečkaste, neješče, nerazpoložene ... če ne prej, je izboljšanje na vidiku čez 2 dneva, saj v ponedeljek v naše kraje prihaja nekaj, česar nismo videli že nekaj časa - SONCE Adijos, frajle, letim narest ene vaje za šestarčke, medtem ko tamala še gleda pod kožo.