Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 15.1.2010 16:33:12
|
|
|
|
Anonimen
|
sem se odločila da si bom naredila hrenovke in solato iz paprike in paradajza, njami
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 15.1.2010 16:36:28
|
|
|
|
FLASK_A
|
Evo. Mulci so doma, kosilo se cmari, fasunga v hladilniku, stanovanje diši. Zdej sem pa izpolnila mesečno normo, od zdaj naprej samo izležavam
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 15.1.2010 16:43:31
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Evo. Mulci so doma, kosilo se cmari, fasunga v hladilniku, stanovanje diši. Zdej sem pa izpolnila mesečno normo, od zdaj naprej samo izležavam
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 15.1.2010 16:45:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Evo. Mulci so doma, kosilo se cmari, fasunga v hladilniku, stanovanje diši. Zdej sem pa izpolnila mesečno normo, od zdaj naprej samo izležavam a flaška, nisem vedela da delaš že celo porodniško lepo to
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 15.1.2010 16:45:47
|
|
|
|
petrazg
|
Evo nas... Smo doma, malo se igramo, jemo , spimo, v glavnem pa razmetavamo Se imamo luštno, ampak imamo pa kot je ena napisala kot na Haitiju... Moram začet malo pospravljat, da se moj ne bo obrnil in šel nazaj, ko bo mislil, da je stanovanje zgrešil Grem si poiskat ono musko Fata čistačica...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 15.1.2010 17:00:55
|
|
|
|
Tanja_
|
Jaz sem tud pojedla kosilo-sem se naveličala mojega čakat. cveka a hrenovke lahko če hujšaš?A niso hrenovke ena packarija?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 15.1.2010 17:05:36
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Jaz sem tud pojedla kosilo-sem se naveličala mojega čakat. cveka a hrenovke lahko če hujšaš?A niso hrenovke ena packarija? jaz tudi hujšam pa sm nrdila solato pa kuhan riž, čez 3 ure zelenjavno juho... pregrešila sm se z 2 koščkoma čokolade...pa ne vem kaj naj zjutri jem?pa zvečer? je kar težko priznam .... sm pa mela na izvidih povišane fosfate, se pravi jem preveč beljakovin, predvsem pa ja čokolade hrenovke in salame jih imajo ogromno...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 15.1.2010 17:06:40
|
|
|
|
tubby
|
vprašanje kera je AC na Fb? sm vidla da gre z nami na večerji pa sm ji poslala FRequest?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 15.1.2010 17:09:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Jaz sem tud pojedla kosilo-sem se naveličala mojega čakat. cveka a hrenovke lahko če hujšaš?A niso hrenovke ena packarija? ja lahko ker hujšam po montenjaku, in je za večerjo dovoljeno da ješ beljakovino + solata
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 15.1.2010 17:12:52
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Jaz sem tud pojedla kosilo-sem se naveličala mojega čakat. cveka a hrenovke lahko če hujšaš?A niso hrenovke ena packarija? ja lahko ker hujšam po montenjaku, in je za večerjo dovoljeno da ješ beljakovino + solata Beljakovine že, ampak a veš koliko je maščob v hrenovkah?No, ti že veš...Jaz bi npr. pojedla samo popečenga purana, piščančka ali pa tuno.Hrenovk bi se pa med shujševalno izogibala.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 15.1.2010 17:13:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tubby IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Jaz sem tud pojedla kosilo-sem se naveličala mojega čakat. cveka a hrenovke lahko če hujšaš?A niso hrenovke ena packarija? jaz tudi hujšam pa sm nrdila solato pa kuhan riž, čez 3 ure zelenjavno juho... pregrešila sm se z 2 koščkoma čokolade...pa ne vem kaj naj zjutri jem?pa zvečer? je kar težko priznam .... sm pa mela na izvidih povišane fosfate, se pravi jem preveč beljakovin, predvsem pa ja čokolade hrenovke in salame jih imajo ogromno... zjutraj ti svetujem če imaš preveč beljakovin pojej kos polnozrnatega kruha (PZ) z lahkim namazom ali kos PZ kruha in dva 1,3% jogurta, pojej nekaj kar ima OH, za večerjo pa monti pravi da so priporočena B ker lete topijo maščobo in pretvarjajo v mišice!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 15.1.2010 17:14:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Jaz sem tud pojedla kosilo-sem se naveličala mojega čakat. cveka a hrenovke lahko če hujšaš?A niso hrenovke ena packarija? ja lahko ker hujšam po montenjaku, in je za večerjo dovoljeno da ješ beljakovino + solata Beljakovine že, ampak a veš koliko je maščob v hrenovkah?No, ti že veš...Jaz bi npr. pojedla samo popečenga purana, piščančka ali pa tuno.Hrenovk bi se pa med shujševalno izogibala. no ja to je stvar vsakega posameznika, po montenjaku je dovoljeno 2x tedensko jesti beljakovine + maščoba 5x tedensko pa OH
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 15.1.2010 17:15:34
|
|
|
|
Anonimen
|
aja hujšam pa od 1.1. in sem izgubila 5 kg
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 15.1.2010 17:36:50
|
|
|
|
tubby
|
Cveka! tok hitro??? jaz preučujem dieto po krvnih skupinah.... Hujšam 1 tedn
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 15.1.2010 17:39:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Cveka, pridna si! drugače pa mogoče res bolje, da se hrenovkam izogibaš, ker so preveč slane... tubby, a imaš krvno skupino B+? kakšen jedilnik pa imaš? ah, v trgovino moram,... lp;
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 15.1.2010 17:40:06
|
|
|
|
majana79
|
moj ima tudi slabe izvide, bo treba na dieto... samo že tako mu nič ne kuham, ker jé v službi se vidi da poje preveč sladkega tubby, midva bova šla najbrž tudi na to 'dieto' po krvnih skupinah... najina prijatelja se tako prehranjujeta že leta in jo ful pohvalita. V bistvu jima ni dieta ampak način življenja, ker jima zelo dobro dene hvala bogu pri nama ni problem, ker sva oba ista krvna skupina
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 15.1.2010 17:41:14
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 aja hujšam pa od 1.1. in sem izgubila 5 kg Cveka, bi ti rekla super, ampak a ni to prehitro toliko kg??? Tudi to ni zdravo...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 15.1.2010 17:43:17
|
|
|
|
petrazg
|
Pa kaj vse hujšate al kaj? Jaz samo migam zaenkrat Sem pravkar posesala stanovanje z Lukcem v naročju... in pojedla pol čokolade
< Sporočilo je popravil petrazg -- 15.1.2010 17:45:22 >
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 15.1.2010 17:48:55
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja Cveka, pridna si! drugače pa mogoče res bolje, da se hrenovkam izogibaš, ker so preveč slane... tubby, a imaš krvno skupino B+? kakšen jedilnik pa imaš? ah, v trgovino moram,... lp; ha B+ kako si vedla? nam žita najbolj škodujejo! Oz naj najbolj redijo, predvsem koruza in pšenica... žal, jaz pa imam rada kruh riž je ok, pa meso... od mesa ne smeš piščanca Lahko pa mleko in mlečne izdelke, sadje zelanjevao ostalo meso (razn svnjine) ta ni za nobeno krvno skupino
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 15.1.2010 17:49:23
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Pa kaj vse hujšate al kaj? Jaz samo migam zaenkrat Sem pravkar posesala stanovanje z Lukcem v naročju... in pojedla pol čokolade ah ti super izgledaš !
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 15.1.2010 17:50:57
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: tubby IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Pa kaj vse hujšate al kaj? Jaz samo migam zaenkrat Sem pravkar posesala stanovanje z Lukcem v naročju... in pojedla pol čokolade ah ti super izgledaš ! tubby, a ti pa ne al kaj?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 15.1.2010 17:52:19
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 moj ima tudi slabe izvide, bo treba na dieto... samo že tako mu nič ne kuham, ker jé v službi se vidi da poje preveč sladkega tubby, midva bova šla najbrž tudi na to 'dieto' po krvnih skupinah... najina prijatelja se tako prehranjujeta že leta in jo ful pohvalita. V bistvu jima ni dieta ampak način življenja, ker jima zelo dobro dene hvala bogu pri nama ni problem, ker sva oba ista krvna skupina midva pa ne... ja res je način življenja, jaz itak nism za diete, samo zakaj se ne bi ognili nečesa kar nam škoduje ne? jaz šele začenjam, se je pa ne držim strogo ker ne morem brez kruha vsaj za enkrat kera skupina sta vidva?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 15.1.2010 17:54:09
|
|
|
|
majana79
|
midva sva A + pri nama je meso problem ker je prehrana izrazito vegetarijanska ma sej, moram si knjigo naročit pa preštudirat ornk pa bo se strinjam da zakaj bi jedli nekaj, kar ne vpliva dobro na nas...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 15.1.2010 18:04:06
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: tubby IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Pa kaj vse hujšate al kaj? Jaz samo migam zaenkrat Sem pravkar posesala stanovanje z Lukcem v naročju... in pojedla pol čokolade ah ti super izgledaš ! tubby, a ti pa ne al kaj? ne,,, trebuh mam tak da ga najbrž nikol več ne bom spravla stran
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 15.1.2010 18:05:58
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 midva sva A + pri nama je meso problem ker je prehrana izrazito vegetarijanska ma sej, moram si knjigo naročit pa preštudirat ornk pa bo se strinjam da zakaj bi jedli nekaj, kar ne vpliva dobro na nas... moj pa 0 ja sej vidva lh kdaj pa kdaj meso sm to res malo pa še to najbrž perutnino zdej bo izšla knjiga, čakajo prevod. pri Kanguri. sm lih dans klicala v prednaročilu maš 20 % popusta
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?