|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009* 2.del
15.1.2010 16:26:19   
dolenjka
grem rajš peglat, da ne bom spet kej kregana od Veselke al pa od desca, k ne bo nič speglano, on je pa oba otroka ven peljalvuser posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 376
15.1.2010 16:26:36   
tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Vid že cel dan pljuva user posted image

Jezička ven pa abbbbbr, abbbbbrrrr.... še po čelu je popljuvan user posted image

Tjaš je to včeraj (ali je že predvčeraj) delal, danes ni več aktualno user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 377
15.1.2010 16:35:25   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: Mož*

Evo, ta hip prvi čisto samostojni obrat na trebuh: in to na otoku, ko je hotel k dojenčku v ogledalu. He, he, sedaj pa ne ve, kaj biuser posted image user posted image user posted image user posted image

In zdaj? Ima dialog z dojenčkom? Moj HB spi, obrnil se bo ko bo star 1 leto, ker zgleda da bo do takrat v glavnem spal user posted image user posted image user posted image

Ne, ne, ni imel dialoga z dojenčkom, ampak je najprej začudeno gledal, potem pa pričel tuliti, ker ne mara trebušne legeuser posted image user posted image user posted image Hi, hi, ker se nazaj ni znal prevaliti, sem ga morala jaz.

Ne, nisem posnela, ker sploh nmamo kamere, verjeli ali ne, žal.

Danes ima moj mož 50 let in je pravkar odšel za 4 dni v Bad Gastein, Dolenjka, a si mi  kej fouš?? Bo s svetoboljem in svetožaljem kar tam opraviluser posted image user posted image user posted image user posted image

Pravkar smo se vrnili iz Črnuč, ker so mi v Mami nabavili novo oblazinjenje za 12 let star stol Prima Pappa iz Peg Perega. Čista poezija, da bo 12, v bistvu 13 letih, (model 1997) dobiš originalni del.

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 378
15.1.2010 16:58:41   
tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: Mož*

Ne, nisem posnela, ker sploh nmamo kamere, verjeli ali ne, žal.

Js uporabljam kar fotoaparat. Še ene takšne igrače pa nočem, ker že zdaj preveč visi okrog vrata od mojega, ko kam greva.

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 379
15.1.2010 17:04:00   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: dreja79

IZVIRNO SPOROČILO: barika

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Razmišljam pa, da bi mu dala sadne sokove, od frutka, tiste brez dodanega sladkorja. A se to šteje kot uvajanje GH ali je bolj kot čaj? Kaj pa, če bi mešala čaj in sok od jabolke... samega čaja noče in mogoče bi mu bila mešanica bolj všeč (predlog sestre, ki bi mu že kar dala kak krompir in frutke).

kaj pa če narediš sama jabolčni kompot, pa potem iz jabolk še čežano??? pa med čežano potem še malo riža, kvinoje ali amaranta?user posted image

Prosim za razlago user posted image

brez glutena. imajo v vseh trgovinah na bio oddelku ali pa v kakšnem biotopicu.
http://www.zdravahrana-biotop.si/si/productdetail.php?prd=104
http://www.zdravahrana-biotop.si/si/productdetail.php?prd=105
pa še kamut .. ta ima gluten, se mi zdi, nisem pa 100% (jaz ga dam zraven ričeta)
http://www.zdravahrana-biotop.si/si/productdetail.php?prd=103

< Sporočilo je popravil barika -- 15.1.2010 17:10:29 >

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 380
15.1.2010 17:05:06   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijončica

Kok časa pa morš vret jabolko, da je tako mehko, da ga lahko pretlačiš v kašico, barikauser posted image

ne vem, po občutku, ko gre vilica lepo not, potem pa na paličnega jaz zmiksam, z vilico je preveč delauser posted image

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 381
15.1.2010 17:08:13   
dolenjka
Možžžžžžžžž pa sem ti res, jaz sem danes mojega že ene parkrat v rodne kraje poslala, pa je bil vsega skupaj 3 ure doma user posted image user posted image Je pa 2 leti starejši od tvojega, mogoče zato user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 382
15.1.2010 17:13:04   
barika
Mož, nekaj za tebe http://www.zdravahrana-biotop.si/si/productdetail.php?prd=174 user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 383
15.1.2010 17:14:01   
barika
dalenjka, kolk si pa potem ti stara???? bemtiš, še moj ati ni 50 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 384
15.1.2010 17:25:09   
vila MaLiNa

Mož, nekaj za tebe http://www.zdravahrana-biotop.si/si/productdetail.php?prd=174 user posted image

A misliš, da bi ga zmoglauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 385
15.1.2010 17:26:08   
vila MaLiNa

IZVIRNO SPOROČILO: dreja79

Razmišljam pa, da bi mu dala sadne sokove, od frutka, tiste brez dodanega sladkorja. A se to šteje kot uvajanje GH ali je bolj kot čaj? Kaj pa, če bi mešala čaj in sok od jabolke... samega čaja noče in mogoče bi mu bila mešanica bolj všeč (predlog sestre, ki bi mu že kar dala kak krompir in frutke).

kaj pa če narediš sama jabolčni kompot, pa potem iz jabolk še čežano??? pa med čežano potem še malo riža, kvinoje ali amaranta?user posted image

Prosim za razlago user posted image

brez glutena. imajo v vseh trgovinah na bio oddelku ali pa v kakšnem biotopicu.
http://www.zdravahrana-biotop.si/si/productdetail.php?prd=104
http://www.zdravahrana-biotop.si/si/productdetail.php?prd=105
pa še kamut .. ta ima gluten, se mi zdi, nisem pa 100% (jaz ga dam zraven ričeta)
http://www.zdravahrana-biotop.si/si/productdetail.php?prd=103

Ampak res... človek vsak dan kaj novega zve.

Taprvo sem pomislila, da je to kakšen alkoholuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 386
15.1.2010 17:27:10   
tulpek

dalenjka, kolk si pa potem ti stara???? bemtiš, še moj ati ni 50 user posted image user posted image user posted image

Bemtiš, moj je glih komi, mami pa še ne.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 387
15.1.2010 17:27:48   
tulpek
Malina, sam alko ti gre po glavi user posted image user posted image

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 388
15.1.2010 17:29:23   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

A misliš, da bi ga zmoglauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ojoj, punce....kaj mi delate user posted image user posted image user posted image
koliko je pa kaj cena

Neposredna povezava do sporočila: 389
15.1.2010 17:31:03   
vila MaLiNa

Ja kaj... sem mislila, da ti hočejo Tjaša malo opiti, da bi še lepše spaluser posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 390
15.1.2010 17:31:16   
barika

mogoče bi jo zadnje 3 kg zmatrale, samo ima pomagače, tak da po moje ne bi bilo panikeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 391
15.1.2010 17:31:51   
vila MaLiNa

ojoj, punce....kaj mi delate user posted image user posted image user posted image
koliko je pa kaj cena

Sem jo tudi sama iskalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 392
15.1.2010 17:50:16   
dolenjka

No povej, kolk misliš user posted image Pa brez da greš na sezname gledat nazaj user posted image Če zadaneš na 2 leti natančno imaš pivo v dobrem in to brez redčenja z vodo user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 393
15.1.2010 17:56:06   
dolenjka
Spet malo razvedrila user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/kako-otroku-razloziti/m_4837681/mpage_1/tm.htm#4837681

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 394
15.1.2010 18:14:00   
barika

No povej, kolk misliš user posted image Pa brez da greš na sezname gledat nazaj user posted image Če zadaneš na 2 leti natančno imaš pivo v dobrem in to brez redčenja z vodo user posted image

sem mislala da si mojih let, nekje 25 user posted image , po sliki sodeč bi ti dala pa največ 29 user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 395
15.1.2010 18:14:10   
tulpek

Ja kaj... sem mislila, da ti hočejo Tjaša malo opiti, da bi še lepše spaluser posted image

pa barika je to predlagala, ne dolenjkauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 396
15.1.2010 18:17:14   
tulpek
Sem šla gledat na seznam...malo je starejša od mene, 4 leta...

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 397
15.1.2010 18:19:54   
dolenjka

Sem šla gledat na seznam...malo je starejša od mene, 4 leta...

špeglarka

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 398
15.1.2010 18:20:58   
dolenjka

sem mislala da si mojih let, nekje 25 user posted image , po sliki sodeč bi ti dala pa največ 29 user posted image

ne vem sicer ktero sliko si gledala, ampak falila si iber, bi ti pa za to lepo gesto lahko vseeno za pivo dala - ko se v LJ primaješ seveda user posted image

Rosnih 32 imam user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 399
15.1.2010 18:23:59   
barika

ne vem sicer ktero sliko si gledala, ampak falila si iber, bi ti pa za to lepo gesto lahko vseeno za pivo dala - ko se v LJ primaješ seveda user posted image

Rosnih 32 imam  user posted image

pje si stara, te bom mogla še vikat začet user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?