Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 15.1.2010 12:31:43
|
|
|
|
petrazg
|
ojla... Da se še jaz malo pogovorim z odraslimi osebami... Tanja, Šivilja prav tako se jaz počutim... komaj čakam, da pride moj domov , da se meniva in da mi pove kaj se mu je dogajalo... Meni se tako večinoma dnevi enaki dnevom... Zdaj imam pa še oba doma... Šivilja... meni je tudi pol zoba odletelo, sedaj imam pa en teden odprtega, potem mi ga bo pa zaprla. Je bolelo kot , dokler mi ni sčistila do konca... No, in danes je odpovedala, ker je zbolela... Pojdi čimprej, ker se te stvari samo še slabšajo. Jaz sem en teden čakal, na koncu sem pa 3 lekadole v enem dnevu vzela tako me je bolelo... Punce, ki ste bile včeraj zunaj,,, a sew vam je kaj kolcalo ... full mi je bilo žal, da nisem mogla. Glih takrat, ko bi jaz kam šla, pride nekaj vmes... Pa Flaska, fajn je bilo na kavici... naslednjič bom brez dveh prikolic, bom imela samo eno zraven... Za jutri imamo karte za Zlato lisico , bomo šli malo z Anžetijem pogledat, če mu bo všeč. Če pa ne, bova pa v šotorčku čajeka pila...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 15.1.2010 12:32:07
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Razmišljam, da bi nabavila kako zbirko pravljic...Kaj naj si omislim? A prav pravljice ali pač zgodbice za otroke? Zelo fini se mi zdita knjigi, kjer so zbrane najboljše od Zbirke Čebelica - imaš notri vse mogoče: pesimce, šravljice, novejše zgodbice... Obstajata dve zajetni knjigi pravljic (SLovenske in Svetovne) od nove revije, samo so predolge za majhnega otroka. Drugeče je pa pomoje najbolje, da greš v kakšno knjižnico in si malo ogledaš pa, da ti unitam svetujejo, ali pa v Konzorciju. MI ogromno hodilo v knjižnico že od začetka in si otroka izbirata knjige. V bistvu je vseeno-zdej ful beremo eno knjigico, ki jo je dobila za Dedka mraza in jo ful rada gleda in posluša in strani obrača. Pa Sv. pismo v slikah imamo-pa tud rada slikice gleda. PA sem mislila, da bi kej nabavila, pa ji začela brat. Ampak najbrž bi moglo bit kej z veliko slikicami, a ne?Ne sam tekst.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 15.1.2010 12:32:46
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ BTW pozna katera kakega gin. tko bolj na ti? Kaj se krohotaš?Jaz to resno sprašujem Na TI nažalost ne. Meni moj sicer vedno vse zrihta, sem ga tudi že iz porodne po telefonu dol priklicala, samo nisva pa ravno best friends. Nč. grem pojest kosilo, dokler moja dama spi.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 15.1.2010 12:39:57
|
|
|
|
šivilja
|
NIč ni s kosilom, sam da sem vstala iz postelje, je odprla oči. Mogoče greva pa kar obe jest. Petrazg jaz imam tulaj na ulici zobarja, par hiš naprej, pa vedno me praktično takoj vzame, samo varstvo je problem. DObri dohtar je narejen na počasi in se ne morem zanest, da bo gotov v določenem času, zato odlašam že uhuhu. Tamale si tastu še ne upam pustit za ceč kot pet minut, ker tega pač ne obvlada. Tavelke že porihta... Zato si moram eno varuško najt, ker bo potrebnih dosti več obiskov kot samo eden, da mi moja usta spet v red spravi. Tanja pomoje najboljš kar v knjižnico po kartonke, ki jih lahko tudi sama gleda, brez bojazni, da bi kaj strgala. Mi imamo kar nekaj tega doma, ampak se naveličajo. Če bi pa kupila neko lepo knjigo, je pa škoda, da jo strga.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 15.1.2010 12:53:15
|
|
|
|
zoja10
|
sej vem offtopic,... bele fuge v kopalnico potleh al ne? ploščice so marelčne.... je pršu polagat,.. me hoče prepričat v belo... a se to zlo maže?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 15.1.2010 13:09:02
|
|
|
|
FLASK_A
|
Tanja, hecno se sliši Kaj pa rabiš? Jaz sicer na Ti ne poznam nobenega. Petrazg fajn je bilo, ja Bomo še kdaj ponovile! Zoja... Bele fuge se kar zamažejo pomoje če so na tleh. A nima druge barve s sabo ko bele al kaj
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 15.1.2010 13:09:40
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 sej vem offtopic,... bele fuge v kopalnico potleh al ne? ploščice so marelčne.... je pršu polagat,.. me hoče prepričat v belo... a se to zlo maže? Mi imamo umazano bele ploščice( v bistvu so zelo svetlo bež) in fuge v isti barvi- in je okej. A se niso zadnjič pogovarjale, da se bele fuge ful umažejo-sicer v kuhinji...Kaj pa vem... Jaz ne bi dala belih.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 15.1.2010 13:10:50
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Tanja, hecno se sliši Kaj pa rabiš? Jaz sicer na Ti ne poznam nobenega. Petrazg fajn je bilo, ja Bomo še kdaj ponovile! Zoja... Bele fuge se kar zamažejo pomoje če so na tleh. A nima druge barve s sabo ko bele al kaj flaska ti povem na 4 oči enkrat. Sem pa jaz pri ploščičarju isto pomislila, da ima samo belo s sabo.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 15.1.2010 13:18:35
|
|
|
|
šivilja
|
Jaz belo belih fug na tla v kopalnici ne bi dala, vsaj malo "umazano" barvo v štaru je pomoje boljš. Tanja za gin je pa pomoje čist odvisno od tega kaj rabiš, a od svojega pa ne moreš? Aja, edin če ni zdravstven problem.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 15.1.2010 13:26:26
|
|
|
|
Dudica1
|
tanja šlo že skoraj vse ja... mama11 kako ni 4 pleničk...včeraj ko sem bila jaz jih je bilo še polno ...papmpersk polno milerjevih pa malo manj samo še vseeno so bile. Tko sva šla v trgovino pa na kavico...zdej pa Majčka spat
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 15.1.2010 13:41:36
|
|
|
|
mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 mama11 kako ni 4 pleničk...včeraj ko sem bila jaz jih je bilo še polno ...papmpersk polno milerjevih pa malo manj samo še vseeno so bile. Aja, bi mogla najbrž dodati, da kupujem oranžne pamperske. Teh štirke ni - imajo le trojko in petico. K sreči imam doma še dobrega pol paketa, upam, da do naslednjič bodo.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 15.1.2010 13:45:22
|
|
|
|
Dudica1
|
ja jaz tud kupujem oranžne pamperske baby dry al neki takega ...očitno jih pol tok hitro prodajajo...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 15.1.2010 13:51:24
|
|
|
|
šivilja
|
MI lahko ena prosim razloži kaj je prednost oranžnih pampersk? Ker jaz, če že kupim plenice, kupim bele pamperske. A so oranžne kaj boljše oz. kaj je razlika?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 15.1.2010 13:59:15
|
|
|
|
Dudica1
|
šivilja a te bele nove pamperske?? Mislim da so te oranžne baby dry kao nočne z lunico gor narisano in naj bi več vpile...men res nikoli ni premočila pa sigurno 12h ni preoblečen.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 15.1.2010 14:17:57
|
|
|
|
majana79
|
poslala sem jezen mail na durs Lj... me zanima če bodo sploh odgovorili cel teden že kličeva z mojim na cifro od ene, ki naj bi reševala njegovo pritožbo in nikoli ni nobenega vsaj preusmeritev bi imela, če je ni, ne pa da visiva na telefonu k dva norca
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 15.1.2010 14:28:24
|
|
|
|
šivilja
|
Ja, tanoce bele pamperske kupim. Prvič sem jih na Dunaju, potem sem pa videla da jih imajo tudi v DM (narejene v Nemčiji), samo zdaj smo pri četrtem paketu plenic v šetih mesecih, tako da nisem glih referenca. Se mi pa zdijo čist OK. Majana če so pa tko bizi. Velik potrpljenja ti želim.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 15.1.2010 14:55:26
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 poslala sem jezen mail na durs Lj... me zanima če bodo sploh odgovorili cel teden že kličeva z mojim na cifro od ene, ki naj bi reševala njegovo pritožbo in nikoli ni nobenega vsaj preusmeritev bi imela, če je ni, ne pa da visiva na telefonu k dva norca majana no comment....Men gre tud na živce, da po telefonu nič ne moreš uredit,ampak bi bilo najbolš, da greš vsepovsod osebno.Pol ti pa še kej zamuštrajo, pa maš spet pota oz. telefonarjenje....
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 15.1.2010 15:00:52
|
|
|
|
Dudica1
|
majana kr znoriš sej vem...upam da se čimprej zrihtajo zadeve. Bele pamperske ma kolegica tud pa je tud zadovoljna...kakšna je pa razlika v ceni kej al so glih tolk kot navadne pamperske??...pa v milerju jih nimajo ane??? Kuhajo se skutini štruklji...mmmmm...za Maja ja piščanček pa bučke in cvetača.
< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 15.1.2010 15:01:06 >
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 15.1.2010 15:10:05
|
|
|
|
Anonimen
|
pst,... tišina. oba spita. O. je kar sam šel v posteljico in zaspal. pa ravno danes sem preoblekla posteljnino,... jajček sem skuhala. za U. pa sem ugotovila, da imam od zelenjave samo korenje. krompir bi se še našel... če dam zraven krompir pa malo mleka, bo v redu?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 15.1.2010 15:14:28
|
|
|
|
Dudica1
|
ktja pomoje bo čist ok...jaz sem pa na jajček kar malo pozabila... ...a ga lahko dam med piščančka in cvetačo pa bučke
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 15.1.2010 15:17:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Dudica, se mi zdi, da bi bile bučke še najboljše za zraven,... ampak moj hladilnik jih trenutno ne vsebuje. grem kuhat še krompir...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 15.1.2010 15:22:11
|
|
|
|
Anonimen
|
POTRES!!!! KJE JE BIL??? zdajle sem se pa kar zibala,...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 15.1.2010 15:27:44
|
|
|
|
Anonimen
|
imam monologe,... a peteršilj lahko dodam? za mulčka malčka?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 15.1.2010 15:28:54
|
|
|
|
HM84
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam* Jutro. Lepo, da ste včeraj uživale. Jaz res nisem mogla, je imel moj ob sedmih še enga naročenega. Za 22. pa velja. Papua naš ima tud najraje mlečne kašice, sadje je itak fuj(ampak spravim vanj ene 20žličk), kosilo še nekako gre, zvečer (ob šestih)pa vse poje. Čez pol ure dobi še flašo, poje ene 100ml maximalno. okrog pol osmih ga skopam, podojim in gospodič se ob 11-ih zbudi, da bi jedel, pa potem ob treh, šestih. Danes je že ob 5-ih vstal , pa je bil mož tako dober, da je vstal skupaj z njim.Kok mam jaz dobrega moža. Smo ga že poskusil odvadit nočnega hranjenja, pa še ne gre. Čez dan ga pa samo enkrat dojim, zato pa ponoč vse nadoknadi. Danes pa midva začneva s plavanjem, na difu. Komaj čakam. Heh, tako nekako je tudi pri nas... okol pol noči, pa ob treh, pa ob pol sedmih... Čestitke teta tubby Ahaaa...leda, ti si JR AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa, a ste čutle
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 15.1.2010 15:30:17
|
|
|
|
Anonimen
|
tudi ti, HM? dobro,... nimam še stranskih učinkov! kje bi lahko bilo? kaj ni bil zadnjič v Postojni?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?