|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo januarja 2010
14.1.2010 13:12:55   
lidik
dini sej enkrat bo za vse nas posijal sonček in bomo dobile v roke
svojega težkopričakovanega user posted image ....boš videla da bo tako.....je pa res, da
vsaka ima kdaj slab dan in potem izbruhne vsa ta žalost in jeza ven...tudi
jaz sem imela včeraj zvečer tak čas...sem imela tudi občutek kot da bo vsak
čas začela tečit pa je k sreči ni bilo.. no sej tudi še ni čas...in potem sem se
mojemu malo spovedala (jeza seveda zato, ker zakaj takšnim uspe prislončkati
dojenčka, ki sploh ne znajo z njim oz. jim je samo v napoto oz. celo odveč....nam
ki smo pa tukaj in ki vsak mesec čakamo na ta magični plus, pa nam ne uspe...
pa vem, da bi bile te bebibice deležne vse ljubezni in pozornosti ki si jo zaslužijo)...
no pa me je potem moj potolažil da tudi nama bo uspelo, tako dolgo se bova trudila.....in danes je že malo boljše, čeprav sem na wc-ju vsake pol ure,pa sej
grem potem popoldan spet na predavanja in se bom malo zamotila, da ne bom mislila na to.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 451
14.1.2010 13:34:22   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

pa nisem te hotla zamorit...user posted image user posted image user posted image  k bom drug teden čist na istem... ampak jaz rajši pričakujem najslabše in upam na najboljše.

sej me nisi zamorila, sploh ne. samo veš tisto čakanje na M, če bo al ne bo, potem pride en dan malo, pa potem ni iz tega nič......in spet eno spraševanje al bo + al ne, al je psiha kriva.

ampak se ne damo, kot si rekla, dokler se ne ulije je se zmeraj mozen +.
vem da prejšnji mesec sem odlašala s testom (ker tud m ni blo na dan ko bi morala pridt) potem pa ko sem ga naredila se je pa ulila, kot da bi jo priklicala.

bodimo optimisti, za vse nas, nas tam nekje čaka user posted image user posted image  user posted image
punce, držite se user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 452
14.1.2010 13:35:02   
majčii
ojla....

ja mene tud razžalosti, ko slišim, da so nekateri po nesreči noseči, kako noseče mame kadijo in pijejo,... in tud k gledam, da so jim malčki res bl v napoto k ne,.... joooj (sej ne da komu ne privoščim otrok) sam resnično ne vem zakaj..... jst bi resnično svojemu bebiju nudla vse kar je v moji moči,....
hja,... pravice ni,....

sej bo tudi nam bo ratalo,.... upam da kmalu :D

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 453
14.1.2010 13:49:14   
dini
Če smo pregurale tako daleč bomo hmal na cilju.

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 454
14.1.2010 14:25:37   
lidik
ne sej tudi jaz nisem mislila s tem, da komu ne privoščim otrok...ampak včasih ko gledam oz. slišim kaj vse se z otroci dogaja (pa verjemite, da slišim veliko tega, ker imam pač službo takšno) mi je tako hudo, da bi z največjim veseljem premlatila te neodgovorne starše in si mislim, veš kaj, ta jih pa res ne bi smel/a imet....

ja majčii nam bo uspelo boš videla....sej smo pa ja vztrajne in pa tudi borke, tako da se pa res ne bomo predale kr tako....sej ko nam je pa hudo pa pridemo gor in najdem tudi tukaj tolažbo...se lahko fino izpovemo, ker smo na kupu same takšne, ki smo v podobnih situacijah in se zato veliko lažje razumemo......

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 455
14.1.2010 14:58:19   
kago
jana_k: tkole je... 15. dan ciklusa sem bila na pregledu, pa je rekla da imam O, ker imam neredne M mi je predpisala Dabroston, ki ga moram jemati. Če slučajno zanosim ne bo nič narobe (ker se Dabroston predpisuje tudi v primeru grozečega splava). Sicer sem ga dobila, da mi sproži M, da bom lahko začela z jemanjem klomifenov. ful zakomplicirano :) Jah lahko me daš na seznam pod xx.01, bo še najbolje.

Ni ga mulca čez horjulca

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 456
14.1.2010 15:11:03   
Anonimen
hej punce!
veste kaj se je men danes zgodil...
ne ni še prišla user posted image , hvala bogi... vedno bolj imam občutek, da je res šla na karibe...
no v glavnem, dans sem šla na obisk k moji bodoči tašči in lej ga zlomka, dobila me je na sum.
ko sem odšla, mi je pisala, da naj preverim, če sem slučajno noseča, ker sem se spremenila v obraz...
zanimivo a ne... molčiš, da bi jih čim bolj presenetil, pol pa te že posumijo hehe
pa saj v redu, ti nekdo da še večje upanje user posted image

test bomo delali jutri, tak je rekel moj dragi in tak bo moglo biti, čeprav se še komaj vzdržim user posted image
tak da punce, ne bit žalostne, vsem nam bo uspelo, boste videle...

mislim, da je ena že rekla da mormo bit optimistke user posted image

pa da podelim še z vami svoje veselje z vlkim user posted image

(odgovor članu kago)
  Neposredna povezava do sporočila: 457
14.1.2010 17:28:28   
mladika
jst tut delam mal kontrolo kolko vas je že user posted image oz. ni...za use user posted image iskrene ČESTITKE,za tiste ki pa še čakate ali bo user posted image ali ne pa velikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Aja pa še to,eni si pa res ne zaslužjo bit starši...od moje mami prjatlca je zanosla v tretje pr 37 letih,je blo baje ponesrečeno,pa je že čist raštelana: ma revmo,srce bl švoh,kri čist slabo (baje ma bl gosto kot je normaln),pa z dihanjem težave...če ti je to odgovorno starševstvo pol pa tut nč nečem...??

(odgovor članu doloress)
Neposredna povezava do sporočila: 458
14.1.2010 20:20:07   
Anonimen
punce, ni šlo zdržat in sem kar šla kupit cb

in jaaaa!!! selim se med septemberke!!!! en debeli plus mam user posted image user posted image user posted image
tak da me komot obarvajte rozo user posted image

(odgovor članu mladika)
  Neposredna povezava do sporočila: 459
14.1.2010 20:25:14   
mladika
Čestitaaaaaaaaaaaaammmmm!!!!!!sm vedla,da bojo moje pike poke pomagale tistim ki še čakajo na user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 460
14.1.2010 20:30:00   
Anonimen
hvala mladika, res je pomagalo... pika poke in optimizen, ter vaše vstrajno navijanje user posted image

(odgovor članu mladika)
  Neposredna povezava do sporočila: 461
14.1.2010 20:48:28   
mladika
zdaj si pa ti na vrsti,da za nas vztrajno navijaš!!!!!!!!!user posted image aja pa čimlepšo user posted image ti želim

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 462
15.1.2010 0:05:47   
Anonimen
res je in lahko me kar dodate med navijačice user posted image

(odgovor članu mladika)
  Neposredna povezava do sporočila: 463
15.1.2010 8:40:11   
archie
Laliela: cestitaaaaaaaaam user posted image user posted image
zelim ti lepih 9 mesecev in cimvec lepega!!!!

A vidis, da je tvoja tasca imela prav? user posted image

A bo se kaksna lepa novica za konec tedna?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 464
15.1.2010 8:43:24   
jana84
dobro jutro dekleta...Kaj danes ni še nobene tukaj? No pa vam jaz postrežem user posted image za dobro jutro in še lepši dan!

LALIELA, čestitke!!! to pa je novica dnevauser posted image user posted image user posted image ...upam da boš še kaj med nami in nam zaupala kakšne lepe novice o NOSEČNOSTI!...

Vdite, da se seznam počasi barva v roza? Sej bo...kar tako naprej, pa bo...No lahko tud bolj roza, ne bomo nič jezne kaj ne?

Na pa me je archie prehitelauser posted image ...user posted image ...
Točno, je včeraj res Laliela pravla, da ji je tašča to-be rekla da če je noseča, ker se je spremenila v obraz...user posted image Tako taščo ki samo reče da si morda noseča in potem si bi tud jaz imela...Kje jih dobiš?

< Sporočilo je popravil jana_k -- 15.1.2010 8:45:26 >

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 465
15.1.2010 8:53:21   
5ra8
moje M še kar ni.
mi je pa zelo čudno ker mi že od včeraj popoldne zvoni v ušesih da je grozaaaaaaaa user posted image  
danes grem po test da ga naredim jutri ali pa v nedeljo.
pa da vidimo.

laliela, čestitke še z moje strani. user posted image  lepo user posted image  ti želim user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 466
15.1.2010 9:01:39   
jana84
5ra8...ti kar lepo vztrajaj pri tem stanju kot je...brez M. Test pa seveda naredi čimprej, za nas firbčne babnice!
evo zdaj pa končno seznam...Sem mislila, da bo vseeno več za popravljat, pa ni kaj dosti...Je pa eno za pobarvat v roza, jupi!!!

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 467
15.1.2010 9:04:45   
jana84

user posted image

user posted image   user posted image   user posted image

user posted image  oz. user posted image PRIČAKUJEMO JANUARJA 2010

user posted image  

XX.01. - vrtnica.m
XX.01. - Nalina (1. krog klomifena)
XX.01. - Arual (27.krog) user posted image user posted image user posted image
XX.01. - pika555 (1.krog)
XX.01. - Anonimna (A-lisa)
XX.01. - latka user posted image user posted image user posted image
XX.01. - kago

01.01. - doloress user posted image user posted image user posted image
01.01. - Tejchy25 user posted image user posted image user posted image
01.01. - mladika user posted image user posted image user posted image
02.01. - kajča user posted image user posted image user posted image
02.01. - Sarcy (9.krog) user posted image user posted image user posted image
03.01. - Anonimna 2
04.01. - Beba78 user posted image user posted image user posted image
04.01. - BabyKitty (10. krog) user posted image user posted image user posted image
04.01. - katra55 (5.krog) user posted image user posted image user posted image
05.01. - Anonimna
05.01. - didi82 user posted image user posted image user posted image
06.01. - LeJo (15. krog)
07.01. - T.Z. (2.krog klomifena) user posted image user posted image user posted image
07.01. - Arwenko user posted image user posted image user posted image
08.01. - S* (18. krog) user posted image user posted image user posted image
08.01. - Nitka user posted image user posted image user posted image
08.01. - dini
09.01. - Laliela (4.krog) user posted image user posted image user posted image
10.01. - Incabinca
11.01. - BOSTINA (11. krog) user posted image user posted image user posted image
12.01. - Jinx (3. krog) user posted image user posted image user posted image
12.01. - 5ra8 (3. krog)
12.01. - Matejka.D
15.01. - Lun1ca (6. krog)
18.01. - KOLIBRI (2. krog)
18.01. - lidik (4. krog)
19.01. - archie
21.01. - inna79
22.01. - TENI RR (4.krog)
22.01. - lillchy123
23.01. - aleunam (3. krog po IMN)
23.01. - Urshy78 (41.krog: 12. krog po HSC, 3.krog po LAP)
24.01. - zoya80
24.01. - jana_k
25.01. - lottyka (4.krog)
25.01. - ribica81
26.01. - Majčii (11.krog)
27.01. - MalaRoža (8.krog)
27.01. - Witch
27.10. - Dogas

user posted image user posted image user posted image

Januark nas je 47

user posted image

Od tega _5_ nosečk

NAVIJAČICE      

Inčy
tejči28
zvezdici
lovelove
miklarom
nadka30
Beba78
evatisa
ŽanaTaja
hrchy
doloress
kajča
listek1
murkica
BOSTINA
nena
laliela

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 468
15.1.2010 9:45:14   
Anonimen
oh kako se je fejn videt v rozas barvi user posted image

prav vsem hvala za lepe želje in bote brez skrbi, da vas bom spremljala in navijala še za vas user posted image user posted image

jana_k glede tašče, saj veš da je dobro taščo težko najdet in moja je res dobra... kot mama mi je user posted image
no pa upam, da se ti z tvojo tut razumeš in bo mogočer tut opazla, ker ženske ki so same rodile so bol pozorne na take stvari user posted image

(odgovor članu jana84)
  Neposredna povezava do sporočila: 469
15.1.2010 10:12:40   
pika555
Drage moje, danes je 28. dan ciklusa, user posted image  še ni... upamo, da tudi ne bo :)
Cikle imam sicer zelo različne- na 29 dni, tudi 23 je že bilo..
Če jutri ni, delamo test.. Trebuh me je včeraj bolel, kot da bom doblauser posted image , pa ni še nič.. le bel izcedek...

Držim pesti za vas vse, ki še čakate !!!!!!!!!!
LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 470
15.1.2010 10:14:08   
zoya80
laliela čestitam!! user posted image  user posted image  user posted image   čimlepšo nosečnost ti žekim! user posted image

jaz se pa ful čudno počutim zadnje dni. čeprav je do moje predvidene user posted image še več kot 10 dni, imam že 3 dni čudne bolečine v trebuhu, kot pred user posted image . ne vem, kaj to pomeni, ali bo ta mesec prej pritekla...? upam, da ne, ker si res želim user posted image ....user posted image
če ju ta mesec ne bo, obupam....oziroma se pač neham trudit računat, preštevat dneve, user posted image vsak drug dan itd., ker je res obremenjujoče. pač očitno še ni moj čas.user posted image

lepo se imejte punce, pa držim pesti za vas!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 471
15.1.2010 10:28:01   
Anonimen
pika555 jaz dsem tudi na mesto menstruacije mela beli tok, zdaj pa me vidiš kje sem user posted image
pa nasvet še, če bo test negativen in menstruacije še ne bo, počaki en teden, meni se je komaj po enem tednu pokazal plus user posted image

zoya80, ma ne obupat, saj veš, da bo prav vsaki uspelo... bolečine v trebuhu so lahko tui od drugih stvari, npr črevesje... mene je tudi že pred menstruacijo zvijalo in ne boš verjela, že lep čas mam rahlo zaprtje in take vetrove da adijo in to od kar sem zanosila user posted image
pa hvala ti za lepe željeuser posted image

(odgovor članu zoya80)
  Neposredna povezava do sporočila: 472
15.1.2010 10:46:17   
jana84
pika555 in zoya80, vedve kar lepo vztrajajta v ne-M statusu...Meni se kar dopade, kaj pa vama?

jaz se zdaj počasi odpravljam za knjige...Danes mi bo celo uspelo pred 12h...Ja, nimaš kar je treba je pač treba...Na žalost me prevečkrat premami kaj drugega (npr. tale RR)...L
Lepo se imejte in čimveč user posted image pričakujem, da bom lahko barvala seznamček v roza...

Kje se pa danes kaj dini drži? Kako je kaj z njo?

< Sporočilo je popravil jana_k -- 15.1.2010 10:47:29 >

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 473
15.1.2010 11:39:12   
malajka84
laliela čestitam!!!pa lepo nosečnost!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 474
15.1.2010 11:49:32   
lidik
laliela tudi jaz čestitam !!!!!!!!!! želim pa ti tudi jaz lepo nosečnost user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hmmmm jana_k, tudi jaz išem danes dini tu gor, če se je kaj javila, pa vidim da je še
nikjer ni......

drugače pa naj vam povem, da sem imela jaz včeraj zvečer en tak slab večer, ki pa se še vedno nadaljuje v današnji dan.....imam tudi jaz občutek, da bo moja M vsak čas pritekla, ker me nekaj zvija tam spodaj, pa ubijala bi za čokolado (tako kot pred vsako M, ker drugače jo še povoham ne), tako da mislim, da bi vsak čas, ali pa bo še malo počakala in bo spet točna kot urca..... user posted image

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?