sabri
|
No mi je uspelo malo bolj prebrat in kaj vidim? Da se sploh niste nekaj dosti zredile ali vam vaga laže . Biba88, tebe je pa sram za +10, aja, jaz imam +9 pa se mi zdi, da se mi nikjer dosti ne pozna, kaj sem samokritična a . Ne res, prav nič se ne počutim fuuuul težja. Jaz sem imela pri tamali sposojen tak košek z ravno podlago in mi je bil ful praktičen, sem jo prestavljala od mize, do kavča, do pulta...Zdaj pa tudi gledam ali košek ali tak stolček. Eni jihimajo pa tudi v lupinici iz avta, kako imate kaj mnenje o tem? Sex po porodu: nekaj časa po porodu drugačen, zeeelo bolj umirjen in nežen, ker je pač še malo bolelo, potem pa isto, saj pravim, da pri enih je res razlika in imajo ful problemov po porodu zato jaz podpišem takoj za podoben porod kot prvi. oblekice: ja, midva nisva imela skoraj nič 56 in bi je bila velika 49 ob rojstvu, tako da je bilo kar preveliko nekaj časa, kake dva tri bodije in hlačke bom imela zdaj tudi 56, manjše pa ne. Sem bila pa zelo lesena pri tamali na začetku, ker sem bila prej tudi antimama i nisem sploh vedela, kako je plenica prav obrnjena in me tudi zanimalo ni. Tako, da sem imela na začetku dosti problemov takih butastih, potem pa steče, zdaj pa vem, da nimaš kaj komplicirat in je uspeh skoraj zagotovljen. Se prav spomnim prvo kopanje sama, tisti dan, ko sem vedela, da jo zvečer kopam, sem bila že zjutraj prešvicana, živčna, zvečer pa bolj mokra kot tamala v banji . Da vam ne govorim, kaj sem počela, ko mi je zdaj smešno. Upam,da nam jutri uspe in počvekamo v živo. Nočko.
|