|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
15.1.2010 12:02:53   
charlyka
Pozdravljene majčice!

Da se spet malo javim in sicer smo tudi mi dobro opravili morfologijo user posted image
Teža 420 g user posted image
Spol pa še vedno ostaja user posted image

Lep dan in prijetno druženje vam želim. Lp

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 326
   [Brisano sporočilo]
15.1.2010 12:26:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu charlyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 327
15.1.2010 12:30:04   
charlyka
Sva se odločila za presenečenje. To na UZ zgleda tako, da na tistem mestu hitro mimo gremo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 328
15.1.2010 12:35:56   
Pingvinkica
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

pingvinkica - daj mi mail pa ti kr posredujem

zivepo imaš ZS. Pa hvala lepa že vnaprej !

ja punce, pofotkajte se s krofi, da bomo imele skomine ko vas bomo gledale mastne in cukraste do ušes.
Pa uživajte in lepo se imejte! Upam da se vam bom ob naslednji priložnosti (če bo) lahko pridružila.

Neposredna povezava do sporočila: 329
   [Brisano sporočilo]
15.1.2010 12:56:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Pingvinkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 330
15.1.2010 12:57:52   
j.b.
Živjo čvekeuser posted image

Ful ga uživajte danes na krofkanju, bom v mislih z vamiuser posted image

Za sezanam:
datum prestavljen na 15.5.2010
naslednji pregled 16.2.2010
Kraj: Idrija okolica
Kg: +4,5
Aja, pa za eno leto sem se postarala v januarju
Ful mam dela u službi te dni ... Nevem kaj bojo pol brez mene user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil j.b. -- 15.1.2010 12:58:51 >

(odgovor članu Pingvinkica)
Neposredna povezava do sporočila: 331
   [Brisano sporočilo]
15.1.2010 13:12:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 332
   [Brisano sporočilo]
15.1.2010 13:18:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 333
15.1.2010 13:26:01   
Angel_Tian
zivepo - saj jaz tudi nisem fotogenična. Bo pa zato tolk več smejanja še ob gledanju fotk user posted image
Ja, Tiana bom vzela s sabo, ker sem mu že povedala za izlet in nekaj nosečnic pa vsaj eno punčko user posted image
...kmetijo slavnih bi pa verjetno mogla gledat ane, da bi vedela, katero misliš? user posted image user posted image user posted image (no, saj sem med prestavljanjem med programi zasledila to oddajo in mislim, da vem, katera naj bi bila)

charlyka - user posted image da je vse ok in da bo zares pravo presenečenje

j.b. - brez tebe bo kriza, ampak se bojo že mogli nekak znajdit (kot pri meni user posted image )

zivepo - bom jaz po službi še tudi skočila domov nekaj malega pojest, ker bi me sigurno pol malo čudno gledali vsi, če bi več kot 2 krofa pojedla user posted image user posted image
Tebi pa tudi dober tek (bi se najraje kr k tebi povabla, ker jaz za spremembo od mojega, rada kaj takega jem)

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 334
15.1.2010 13:30:15   
Teja K
Širjenje maternice in krči - za že mamice - hello eno vprašanje iz moje strani... jaz do sedaj nisem imela nobenih krčev vezanih na širjenje maternice, sedaj pa sem zaznala takšne krče kot sem jih imela v 1. nosečnosti neprenehoma... ali je mislite, da je možno, da se sedaj širi maternica, ker se je v 1. nosečnosti razširila do določene meje, sedaj pa se širi še nad tisto mejo?

No saj možno je da, moram it sam orng na wc user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 335
15.1.2010 13:50:33   
Angel_Tian
teja k - tole pa jaz niti približno ne bi vedela, če gre za širjenje maternice.
Daj idi ja še prej orng na wc user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 336
15.1.2010 13:54:08   
Teja K
Angel the Devil saj bi šla pa ne morem user posted image user posted image ... saj zaj je že nehalo... in kako to, da ti tega ne veš, če si že enkrat mama user posted image user posted image mislim halooo user posted image

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 337
15.1.2010 14:07:24   
Angel_Tian
Teja k - ti se tudi nekaj hvališ, da si že enkrat mama? user posted image
Pa ne vem nič o takih bolečinah, ker prva nosečnost mi je tak čisto mimogrede minila. Če ne bi posledice imela doma, niti vedela ne bi, da sem res bila noseča user posted image user posted image

Pa by the usput - v kaj vse me še misliš preimenovat user posted image user posted image user posted image (bodo punce tako "hudičevsko" mišljenje o meni potem imele) user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 338
15.1.2010 14:12:25   
Teja K
Angel user posted image nekdo jih mora posvarit pred hudičkom user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 339
15.1.2010 14:16:39   
jolcica
   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsem ki ste mele morfologijo user posted image user posted image drugače mene na žalost ne bo na Trojaneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da bo še kakšno srečanja tistega se pa zagotovo udeležimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drugače pa je sodelavka ko je včeri mem hodila mi prinesla en trojanski krof in sem ga zdele pohrustala ko sem brala vas .....mmmmmmmmm je bil dober user posted image user posted image user posted image user posted image namesto mene naj še vsaka en krof poje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

my little angel :)

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 340
15.1.2010 14:18:58   
Teja K
Jolcica, če bo vsaka še en krof namesto tebe pojedla in namesto vseh ki smo to napisali, sploh ne bodo mele panike, če bo sneg, ker se bodo iz Trojan odkotalile vsaka v svojo smer user posted image user posted image

(odgovor članu jolcica)
Neposredna povezava do sporočila: 341
   [Brisano sporočilo]
15.1.2010 14:19:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 342
15.1.2010 14:28:13   
m_o_i
se mal, pa bomo krofe jedle user posted image
mi2 z Mileno pridrviva okol sestih, fotoaparat naceloma lahko s sabo prinesem, samo ne znam kaj dosti z njim pocetuser posted image  (prevec gumbov ma)
zaj pa mene nekaj zanima: kak bomo vedle, ktere smo? predlagam, da vse ORNK napnete busijeuser posted image  

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

Neposredna povezava do sporočila: 343
15.1.2010 14:31:11   
Teja K
Moi in ostale samo rožičke iščite pa boste Angel user posted image našle user posted image ... sam en nasvet za prepoznavnost user posted image user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 344
15.1.2010 14:32:02   
Angel_Tian
IZVIRNO SPOROČILO: Teja K

Angel user posted image nekdo jih mora posvarit pred hudičkom user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Tian
Pa by the usput - v kaj vse me še misliš preimenovat (bodo punce tako "hudičevsko" mišljenje o meni potem imele)

sej nekatere ga že imajo/mo

Hvala, hvala user posted image user posted image user posted image
Sploh ne vem, s čim si to zaslužim - al katera slučajno mojega pozna? user posted image user posted image user posted image

zivepo - kr pokliči, saj Tian zelo rad telefonira user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ne morem verjet no, da me bo zarad tega nicka od smeha pobralo. HVALA teja k user posted image user posted image user posted image zgleda, da se me bo the Devil prijel user posted image

Ja, tisto s kotaljenjem bi se pa res lahko zgodilo, če bi nas (teh nekaj) pojedlo za vse majčevke krofe user posted image user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 345
15.1.2010 14:33:57   
j.b.
zivepo, začela si mi delat skomine s pico ... user posted image  o titi

Neposredna povezava do sporočila: 346
15.1.2010 14:34:32   
Angel_Tian
m_o_i - saj mislim, da ni potrebe po tolk fotoaparatih, saj bova že dva imeli zraven. Da ne bo na koncu več fotičev kot pa nas user posted image
Jaz bom tista s 3,5 letnim fantkom user posted image user posted image user posted image

teja k - user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 347
15.1.2010 14:36:36   
Teja K
ej Angel user posted image ja to pa boš edina na Trojanah s 3,5 letnim sinom user posted image user posted image ... domiseln znak user posted image not

Neposredna povezava do sporočila: 348
15.1.2010 14:43:18   
Angel_Tian
Ja, meni se zdi zelo izviren znak user posted image user posted image user posted image Imam večkrat take super ideje user posted image user posted image

Se bomo že našle, drugače pa se bomo drle: "majčiceeeeeeee, kje steeeeee" user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 349
15.1.2010 14:47:03   
Teja K
Morfologija - ej tiste ki ste že bile... kako pa ste bile oblečene oz. slečene, ali ste potegnile samo majico gor, ali ste se morale slečt do spodnjic?

Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

vstajanje ponoči
tinchek1980

Ali vam mož/partner pomaga in namesto vas vstane ponoči, ko dojenček joka?

da, vedno (17%)

da, pogosto (30%)

zelo redko (31%)

nikoli (22%)

Število vseh glasov: 185

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!