mucica2
|
Spet sem kar dobro spala, čeprav se itak ful zbujam vmes, ampak hvala bogu sm lahko kr takoj nazaj zaspala, pa niti na wc ni blo treba več kot enkrat IZVIRNO SPOROČILO: zimska IZVIRNO SPOROČILO: slomak IZVIRNO SPOROČILO: Kati81 slomak - jaz sem spakirala, mrežaste hlačke, kar vseh 10kom, ker nikol ne veš, potem 2 paketa teh masmi vložkov za po porodu, vir zelene bom pustila doma in mi jih moj po potrebi prinese, potem 3 pare spodnjih hlač normalnih, spodnjo majico, če bo mraz, modrček za dojenje, blazinice za dojenje, 5 parov nogavic, toaletno torbico, kremo bepanten roza, ta veliko tubo, pa seveda dudico in crocse. Aja pa 3 pakete papirnatih robčkov, ker v prvo sem dva dni po porodu jokala k dež. Pa 2 para nogavičk za malega. Mislim, da je to vse, no mogoče sem še kaj pozabila. Aja svoje spalne srajce pa halje ne bom vzela ker mi jih je škoda, da bi jih zapackala. ok, hvala grem pakirat , ti pa upam da te neha glava bolet čimprej... poročaj kako si... Jaz podobno, vzela sem še nastavke za dojit, lanolin in dudo za dojenčka. Pa eno flašo ustekleničene vode in magnesol tablete. A te nastavke za dojit je fajn kupit al kako? (sej vem skoz neki sprašujem, sam če je pa prvič pa nič ne vem ) IZVIRNO SPOROČILO: Cappy96 Živjo! Se par dni nisem javila, ker je Lana zbolela , včeraj pa še jaz. Od osmih zvečer imam drisko, od devetih pa bruham- prvič po 15 letih . Vročine imam samo 37,3. Žejna sem pa kot 100 . Od 1 do zdajle sem po požirkih popila pol deci vode in spet . A kej veste, a zna bit to kej nevarno za in (sem v 36-2)? P.S. upam, da bomčez dan dovolj pri močeh, da preberem za nazaj, kaj je novega. zdaj res ne morem...... sem čist brez moči. Upam, da ste ve boljšega zdravja in počutja! čimprej se pozdravi IZVIRNO SPOROČILO: ninček1 hehe...sej grem pol malo do kolegice, mogoče bom s sprehodom le sprožla kako dogajanje 1 Ja, sej glih na luno se zanašam......kocine mi še niso začele rast, tako, da sem na dobri poti GO GO GO GO GO GO !!! IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_ aja, ena je spraševala o MANDLJEVEM OLJU - jaz kupujem bebival - še za prejšnjo (jo namažem 1x na teden po kopanju). imam drugače tud vso kozmetiko za bebo od bebivala - kremo za ritko, kremo za obraz (to seveda ne rabijo na začetku, naša pa je imela ful občutljivo kožo in sem ji pol s to kremo mazala in je bilo super). hvala za info
< Sporočilo je popravil mucica2 -- 15.1.2010 8:20:35 >
|