ninocka
|
Da bom mal na tekocem: zoga, cestitke za selitev Veliko ljubezni in topline v novem domeku vam zelim! cesnca, kolk jelusten anzej s tistimi rozicki... pa jus tudi donna, jst sem baje shodila z 10 meseci, Evan je malo cez 1 leto, Ruben pa pri 11(se mi zdi). Je pa verjetno tudi odvisno, kako kaksni starsi tretirajo hojenje. Zame sta shodila, ko sta se premikala samo po nogah in tudi, ce sta padla, sta vstala in sla naprejpo nogah in ne kolenih.Zanekoga je pahoja, ko otrok naredi 5 korakov al pa prehodi dolzino sobe, pa tud ce potem cel teden nic vec ne hodi... sivilja, pri namima tud Lian cist ritem podrt, ko smo vsi doma...ce ne druzga, ga paziher Ruben zbudi, takrat ko se njemu zdi, da se je macek ze dost naspal :) Spela,cestitke za kuziko previjanje - ja pri nam je tud postalo ful zoprno, ker se skoz obraca in steguje za stvarmi...najlazje ga zaposlim, ce mu dam kaj v roke, pol pa tisto ful gleda, jst ga pa na hitrco previjem...se pa spomnem Evana, ko se je obrnil na trebuscek in ga nisem mogla nazaj obrnit, tkoda sem ga ene par mesecev kontra previjala... Lian pa ful uziva, ce zraven njega se Rubna previjamo, sek njemu obrne in steguje rokice in ga boza in vlecek sebi...pa smeji se na polno...Ruben pa ves uzaljen, ker se ga Lian dotakne in se pol sam dere AU AU AU in neki pojokava...dramaqueen anci banci, cestitke za poroko Jst semdanesdobilaprvo posto nanov priimek,pamijekar cudno, he he galateal, samo da seje srecno koncalo... zoga, vzglavnikcim kasneje,vodopa jst zavrem v grelcu in mu s topotem naredim kasico ali caj(ceprav pije skor nic, razen dojenje) tilca, jst zaenkrat se pasiram s palicnim ursikam, kaj sem se nasmejala s tistim korenckom Jst sem mela pa macka, k je bil nor na paradajz in pol je hodu k moji omi v toplo gredo ga dol klatit in krast Hator, vau,kaksni piskoti Kaj ko bi ti za kaksno nase srecanje kaj spekla Boomer, za uspesno terapijo srimf, jst sem tud skoz govorila za poroko, da je to cist BZ strosek in da me noben papir ne bo preprical, da ga imam kaj bolj rada, kot ga imam (se enkrat sem eno temo na RRju odprla gelde tega)...evo, pa me poglej zdej - po 14 letih vztrajanja, sem se porocila... Ribica, vidim, daste vi tud meli 6 bolezen...pa dd77 vi tud...pa nas je tud medlazjimi, "samo" 7300 tehta spela, kolk je lustna mala kuzika a jo boste obdrzali? katrinka, drzim pesti za plusek ali dva ali tri... andmoj, cestitke, jst sem razumela, kot da si noseca, ne ves pa, a sta mogoce dvojcka. GledeGH - sori, ampak ti pa tasca cist narobe svetuje...palacinke, posebna salama, alpsko mleko...to so stvari za po 1 letu...sicer vsaka sama najboljs ve...aja, pa mleko se daja polnomastno, ce ze... slikice otrok - vsi so ful lustni, pravi cukrcki...ze vidim, da bodo poleti cele plaze za njimi norele...ne vem, kolk bo to dobro, ko bodo vecji Pa hvala vsem za dobre zelje, so pomagale... zdej grem pa spat, nocko