|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske morske zvezdice in ježki
13.1.2010 16:24:57   
anci banci
ojla vsem

ribica 80 manjka nam bend,,pa sploh ne vem katerga bi, saj jih ne poznam.. kaka ideja prosim?

tiste ki imate otročke bolane, da se čimprej pozdravijouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
13.1.2010 16:47:56   
Ribica 80
Voda in kri - midva sva jo oddala zadnjič, ko sva imela 4 dni visoko vročino, v prejšnjem tednu sva imela tudi sistematskega pri 6 mes, tako da nama ni bilo potrebno ponovo dati urina.

Anci banci - na najini poroki sva imela uradno "narodno-zabavni" bend, vendar smo se zmenili, da odigrajo 5 standardnih narodno-zabavnih komadov, ostalo pa pop, rock, dalmatinske in res je tudi tako bilo. Igrali so vse, od Na Golici do Metallice. Na koncu je bila celo samo kitara in petje. Sem pa bila pa na poroki, kjer se je igralo komade v stilu "fiesta latina", plesalo se je salso, rumbo, otvoritveni ples je bil slasa, odlično! Ljudje navdušeni. In proti jutru so se tipi preoblekli in igrali jugo komade po želji, od Ribarov, Igra rokenrol cela jugoslavija do Crvenih jabuk... Če boš imela poleti poroko in na prostem, povabi Dj-a.
Če bi se jaz še enkrat poročila user posted image bi si dala obleko naredit po meri, imela svatbo na prostem (saj ne pride dosti več kot gostilna oz. sploh ne) in imela DJ-a.

Aleks01 - te bom pocukala za rokav, sem šla v tvoj album da te vidim. In ugotovim, da se sprehajamo poleti po isti potki. Jaz na relaciji Mareda - Novigrad, pa vi?

PS - se opravičujem vsem, vidim, da ko hitim pisati, enostavno spuščam črke in mogoče me je kdaj narazumljivo brati user posted image

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
13.1.2010 17:04:34   
Alex01
Ribica80-Novigraduser posted image . Od hotela Maestral proti Pineti, nastanjeni pa blizu Mercatorjauser posted image .

(odgovor članu Ribica 80)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
13.1.2010 17:56:40   
Špela30
Ribica... oooo, kako lepa zobka hahaha, srčkan fantek!user posted image

ninocka... no, da je le bolje in da se spet smejčkauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2704
13.1.2010 18:21:18   
anci banci

IZVIRNO SPOROČILO: Ribica 80

Voda in kri - midva sva jo oddala zadnjič, ko sva imela 4 dni visoko vročino, v prejšnjem tednu sva imela tudi sistematskega pri 6 mes, tako da nama ni bilo potrebno ponovo dati urina.

Anci banci - na najini poroki sva imela uradno "narodno-zabavni" bend, vendar smo se zmenili, da odigrajo 5 standardnih narodno-zabavnih komadov, ostalo pa pop, rock, dalmatinske in res je tudi tako bilo. Igrali so vse, od Na Golici do Metallice. Na koncu je bila celo samo kitara in petje. Sem pa bila pa na poroki, kjer se je igralo komade v stilu "fiesta latina", plesalo se je salso, rumbo, otvoritveni ples je bil slasa, odlično! Ljudje navdušeni. In proti jutru so se tipi preoblekli in igrali jugo komade po želji, od Ribarov, Igra rokenrol cela jugoslavija do Crvenih jabuk... Če boš imela poleti poroko in na prostem, povabi Dj-a.
Če bi se jaz še enkrat poročila user posted image bi si dala obleko naredit po meri, imela svatbo na prostem (saj ne pride dosti več kot gostilna oz. sploh ne) in imela DJ-a.

Aleks01 - te bom pocukala za rokav, sem šla v tvoj album da te vidim. In ugotovim, da se sprehajamo poleti po isti potki. Jaz na relaciji Mareda - Novigrad, pa vi?

PS - se opravičujem vsem, vidim, da ko hitim pisati, enostavno spuščam črke in mogoče me je kdaj narazumljivo brati user posted image

Ribica 80 a veš kako se je ta bend imenoval? Jaz si bom sposodila obleko, ker sem našla ravno tako kot sem si želela, gostilno(hotelKongo ) imamo pa že rezervirano, tako da ne bo na prosten(nikoli ne veš kako vreme bo takrat(lanski junij je bil sploh deževen in to proti koncu)

Neposredna povezava do sporočila: 2705
13.1.2010 21:08:13   
Hator
Hator - krasne zadeve. Kje kupiš vso to dekoracijo oz glazure itd?
IZVIRNO SPOROČILO: Ribica 80

Ribica80, vse dekoracije in glazure naredim sama user posted image user posted image Če bo katera rabla za kako poroko ali kako drugo priložnost, naj mi pošlje zs.

Naš pikec ima pa danes vročino, merjeno v ritki 39,2. Smo bili pri zdravniku, jutri damo vodo, ker je možen kak uroinfekt. user posted image user posted image
Kakih 14 dni nazaj smo imeli tudi vročino, nobenih drugih znakov. Možno, da smo preboleli 6. otr. bol., nismo bili nič pri zdravniku, zdaj se pa ne spomnim, ali je imel takrat kake pikice. No, veliko jih sigurno ni bilo, ker bi opazila. Ampak zdravnica je rekla, da se lahko hitro spregledajo.

Neposredna povezava do sporočila: 2706
13.1.2010 21:12:32   
Hator
IZVIRNO SPOROČILO: _ella_

V roke sem dobila knjigo kako navaditi malčka mirno spati v elektronski obliki. Ali koga zanima? Če ja mi pošljite mail naslov na SZ

Čeprav zaenkrat spimo, gradivo vseeno ne bo odveč. Nikoli ne veš. tako da lepo prosim.

(odgovor članu _ella_)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
13.1.2010 21:48:54   
_ella_
IZVIRNO SPOROČILO: Hator

IZVIRNO SPOROČILO: _ella_

V roke sem dobila knjigo kako navaditi malčka mirno spati v elektronski obliki. Ali koga zanima? Če ja mi pošljite mail naslov na SZ

Čeprav zaenkrat spimo, gradivo vseeno ne bo odveč. Nikoli ne veš. tako da lepo prosim.

Kam pa nej ga pošljem ?

Sem knjigo prebrala, pa mi deluje zelo kruto no pač jaz sem proti jokanju. Sicer pa je za sprobat, mogoče se pa ne bi jokala naša. Drugačer ima pa sigurno kaj pametnih načel tudi notri. Pogrešam le kaj naresti, ko še dojimo ponoči. Nam je bilo rečeno, da do 9 meseca je čisto normalno nočno dojenje.

Večerno kašico sem spet ukinila, ker mala ne spi nič bolje. Tko da smo spet samo na malem  pokušanju GH in lociranja alergij. Tko da bom počasi uvajala kosilo. Ko bomo zamenjali ta obrok, za katerega naj bi imela do 9 meseca časa po izjavi naše pediatrinje, bom pa nadaljevala s dopoldanskim. Lepo počasi, sej se tudi njej nikamor ne mudi. Mleka imam pa še dosti.  Dokler ji bo tako OK bo tudi meni. Tisto prvo ferbčnost naprom GH,, se je umaknila  udobnost polnih joškuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
13.1.2010 22:46:57   
Špela30
ella... imaš ZS
Me prav firbec kaj pravi knjigauser posted image

Se pa strinjam s tabo, da se nikamor ne mudi z GH, itak je še vedno najbolj komot in vedno pri roki joškauser posted image user posted image user posted image

Nočko mamice!user posted image

(odgovor članu _ella_)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
14.1.2010 0:41:30   
ninocka
Da bom mal na tekocem:
zoga, cestitke za selitev user posted image user posted image Veliko ljubezni in topline v novem domeku vam zelim!
cesnca, kolk jelusten anzej s tistimi rozicki...user posted image pa jus tudi user posted image user posted image
donna, jst sem baje shodila z 10 meseci, Evan je malo cez 1 leto, Ruben pa pri 11(se mi zdi). Je pa verjetno tudi odvisno, kako kaksni starsi tretirajo hojenje. Zame sta shodila, ko sta se premikala samo po nogah in tudi, ce sta padla, sta vstala in sla naprejpo nogah in ne kolenih.Zanekoga je pahoja, ko otrok naredi 5 korakov al pa prehodi dolzino sobe, pa tud ce potem cel teden nic vec ne hodi...
sivilja, pri namima tud Lian cist ritem podrt, ko smo vsi doma...ce ne druzga, ga paziher Ruben zbudi, takrat ko se njemu zdi, da se je macek ze dost naspal :)
Spela,cestitke za kuziko user posted image user posted image user posted image
previjanje - ja pri nam je tud postalo ful zoprno, ker se skoz obraca in steguje za stvarmi...najlazje ga zaposlim, ce mu dam kaj v roke, pol pa tisto ful gleda, jst ga pa na hitrco previjem...se pa spomnem Evana, ko se je obrnil na trebuscek in ga nisem mogla nazaj obrnit, tkoda sem ga ene par mesecev kontra previjala...user posted image Lian pa ful uziva, ce zraven njega se Rubna previjamo, sek njemu obrne in steguje rokice in ga boza in vlecek sebi...pa smeji se na polno...Ruben pa ves uzaljen, ker se ga Lian dotakne in se pol sam dere AU AU AU in neki pojokava...dramaqueen user posted image
anci banci, cestitke za poroko user posted image user posted image user posted image Jst semdanesdobilaprvo posto nanov priimek,pamijekar cudno, he he user posted image
galateal, samo da seje srecno koncalo...user posted image
zoga, vzglavnikcim kasneje,vodopa jst zavrem v grelcu in mu s topotem naredim kasico ali caj(ceprav pije skor nic, razen dojenje)
tilca, jst zaenkrat se pasiram s palicnim
ursikam, kaj sem se nasmejala s tistim korenckom user posted image user posted image Jst sem mela pa macka, k je bil nor na paradajz in pol je hodu k moji omi v toplo gredo ga dol klatit in krast user posted image
Hator, vau,kaksni piskoti user posted image user posted image user posted image Kaj ko bi ti za kaksno nase srecanje kaj spekla user posted image
Boomer, user posted image user posted image user posted image za uspesno terapijo
srimf, jst sem tud skoz govorila za poroko, da je to cist BZ strosek in da me noben papir ne bo preprical, da ga imam kaj bolj rada, kot ga imam (se enkrat sem eno temo na RRju odprla gelde tega)...evo, pa me poglej zdej - po 14 letih vztrajanja, sem se porocila...user posted image
Ribica, vidim, daste vi tud meli 6 bolezen...pa dd77 vi tud...pa nas je tud medlazjimi, "samo" 7300 tehta user posted image
spela, kolk je lustna mala kuzika user posted image a jo boste obdrzali?
katrinka, drzim pesti za plusek ali dva ali tri... user posted image
andmoj, cestitke, jst sem razumela, kot da si noseca, ne ves pa, a sta mogoce dvojcka. GledeGH - sori, ampak ti pa tasca cist narobe svetuje...palacinke, posebna salama, alpsko mleko...to so stvari za po 1 letu...sicer vsaka sama najboljs ve...aja, pa mleko se daja polnomastno, ce ze...

slikice otrok - vsi so ful lustni, pravi cukrcki...ze vidim, da bodo poleti cele plaze za njimi norele...ne vem, kolk bo to dobro, ko bodo vecji user posted image

Pa hvala vsem za dobre zelje, so pomagale...

zdej grem pa spat, nocko

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Špela30)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
14.1.2010 12:27:29   
katrinka
zoga - lea je ful lepauser posted image

sedenje - sama se poseda, ne mara vec toliko lezat ker je ugotovila da je sede bolje, se kar obraca, opazam zacetke kobacanja - a namesto naprej gre rikverc...heheuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: dd77

jojjj kako sem vesela pupe moje, danes zaenkrat še je ni po dveh dneh ki je imel res visoko temperaturo.
Ponoči ob 4 sem mu dala zadnjo svečko ker je mel 38.7 in do zdej hvala bogu nima.
Upam da je bla neka dvodnevna in čau.

A nobeni od vas še ni imel dojenček vročine?

do sedaj ne in upam da tako ostane, upam da je vse ok pri vasuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: giggica

pitje- Bianca spije kar veliko, ima nukovo flaško za čaj malo 125 ml in čez dan spije kake 3 flaške, tko da kar veliko. več spije odkar imamo kašice.

povsem enako, ful spije cez dan...je pac zejna a ne

služba - tudi mene čaka iskanje...

ja ce ne bo otrocka bo tudi mene to cakalo

kakanje
- od kar imamo gh se je uredilo, na dva dni, tudi vsak dan, vceraj celo 2krat na danuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: linaema

Mi smo dobili 2.zobek. Jeeee. Bilo je kar hudi,Zoja je imela težke dneve, nič ni pomagalo,razen cartanja; no pa homeopatski prašek tudi-na srečo. Zdaj je prava bejba-2 zobka

cestitammi smo pa se brez

skrajšan delovni čas-  se katera odloča,da bi to koristila?

niti ne , ce sm iskrena - ni pa slaba ideja

alex - joj je nejc luskan, mi bomo plavat sli enkrat marcauser posted image

cesnca - cortkan jususer posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

A je na sistematskem pri 6-tih mesecih tudi kri pa voda?

ja vodo smo ze dali - pri 5 mesecih, je dohtarca rekla da je obicaj med 6 in 9 meseci, kri pa se nismo daliuser posted image

spela - a tako je bilo s patronazno...ja logicn da je nocs vec vidtuser posted image luskan tajuser posted image

ninocka - hvala za zeljeuser posted image

zdaj pa sibam na kavico z bivso sodelavko potem pa sezname uredim...suzi posilja en moker poljubcek...heheuser posted image

(odgovor članu zoga08)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
14.1.2010 12:54:39   
vim
Ancibanci bend duo Atlantix bivši Avia bend je član zdaj poje s svojo ženo. Poglej njihovo spletno stran.
Glede poroke zunaj se strinjam, čeprav je junij zna biti mraz. Jaz sem se poročila junija imela sem 13 stopinj pa še to na morju.
JA kaj pa v cerkvi kaj boš imela tam? Firbec pač malo.

GH
o tem raje ne bi nam ne gre, žlica kaj je to a z v nos.user posted image

Spanje ja še zmeraj pozno spat pozno vstat.

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
14.1.2010 13:52:23   
ninocka

IZVIRNO SPOROČILO: vim
Jaz sem se poročila junija imela sem 13 stopinj pa še to na morju.

Jst pa novembra pri +15ih...user posted image

Srecanje naslednji teden - a ste za to? Pa ce sem si prav zapomnila, ma anci do 19 gibs, tko da recmo 20.01.?
Fockajte se...user posted image
Pa predlagam Areno, nasprot koloseja, je mal vec placa za vozicke, pa ful hude hiske majo not, da si ogledate za pol user posted image

Pa cestitke vsem, ki so pridobili kaksen zobek user posted image ...naj cim hitreje pridejo ven in s cim manjsimi bolecinami user posted image

skrajsan delovnik - jst sem bla ze po Rubnu od zacetka (3 mesece) za 6 ur, zdaj bom pa itak sla samo za 6 ur, dokler mi pripada...

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
14.1.2010 17:01:26   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

Srecanje naslednji teden - a ste za to? Pa ce sem si prav zapomnila, ma anci do 19 gibs, tko da recmo 20.01.?
Fockajte se...user posted image
Pa predlagam Areno, nasprot koloseja, je mal vec placa za vozicke, pa ful hude hiske majo not, da si ogledate za pol user posted image

jaz sem naceloma za - oboje je v btc-ju tko da meni je tudi pravuser posted image

SRECANJE 20.1.2010
1.katrinka

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
14.1.2010 17:02:38   
katrinka

user posted image

JANUAR
mojcaz 4.1.1988
ana** 11.1.1984
sabina84 13.1.1984
jazzz27 27.1.19xx

FEBRUAR
zoga08  18.2.1982
furlica  27.2.1978

MAREC
os**  2.3.1980
ally1  10.3.1973
bdubadu  11.3.1973
anci banci 14.3.1979
giggica 16.3.1983
nena30  28.3.1978

APRIL
andy28 11.4.1980
Melika 20.4.1980
Sempervivum 22.4.1976
_ella_  26.4.1971 
bybyka_1987 27.4.1987 
Chebellca  30.4.1985

MAJ  
katrinka 2.5.1983
elevitka  10.5.1979  
Pupa1005  10.5.1977  
Naty-Taja  18.5.1978
tina69 19.5.1984 
MTFP  24.5.1979

JUNIJ
Boomer  3.6.1979
Hator 8.6.1979
jasna81 12.6.1981
šivilja  27.6.1976

JULIJ
mravljica123  9.7.1982
šrimpf 9.7.1979
janejajaneja 12.7.19 
tonja  13.7.1982
Vixen 16.7.1975
zaspančka 17.7.1985
tacamuca 27.7.1980 
Alex01 28.07.1975

AUGUST
andmoj 2.8.1979
nana 22.8.1979
jaknik1 28.8.1978  

SEPTEMBER
rina22 9.9.1986
špela30
15.9.1978
smile30
24.9.1978

OKTOBER
Češnca  3.10.1979
IiIka  4.10.1982
vim
7.10.1979

dd77  11.10.1977

NOVEMBER
SKORPY  10.11.1982
galateal 15.11.1980
ursikam 16.11.1981
liam  17.11.1983
inuasa  20.11.1982
kaOs  21.11.1979

DECEMBER
NO72009I  7.12.1978
donna22  8.12.1986
hrupka  10.12.1978
gaja*  16.12.1981
luna80 19.12.1980
svet 21.12.1976
Lejkica 25.12.1978
DannyS 30.12.1982

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
14.1.2010 17:02:55   
katrinka

user posted image
user posted image

user posted image svet & Ana   
user posted image sabina84 & Lia
user posted image   ana & Val
user posted image melika & Niko
user posted image ninocka & Lian Neo
user posted image
anci banci & Svit
user posted image zoga08 & Lea
user posted image donna22 & Zala
user posted image spela30 & Taj
user posted image netopirčy81 & Maja
user posted image jaknik1 & Aljaž
user posted image _ella_ & Nina Heidi
user posted image jasna81 & Inaja
user posted image češnca & Juš
user posted image katrinka & Suzana Vanesa
user posted image ribica80 & Ožbe
user posted image sinskaT & Nik
user posted image linaema & Zoja
user posted image ally1 & Luka
user posted image bybyka_1987 & Julian
user posted image chatty & Tristan
user posted image elevitka & Tai

user posted image lejkica & Zoja
user posted image vixen & Anže
user posted image
andmoj & Kristina
user posted image kaos & Maj
user posted image alex01 & Nejc
user posted image chebellca & Lili
user posted image inuasa & Vito
user posted image sempervivum & Klemen
user posted image dd77 & Luka
user posted image  boomer & Julijana
user posted image
rina22 & Timeja
user posted image lilka & Ožbej
user posted image blacky24 & Tinkara
user posted image galateal & Aelita Ana
user posted image giggica & Bianca
user posted image ursikam & Luka
user posted image kind & Kristjan

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
14.1.2010 17:15:11   
katrinka

user posted image

user posted image

user posted image     1.     katrinka     Suzana Vanesa
rojstvo:         13.7.2009  50 cm 2910 g
1 mesec:       20.8.2009  55,5 cm 4135 g
2.mesec:       17.9.2009  57,5 cm 4890 g
3.mesec:      20.10.2009 59 cm 5490 g        
5.mesec:        7.12.2009 63,5 cm 6375 g
6.mesec:
naslednji pregled: 19.1.2010 - tretje obvezno cepljenje

user posted image               2.      marjetyca    Staš
rojstvo:          16.7.2009   55 cm 3730 g
2.mesec:                        
  65 cm 5200 g
naslednji pregled:

user posted image           3.       luna80     Lucija
rojstvo:              5.7.2009  49 cm 2840 g
1.mesec:                          
  53 cm 3920 g
2.mesec:          
25.8.2009 57 cm 5500 g
naslednji pregled:

user posted image    4.       alex01        Nejc                            
rojstvo:           17.7.2009 57 cm 4380 g
1.mesec:         26.8.2009 62 cm 6500 g
2.mesec:         23.9.2009 64,5 cm 7780 g
3.mesec:        21.10.2009 64,5 cm 8550 g
4.mesec:        25.11.2009 73 cm 9000 g
5.mesec:
naslednji pregled:

user posted image   5.        rina22     Timeja
rojstvo:         6.8.2009 51 cm 3600 g
1.mesec:       3.9.2009 54 cm 4500 g
2.mesec:     6.10.2009 58 cm 5200 g
3.mesec:  
18.11.2009 62 cm 6030 g
4.mesec:  
    6.1.2010 64 cm 6840 g
naslednji pregled:
17.2.2010 - pregled in cepljenje

user posted image         6.          češnca      Juš
rojstvo:         18.7.2009 52 cm 3430 g
1.mesec:                        56 cm 4600 g
2.mesec:       15.9.2009 59,5 cm 5760 g
3.mesec:       27.10.2009 65 cm 6130 g
4.mesec:       15.12.2009 69,5 cm 7060 g
naslednji pregled: 5.2.2010 - pregled in tretje obvezno cepljenje

user posted image    7.          špela30    Taj
rojstvo:          8.7.2009 50 cm 3010 g
1.mesec:        3.9.2009 59 cm 5000 g
3.mesec:       22.10.2009 62 cm 5900 g
5.mesec:         7.12.2009 66 cm 6800 g
naslednji pregled: 11.2.2010 - pregled

user posted image      8.         ribica 80     Ožbe
rojstvo:           10.7.2009 50 cm 3170 g
1.mesec:         12.8.2009 57 cm 4260 g
2.mesec:        
11.9.2009 60 cm 5800 g
3.mesec:      
13.10.2009 62 cm 6270 g
4.mesec:      
16.11.2009 62 cm 6780 g
6.mesec:          
5.1.2010 66 cm 7200 g
naslednji pregled:
6.4.2010

user posted image     9.        šrimpf       Vid
rojstvo:           15.7.2009 53 cm 3650 g
1.mesec:          7.8.2009  54,5 cm 4400 g
2.mesec:         17.9.2009 59 cm 5900 g
3.mesec:         15.10.2009 63,5 cm 6400 g
4.mesec:         19.11.2009 66 cm 7130 g
6.mesec:             7.1.2010 66 cm 7870 g
naslednji pregled: 15.4.2010 - pregled
user posted image    10.    donna22    Zala
rojstvo:             2.7.2009 49 cm 3100 g
1.mesec:           3.8.2009 52 cm 3770 g
2.mesec:           3.9.2009 56 cm 4700 g
3.mesec:           6.10.2009 59,5 cm 5500 g
4.mesec:         13.11.2009 62,5 cm 6250 g
5.mesec:         24.12.2009 65,5 cm 7100 g
naslednji pregled: 2.4.2010 - pregled

user posted image         11.       bybyka_1987    Julian
rojstvo:              14.7.2009 51 cm 3650 g
1.mesec:                             59 cm 5000 g
2.mesec:                             63,5 cm 6100 g
3.mesec:          22.10.2009 70 cm 7160 g
4.mesec:            2.12.2009 72 cm 7890 g                   
naslednji pregled: 25.1.2010 - pregled

user posted image                  12.       svet       Ana
rojstvo:             18.6.2009 48 cm 2670 g
1.mesec:                            51 cm 3500 g
2.mesec:           22.9.2009 57,5 cm 5570 g
naslednji pregled:

user posted image 13.    katalena2007     Sara
rojstvo:             2.7.2009 51 cm 3545 g
1.mesec:         12.8.2009 56 cm 4600 g      
3.mesec:         12.10.2009 62,5 cm 6300 g
naslednji pregled:

user posted image      14.    inausa    Vito
rojstvo:             11.7.2009 52 cm 3510 g
1.mesec:           20.8.2009 58,5 cm 4840 g
2.mesec:           16.9.2009 60cm 5640 g
3.mesec:           14.10.2009 66 cm 6280 g
4.mesec:           25.11.2009 68 cm 7080 g
naslednji pregled:

user posted image     15.      sabina84   Lia
rojstvo:              24.6.2009 52 cm 3420 g
1.mesec:                             57 cm 4540 g
2.mesec:                             60 cm 5450 g
3.mesec:            25.9.2009 62 cm 6230 g
naslednji pregled:

user posted image           16.      jaknik1     Aljaž
rojstvo:              8.7.2009 54 cm 3720 g
1.mesec:                           59 cm 5850 g      
3.mesec:          8.10.2009 65,5 cm 7820 g
5.mesec:                           70 cm 9130 g       
naslednji pregled:

user posted image              17.      VIM       Gašper
rojstvo:             28.7.2009 53 cm 3430 g
1. mesec:                           59 cm 5030 g
2. mesec:                           63,5 cm 5880 g

3.mesec:                            66,5 cm 6800 g
5,5.mesec:        13.1.2010 72 cm 8100 g
naslednji pregled: 16.4.2010

user posted image      18.    elevitka   Tai
rojstvo:             22.7.2009 50 cm 3680 g
1.mesec:                            54,5 cm 4960 g
2.mesec:                            58 cm 5640 g
3.mesec:         20.10.2009 61,5 cm 6070 g
naslednji pregled:

user posted image        19.     DD77     Luka
rojstvo:              10.7.2009 55 cm 3550 g
1.mesec:                             63 cm 4650 g
2.mesec:                                       5450 g
3.mesec:            13.10.2009 70 cm 6650 g
naslednji pregled:

user posted image    20.     andmoj    Kristina
rojstvo:                 23.7.2009 51 cm 2870 g
1.mesec:                                53 cm 3950 g
2.mesec:                                57 cm 4950 g
3.mesec:              22.10.2009 59,5 cm 5425 g
4.mesec:                3.12.2009 62 cm 6250 g
naslednji pregled: 21.1.2010 - pregled

user posted image                      21.   hrupka     Larisa
rojstvo:                15.6.2009 45 cm 2070 g
1 mesec:              16.7.2009 47,5 cm 2950 g
2.mesec:              18.8.2009 50 cm 3950 g                   
3. mesec:             16.9.2009 53,5 cm 4630 g
4.5mesec:        
  29.10.2009 56,5 cm 4830 g
6.mesec:           
10.12.2009 59 cm 5550 g
naslednji pregled: 12.3.2010 - pregled

user posted image                 22.    kind   Kristjan
rojstvo:                  4.7.2009 54 cm 3505 g
1.mesec:                               58 cm 4350 g
2.mesec:                               58 cm 5200 g
3.mesec:              6.10.2009 67 cm 5850 g
4.mesec:            17.11.2009           6650 g

naslednji pregled:

user posted image         23.    sinskaT    Nik
rojstvo:                 16.7.2009 55 cm 3730 g
1 mesec:                                58 cm 4890 g
2.mesec:                                62 cm 5960 g
nasledni pregled:

user posted image          26.    lenna   Lovro
rojstvo:                25.7.2009 52 cm 3450 g
1 mesec:                               58 cm 4700 g
naslednji pregled:

user posted image                    27.   lero    Filip
rojstvo:                 8.7.2009 56 cm 4400 g
1. mesec:                             58 cm 5100 g
2.mesec:                              64 cm 6100 g
6.mesec:               1.7.2010 75 cm 9000 g
naslednji pregled:

user posted image       28.  giggica   Bianca
rojstvo:               21.7.2009 52 cm 3020 g
1.mesec:               1.9.2009 55 cm 4265 g
3.mesec:            20.10.2009 60 cm 5930 g
4.5mesec:            1.12.2009 64 cm 7330 g
6.mesec:              12.1.2010 68,5 cm 8330 g
naslednji pregled: 20.4.2010

user posted image            29.   majčula   Nia
rojstvo:                 5.8.2009 51 cm 3330 g
1.mesec:                              54 cm 4200 g
3.mesec:          
10.11.2009 61 cm 5500 g
4.mesec:            
8.12.2009 63 cm 6130 g
naslednji pregled:

user posted image                           30.    lilka    Ožbej
rojstvo:                                51,5 cm 3570 g
1. mesec:                             54 cm 4700 g
2. mesec:                             59,5 cm 5720 g
naslednji pregled:

user posted image        31.  galateal   Aelita Ana
rojstvo:                 31.7.2009 53 cm 3460 g
1. mesec:               3.9.2009  57,5 cm 4920 g       
3.mesec:               2.11.2009 63 cm 6560 g
4.mesec:             14.12.2009 66 cm 7150 g
6.mesec:

naslednji pregled: 25.1.2010 - pregled
user posted image      32.   zoga08     Lea 
rojstvo:                28.6.2009 52 cm 3900 g  
1.mesec:                               55 cm 4280 g   
2.mesec:                               60,5 cm 5390 g        
4.mesec:          
10.11.2009 62,5 cm 5910 g
6.mesec:
                              64 cm 7050 g      
naslednji pregled:

user posted image                    33.   boomer  Julijana  
rojstvo:              5.8.2009 53 cm 3420 g  
1.mesec:                           56 cm 4250 g
2.mesec:                           60 cm 5200 g
3.mesec:       
10.11.2009 62 cm 5985 g
4.mesec:        15.12.2009 64 cm 6700 g
5.mesec:
naslednji pregled: 29.1.2010 - pregled in cepljenje

user posted image     34.   eva 2007   Žan
rojstvo:               25.07.2009 53 cm 3970 g
1.mesec:                                58 cm 4890 g
naslednji pregled:

user posted image                35.   _ella_   Nina Heidi
rojstvo:                  8.7.2009 52 cm 3350 g
1.mesec:                               57 cm 4510 g                    
3.mesec:             
9.10.2009 62,5 cm 6120 g 
4.mesec:           
20.11.2009 66 cm 7290 g
5.mesec:                              
          7800 g
6.mesec:             
  8.1.2010 67 cm 8250 g
naslednji pregled:

user posted image            36.    chatty   Tristan  
rojstvo:               17.7.2009 53 cm 3330 g
1.mesec:                                        4560 g
2.mesec:                                        5500 g
3.mesec:                                        6140 g
naslednji pregled:

user posted image     37.   anschk    Luc
rojstvo:                  27.6.2009 51 cm 2860 g
1.mesec:                              54,5 cm 3780 g
2.mesec:                              60 cm 5350 g           
3.mesec:                              63,5 cm 6200 g
4.mesec:
          30.10.2009 67 cm 7000 g
naslednji pregled:

user posted image      38.   jazzz27   Boris  
rojstvo:                 2.7.2009 52 cm 3450 g
1.mesec:                            54 cm 4100 g
2.mesec:                            60 cm 6060 g           
3.mesec:                            64 cm 6650 g              
nasledni pregled:

user posted image 39.   hator  Luka
rojstvo:                            51 cm 2940 g
1.mesec:                          58 cm 4500 g
2.mesec:                          64 cm 5650 g
3.mesec:         8.10.2009 67 cm 6350 g
4.mesec:         5.11.2009           6820 g
6.mesec:           6.1.2010 75 cm 7430 g   
naslednji pregled:
user posted image        40.   blacky24   Tinkara
rojstvo:              18.7.2009 51 cm 3650 g
1. mesec:                            54 cm 4910 g
2. mesec:                            57 cm 5890 g
3.mesec:                             60 cm 7000 g
naslednji pregled:

user posted image      41.   polgara   Maks
rojstvo:         17.07.2009 50 cm 3305 g
1.mesec:                          56 cm 4600 g
2.mesec:                          58 cm 5400 g
naslednji pregled:

user posted image     42.   tanc555    Žan
rojstvo:
2.mesec:                             
     59 cm 6100 g
naslednji pregled:

user posted image   43.  anci banci   Svit
rojstvo:           
  2.7.2009 51 cm 3150 g
1.mesec:          
                59 cm 4950 g
3.mesec:                        
  68 cm 6900 g
4.mesec:        
3.11.2009 70 cm 7760 g
5.mesec:      
15.12.2009 73 cm 9030 g
6.mesec:
7.mesec:
naslednji pregled:
18.1.2010 - pregled
user posted image       44.  linaema  Zoja
rojstvo:           25.6.2009 51 cm 3080 g
1.mesec:         23.7.2009 54 cm 3580 g   
3.mesec:          
1.9.2009 58 cm 5300 g
4.mesec:
       12.10.2009 63 cm 6300 g
5.mesec:       14.12.2009 66 cm 7700 g
6.mesec:
naslednji pregled:
29.1.2010 - pregled in cepljenje

user posted image   45.   andy28  Julija
rojstvo:                  52 cm,3530 g
1.mesec:                54 cm 4550 g
2.mesec:                58cm 5140 g
3.mesec:                62cm 5710 g
naslednji pregled:

user posted image    46.    ursikam   Luka
rojstvo:            21.7.2009 55 cm 4090 g
3.mesec:                          
67 cm 7000 g
4.mesec:                          
70 cm 8000 g
5.mesec:           
6.1.2010 73 cm 8500 g
naslednji pregled:

user posted image   47.   urshak    Veronika
rojstvo:             1.8.2009 51 cm 3920 g
1.mesec:           4.9.2009 53 cm 4820 g
2. mesec:          5.10.2009 55,5 cm 5470 g
3. mesec:          3.11.2009 58 cm 6030 g
naslednji pregled
:

user posted image     48.   belika
rojstvo:              14.7.2009       49 cm 3305 g 
1.mesec:                                53 cm 4750 g   
2.mesec:                                56 cm 6350 g

3.mesec:                                62 cm 7300 g
4.mesec:                                64 cm 8350 g
naslednji pregled:

mamice, sporocite mi podatke vasih otrockov - obarvajte z rdeco da bom videla

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
14.1.2010 17:17:53   
Anonimen
hej punce, pokomentiram zvečer, za srečanje sem za...

aja, ab oste letos z vašimi sončki pusti?sem videla danes par luštnih pustnih kostimčkov v baby centru...

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2718
14.1.2010 18:13:38   
anci banci

IZVIRNO SPOROČILO: vim

Ancibanci bend duo Atlantix bivši Avia bend je član zdaj poje s svojo ženo. Poglej njihovo spletno stran.
Glede poroke zunaj se strinjam, čeprav je junij zna biti mraz. Jaz sem se poročila junija imela sem 13 stopinj pa še to na morju.
JA kaj pa v cerkvi kaj boš imela tam? Firbec pač malo.

GH
o tem raje ne bi nam ne gre, žlica kaj je to a z v nos.user posted image

Spanje ja še zmeraj pozno spat pozno vstat.

bom pogledala tud to.. vim hvala za namig

Kaj pa moram imeti v cerkvi? Misliš kak zbor al kaj drugega?

Jaz sem za srečanje, če bo le moja noga ok:)

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
14.1.2010 20:25:52   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: ursikam

aja, ab oste letos z vašimi sončki pusti?sem videla danes par luštnih pustnih kostimčkov v baby centru...

tudi jaz sem gledala, po eni strani se mi za 2 dni zdi skoda denarja, po drugi strani pa ne...ce bi znala sama sivat bi sama naredila tako pa nisem najbolj vesca tega...bomo videliuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
14.1.2010 20:43:32   
Hator
No, tako, zgleda tudi mi prebolevamo 6. bolezen.
Zjutraj smo dali vodo in je bp. Zaradi vročine smo šli še enkrat k zdravniku in glej ga zlomka, pri zdravniku so bile po telesu pikice. Doma pa nič oz. čisto malo dopoldne, potem pa so izginile. Zdravnica je rekla, da je najverjetneja 6. bolezen. Mi je pa čudno, ker ko smo prišli domov, so pikice spet izginjale user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
14.1.2010 20:46:55   
Hator
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

Hator, vau,kaksni piskoti user posted image user posted image user posted image Kaj ko bi ti za kaksno nase srecanje kaj spekla user posted image

Ni problema, se bomo zmenile user posted image user posted image Samo, da bo tudi Luka za, ker vzame ogromnoooo časa user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
14.1.2010 23:14:34   
Špela30
ella & linaema... obema najlepša hvala za poslano!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, res je prava srčica naša mala kužika Bella. Ninočka, tako je, obdržali jo bomo, da bo imela Porši družbouser posted image user posted image . Bella je postala prava cartika, tako hitro raste, da še mene preseneča, iz 130g je v 3t prišla na 550g, bajsika!user posted image user posted image user posted image

katrinka... super za kakanjeuser posted image user posted image Suziki hvala za mokrega poljubčkauser posted image user posted image

pust... jaaaaaaa, defenitivno bo Tajko pustna šemica!user posted image Ursika, tudi jaz sem gledala v letaku od BC, najbolj se nam je dopadel kostum kužka - dalmatinček (ko smo že tako nori na kužke, pa naj bo še Taj en dan kuža hahaha)user posted image

hator... user posted image user posted image user posted image user posted image tudi vam za  čimprejšnje okrevanje!

dopust... pa smo rezervirali in plačali arouser posted image . Sem vesela, da sem rešena tega "bremena", sploh ker smo dobili točno to, kar smo si zamislili, za našo celo familijouser posted image . Gremo pa v Zadar - Zaton.

Eno lepo nočko vsem!

< Sporočilo je popravil Špela30 -- 14.1.2010 23:15:54 >

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
15.1.2010 6:40:49   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: Hator

No, tako, zgleda tudi mi prebolevamo 6. bolezen.
Zjutraj smo dali vodo in je bp. Zaradi vročine smo šli še enkrat k zdravniku in glej ga zlomka, pri zdravniku so bile po telesu pikice. Doma pa nič oz. čisto malo dopoldne, potem pa so izginile. Zdravnica je rekla, da je najverjetneja 6. bolezen. Mi je pa čudno, ker ko smo prišli domov, so pikice spet izginjale user posted image user posted image user posted image

jaz upam da bo kmalu boljeuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Špela30
katrinka... super za kakanje Suziki hvala za mokrega poljubčka
user posted image user posted image user posted image user posted image
pust... jaaaaaaa, defenitivno bo Tajko pustna šemica! Ursika, tudi jaz sem gledala v letaku od BC, najbolj se nam je dopadel kostum kužka - dalmatinček (ko smo že tako nori na kužke, pa naj bo še Taj en dan kuža hahaha)
meni pa pikapoloniceuser posted image
dopust... pa smo rezervirali in plačali aro . Sem vesela, da sem rešena tega "bremena", sploh ker smo dobili točno to, kar smo si zamislili, za našo celo familijo . Gremo pa v Zadar - Zaton.
kateri mesec pauser posted image

< Sporočilo je popravil katrinka -- 15.1.2010 6:41:26 >

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
15.1.2010 9:36:43   
katrinka
mimogrede - od danes do nedelje 10-18 ure v hotelu union v ljubljani porocni utrinki - za vse bodoce mladoporocence in maturante - vstop je prost,mogoče se porodi kaksna idejauser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.