|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del
14.1.2010 14:10:15   
sazi
Živjo punce - se oglašam po nekaj mesecih - me je čebela pičila, pa sem rekla, da kaj napišem.
Ne sodelujem v vaši debati, ker res veliko pišete, časa pa imam čisto premalo. Starejši sin je ves čas bolan. Od 1. novembra je bil v vrtcu 2x po 1 teden. Zdaj je 1 teden že bolan in je ravno zgledalo, da je ozdravel in smo že planirali smučarijo za ta vikend, pa je bil ponoči jok zaradi bolečih ušesuser posted image . Zarja tudi ne spi zadnje čase - jo zobki matrajo. Če se v petek ponoči kaj naspi, se vam v soboto pridruživa - bi vas rada spoznala.

SURF - sem videla tvoja vprašanja. Moj sinko ima tudi podočnjake. Sicer ne vemo natančnega vzroka, ampak se vsak dohtar v to vtakne. Je pa res, da je bolj ushcen in veliko bolan.
Glede tašče in spanja - jaz dam malo vedno spat v posteljo od mojih staršev ali pa v taščino, če sem tam na obisku. Mogoče ni narobe, če se navadi tudi na druge rutine kot le na vašo - ti zna priti prav kasneje. Naš mali je bil navajen spat samo v svoji postelji, samo v čisti tišini in popolni temi - da se ti zrola. No, pri varuški je zaspal pa tudi na kavču v dnevni sobi - doma pa še vedno ne - zelo hitro dojamejo, da so nekje pravila/zahteve/možnosti take, drugje drugačne, da nekdo dovoli nekaj, drug nekaj drugega. problem je le v tem, da potem poizkusiji pri drugih tudi "izsiliti" privilegije, ki jih imajo drugje, ampak če jim takoj postaviš svoje meje, niti ne probavajo več - jim je popolnoma jasno, kaj kje lahko in česa ne - so zelo pametni, le nas poizkušajo prenašati naokrog.

Glede službe in varstva - bo tako hitro minilo, da se še obrnit ne boš imela priložnosti. Sicer o tvoji odpevedi ne vem nič, ampak ali si dala odpoved tako pozno ali kaj drugega, da ti je zdaj ostalo še za 1 mesec dela ali kaj drugega?

No, se vam še kaj oglasim, drugače pa upam, da vas čimveč spoznam v soboto.

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 501
14.1.2010 14:10:41   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

....
Imam nekaj vprašanj,na katera ne znam odgovoritiuser posted image

-Ali že vaši user posted image spijo na vzglavnikih?ne,samo tetra pleničko in pod glavico

-Imajo tudi vaši user posted image podočnjakeuser posted image moja mišola ima tako velike,pa nevem zakajuser posted image mogoče zobki?Hana ima čisto male,ko je zmatrana

-Čist tko me zanima...vaše osebno mnenje...ali se vam čisto ok zdi da bi vašiuser posted image spali v taščini postelji kak popoldanski spanec?
Meni to nikakor ni in ni,nevem no...nikakor mi ni,ne znam opisat..mi pač niuser posted image user posted image sj vem,sem ubrisana...glede na to da bo Hanči se mirkala pri tašči,bosta ziher skupaj zaspali v taveliki postelji,ker so enkrat že vsi 3je zaspali skupaj-mene ne moti,dokler bo Hana ponoči spala v svoji postelji 

Po dolgih pogovorih smo v službi prišli do zaključka(upam,da bo tako ostalo)in sicer doma sem do 9.2. potem pa grem delat za kakšen mesec,ker moram upoštevati odpovedni rok...sem upala,da mi ne bo treba,ampak da bo vse štimalo in da nekaj tudi evrčkov dobim je pač treba.....in sedaj me je groza,ker moj nebo imel vedno čas,tašča (ja sj vem imata se radi)samo men je tok..eh..nebom zdej šinfala...v glavnem počutim se čist povoženo če pomislim da jo bo imela tako dolgo časauser posted image user posted image user posted image

Super za krpiceuser posted image user posted image
Tile podočnjaki..nevem no...

Zgleda da sem js ena ornk smotana snahauser posted image user posted image kaj čem..
pol sva že dveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 502
14.1.2010 14:11:41   
SURF

surf.......so v tosami mislile ženske da sem se zmotila v številuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......sem jim pobrala zalogouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 503
14.1.2010 14:12:55   
Čebel@
sazi......vidim da je pik pomagaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......res upam da se vidimouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 504
14.1.2010 14:13:24   
claud
KATJUSA VSE NAJ NAJ NAJ NAJ ZA ROJSTNI DAN!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Maksi- gustina das po obcutku....Na zacetku ga daj kr mal vec....Skor polovico une vrecke...pol pa probi dat eno zlico na kroznicek al skodelico pa v skrinjo...ce se lepo strdi vlljes na biskvit, ce se pa ne strdi dobr das se mal gustina...user posted image

Ursa Larissa palacinke obozuje....z marmelado pa sploh...ampak ona je velka punca in hoce vse sama jest, tko da ji dam kr pol palacinke, pa jo lepo jeuser posted image user posted image

Otroski dodatki- o sit.....jst sm dala vse za 2008, sam tm sm obkrozla da sm prejemala starsevski dodatek, k ga takrat se nismuser posted image what to douser posted image

SURF- Larissa ze spi na vzglavniku...ampak unem tankem, otroskem.... Sm ji ga dala k mi je nakazala da ga hoce metuser posted image user posted image ko je pr nama zaspala je zmer zlezla gor na moj vzglavnik...v postlci se je pa odkrila, naguzvala kovter in dala glavo goruser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 505
14.1.2010 14:15:28   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: claud

what to douser posted image

pokliči na CSD če misliš da si narobe naredila

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 506
14.1.2010 14:18:46   
simonakr
Punce punce kaj bo še z vami??!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tolk ste spet naklepetale da je groza!

Mal sm prebrala mal ne tko da mal pokomentiram

Vsem ki rabite vam pošiljam user posted image user posted image in user posted image user posted image

Baki okrog mene tud vse kriči, sam jest že nekej časa nosim vato v ušesih! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Surf naša ima vzdignjeno kompletno vzglavje (beri jogi sm podložila).

Kolumbo sej bo! Se bo tud zate najdla sanjska služba!

Podočnjakov naša miss nima - še!

Spanje pri tašči - ima svojo posteljico tko da tavelke ne uporablja. Me pa ne moti tud če bi tam spala.

Grem mal delat ker bo drugače jutr preveč!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 507
14.1.2010 14:21:47   
simonakr
aja še to

KATJUŠA VSE NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ!!!! PA CMOKCE OD NAJU! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 508
14.1.2010 14:25:52   
SURF
uff..šele sedaj sem vse prebrale..ste bile turbo z odgovoriuser posted image super ste..Tnx.

Ja na srečo jo tašča obožuje,lepo skrbi zanjo,me tudi v vsem upošteva..ampak pred tem pa hoče po svoje in če bi ji jaz dovolila,bi pač bilo po njeno..in včasih se zelo trudi , jaz pa tudi in ji tudi po žbiljonkrat povem...mah,včasih ima prebliske...pravi da bi moja mišola bila njena js pa naj si še enega omislim..pa teke blesaveuser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 509
14.1.2010 14:28:26   
brkn83
ojoj kake čveke ste ve!!!!!

Katjuša - vse naj naj za tvoj rojstni dan. Bodi še naprej vesela in zdrava.

Sej brati vas tk ne morem ker tolk čvekate, sem prišla sam mal pogledat.

Še vedno ne vem. če bomo prišli na srečanje ali ne. Ne kaže nič kaj dobro, ker mislim da ima moj eno tekmo in sama pa res ne bi šla na pot.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 510
14.1.2010 14:30:07   
Čebel@

pravi da bi moja mišola bila njena js pa naj si še enega omislim..pa teke blesaveuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ....potem če te upošteva in veš da ne dela po svoji-ji zaupaj

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 511
14.1.2010 14:30:28   
SURF
eh,nisva za skup,niti pod raznouser posted image ...

Midva sva se odločila da bo spala zgoraj v svoji postelji,tudi uspavale se bosta zgoraj,in če bi imela čas bo lohka pogledala kje je kakšen prahec z leta 2009...mal sem žleht...v bistvu se hecam na njen načinuser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 512
14.1.2010 14:33:33   
SURF

pravi da bi moja mišola bila njena js pa naj si še enega omislim..pa teke blesaveuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ....potem če te upošteva in veš da ne dela po svoji-ji zaupaj

Saj ji zaupam,ampak da bo sprejela to ji bom še morala razlagati in potem vmes dobim občutek,da pa mogoče bi pa le bilo po njeno...
Joj sedaj bluzim...pišem čisto misli z glave..mogoče se malo smešno berejo...samo nekako mi pač ni da bi spala spodaj če lahko zgoraj,meni se je to zdelo čisto samoumevno,sedaj pa ona...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 513
14.1.2010 14:34:37   
SURF
me hoče prepričat da bi zraven nje...in me je zanimalo kako pa ve gledate na to..

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 514
14.1.2010 14:34:56   
SURF
midva pa sva se odločila...

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 515
14.1.2010 14:36:17   
brkn83

Saj ji zaupam,ampak da bo sprejela to ji bom še morala razlagati in potem vmes dobim občutek,da pa mogoče bi pa le bilo po njeno...
Joj sedaj bluzim...pišem čisto misli z glave..mogoče se malo smešno berejo...samo nekako mi pač ni da bi spala spodaj če lahko zgoraj,meni se je to zdelo čisto samoumevno,sedaj pa ona...

surf - mislim, da ni nič narobe s tem če bi kdaj spala pri njej. Nik tudi kadar gre k babici in zaspi pri njej potem kr dol pri njej spi in ga ne nosim gor, razen kadar vem da babi potem kam gre in ne bo skoz doma ga pa prestavim.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 516
14.1.2010 14:36:26   
SURF
IZVIRNO SPOROČILO: claud

KATJUSA VSE NAJ NAJ NAJ NAJ ZA ROJSTNI DAN!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Maksi- gustina das po obcutku....Na zacetku ga daj kr mal vec....Skor polovico une vrecke...pol pa probi dat eno zlico na kroznicek al skodelico pa v skrinjo...ce se lepo strdi vlljes na biskvit, ce se pa ne strdi dobr das se mal gustina...user posted image

Ursa Larissa palacinke obozuje....z marmelado pa sploh...ampak ona je velka punca in hoce vse sama jest, tko da ji dam kr pol palacinke, pa jo lepo jeuser posted image user posted image

Otroski dodatki- o sit.....jst sm dala vse za 2008, sam tm sm obkrozla da sm prejemala starsevski dodatek, k ga takrat se nismuser posted image what to douser posted image

SURF- Larissa ze spi na vzglavniku...ampak unem tankem, otroskem.... Sm ji ga dala k mi je nakazala da ga hoce metuser posted image user posted image ko je pr nama zaspala je zmer zlezla gor na moj vzglavnik...v postlci se je pa odkrila, naguzvala kovter in dala glavo goruser posted image

Tudi naša ga ima,na isti način prišla do njegauser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 517
14.1.2010 14:39:46   
SURF
Sazi-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša nima slabega imunskega sistema,niti ni čisto med suhci...počitke čez dan zaspi v temi..se naspi...
Ima pa težave z slabokrvnostjo?Je mogoče to?

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 518
14.1.2010 14:42:00   
Čebel@
surf......itak da kompliciraš-ker si mamica in to je pravuser posted image user posted image user posted image .....bi bilo skrajno čudno da te nebi skbelo za Patricijouser posted image ....moj nasvet:tašči povej,da sta se vidva odločila da mala spi v svoji postelji in ko/če pride do nerazumevanja in ko/če začne delati po svoje,boste takrat reševali problem-ne sikeraj se prekmalu,ker na koncu se bosta lahko onidve prav super poštimaliuser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 519
14.1.2010 14:44:34   
SURF

surf......itak da kompliciraš-ker si mamica in to je pravuser posted image user posted image user posted image .....bi bilo skrajno čudno da te nebi skbelo za Patricijouser posted image ....moj nasvet:tašči povej,da sta se vidva odločila da mala spi v svoji postelji in ko/če pride do nerazumevanja in ko/če začne delati po svoje,boste takrat reševali problem-ne sikeraj se prekmalu,ker na koncu se bosta lahko onidve prav super poštimaliuser posted image

ja točno to..se sekiram za naprejuser posted image
hvala za bolj jasen pogled na moje mišljenjeuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 520
14.1.2010 14:44:53   
Čebel@

Sazi-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša nima slabega imunskega sistema,niti ni čisto med suhci...počitke čez dan zaspi v temi..se naspi...
ko imata sistematskega povej p,da te skrbi....zato so tam da ugotovijo če ji kaj fali oz.te bojo potolažili

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 521
14.1.2010 14:45:46   
Čebel@

sem jaz ista-strahove vidim čisto prekmaluuser posted image ......ni panike-zato smo tukajuser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 522
14.1.2010 14:47:57   
SURF

ko imata sistematskega povej p,da te skrbi....zato so tam da ugotovijo če ji kaj fali oz.te bojo potolažili

Ali ni naslednji sistematski pri enem letu?Do tja še več kot mesec...Bom kar jutri poklicala...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 523
14.1.2010 14:52:19   
SURF

sem jaz ista-strahove vidim čisto prekmaluuser posted image ......ni panike-zato smo tukajuser posted image

ja taka sem..polna scenarijev...se pa trudim,da se izteče kot se mora,če se la da..

Sem vesela da ste tu...in nisem si mislila,da bom tako dolgo na tem rr-u...je moj zadnjič zopet vprašal ,da za kako dolgo pa imamo članstvouser posted image je rekel,pa to se ti misliš večno takole pisatiuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 524
14.1.2010 14:53:16   
Čebel@

Ali ni naslednji sistematski pri enem letu?Do tja še več kot mesec...Bom kar jutri poklicala...
ja pri enenm letu je sistematski........glej da sporočiš kaj so ti povedal

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?