sazi
|
Živjo punce - se oglašam po nekaj mesecih - me je čebela pičila, pa sem rekla, da kaj napišem. Ne sodelujem v vaši debati, ker res veliko pišete, časa pa imam čisto premalo. Starejši sin je ves čas bolan. Od 1. novembra je bil v vrtcu 2x po 1 teden. Zdaj je 1 teden že bolan in je ravno zgledalo, da je ozdravel in smo že planirali smučarijo za ta vikend, pa je bil ponoči jok zaradi bolečih ušes . Zarja tudi ne spi zadnje čase - jo zobki matrajo. Če se v petek ponoči kaj naspi, se vam v soboto pridruživa - bi vas rada spoznala. SURF - sem videla tvoja vprašanja. Moj sinko ima tudi podočnjake. Sicer ne vemo natančnega vzroka, ampak se vsak dohtar v to vtakne. Je pa res, da je bolj ushcen in veliko bolan. Glede tašče in spanja - jaz dam malo vedno spat v posteljo od mojih staršev ali pa v taščino, če sem tam na obisku. Mogoče ni narobe, če se navadi tudi na druge rutine kot le na vašo - ti zna priti prav kasneje. Naš mali je bil navajen spat samo v svoji postelji, samo v čisti tišini in popolni temi - da se ti zrola. No, pri varuški je zaspal pa tudi na kavču v dnevni sobi - doma pa še vedno ne - zelo hitro dojamejo, da so nekje pravila/zahteve/možnosti take, drugje drugačne, da nekdo dovoli nekaj, drug nekaj drugega. problem je le v tem, da potem poizkusiji pri drugih tudi "izsiliti" privilegije, ki jih imajo drugje, ampak če jim takoj postaviš svoje meje, niti ne probavajo več - jim je popolnoma jasno, kaj kje lahko in česa ne - so zelo pametni, le nas poizkušajo prenašati naokrog. Glede službe in varstva - bo tako hitro minilo, da se še obrnit ne boš imela priložnosti. Sicer o tvoji odpevedi ne vem nič, ampak ali si dala odpoved tako pozno ali kaj drugega, da ti je zdaj ostalo še za 1 mesec dela ali kaj drugega? No, se vam še kaj oglasim, drugače pa upam, da vas čimveč spoznam v soboto.
|