Angel_Tian
|
teja k - zadela si čisto v črno Kaj bi me brez svojih otrok? 8 let je kar lepa razlika, ampak jaz ne dajem prednosti niti tistim, ki imajo zelo malo razliko. Pri nas bo razlike 4 leta. Sicer se malo bojim, kako bo kaj Tian z ljubosumjem in s tem, da ne bo vse zanj in vedno takoj, ampak se bo že moral navadit. Ga bom pač poskušala čim bolj vključevat, da se ne bi preveč prikrajšanega počutil. Saj mi zdaj recimo dosti več pomaga kot moj predragi - upam, da bo tako še naprej ostalo. Je pa že čisto živčen, kdaj bo dojenček, ker baje že tak dolgo čaka Ni se še pa dokončno odločil ali bi raje imel bratca ali sestrico Verjamem pa, da bo ponosen "veliki brat" - tako kot sigurno tudi tvoj David. bubolin - moj predlog glede cotk. Ne v naprej preveč kupovat, ker dojenčku običajno tak obiski tudi kar nekaj nanosijo. Predvsem pa ne nabavljat ful cotk z najmanjšo številko, ker tiste so nekaterim že ob rojstvu premajhne Raje številko večje, pa tistih 14 dni, dokler detetu ni čisto prav, malo zavihaš rokave in hlačnice. Potrebovala pa boš vsekakor tako dolge rokave kot tudi kratke, enako velja za hlačnice V glavnem (saj je tudi zivepo istega mnenja) ne pretiravat s količinami, ker bo na koncu koncev vsega viška - meni se je zgodilo, da nekaterih cotk sploh nisem uspela oblečt, pa jih je mulc že prerastel. Vem, da so luškane in zelo zapeljive te majhne krpice, ampak dajte se brzdat kiku - seks po porodu meni ni nič slabši. Saj je včasih vmes, ko je malo manj akcije, ampak je pa mogoče takrat ravno predigra tolk boljša. Količinsko je logično manjkrat, ampak to je tudi vse od minusev Jaz imam svojega dragega tak fino naučenega - vse sem mu "izdala" kaj in kako mi paše, tako da če je utrujen in se mu ne ljubi na veliko migat, me lahko takoj do orgazma spravi Jaz pa za njega tudi točno vem, kaj in kako. Saj je kdaj vmes naneslo, da sva nekak "brez volje" seksala, ampak jaz pol tak nisem tiho in rečem, da pol bolš, da ni nič kot pa da je kr tak neko valanje brezvezno (če je sploh valanje, ker moj rad občasno da tudi kar vse 4 od sebe, s petim naj se pa sama zabavam ) Je pa moj rekel, da občuti spremembo, ker ni vse več tako tesno, ampak to ni nič takega. Jaz tega tolk ne občutim, meni se vse zdi dovolj tesno - saj so me dosti skupaj zašili Ni pa se recimo okol tega pritoževal ali pa da mu bi bil seks manj zanimiv. teja k - saj so celi srečni, če jih napadeš in "posiliš" carly - ja, vztrajne čveke na kupu za orng bušija