Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 13.1.2010 20:00:01
|
|
|
|
larisa2002
|
Oj, Melia: jaz sem bila naročena ob 8ih, pa sem tja prišla ob 7.45 pa so me takoj vzeli. Samo potem sem na papirje čakala 30 min. Ja dr. Japlj je bil, saj mu zaupam samo malo več časa bi si lahko vzeli. LP
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.1.2010 20:30:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 13.1.2010 20:47:30
|
|
|
|
carly
|
Košaro za voziček imamo in jo bomo uporabljali, ležalnik pa tudi samo upam da bo tokrat kej bolj navdušen nad njim, Taja ga namreč sploh ni marala, je gledala mogoče par minut lučke in to je blo to, potem pa v jok če je nisva v naročje vzela, smo ga uporabljali kdaj pa kdaj za kakšne krajše dremeže da sva jo kar v dnevni pri sebi imela.Imamo pa Chicco-tovega, z vibro, glasbo, lučkami, smo ga takrat pri tašči za božička naročili v upanju da bo rada v njem in jo bom lahko s sabo v pisarno vzela ( delam doma ) pa ni bilo nič iz tega.Aja se pa zdej na vsake tolk časa spomni pa nanj zleze in potem par minutk vsa navdušena tisto muziko posluša, ampak preden se odpoje nje ponavadi sploh ni več v sobi . Brcike jest čutim še vedno čist spodaj, me čist v mehu brca, tko da komaj čakam da se obrne, sej poj v rebra tud ne bo tolk fajn sam bolj bo pa še vseeno.Prvič sem točno vedela kdaj se je obrnila bomo videli ali bo sedaj tudi tako. Mah sem še misla cel kup napisati, zdej pa spet prazna glava, preden preberem kaj ste načvekale, pa si rečem aha tuki pa lahko jaz kaj pomagam, potem pa vidim da ste že odgovorile pa pozabim na to.
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 13.1.2010 21:04:35
|
|
|
|
nusi
|
Ojla. Sem ravno iz telovadbe, pa vas na hitro pozdravm , jutr pa se javim kako je blo na morfologiji
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 13.1.2010 21:56:14
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Emibu, sem malo za cajtom - pa ne znam ti odgovorit pod sliko - skratka - trak sva lepila skupaj z mojim . Eden je držal rolico, drugi lepil. Se mi pa zdi, da sva ene 2krat ravnala - samo sej ni problema - odlepiš in popraviš! Je res samolepilni trak, ki če ga odlepiš, se ne pozna (vsaj takoj ne - zdaj so nalepke gor že 3 leta - bi verjeten šel še omet dol ). Drugače pa je še vse isto, samo posteljico smo menjali, ker smo prejšnjo morali vrniti (ma mi smo meli vse sposojeno ) pa smo kupili tole enodelno omaro in posteljo, ki pa je trenutno razstavljena v mladinsko - http://www.lip-poljcane.si/index.php?lang=si&page=proizvod&categorie=4&id=42 Meni je oboje res všeč in zelo kvalitetno! Zdej bomo počasi na posteljo postavili nazaj ograjco, "veliki" brat pa dobi eno malo večjo posteljo iz Ikee.
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 14.1.2010 8:03:47
|
|
|
|
Sky3
|
haha zaspanke! pa ne da bom dans lih jst prva?! no skratka, zdele se mi mudi delat... sibam proti BTCju, in popoldne nazaj domov za računalnik. želela sm vam sam javit, da je moja "najljubša" naloga oddana! oddaja je potekala malo drugače, sej smo moral svoj izdelek zagovarjat, ampak se mi zdi, da mi je lih to prineslo še kako plus točko. argumenti so bili močni in nekak se mi zdi, da se je asistent po večini kr strinjal in je blo ok. prišlo je sicer do parih napak pri plotu, ampak sva prišla do strinjanja, da je šlo za tehnično napako, kar načeloma ne šjejo kot mojo površnost. v glavnem, ocene še ne vem, mislim pa, da bo čist lepo šlo skozi! glede na ostale naloge niti ni bla tko zelo švoh, kot sm se bala - je bla luštna zlata sredina. Hvala vsem za pestke in pikapoke! so kr pomagale (in jst spet veselo padla v študij :)) lep dan vsem! *
< Sporočilo je popravil Sky3 -- 14.1.2010 8:05:16 >
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 14.1.2010 8:14:22
|
|
|
|
bela vrtnica
|
Blazina za dojenje -ali jo katera uporablja? Jaz se že kr nekaj časa odločam za nakup, pa bi sedaj res rada kupila, ampak zase, za spanje. Ima katera izkušnje? Ja, jaz imam materinsko blazino in sem jo med 1. in sedaj 2. nosečnostjo uporabljala za spanje in sedenje. Je zelo praktična. Prav tako pa tudi za dojenje. Tako da jaz jo priporočam.
< Sporočilo je popravil bela vrtnica -- 14.1.2010 8:16:00 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.1.2010 8:27:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 14.1.2010 8:37:29
|
|
|
|
fiška33
|
Dobro jutro Zaenkrat kaže, da bi srečanje lahko bilo. Če bo full snežilo jutri, pa še vseeno lahko odpovemo. Pač se danes zmenimo, ob kolki uri jutri bo padla zadnja odločitev, tako da bomo za ziher vse še sem pogledale . Sky, čestitam za oddano nalogo! Vsem, ki ste zvedle za spol, pa za vaše punčke in fantke! Aja, ležalniki, jaz full kompiciram, naprej sem hotela višinsko nastavljivega, ki pride 150 €, zdaj bi mela pa takega, ki ima strehico, da bomo malo prenašali za sabo tudi na vikendu zunaj. In takih s strehico je na bolhi točno en, od kakih 200 , pa še ta mi ni všeč. Kupila si bom pa kar dva, še enega za doma, drugi pa ne rabi strehice. Ma, sej bom mogla met večino dvojno robo, ker ne mislim met vsakič selitve narodov . So mi pa tak cart, da ne vem, če jih ne bi začela zbirat, bi imela kar vse . LP
< Sporočilo je popravil fiška33 -- 14.1.2010 8:44:11 >
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 14.1.2010 8:44:18
|
|
|
|
Teja K
|
Dobro jutro! Blazina za dojenje hvala vsem za deljene izkušnje... če bo kaj viška dinarčkov konec meseca, pa si jo bom privoščila Snega jutri baje ne bo... tako vsaj na Najdi.si piše Kako ste drugače, jaz spet postajam strašno utrujena... očitno je moj dnevni ritem preveč naporen ... pa spet ta vikend predavanja, tako da se ne bom mogla naspat v soboto zjutraj, ker bom se mogla iz postelje zvlečt, da bom prišla do centra ... Morfologija v MB porodnišnici - larisa 2002 hvala za tvoj opis, bo tudi meni pomagal, jaz jo imam 26. 1. ob 8.30 uri, moj bo zraven, tako da upam, da bo lahko kaj več videl, ker to je njegova prva nosečnost (za razliko od moje) in njegov prvi UZ, pa se mi zdi, da še zmeraj nekako nedojema, vsaj tako se mi zdi... Zivepo kaj pa praviš na GT3? Mi še nisi odgovorila
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 14.1.2010 9:02:21
|
|
|
|
Angel_Tian
|
Dobro jutro mamice moj šef je danes z mačkom oz bolj s tigrom v pisarni Bomo videli, kako dolgo bo zdržal, preden ga bo odneslo v dnevno na kavč Jaz pa sem mislila, da se ga prehlad loteva hihihi. Grem zdaj prebrat, kolk ste kaj čvekale :)
|
|
[Brisano sporočilo] 14.1.2010 9:06:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 14.1.2010 9:27:22
|
|
|
|
strelkica
|
Dobro jutro! Vidim da ste nekatere zelooo zgodnje. :-) Jaz pa ponoči ne spim potem pa zjutrej mal potegnem, tam do 8.30, 9.00. Še vedno me mehur zeza, me je prav strah kaj bo jutri, ko bom dala vodo pred pregledom. Pa fulll velik tekočine popijem pa ni nič boljš. verjetno bojo zopet številne bakterije v vodi in bom spet poslušala, da moram več pit, da se mehur hitreje prazni, da se bakterije na razmnožijo. Pa vse to počnem pa je isti šmoren.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.1.2010 9:43:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 14.1.2010 9:52:55
|
|
|
|
milena2222
|
Dobro jutro vsem! Za mano je neprespana noč,ful težko sem včeraj zaspala,pol sem se pa ponoči skos zbujala,par dni mi je že slabo,pa ne vem ali je mogoče od tega,ko dete tako brca.Brca me pa kar na vse strani tk da mi cel trebuh premetava...Je rekel g.včeraj,da lovi zadnje trenutke,ker bo zdej imel vedno manj prostora za to. Pa kolki me bolijo ponoči...pol se pa premetavam iz ene strani na drugo.Ni pa tk hudo,da se ne da preživet,bolj jamram vozički-kati in zivepo,jaguar odpade.Greva z mojim drug teden en dan se potepat po trgovinah,morava v Ikeo po neke stvari,pa se bova tam v otroških trgovinah ustavila in pogledala malo vozičke v živo. blazina za dojenje-moja kolegica jo je imela in sicer za spanje in pravi,da brez nje ne bi preživela zadnjih mesecev nosečnosti.Sam je imela prvo eno pa ni bila v redu,pol si je pa kupila drugo,ki je bila pa super... ležalniki-zgleda,da je res različno,eni otroci jih marajo in so radi v njih eni pa sploh ne.jaz ga dobim na posojo,da ne bom brezveze kupovala če mu slučajno ne bo všeč.je pa res da je fejst praktična zadeva če dete želi biti v njem... Tako zdej si grem pa kavico skuhat pa kak keks ali dva pojest zraven seveda!
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 14.1.2010 10:00:49
|
|
|
|
Angel_Tian
|
larisa2002 - lepo, da je s tvojim vse ok strelkica - tole še bo ena morala kako tabelo narest, da vidimo, kolk je katerega spola in kolk je še neodločenega k_a_t_i - jaz imam od Tiana tudi večinoma kratke rokave (joj, komaj čakam, da se spravim it iskat tiste male cunjice na podstrešje ). Bom dolge dokupla, če bo vremenska potreba po njih. Ampak če bo tudi to dete tako "vroče" kot je bil Tian, bomo tak spet večino časa kr v plenički al pa tudi brez vsega. Tole pohištvo s tvojega linka od Lip Poljčane mi je pa všeč - nenačičkano, ravne linije melia - ja, kr malo zapostavljat si nas začela odkar imaš službo milena2222 - čestitamo za lulčija Bo sinek zate, v drugo bosta pa naredila punčko za tvojega Uh, jaz tudi kar pozabim, da morava z mojim še kako ime za fantka najdit, če bomo slučajno spet lulčija imeli. zivepo - za še več prirastka v familiji. Jaz sem še vedno optimist za jutrišnje kremšnitanje Pa ne no ženitno med bodočimi mamicami in vozički. Tako čisto pravo sem mislila Ker si pač taka, da ko se v nekaj spustiš, to do podrobnosti potem obvladaš. Zdaj so vozički, potem bi pač recimo moške in ženske naštudirala in posredovala sky3 - no vidiš, da se je dobro končalo s to tvojo nalogo. čestitam. fiška33 - ne past v obsedenost z otroško opremo. Lahko da otroku vsi ti pripomočki sploh ne bodo všeč. Tian bi bil komot tudi čisto brez vozička, brez gugalnika, brez vseh onih blazin za na tla... teja k - moj nekak ničesar ni dojel (niti ko je pri porodu bil prisoten). Komaj, ko naju je iz porodnišnice domov pripeljal, se je začel zavedat, da je ati, da imava otroka
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 14.1.2010 10:01:23
|
|
|
|
toja12
|
Pozdravljene po zelo dolgem času. Na hitro sem prebrala kaj ste vse načvekale, res ste pridne. Decembra sem diplomirala . Decembra sem začutla gibe, ki so sedaj redni in kar močni. Morfologija- vse je ok, otrik raste po tabeli je rekla gin. Spola pa nismo vidli. Naročila sem se za 3D ultrazvok pri dr. Lukmanu na Ptuju, stane pa 70E. Vozički- mislim da bomo imeli Peg Peregotovega, samo košaro bi rada kupila rabljeno in cenejšo a ne najdem. Ali veste da v Mb obstaja trgovina z rabljenimi otroškimi stvarmi: Suzi flo, na Ljubljanski 71. Ima na Facebooku slike in cene izdelkov. Lahko malo pokukate. Obilo zabave na srečanju in upam da se večkrat oglasim.
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 14.1.2010 10:03:25
|
|
|
|
Teja K
|
Zivepo - ja tudi moj favorit je, kljub velikosti.. težek pa se mi niti ni zdel tako zelo... in tudi moj je rekel, da je ta ok, sva še ene druge gledala, pa je rekel, da se njegov otrok pač ne bo v plastiki vozil , mi je prav smešno, ker ko sem začela jaz gledat vozičke in mu tu in tam kakšno slikico pošiljat, je bil čisto zgrožen nad cenami in da ni vrajante, da bomo kupili dražjega od 200€, heheh, sedaj pa je uvidel, da je bolje za voziček mal več odštet, ker ga pol itak voziš nekaj časa... pa glede na to, da je sedaj punčka in ne fantek kot si bodoči ati zamislil, bomo še enkrat kasneje poskusli hrenovko naredit (tako se je ati odločil)... meni pa je itak cool, samo da sedaj ne bom čakala tako dolgo oz. si ne želim imet takšne razlike kot je sedaj pri mojem prvem sinu in prihajajoči članici... če prav je sine čist navdušen nad dojenčkom... popravek nad sestrico
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 14.1.2010 10:08:52
|
|
|
|
emibu
|
dobro jutro!! barvar-srečna bom če bom do avgusta sfurala use izpite d se bom lahko vpisala v tretji letnik... seveda pa mi bo pomagau bodoči očka ko se bo on učil ga bom jst pazla in obratno da dama to mim.. angel-tian -upam da volje nebom zgubila vem da če naredim prvi izpit mi bo dal zagon za naprej tako da res trdno upam da bom spelala izpit imam, pa v torek ob 10 zjutraj tako da držite pesti zame!! m_aja-pomoje je tudi najboljše da se poročita ker potem ga nebojo mogli izgnat oziroma se bosta lahko usaj s tem zagovarjala... bebica-midva sva se pogovarjala in nevem zakaj usi takoj prbijejo d pol je pa kr konc k maš bebico pa blabla sploh ni res bomo šli pač trije na večerjo pa trije v ćivalski vrt pa na sprehode itd. ker oba sva bolj umirjena in ne hodima z žurke na žurko tak da bomo zvozli menda.. zivepo-ja hodim na srednjo logistično upam da prrinem do faxa hehe tako tolk za zdele gremo za zvezke če nrdim izpit si prvoščim frizerja =) =)
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 14.1.2010 10:15:47
|
|
|
|
strelkica
|
toja12 ja jaz sem kar novo kupila in sicer je bila najcenejša na sonček.si, 5% znižana in še bon dobiš v vrednosti 8€, ki ga vnovčiš pri naslednjem nakupu. Je pa letošnji model. Gledat moraš pa navetta xl. Pojdi na ceneje.si, pa ti bo vrglo v katerih trgovinah je najceneje. Gledala sem eno rabljeno na bolhi je bila edina, mislim da v rdeči in beli kombinaciji in je bila 120€. Pa sem si rekla, da bom kupila novo, saj jo potem tako lahko prodam po 4 mesecih ko je ne bom več potrebovala.
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 14.1.2010 10:18:34
|
|
|
|
kiku
|
Čau pupkeee se mi zi, da večji trebuh imam, več dela je tu v službi...kar naenkrat cel kup novih zadolžitev...Angelček T, ti imaš mačkastega šefa, upaj da bo vsaj dal mir............mi je pa psiha iz une jokave varjante prvih mesecev zdaj šla bolj na divje, na trenutke me kdo razjezi in bi mu najraje pregriznila vratno žilo grrr!!!!!! na srečo to ne leti na mojega, ki je mega priden...sabri tako lepo si opisala odnose..se vidi da se s tvojim resnično ljubita, tudi jaz mislim da ljubezen premaga vse, je pa res da dosti parov dela otroke za mašiti nesporazume, ni hujšega od tega... ležalnik ali kako se reče sem dobila na posodo(prej nisem niti vedela da obstaja, moja nečaka sta brez tega oba dobro gor zrasla), je pa fisher price, luškan in ima masažo TejaK tudi moj je začel tako razmišljat od kadar sem ga peljala v trgovino, prej se mu je zdelo vse pretirano...GT3 pa je žal prevelik za moj Clio, bi morala dajat gumo dol...?! zivepo to si kruta da pišeš mileni na zasebna, tvoje znanje je preveč dragoceno, da ga ne bi delila! gre za javno dobro
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.1.2010 10:19:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 14.1.2010 10:30:22
|
|
|
|
kiku
|
emibu, punca, imej se rada in pojdi v vsakem primeru k frizerju, ker si tako fajn mlada lepa in pridna bodoča mamica in ker si se močno učila za izpit!! (sicer pa ti seveda držimo pesti da rešiš..
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 14.1.2010 10:33:52
|
|
|
|
Pingvinkica
|
jolcica, rodila bom v LJ, pa ti? MiniMiska, daj prosim prilepi kakšno slikico (ali link) za novi Jane - jaz ga tudi čakam... zivepo, hvala za info glede MC lupinice. Dokler ne bom kupila vozička, te bom zihr še prosila za kakšno informacijo... ker res razturaš in imaš naštudirane vozičke... svaka čast!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.1.2010 10:35:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?