|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
14.1.2010 10:42:57   
Teja K
Dojenček in življenje z njim - Emibu glej, eni imajo resnično težave s tem, da imajo dojenčka in res ne grejo nikamor, drugi pa ga vse pousod vzamejo s sabo in imajo zato življenje bolj pestro, bolj povezane odnose in tudi otroci se potem v življenju bolje znajdejo...

Tudi moj je prišel od enega frenda ves potrt, češ, da sedaj pa dve leti ne bomo mogli nikamor... mene je skoraj kap zadela... in sem se tako razburila, da kaj ga straši in kaj mu je,... najlažje je z otrokom vandrat po svetu, dokler se le-ta doji... ne rabiš iskat hrane, pazit na ne vem kaj vse... samo joško ven potegneš in vola kosilo, malica, zajtrk je tu user posted image user posted image .. jaz sem z mojim prvim sinom prevozila pol Slovenije v 1 letu... ko je začel sitnarit, sem se ustavila ob robu ceste, ali kakšnem gozdu, ga previla, podojila, nato pa veselo naprej... kr naprej sem se pogovarjala z njim kaj vidim itd... in rezultat tega je bil, da je zelo hitro začel govoriti, tvoriti stavke in bil prilagojen na razne napore... res, da je shodil malo kasneje, ampak to je bil vzrok njegovega mučnega poroda, ampak sedaj ni sploh težav... tudi, ko sem ga začela odvajat od planičk je bilo na začetku težko, ker sem hotela prehitro in preveč... nato se je še enkrat na kahlici uščipnil in je bilo konec, potem pa je praznoval svoj 3 rojstni dan, bilo je že poletje in je rekel, da ne bo več imel pleničke in od takrat ni imel pleničke, v posteljo se je polulal samo nekajkrat, pa še to samo takrat, ko je imel visoko vročino...

Tako, da Emibu ne oziraj se na te ljudi, ki te strašijo, ker ni tako... čisto odvisno je kako si narediš in če ti bo fant stal ob strani bosta tako utrdila vez med samo, otrok bo srečen, ker se mu bosta oba posvečala ob enem pa bosta oba imela čas za učenje in dokončanje študija... Kr pogumno naprej

Angel T
ti pa lepo šefu čajčeka skuhaj, al pa ga pošlji domov, da boš lahko klepetala z nami, si zadnja dva dni nekam tiho user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 226
14.1.2010 11:00:33   
Angel_Tian
toja12 - seveda vse čestitke za diplomo user posted image user posted image in seveda super, d aje s tabo in bebiko vse v redu.

teja k - koliko razlike pa bo med otrokoma?
Pa prav lepo se sliši, če si ati želi še lulčija narest user posted image

emibu - vse pesti bodo na tvoji strani. Ti le pridno snov obdelaj pa bo. Ti bo čisto zares uspešno opravljen izpit dal večjo voljo in zagon še za druge.
Joj, saj nihče ne reče, da je kr vsega konec, ko se otročiček rodi. Dejstvo je samo to, da se pač vse spremeni. Na vse začneš drugače gledat, postaviš si drugačne prioritete, dneve drugače preživljaš... saj pravimo, da ni nujno, da je slabše. Ampak avtomatsko imaš recmo (bom pač direkt napisala) manj časa in volje za seks, za poležavanje, čas sama zase...
Frizerja si pa vsekakor privošči - boš kr spet boljše volje in bolj polna energije user posted image

kiku - uh, kr mirno kri user posted image Hmmm, šef je mačkast in tečen pa vsi mu grejo na živce. Pol je pa kr mal kriza, če hoče vse stranke kr nadret user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu toja12)
Neposredna povezava do sporočila: 227
14.1.2010 11:22:21   
Angel_Tian
Teja k - jaz sem tudi bolj za to, da se otroka jemlje zraven, da čim več doživi. Moj je tu bolj nasprotnik, ampak zmagam itak jaz user posted image Pa kaj potem, če se začne v trgovini jokat - saj ni ne prvi in ne zadnji. Pa kaj potem, če si vsega po trgovinah ne moreš tako v miru ogledat - pač porabiš malo več časa. Pa kaj potem, če se sredi sprehoda spomni, da ga noge bolijo in da ne more več hodit user posted image user posted image
Jaz si svoje dneve ne morem več brez otroka predstavljat in če je kdaj recimo "na počitnicah" pri mojih, mi je direkt dolgčas.
Je pa res pri tem moj dragi čisto drugačen. Njemu pa je fajn, če ni norenja in drenja po stanovanju. Res pa je to, da je veliko veliko manj časa preživel s Tianom - nekaj je krivo njegovo izmensko delo, nekaj pa njegova nezainteresiranost. Če pa kdaj res tako nanese, da greva sama kam, pa skoz gleda po otrokih in se sprašuje, kaj naš "pubi" zdaj počne, kako bi on v neki situaciji reagiral... - torej je z otrokom tudi "zasvojen" user posted image

Še jaz dodam kako besedico v podporo za emibu - če bosta oba s fantom lepo sodelovala, vama bo prav super, oz vam bo vsem prav super. Jaz sicer glede tega nimam tolk sreče, ampak sem se navadila, da sem pač bolj sama za vse, privoščim pa vsaki, da bo imela tako nekako, kot je napisala teja k.

Saj klepetam z vami no user posted image user posted image samo v malo gužvo sem padla user posted image
Šefa kam daleč ni potrebno pošiljat, ker je doma nad pisarnami in to tak pridno izkorišča danes, ko skoz nekaj na vrh skače user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 228
14.1.2010 11:39:53   
Teja K
Angel user posted image je enako pri meni, jaz sem tudi navajena svojega sineta zravn vlačit user posted image user posted image , sicer se je sedaj že začel upirat z mano v trgovino hodit, sploh ko greva kakšne čevlje ali hlače kupovat.... Jaz, tudi kr pogrešam, njegovo razgrajanje, ko je na počitnicah in takrat se z mojim dragim hitro skregava, namesto, da bi uživala ta čas ko ga imava za sebe user posted image user posted image in takrat sem takooooooo neproduktivna... se premikam iz enega kota stanovanja v drugega in nimam pojma kaj naj s sabo počnem, user posted image user posted image
Razlika pa bo cca. 8. let. David, to je moj ta prvi, bo 5. 6. star 8 let... tako, da se lahko zgodi, da bo za rojstni dan dobil sestrco user posted image user posted image ... če prav moram dodat, da je David do sedaj z vsemi dojenčki ženskega spola šel zelo lepo okrog, dočem pa fantov pa ni maral preveč user posted image user posted image ...

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 229
14.1.2010 11:53:20   
bubolin
Ojlaaa.

Blazina za dojenje - meni jo je posodila kolegica. Če je ne bi dobila na posojo, je ne bi kupovala. Drugače mi je pa trenutno fajn ob gledanju TV-ja (se fuul dobr naštimam), za spat ja pa ne uporabljam, ker imava z mojim posteljo 140*200 in imava že tako malo prostora ne pa da bi se mi še ta blazina motala tam user posted image Čez dva meseca ko pa se bova preselila in bova imela večjo posteljo, jo bom pa po moje tudi za spat uporabljala.

Oblekice - predlagam, da skupaj sestavimo kakšen primeren seznamček za Maj (da bomo vedle kaj kupovati, v kolikšni količini in številke - tukaj nam lahko največ pomagate tiste, ki ste že mamice), ker meni se sanja ne kaj bom rabila, koliko, katere številke in pa ali naj kupujem z dolgimi rokavi ali kratkimi al kaj???
Milena2222 - čestitke za user posted image user posted image

Brcike - čutim čisto spodaj pri mehurju in sedaj so tudi že kar redne in izrazite, ker prej niso bile.
Sky3 - bravooo bravooo user posted image za nalogo.
Toja12 - čestitke za diplomo user posted image user posted image user posted image Joooj sem ti tak fovš. Mene to še čaka. Se moram pa pohvalit, da jo pridno pišem user posted image

Emibu - seveda bomo držale pesti zate v torek, ko imaš izpit. Zdaj pa še par  user posted image user posted image user posted image user posted image da bo šlo čim več v glavo. Ne vem zakaj nekateri delajo tako paniko, itak da še vedno hodiš naokoli samo da nista več dva ampak ste trije. Ne vem, meni to ne predstavlja nobenega problema. Bo še toliko lepše user posted image

Moj sonček Mark je na svet prišel 3.6.2010 :))

Neposredna povezava do sporočila: 230
   [Brisano sporočilo]
14.1.2010 12:05:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu bubolin)
  Neposredna povezava do sporočila: 231
14.1.2010 12:17:58   
kiku
bravo bubolin za idejo in seveda pridna zivepo ki si že
nekaj naštela, saj "začetnice"nimamo lih pojma kaj bomo rabile, če pa gledam uradne sezname je tam eno miljardo stvari..pa baje da so nekatere zastarele (npr. tetra majčke se praktično ne uporabljajo več

Angelček, manj časa za seks je v bistvu zaradi čisto praktičnih razlogov, važno je, da si še vedno želiš drug drugega,ne?
že ki znaš biti direktna: je seks po porodu slabši(mislim dolgoročno)?

Neposredna povezava do sporočila: 232
14.1.2010 12:26:48   
kiku

IZVIRNO SPOROČILO: kiku

je seks po porodu slabši(mislim dolgoročno)?

mišljeno telesno, zaradi telesnih sprememb, ker če je problem čustven je čisto nekaj drugega..

(odgovor članu kiku)
Neposredna povezava do sporočila: 233
14.1.2010 12:27:32   
Teja K
sex po porodu - nikakor ni slabši user posted image user posted image , samo manj ga je iz različnih vzrokov user posted image , najbolj pogost je zaspanost in utrujeno... dolgoročno se celo izobljša, ker zaradi pomanjkanja postaneš bolj potreben user posted image user posted image .. na začetku je res malo neprijetno, zaradi morebitnih šivov ali pa kakšnega straha, ampak jaz nisem imela in nimam težav, da bi se sex poslabšal ali ga celo ne bi bilo user posted image user posted image ... ma dedca posilim, če bi najdel kak izgovor, da ne bi sexali user posted image

(odgovor članu kiku)
Neposredna povezava do sporočila: 234
14.1.2010 12:32:04   
carly
Ojla,
no pa je meni tudi ratalo dat gor slikco bušija.Je pa v albumu nosečnost2.

Zdej grem pa mal prebrat kaj ste načvekale, če mi bo ratal preden se tamala zbudi k ste take čvekeuser posted image .

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 235
14.1.2010 12:34:23   
carly
K_a_t_i_  mi je všeč sobica, itak če imamo pa mi tudi tako, pa smo kar kompletno kupili, zdej bomo samo še eno posteljico dokupiliuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 236
14.1.2010 12:36:55   
Bonnie_RR

user posted image

user posted image

NICK, NOSEČNOST, ŠT. OTROK, STAROST , user posted image , NASLEDNJI PREGLED(NP), 
KRAJ BIVANJA, SPOL, KG +user posted image

01.05.
user posted image   carly        3user posted image ; 1user posted image ; 27 let; user posted image    NP 22.12.. ;    JESENICE user posted image
user posted image   O_O         2user posted image ; 2user posted image ; ?   let;         NP ?    user posted image                     
user posted image   ks            1user posted image ; 0user posted image ; 30 let; user posted image    NP ?.;   user posted image
user posted image   bejbobo  1user posted image ; 0user posted image ; 23 let;  user posted image   NP ?    user posted image   
user posted image   bribiki     1user posted image ; 0user posted image ; 24 let; user posted image    NP 22.12.; BOROVNICA  user posted image    
user posted image   farina      ?user posted image ; ?user posted image ; ? let;    user posted image    NP ?user posted image  

02.05.
user posted image   orangina         2 user posted image ; 1user posted image ;  ?  let;  NP?   user posted image   
user posted image   milena2222    1user posted image ; 0user posted image31let;  NP?   user posted image    

03.05.

user posted image   tulip4           ?user posted image ; ?user posted image ; ?   let; NP ? ;  user posted image
user posted image   candygirl       ?user posted image ; ?user posted image ;  ?   let; NP ?  ; user posted image

04.05.

user posted image   anajan       ?user posted image ; ?user posted image?   let;        NP?  user posted image
user posted image  
fiška33     1user posted image ; 0user posted image33 let ; user posted image NP 22.12..; MB, SG  user posted image  
user posted image   Snovalka
  1user posted image ; 0user posted image ;
31  let;  user posted image NP 17.12.;  KRANJ user posted image
user posted image   Tiaraaa     1user posted image ; 0user posted image ; 23 let;   user posted image  NP;  ?.; LJ okolica user posted image           
user posted image   strelkica   3user posted image ; 2user posted image ; 33 let;  user posted image   NP 22.12., 15.01.; user posted image   +3,5kg
user posted image   amber      ?user posted image ; ?user posted image ; 31 let;  user posted image   NP;  ?; user posted image  

05.05.
user posted image   larisa2002    3user posted image ; 1user posted image28 let ;  user posted image   NP 15.12;  Selnica ob Dravi   user posted image    
user posted image   EvaRok           1user posted image ; 0user posted image26 let ;  user posted image   NP ?; user posted image
user posted image   Janapan         4user posted image ; 1user posted image ; ? let       user posted image   NP ?;   user posted image       
user posted image   Sabri              4user posted image ; 1user posted image ; 33 let;   user posted image    NP ?.;   LJ okolica user posted image
user posted image   rogljiček        1user posted image ; 0user posted image ; ?   let;   user posted image    NP ?.;   user posted image
user posted image   anjuša           2user posted image ; 0user posted image ; 22 let;   user posted image    NP ?.; RIBNICA  user posted image

06.05.       

user posted image   A. biba           3user posted image ; 1user posted image ; ?   let;   user posted image NP ?.;   user posted image

07.05.

08.05.
user posted image    maj 10          2user posted image ; 1user posted image ; 30 let;  user posted image   NP ?;  user posted image VRHNIKA

09.05.
user posted image   Vitaebella  1user posted image ; 0user posted image ; 30+ let;user posted image user posted image NP ?; (user posted image user posted image   ) ;  user posted image user posted image
user posted image   petruscha  2user posted image ; 1user posted image ; 28 let;  user posted image NP 22.12; KRŠKO okolicauser posted image +4kg
user posted image   JB007       3user posted image ; 0user posted image ; 33 let;  user posted image   NP 04.01;  LOGATEC user posted image

10.05.
user posted image    m_aja          1user posted image ; 0user posted image ; 18  let;  user posted image   NP 23.12.; MARIBOR  user posted image

11.05.

12.05.
user posted image   Ladybug_2007    2user posted image ; 1user posted image ; ?   let;          NP ?;      user posted image   
user posted image   barvar                  2user posted image ; 0user posted image ; 28 let;  user posted image   NP 15.12.;   PTUJ user posted image
user posted image   mala Emina          ?user posted image ; ?user posted image ; ?let;      user posted image   NP ?;   user posted image

13.05.
user posted image    kjupi           1user posted image ; 0user posted image ; 31 let;  user posted image   NP 06.01.;  BLED, KAMNIK user posted image

14.05.
user posted image   knorbalbo     1user posted image ; 0user posted image ; 26 let; user posted image   NP ?.LJUBLJANA user posted image
user posted image   lunanai8       1user posted image ; 0user posted image ; 28 let; user posted image    NP ?LJUBLJANA user posted image
user posted image   MiniMiska     1user posted image ; 0user posted image ; 27 let; user posted image   NP 30.12.KRANJ user posted image
user posted image   j.b.                1user posted image ; 0user posted image ; 23 let; user posted image   NP 05.01.; IDRIJA  user posted image
user posted image   kiku              1user posted image ; 0user posted image ; 32 let; user posted image   NP 18.12.  user posted image

15.05.
user posted image   San            4user posted image ; 3user posted image ; 31 let; user posted image   NP 28. 12.;   LJUBLJANA user posted image
user posted image   Melia         1user posted image ; 0user posted image ; 27 let;  user posted image   NP 23.12.;    MARIBOR  user posted image +3kg
user posted image   chicitita     ?user posted image ; ?user posted image ; ?    let;  user posted image   NP ?.;    GROSUPLJE  user posted image

16.05.

user posted image   markicaa           1user posted image ; 0user posted image ; 22 let ; user posted image    NP 04.01;  user posted image
user posted image   Anonimna C       ?user posted image ; 1user posted image ; ?   let;          NP ?;    user posted image    
user posted image   nusi                   1user posted image ; 0user posted image ; 26 let ;  user posted image   NP ?;    DOMŽALE  user posted image
user posted image   Adria12345      1user posted image ; 0user posted image ; 30 let ;  user posted image   NP ?.;  user posted image
user posted image   Sky3                 1user posted image ; 0user posted image ; 24 let ;  user posted image   NP ?.;  LJUBLJANA user posted image

17.05.
user posted image   *ANA*             3user posted image ; 2user posted image ;  ?   let;          NP ?.; user posted image
user posted image   Mariana            ?user posted image ; ?user posted image ;  ?   let;  user posted image    NP ?.LJUBLJANA user posted image
user posted image   lemavrica        3user posted image ; 1user posted image?   let;  user posted image    NP ? ;  LJUBLJANA user posted image
user posted image    miska_piska   2user posted image ; 1user posted image?   let;  user posted image    NP ? ; user posted image

18.05.
user posted image    patella           1user posted image ; 0user posted image ; 23 let ;  user posted image   NP 05.01. ; LJUBLJANA user posted image

19.05.
user posted image   Mubi            1user posted image ; 0user posted image ;  22 let;  user posted image   NP ?LOGATEC  user posted image
user posted image   cebeluga     1user posted image ; 0user posted image 37 letuser posted image   NP ?user posted image
user posted image   emibu         1user posted image ; 0user posted image 16 let;   user posted image   NP 05.01.; KRŠKO user posted image +2kg
user posted image   angel_Tian 2user posted image ; 1user posted image 31 let;   user posted image   NP 22.12.; SL.KONJICE user posted image

20.05.

user posted image   isabeaux        13user posted image ; 2user posted image ; 33 let ;  user posted image   NP ?MARIBOR user posted image
user posted image   bela vrtnica     2user posted image ; 1user posted image ; 30 let ;   user posted image   NP 15.12CELJE user posted image

21.05.

user posted image   Guerina            3user posted image ; 1user posted image ; 31 let ; NP ?
;   user posted image

22.05.
user posted image   K_a_t_i         2user posted image ; 1user posted image ; 34 letuser posted image   NP ? .;  LJUBLJANA user posted image
user posted image   divans1         3user posted image ; 0user posted image ; 27 let;  user posted image   NP ?; BREŽICE user posted image
user posted image   Gromska       1user posted image ; 0user posted image ; 29 let ; user posted image   NP 15.12.;  LJUBLJANA  user posted image
user posted image    toja12          2user posted image ; 1user posted image27 let;  user posted image   NP 08.01;  MARIBOR  user posted image
user posted image    Animus         2user posted image ; 1user posted image ; 30 let;  user posted image   NP 20.1.;    user posted image
user posted image    Teja K           3user posted image ; 1user posted image ; 33 let; user posted image   NP ?.;   LJUBLJANA user posted image

23.05.
user posted image   štajerka 26 1user posted image ; 0user posted image ;  ? let user posted image user posted image (user posted image user posted image )NP ?;  user posted image user posted image
user posted image   zivepo         2user posted image ; 1user posted image ; 23 let ;  user posted image   NP 21.01.  CELJE  user posted image +4kg

24.05.

user posted image   BIS 30      1user posted image ; 0user posted image ; 30 let ;  user posted image   NP ?  CELJE user posted image
user posted image   zup2          2user posted image ; 0user posted image ; 29 let;  user posted image   NP 17.12.; LJUBLJANA user posted image

25.05.
user posted image   biba88       ?user posted image ; ?user posted image?   let;        NP ?;   user posted image
user posted image   Domci       user posted image ; 1user posted image ; 27 let ;       NP ?.;   user posted image
user posted image   m_o_i        1user posted image ; 0user posted image ; 34 let ;  user posted image NP 15.12.;   user posted image
user posted image   charlyka    3user posted image ; 0user posted image ; 30 let ;  user posted image NP ;   CELJE  user posted image
user posted image    srček30    2user posted image ; 1user posted image ; ?let ;          NP ?;   user posted image

26.05.
user posted image   bubolin        1user posted image ; 0user posted image ; 24 let;  user posted image   NP 11.01.;    LJUBLJANA  user posted image
user posted image   nanny.girll   1user posted image ;  0user posted image ; 19let;  user posted image   NP ?; LJUBLJANA  user posted image
user posted image    alena*         ?user posted image ;  ?user posted image?let;    user posted image   NP ?;  user posted image

27.05.

user posted image   Agapornis     1user posted image ; 0user posted image ; 28 let;    NP ?;  user posted image

28.05.
user posted image    mia3        1user posted image ; 0user posted image ; 29 let; user posted image    NP 11.01;  user posted image

29.05.
user posted image   frcefela       2user posted image ; 1user posted image ; 27 let;  user posted image NP 12.01;  LJUBLJANA  user posted image

30.05.
user posted image   _ katja_        2user posted image ; 1user posted image ; 25 let ; user posted image   NP ? DOMŽALE user posted image
user posted image    Meemee       1user posted image ; 0user posted image ; 31 let ; user posted image   NP 21.12 NOVO MESTO user posted image
user posted image     Pingvinkica  ?user posted image ; ?user posted image ; ? let ;    user posted image   NP ? user posted image

31.05.
user posted image   Kittyy 1629  ?user posted image ; ?user posted image ;
27 let; user posted image   NP 21.12;  ŠKOFJA LOKA user posted image

XX.05.

user posted image   MARTINA25        2user posted image ; 1user posted image ;   ?   let;  NP ?user posted image

user posted image -  ko vidiš srček utripat na pregledu

user posted image - 5     user posted image

user posted image - 8     user posted image

user posted image -  72 user posted image

SKUPAJ:   user posted image     +    user posted image     +     user posted image      =   85

Z nami so bile tudi : user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

alma82, kajča, danaja29, korina* , mala, zvezdica.08.09, ička, kratka, aischa1

user posted image user posted image user posted image   MAJČIC JE ŽE 83 user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
    PREGLEDI            

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                                      TUKAJ  

• _____________________________

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu carly)
  • Neposredna povezava do sporočila: 237
    14.1.2010 12:37:37   
    Bonnie_RR
    Upam, da je OK. user posted image

Lp, Bonnie

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Bonnie_RR)
    Neposredna povezava do sporočila: 238
    14.1.2010 12:39:23   
    Teja K

je seks po porodu slabši(mislim dolgoročno)?

mišljeno telesno, zaradi telesnih sprememb, ker če je problem čustven je čisto nekaj drugega..

Kiku

telesne spremembe so... jaz vem, da sem po koncu dojenja tudi spala v modrcu, ker mi je od jošk ostala sama koža in to me je močno oviralo...zato sem si kupla podložene modrce in jih imela neprestano na sebi... po kakšnem letu pa so prsi postale napete in mladostniške... lepe...
    Najbolj me je po porodu šokirala koža, ki je visela s trebuha, zgledala je kot želatina in v bolnici se nisem upala prav umit po trebuhu, ker sem imela občutek, da me bo bolelo, 3 mesece za tem sem imela takšne trebušne mišice, ki jih prej nikol nisem imela, tudi roke so bile lepo oblikovane, da o nogah ne govorim... to vse prinese s seboj dojenček. Dojenčka veliko dviguješ in dojenčkova teža se veča, kar pomeni, da se tudi tvoje telo prilagaja teži in mišice rastejo... hodiš na sprehode, kar vpliva na tvojo kondicijo in napeto kožo in mišice na nogah, od prepogibanja in dviganja dojenčka, pa še kakšnih drugih igric pa se izoblikujejo tudi trebušne mišice... vem, da vse niso te srečnice in da jih veliko tudi pridobi na teži... jaz sem imela srečo, da nisem za sinetom vse pojedla (kašice, mlečne riže itd) ker teh stvari pač ne maram, pa tudi čas imaš, da lahko paziš na hrano... to je pač odvisno od osebe... no pri meni je bil še en faktor, ki je vplival na hitro izugbo teže (težave z partnerjem), že celo pretirano, ampak to je bilo potem kasneje...

Tako, da jaz zaradi telesnih sprememb nisem imela negativnega mišljenja o sebi (razen za prsa) in tudi ni moglo vplivat na sex user posted image user posted image

(odgovor članu kiku)
    Neposredna povezava do sporočila: 239
       [Brisano sporočilo]
    14.1.2010 12:48:13   
    Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 240
    14.1.2010 12:51:14   
    Angel_Tian
    teja k - zadela si čisto v črno user posted image user posted image Kaj bi me brez svojih otrok? user posted image
    8 let je kar lepa razlika, ampak jaz ne dajem prednosti niti tistim, ki imajo zelo malo razliko. Pri nas bo razlike 4 leta. Sicer se malo bojim, kako bo kaj Tian z ljubosumjem in s tem, da ne bo vse zanj in vedno takoj, ampak se bo že moral navadit. Ga bom pač poskušala čim bolj vključevat, da se ne bi preveč prikrajšanega počutil. Saj mi zdaj recimo dosti več pomaga kot moj predragi - upam, da bo tako še naprej ostalo. Je pa že čisto živčen, kdaj bo dojenček, ker baje že tak dolgo čaka user posted image user posted image Ni se še pa dokončno odločil ali bi raje imel bratca ali sestrico user posted image Verjamem pa, da bo ponosen "veliki brat" - tako kot sigurno tudi tvoj David.

bubolin - moj predlog glede cotk. Ne v naprej preveč kupovat, ker dojenčku običajno tak obiski tudi kar nekaj nanosijo. Predvsem pa ne nabavljat ful cotk z najmanjšo številko, ker tiste so nekaterim že ob rojstvu premajhne user posted image Raje številko večje, pa tistih 14 dni, dokler detetu ni čisto prav, malo zavihaš rokave in hlačnice. Potrebovala pa boš vsekakor tako dolge rokave kot tudi kratke, enako velja za hlačnice user posted image
    V glavnem (saj je tudi zivepo istega mnenja) ne pretiravat s količinami, ker bo na koncu koncev vsega viška - meni se je zgodilo, da nekaterih cotk sploh nisem uspela oblečt, pa jih je mulc že prerastel. Vem, da so luškane in zelo zapeljive te majhne krpice, ampak dajte se brzdat user posted image user posted image

kiku - seks po porodu meni ni nič slabši. Saj je včasih vmes, ko je malo manj akcije, ampak je pa mogoče takrat ravno predigra tolk boljša. Količinsko je logično manjkrat, ampak to je tudi vse od minusev user posted image Jaz imam svojega dragega tak fino naučenega - vse sem mu "izdala" kaj in kako mi paše, tako da če je utrujen in se mu ne ljubi na veliko migat, me lahko takoj do orgazma spravi user posted image user posted image Jaz pa za njega tudi točno vem, kaj in kako. Saj je kdaj vmes naneslo, da sva nekak "brez volje" seksala, ampak jaz pol tak nisem tiho in rečem, da pol bolš, da ni nič kot pa da je kr tak neko valanje brezvezno (če je sploh valanje, ker moj rad občasno da tudi kar vse 4 od sebe, s petim naj se pa sama zabavam user posted image user posted image ) user posted image
    Je pa moj rekel, da občuti spremembo, ker ni vse več tako tesno, ampak to ni nič takega. Jaz tega tolk ne občutim, meni se vse zdi dovolj tesno - saj so me dosti skupaj zašili user posted image Ni pa se recimo okol tega pritoževal ali pa da mu bi bil seks manj zanimiv.

teja k
    - saj so celi srečni, če jih napadeš in "posiliš" user posted image user posted image

carly - ja, vztrajne čveke na kupu user posted image
    user posted image user posted image za orng bušija

Tian - 24.6.2006
    Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Teja K)
    Neposredna povezava do sporočila: 241
    14.1.2010 12:52:47   
    Teja K
    Zivepo predlagam, da ti lepo strnjeno napišemo podatek za seznam, da boš lahko vnesla... če si se že ponudila user posted image

No zame:
    Podatki za seznam:
    Teja K
    NP 18. 1. 2010
    MF 26. 1. 2010
    spol: user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 242
    14.1.2010 12:56:30   
    m_o_i
    bro jutro (o svojem novem bioritmu sem ze govorila)!

torej krofkanje naceloma jutri BO user posted image  ce ga le vreme ne bo kej zbiksalo...
    joooj, morem se se zbudit; sej sem se cist zmesanauser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
    11.05.2010 - 2070 g 45 cm
    07.10.2011 - 9960 g 80 cm

Neposredna povezava do sporočila: 243
    14.1.2010 12:57:42   
    Angel_Tian
    bonnie - najlepša hvala za tole posodobitev, smo je bile že krepko potrebne user posted image

Tian - 24.6.2006
    Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 244
    14.1.2010 12:58:41   
    kiku
    Hvala Teja, si točno razumela kaj mislim.,..ne da bi me partner zavračal (je pregloboka ljubezen da bi se tozgodilo) ampak moji občutki do lastne telesnosti.. sej na začetku ko se pogledaš po porodu je verjetno kar šok...

(odgovor članu Teja K)
    Neposredna povezava do sporočila: 245
       [Brisano sporočilo]
    14.1.2010 13:02:35   
    Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 246
    14.1.2010 13:04:21   
    Teja K
    Zivepo ali mi lahko popraviš še PDP na 25. 5. - ne vem kako sem se na 22. znašla

Neposredna povezava do sporočila: 247
    14.1.2010 13:07:03   
    kiku
    Angel Tian, dobro, si mi dala upanje da se bova telesno zadovoljevala prav kot do zdaj če ne boljše, samo me ne sme preširoko zašituser posted image

glede oblekic pa je meni prijateljica (čaka 2.otroka)rekla, da zadev iz paketa sploh ni uspela nikoli obleči svoji pupki, da jih ni iti 1x uporabila in naj ne pretiravam

Neposredna povezava do sporočila: 248
    14.1.2010 13:07:44   
    Angel_Tian
    Ja no, da dodam. Povešena koža na trebuhu - seveda je tudi pri meni bila, ampak dokler sem jaz zaključila s svojim nekaj mesečnim krvavenjem, je tudi to izginilo. Tiana sem dojila 14 mescev, po tistem so bile nekaj časa bolj ohlapne, povesit se pa pri meni itak ni kaj imelo user posted image user posted image
    Toliko o telesnih spremembah, ki pa niso niti meni niti mojemu povzročile spremembe po želji za seksom.

m_o_i - joj, daj se že spravi k sebi no user posted image user posted image

zivepo - sprememba zame na seznamčku - NP 19.1. in tam imam + 4 kg

Tian - 24.6.2006
    Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Teja K)
    Neposredna povezava do sporočila: 249
    14.1.2010 13:08:03   
    m_o_i
    prijavite se, prijaaaviteeeeeeeee se

gospodicna/gospa       prihaja iz         ima prostih mest

Angel_Tian                  Slov. Konjic     2,3 (odvisno od obsega bokov sopotnic) 
    MiniMiska                    Ljubljana         ?
    m_o_i                          Velenje           2,3 (odvisno od obsega bokov sopotnic)
    nusi                              Ljubljana        ?
    fiška33                        Maribor           x (odvisno od obsega bokov sopotnic)
    zivepo                         Arja Vas          ?
    sabri                            Ljubljana        ?
    milena2222                SG                  0

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
    11.05.2010 - 2070 g 45 cm
    07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Teja K)
    Neposredna povezava do sporočila: 250
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
    Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
    10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
    Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Operater mobilne telefonije
    Sanikaa

Po telefonskih številkah več sploh ne vemo kdo je pri katerem mobilnem operaterju! Prosim povejte pri katerem ste vi in kako ste zadovoljni?

Mobitel (52%)

Simobil (33%)

Debitel (2%)

Tuš (10%)

T2 (1%)

dr...? (2%)

Število vseh glasov: 246

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!