|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 8 del
13.1.2010 17:53:45   
Anonimen
Fajn smrekco ima Ktja v dnevni sobi! Zato je pa vedno tolk dobre volje in ji mulci ne pridejo do živega

user posted image user posted image  ko bi bila to moja smrekca,... pa moja dnevna soba,... ma, se mi že smeji! pa nisem zadela na lotu!

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 3401
13.1.2010 17:54:51   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Eh.
Otroke morš čuvat če ti je prav ali ne. Če imaš faks ali ne. Če ti zagusti v službi ali ne.
Njim pa ni treba. Ne vem kdaj je to pravilo prišlo v njihove geneuser posted image

Oooo, moja Majči se sama useda tukej v dnevni sobiuser posted image user posted image user posted image

bravo Maja! user posted image

glej, tvoj ima pač precej odgovorno službo user posted image moj nima, pa ga čuva... HB je tak tip in ima tako fleksibilno službo

jutri popoldne se dobim s kolegicami, v petek, naslednji teden z vami. niti z besedo ni rekel, da ga ne bo čuval, ampak pravi da kar naj grem ven

no zdaj ga je preoblekel, grem J. nahranit pa pridem nazaj

mah, bom tiho, da ne bo izpadlo da pametujem... user posted image

upam da se boš kaj kmalu počutila boljše user posted image pa upam da njemu poveš to, kar si tukaj napisala... če se noče pogovarjat mu pa mail napiši... tudi to sem že počela, brez skrbi

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
13.1.2010 17:55:12   
ledenka
nekdo je rekel pir user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
13.1.2010 17:57:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3404
13.1.2010 17:57:34   
FLASK_A

user posted image user posted image user posted image user posted image In ledenka je v igri!user posted image

Ktjauser posted image Fajn bi blo imet take smreckce v naših dnevnih sobah, ane user posted image

Majana, sem takoj boljš ko lahko mal z vami čvekamuser posted image user posted image user posted image user posted image Ko ste tko fejst babeuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
13.1.2010 17:59:50   
ledenka

Eh.
Otroke morš čuvat če ti je prav ali ne. Če imaš faks ali ne. Če ti zagusti v službi ali ne.
Njim pa ni treba. Ne vem kdaj je to pravilo prišlo v njihove geneuser posted image

a sva z istim poročene? user posted image user posted image user posted image jaz sem vedla, kaj me čaka, in da moje kariere ne bo več. mi je žal, samo želja po otroku je bila močnejša.

ampak ko te dete pogleda... in se nasmeji...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
13.1.2010 18:00:46   
ledenka

user posted image user posted image user posted image user posted image In ledenka je v igri!user posted image

ta hud alkoholikuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
13.1.2010 18:02:13   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Malo sem spala....Je zdej vsaj fizično počutje boljše.

leela hvala za tolažbo.Samo res se počutim za en d...Nesposobno in totalno sfaljeno....Vsi moji kolegi, so jo že dobili, že krožijo-jaz sem bom pa vrnila tja, kjer sem bila pred proodniško in se bojo najbrž vsi čudili, kako to da sem spet tam. In potem milijon vprašanj....Mah, že cel dan mi gre na jok...Očitno imamo res pomanjkanje sonca...

user posted image user posted image user posted image ti bo pa na tem razpisu ratalo, saj ga imate v kratkem, kajne?

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
13.1.2010 18:02:14   
Anonimen
ah, punce, jaz pa kariera imava skupnega samo K, to je pa za en k****!

pa še na dva a-ja sem pozabila...

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3409
13.1.2010 18:04:24   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

ah, punce, jaz pa kariera imava skupnega samo K, to je pa za en k****!

jaz sem kariero dala na stran, ko sva se odločila za otroka. in v skladu z Murphyjem so takrat začele deževat dobre ponudbe... ki pa so pomenile, da bi morala za par let v tujino. pa bodo še, se ne sekiram user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
13.1.2010 18:05:01   
Tanja_

Malo sem spala....Je zdej vsaj fizično počutje boljše.

leela hvala za tolažbo.Samo res se počutim za en d...Nesposobno in totalno sfaljeno....Vsi moji kolegi, so jo že dobili, že krožijo-jaz sem bom pa vrnila tja, kjer sem bila pred proodniško in se bojo najbrž vsi čudili, kako to da sem spet tam. In potem milijon vprašanj....Mah, že cel dan mi gre na jok...Očitno imamo res pomanjkanje sonca...

user posted image user posted image user posted image ti bo pa na tem razpisu ratalo, saj ga imate v kratkem, kajne?

Ja, menda da februarja ali pa marca. Rabim priporočila. Upam, da ga bom dobila od mentorice, potem pa bi nujno rabila še enega, pa ne vem, kje naj ga staknemuser posted image

Tale smrekica-mi je ne bi bil konec praznikov problem pospravit....

flaska jaz sem tud s takim poročena.

majana neh neumnosti kvasit...Sej veš, da nas vedno potolažiš.Samo flasko je pač mal težje-moraš najmanj pir ponudituser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
13.1.2010 18:09:01   
ledenka

Tale smrekica-mi je ne bi bil konec praznikov problem pospravit....

bi z veseljem pomagale user posted image hm, mojo bi lahko pospravila... venček sem včeraj snela z vrat.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
13.1.2010 18:10:36   
zoja10
punce,....

za jest pa imamo ane user posted image pa user posted image še za kakšen pir,...

dedci so pa itak,... ah jauser posted image

sem bla v šopingu, kupla nove superge,.. mejks mi fil betruser posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
13.1.2010 18:11:38   
FLASK_A
Tanja, itak da me morjo s pirom podkupit. In ti, bi šla na pico?user posted image user posted image

Hec, kolegicauser posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
13.1.2010 18:12:13   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10
sem bla v šopingu, kupla nove superge,.. mejks mi fil betruser posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
13.1.2010 18:12:50   
majana79
ajde, pica pa pir

kera me pride iskat? user posted image gremo ven!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
13.1.2010 18:14:02   
petrazg
oooo, očitno je danes en čuden dan... Jaz sem zdajle zvedla, kako nekatere samo koristi iščejo in izkoriščajo ljudi...user posted image user posted image user posted image Eno leto se ne spomnijo na človeka, zdaj ko pa rabijo uslugo (ki bi jo lahko dobili drugje , če bi plačali), pa kličejo in "prosijo"... Ko bi pa kdo od njih potreboval samo pomoč in jih to ne bi stalo nič, samo malo njihovega časa, jih pa nikjer ni user posted image user posted image uuuffff , sem jezna... se kar kadi....

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
13.1.2010 18:14:12   
majana79
aja, kariere pa jaz itak ne mislim delat... sem tko, pridna in vse, ampak ne bi bila pa šef pa ne bi živela za službo user posted image

prepuščam to vam k ste še mlade user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
13.1.2010 18:14:16   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: majana79
ajde, pica pa pir

user posted image a je še katera za?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
13.1.2010 18:14:25   
FLASK_A
eh je kopiralouser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
13.1.2010 18:15:06   
ledenka

ajde, pica pa pir

iz tvojih ust... še 20 minut, pa začnem pripravljat večerjo. in dneva je konec.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
13.1.2010 18:16:02   
ledenka

aja, kariere pa jaz itak ne mislim delat... sem tko, pridna in vse, ampak ne bi bila pa šef pa ne bi živela za službo user posted image

user posted image user posted image user posted image jako mlade, ja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
13.1.2010 18:17:30   
Tanja_

ajde, pica pa pir

user posted image a je še katera za?

Mojga še ni.....No comment.Jutri?

Mislim, da bi mogle rutinsko uvest tedenska srečanja. Namesto aerobike.user posted image

petrazg zelo znana zgodba....

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
13.1.2010 18:18:04   
majana79

ajde, pica pa pir

iz tvojih ust... še 20 minut, pa začnem pripravljat večerjo. in dneva je konec.

kaj zdej to pomeni, a greš al ne? al gremo po pico pa pridemo k tebi? user posted image

a je tvoj spet lost in space?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
13.1.2010 18:18:35   
majana79

user posted image user posted image user posted image jako mlade, ja user posted image user posted image user posted image

ja one so 20+, midve pa 25+ user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?