Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 13.1.2010 17:53:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Fajn smrekco ima Ktja v dnevni sobi! Zato je pa vedno tolk dobre volje in ji mulci ne pridejo do živega ko bi bila to moja smrekca,... pa moja dnevna soba,... ma, se mi že smeji! pa nisem zadela na lotu!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 13.1.2010 17:54:51
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Eh. Otroke morš čuvat če ti je prav ali ne. Če imaš faks ali ne. Če ti zagusti v službi ali ne. Njim pa ni treba. Ne vem kdaj je to pravilo prišlo v njihove gene Oooo, moja Majči se sama useda tukej v dnevni sobi bravo Maja! glej, tvoj ima pač precej odgovorno službo moj nima, pa ga čuva... HB je tak tip in ima tako fleksibilno službo jutri popoldne se dobim s kolegicami, v petek, naslednji teden z vami. niti z besedo ni rekel, da ga ne bo čuval, ampak pravi da kar naj grem ven no zdaj ga je preoblekel, grem J. nahranit pa pridem nazaj mah, bom tiho, da ne bo izpadlo da pametujem... upam da se boš kaj kmalu počutila boljše pa upam da njemu poveš to, kar si tukaj napisala... če se noče pogovarjat mu pa mail napiši... tudi to sem že počela, brez skrbi
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 13.1.2010 17:55:12
|
|
|
|
ledenka
|
nekdo je rekel pir
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 13.1.2010 17:57:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka nekdo je rekel pir
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 13.1.2010 17:57:34
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka nekdo je rekel pir In ledenka je v igri! Ktja Fajn bi blo imet take smreckce v naših dnevnih sobah, ane Majana, sem takoj boljš ko lahko mal z vami čvekam Ko ste tko fejst babe
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 13.1.2010 17:59:50
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Eh. Otroke morš čuvat če ti je prav ali ne. Če imaš faks ali ne. Če ti zagusti v službi ali ne. Njim pa ni treba. Ne vem kdaj je to pravilo prišlo v njihove gene a sva z istim poročene? jaz sem vedla, kaj me čaka, in da moje kariere ne bo več. mi je žal, samo želja po otroku je bila močnejša. ampak ko te dete pogleda... in se nasmeji...
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 13.1.2010 18:00:46
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: ledenka nekdo je rekel pir In ledenka je v igri! ta hud alkoholik
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 13.1.2010 18:02:13
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Malo sem spala....Je zdej vsaj fizično počutje boljše. leela hvala za tolažbo.Samo res se počutim za en d...Nesposobno in totalno sfaljeno....Vsi moji kolegi, so jo že dobili, že krožijo-jaz sem bom pa vrnila tja, kjer sem bila pred proodniško in se bojo najbrž vsi čudili, kako to da sem spet tam. In potem milijon vprašanj....Mah, že cel dan mi gre na jok...Očitno imamo res pomanjkanje sonca... ti bo pa na tem razpisu ratalo, saj ga imate v kratkem, kajne?
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 13.1.2010 18:02:14
|
|
|
|
Anonimen
|
ah, punce, jaz pa kariera imava skupnega samo K, to je pa za en k****! pa še na dva a-ja sem pozabila...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 13.1.2010 18:04:24
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja ah, punce, jaz pa kariera imava skupnega samo K, to je pa za en k****! jaz sem kariero dala na stran, ko sva se odločila za otroka. in v skladu z Murphyjem so takrat začele deževat dobre ponudbe... ki pa so pomenile, da bi morala za par let v tujino. pa bodo še, se ne sekiram
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 13.1.2010 18:05:01
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Malo sem spala....Je zdej vsaj fizično počutje boljše. leela hvala za tolažbo.Samo res se počutim za en d...Nesposobno in totalno sfaljeno....Vsi moji kolegi, so jo že dobili, že krožijo-jaz sem bom pa vrnila tja, kjer sem bila pred proodniško in se bojo najbrž vsi čudili, kako to da sem spet tam. In potem milijon vprašanj....Mah, že cel dan mi gre na jok...Očitno imamo res pomanjkanje sonca... ti bo pa na tem razpisu ratalo, saj ga imate v kratkem, kajne? Ja, menda da februarja ali pa marca. Rabim priporočila. Upam, da ga bom dobila od mentorice, potem pa bi nujno rabila še enega, pa ne vem, kje naj ga staknem Tale smrekica-mi je ne bi bil konec praznikov problem pospravit.... flaska jaz sem tud s takim poročena. majana neh neumnosti kvasit...Sej veš, da nas vedno potolažiš.Samo flasko je pač mal težje-moraš najmanj pir ponudit
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 13.1.2010 18:09:01
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Tale smrekica-mi je ne bi bil konec praznikov problem pospravit.... bi z veseljem pomagale hm, mojo bi lahko pospravila... venček sem včeraj snela z vrat.
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 13.1.2010 18:10:36
|
|
|
|
zoja10
|
punce,.... za jest pa imamo ane pa še za kakšen pir,... dedci so pa itak,... ah ja sem bla v šopingu, kupla nove superge,.. mejks mi fil betr
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 13.1.2010 18:11:38
|
|
|
|
FLASK_A
|
Tanja, itak da me morjo s pirom podkupit. In ti, bi šla na pico? Hec, kolegica
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 13.1.2010 18:12:13
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 sem bla v šopingu, kupla nove superge,.. mejks mi fil betr
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 13.1.2010 18:12:50
|
|
|
|
majana79
|
ajde, pica pa pir kera me pride iskat? gremo ven!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 13.1.2010 18:14:02
|
|
|
|
petrazg
|
oooo, očitno je danes en čuden dan... Jaz sem zdajle zvedla, kako nekatere samo koristi iščejo in izkoriščajo ljudi... Eno leto se ne spomnijo na človeka, zdaj ko pa rabijo uslugo (ki bi jo lahko dobili drugje , če bi plačali), pa kličejo in "prosijo"... Ko bi pa kdo od njih potreboval samo pomoč in jih to ne bi stalo nič, samo malo njihovega časa, jih pa nikjer ni uuuffff , sem jezna... se kar kadi....
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 13.1.2010 18:14:12
|
|
|
|
majana79
|
aja, kariere pa jaz itak ne mislim delat... sem tko, pridna in vse, ampak ne bi bila pa šef pa ne bi živela za službo prepuščam to vam k ste še mlade
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 13.1.2010 18:14:16
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 ajde, pica pa pir kera me pride iskat? gremo ven! a je še katera za?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 13.1.2010 18:14:25
|
|
|
|
FLASK_A
|
eh je kopiralo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 13.1.2010 18:15:06
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 ajde, pica pa pir kera me pride iskat? gremo ven! iz tvojih ust... še 20 minut, pa začnem pripravljat večerjo. in dneva je konec.
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 13.1.2010 18:16:02
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 aja, kariere pa jaz itak ne mislim delat... sem tko, pridna in vse, ampak ne bi bila pa šef pa ne bi živela za službo prepuščam to vam k ste še mlade jako mlade, ja
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 13.1.2010 18:17:30
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 ajde, pica pa pir kera me pride iskat? gremo ven! a je še katera za? Mojga še ni.....No comment.Jutri? Mislim, da bi mogle rutinsko uvest tedenska srečanja. Namesto aerobike. petrazg zelo znana zgodba....
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 13.1.2010 18:18:04
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: majana79 ajde, pica pa pir kera me pride iskat? gremo ven! iz tvojih ust... še 20 minut, pa začnem pripravljat večerjo. in dneva je konec. kaj zdej to pomeni, a greš al ne? al gremo po pico pa pridemo k tebi? a je tvoj spet lost in space?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 13.1.2010 18:18:35
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: majana79 aja, kariere pa jaz itak ne mislim delat... sem tko, pridna in vse, ampak ne bi bila pa šef pa ne bi živela za službo prepuščam to vam k ste še mlade jako mlade, ja ja one so 20+, midve pa 25+
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?