Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 13.1.2010 13:08:54
|
|
|
|
3Sonček3
|
Tut moj vedno dela do treh tko da mava čas samo ob sredah letat po CSD-ju. Vem da nam je rožca lepo prpravla, sm mela že use prpravleno da sprintam, pa klinc...je barve zmankalo . Se zgodi. Sm si pa use prebrala tko da vem kakšne podatke rabjo, da nebom brez česa ostala in nebom mogla ispolnt vlog. Neki pa nism zasledila še nikjer, a je treba ko gre potrdit očetovstvo met tut njegov rojstni list zravn?
<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 13.1.2010 13:10:40
|
|
|
|
3Sonček3
|
mammamia zate da se bo driskica hitr poslovila.
<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 13.1.2010 14:14:26
|
|
|
|
Jessy
|
Mene ja pa taka utrujenost popadla, da bom verjetno morala vodoravno. Ali boste ve kaj dale popkovnično kri v javno banko? Jaz sem že izpolnila papirje. Tja do 34. tedna imamo čas, da oddamo. Meni se zdi super ideja, da je na razpolago komur koli. Če bi bilo takoh darovalk veliko, bi tudi naši otroci imeli več možnosti za ustreznega darovalca, če že slučajno pride do kake bolezni. Je pa brezplačno. CSD: Če imam namen dopust za nego koristiti samo jaz, potem najbrž označim prvo možnost (pod II.), ki govori o obliki polne odsotnosti z dela?!?!?
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 13.1.2010 14:14:28
|
|
|
|
girl79
|
Pozdravljene marčevke, Pridružuje se vam še ena marčevka . Da povem najprej par osnovnih podatkov, da me boste lahko vključila na svoje seznamčke: PDP je 13.3.2010, imeli pa naj bi punčko, roditi nameravam v Lj porodnišnici, sem pa sicer iz Domžal (priseljena štajerka sicer ). Aja, naslednji pregled imam pa 4.2.2010, je pa to moja prva nosečnost. V službo bom hodila še do konca januarja, ampak bom pa vmes že kakšen dan dopusta še izkoristila. Sem tudi danes na dopustu, pa sem si vzela čas in sem zdaj že par ur na netu in berem kaj vse ste do zdaj čvekale...vas je bilo prav fajn brat... kar tako naprej... Sicer pa tudi jaz držim pesti za vse tiste, ki imate že malo večje težave, da zdržimo vse skupaj vsaj še par tednov, potem pa čim lažji porod...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 13.1.2010 14:16:18
|
|
|
|
Jessy
|
Girl79, dobrodošla med nami!!!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 13.1.2010 14:20:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Jessy: jst sem se tudi odločila za javno hrambo popkovnične krvi, samo moram še poklicat da mi pošljejo papirje, sem pa v 31. tednu, tako da mal časa še imam Girl97: Dobrodošla med nami...sicer nekoliko pozno ampak sej veš...nikoli ni prepozno
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 13.1.2010 14:22:10
|
|
|
|
Jessy
|
Nosečka24 , jaz sem jim kar mail napisala in so mi tudi po mailu poslali obrazce za natisniti.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 13.1.2010 14:43:16
|
|
|
|
Tjasa27
|
Oj! Evo mene iz CSD - tetica je bila zelo prijazna in smo uštimal vse papirčke tako da je sedaj ena kljukica več Mal me je panika zagrabla če bomo šli kej prej v Rim in zdej pospešeno rihtam stvari, seveda ne pozabim zraven še na spanje in počitek Vrhničanke kaj pol velja za jutri? Ob 11? Pred Mantovo? Rožca26 jz se takoj podpišem zraven za srečanje - če bom le ok. pozdravček,
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 13.1.2010 14:52:03
|
|
|
|
lucika
|
Jessy, jaz sem se prijavila in že dobila paketek domov. meni se zdi tudi ta hramba v javni banki ok. lahko komu pomaga, mislim pa tudi da imaš ogromne šanse, da jo dobiš sam nazaj (glede na to, da redko redko ustreza). upam pa, da je mi ne bi nikoli rabili... Porodniška: pravkar sem dobila odločbo za paket in odločbo za porodniško. samo 2 meseca bolniške sta mi kar lepo zbila povprečje.. pa še malice ni in mi je kr grozno, ko bo na bančnem izpisku toliko manj...ja, ja, malica se ne šteje...pa se. ko nisi v službi, je nimaš plačane, poješ jo pa isto tak. al pa še več... ampak ok, hvala bogu da je vsaj tako...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 13.1.2010 14:52:57
|
|
|
|
lucika
|
jaz sem pa na pregledu dobila vse datume za naprej. do pdp, pa še malo čez:) a vam vse napišem?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 13.1.2010 14:55:53
|
|
|
|
3Sonček3
|
Jessy js bom tut dala popkovnično kri v javno banko, mam papirje že izpolnjene ampak morm počakat da dopolnim 32.T pol pa lahko pošlm. girl79 dobrodošla med nami
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 13.1.2010 14:57:08
|
|
|
|
3Sonček3
|
IZVIRNO SPOROČILO: lucika jaz sem pa na pregledu dobila vse datume za naprej. do pdp, pa še malo čez:) a vam vse napišem? Ja napiši, da bomo prbližno vedle kako bomo naročene
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 13.1.2010 15:07:17
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: lucika Porodniška: pravkar sem dobila odločbo za paket in odločbo za porodniško. samo 2 meseca bolniške sta mi kar lepo zbila povprečje.. pa še malice ni in mi je kr grozno, ko bo na bančnem izpisku toliko manj...ja, ja, malica se ne šteje...pa se. ko nisi v službi, je nimaš plačane, poješ jo pa isto tak. al pa še več... ampak ok, hvala bogu da je vsaj tako... Lucika, kako pa to, da si že dobila odločbo porodniške? A ni rečeno, da ti morajo še ta zadnjo plačo vpisat???? Bravo, punce, da se odločate za hranjenje v javni banki!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 13.1.2010 15:12:13
|
|
|
|
lorelaj*
|
Tjaša, ma ne morš verjet, sej se mi je kar zdelo, da bodo v Baby centru mutili. Jaz imam tudi naročen ta isti sedežek, ampak če bo še dolgo trajalo, ne vem, če ga ne bova naročila kar sama. Bom še kakšen teden počakala, potem jih pa pokličem in če nič ne bo kazalo, bom kar odpovedala. Včeraj me ni bilo v šoli. Če bom še OK, bom šla februarja, če ne bom pa pač eno predavanje prešpricala. Imava pa danes porod, tako da greva oba. Čaji - če sem prav razumela: malinovi listi za proti koncu za mehčanje presredka, za otročka kamilice ipd., kaj pa za več mleka pri meni? A je tudi kaj? Papirji: ali ste za očetovski dopust tudi že oddajale ali bodo očkati potem po rojstvu vse skupaj prinesli?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 13.1.2010 15:21:18
|
|
|
|
Jessy
|
Lorelay, za tvoje mleko tudi obstaja nek čaj za dojilje, čeprav sem si jaz kuhala napitek iz sezamovih semen. Sicer ogabno za pit, ampak zdelo se mi je, da ga je bilo potem res zadosti. Sem si pa kuhala le takrat, ko sem opažala, da ga primanjkuje.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 13.1.2010 16:15:05
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: lorelaj* Čaji - če sem prav razumela: malinovi listi za proti koncu za mehčanje presredka, za otročka kamilice ipd., kaj pa za več mleka pri meni? A je tudi kaj? Papirji: ali ste za očetovski dopust tudi že oddajale ali bodo očkati potem po rojstvu vse skupaj prinesli? Za dojenje čaj imaš od Teekaneja (Brestfeeding tee), Baby tea za dojenčka od 3. m dalje, drgač pa v muellerju dobiš tudi čaj za dojenčka od 1. tedna dalje. Veš jest ne maram teh instant reči in sem raj kupovala čaje, ki so v vrečkah. Aja, pa za dojenčka lahka narediš lahka sama čaj - janež + kumina (semena). Za očetovski dopust smo mi že vse rihtal, edino kdaj ga bo koristil smo pustili, ker bo takrat naš poklical, ko bomo rodili.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 13.1.2010 16:16:14
|
|
|
|
rožca26
|
girl79 - dobrodošla med nami Kot opažam, nam ne bo dolgčas v Domžalah - poleg mene je še ena iz Domžal. Iz kerega konca pa si?
< Sporočilo je popravil rožca26 -- 13.1.2010 16:18:09 >
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 13.1.2010 16:17:55
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: lucika jaz sem pa na pregledu dobila vse datume za naprej. do pdp, pa še malo čez:) a vam vse napišem? - plis, bi bila zelo vesela datumov, da jih lahka v miru napišem in eno lahka odkljukam, da ne rabim več pisat. Hvala Sara in še nekatere (ne vem točno katere) - RABIM DATUME ZA NAPREJ, KER STE JIH POZABILE VPISAT. HVALA!!!!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 13.1.2010 16:19:50
|
|
|
|
rožca26
|
lorelaj, ko si napisala, da mata dans porod, sem že mislila, da greš rodit Aj, to je pa res grozen kiks
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 13.1.2010 16:23:02
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjasa27 Vrhničanke kaj pol velja za jutri? Ob 11? Pred Mantovo? Rožca26 jz se takoj podpišem zraven za srečanje - če bom le ok. Jutri mislim, da velja in ura mislim, da je točna. Mi2 z Vidom prideva. Kr pripravite se, da se boste mal še učile No, ena je že za skupinsko srečanje. Kaj pa ostale??? - uh, ne, lažem, sta že dve (sm Jassy) pozabla štet. Sorči.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 13.1.2010 16:42:36
|
|
|
|
lorelaj*
|
Joj, hahaha, Rožca! Ful dobr. Saj sem res tako napisala.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 13.1.2010 16:49:33
|
|
|
|
vekybel
|
Ojla!!! Kaj ste kuhale danes? Ste bile pridne? srečica jz tudi imam te izcedke in ti rečem da mi gredo na živce sam kaj ko to mora bit tako. Jz si 3x dnevno menjam hlačke . Ime bova dala najinemu sinku najverjetneje Marsel. 3sonček3 lahko greš komot po papirje na CSD in čez teden dni kar odneseš nazaj. Jz ko sem bila v ponedeljek tam mi je rekla uslužbenka da je že ena aprilčica bila, tako da kr pejdi. Ali si pa sprintaj doma obrazce in jih izpolni in samo neseš tja. lucika ti kar operi vse, tudi zdej če opereš se bo že posušilo do marca. Kar se pa tiče pralnega stroja daš sam na čim krajše pranje in bo rešeno in nima kaj za bit. Voziček pa ga operi tudi na parni čistilec in ga daj v nek topli prostor in se bo posušil, imaš še nekaj časa zato kr začni da ne bo prepozno. nosečka24 jz sem si tudi v petek dala stalni naslov od dragega in dala delat osebno in vozniško. Vse urediš na občini in nimaš nobenega letanja pa še drago ni. Osebna je 16,40€ in vozniška 12,60€ če pa bi še rada pasoš zamenjala je pa zastonj, seveda če je še veljaven, sam prineseš tja starega in ti ga pošljejo popravit zastonj.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 13.1.2010 16:51:17
|
|
|
|
vekybel
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 . Neki pa nism zasledila še nikjer, a je treba ko gre potrdit očetovstvo met tut njegov rojstni list zravn? ne ni mu treba imeti rojstnega lista, samo osebno in tvojo osebno. Tja pa morata oba ker se oba morata podpisat.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 13.1.2010 18:12:47
|
|
|
|
zoey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjasa27 Vrhničanke kaj pol velja za jutri? Ob 11? Pred Mantovo? Rožca26 jz se takoj podpišem zraven za srečanje - če bom le ok. pozdravček, 1 Vrhničanka potrjuje, 1 gre pa rajš v šoping Da ne bo nesporazuma, jaz bom ob 11h pred Mantovo Pa sem tudi za kako bolj množično srečanje, čeprav bo moralo biti zlo kmal, dokler še lahko vozimo in smo 2 v 1 Mi2 sva šla pa na CSD, da je ata priznal, da bo ata, pa po obrazce, zdaj pa upam, da bom do petka zadost ok, da se spravim do službe, da mi izpolnijo in potem drug teden oddam in do poroda zaključim z njimi. Girl79 - welcome
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 13.1.2010 18:16:06
|
|
|
|
vekybel
|
girl79 dobrodošla med nami in javi se večkrat.
< Sporočilo je popravil vekybel -- 13.1.2010 18:18:20 >
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?