|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2010
12.1.2010 22:00:52   
Nalina
In potem reva spiš čist zvita??? user posted image

(odgovor članu spaghetek)
Neposredna povezava do sporočila: 126
12.1.2010 22:04:00   
twetka
joj js nebi mogla na tak način spat. Js ponavadi držim noge v luft pol ure pol me že začnejo bolet počasi, grem na wc pa mičken sčistim tisto po vrhu tako da če zvečer grem pol zjutraj pod tuš če pa zjutraj pa itak pol zvečer. Po user posted image ne upam pod tuš da nebi kaj ven sprala

(odgovor članu Nalina)
Neposredna povezava do sporočila: 127
12.1.2010 22:04:45   
spaghetek
V bistvu sploh ni tko grozn. Se navadis. :D Sej ves... nobena cena ni previsoka, ce mas na koncu user posted image

(odgovor članu Nalina)
Neposredna povezava do sporočila: 128
12.1.2010 22:06:09   
mag3
Twetka se strinjam s tabo glede vzpodbude.user posted image user posted image

Nalina saj me ne beremo forumov. Smo čisto skulirane in se ne obremenjujemo z ničemer. user posted image user posted image user posted image user posted image

JOJ, to z nogami u luft, tudi jaz ne vem kaj bi nardila, da ne bi šlo nič ven. Še mojga ne spustim, da se premika, ....user posted image user posted image

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 129
12.1.2010 22:29:21   
Nalina
Hahaha Mag3, ja nobena od tuki ni na nobenem forumu. Jaz sem ga prepovedala brat najboljši prijateljici, ker je frišna nosečka in je vsakič kar pozelenela, ko je kaj prebrala. Tako da ji delamo cenzuro. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 130
13.1.2010 10:07:13   
limonita
IZVIRNO SPOROČILO: twetka

No sej pravim nerazumljivo totalno, pa glede vgnezditve jajčeca da se kao težje vgnezdi nič jasno.

Res je, da se ob jemanju Klomifena zarodek težje vgnezdi - sploh če se jemljejo večje doze klomifena. To pa zato, ker klomifen tanjša sluznico - ni pa nujno! Nekatere imajo ob jemanju klomifena zato tudi zelo zelo šibke menstruacije. Zato bi bilo dobro, da vam poleg klomifena predpišejo tudi dabroston v drugem delu ciklusa.

< Sporočilo je popravil limonita -- 13.1.2010 10:08:15 >

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 131
13.1.2010 10:27:32   
twetka
jaz sem dobla ta dabroston, ker nimam menstruacij, ampak zdej me je sama od sebe presenetla in ga nisem jemala pa sem 5-9 dan začela kar s klomifenom 2x 1 tableto, zjutraj pa zvečer.

(odgovor članu limonita)
Neposredna povezava do sporočila: 132
13.1.2010 10:35:38   
spaghetek
IZVIRNO SPOROČILO: limonita

Res je, da se ob jemanju Klomifena zarodek težje vgnezdi - sploh če se jemljejo večje doze klomifena. To pa zato, ker klomifen tanjša sluznico - ni pa nujno! Nekatere imajo ob jemanju klomifena zato tudi zelo zelo šibke menstruacije. Zato bi bilo dobro, da vam poleg klomifena predpišejo tudi dabroston v drugem delu ciklusa.

Kaj naj bi bile vecje doze? Po moje, da ginekologi itak vejo kaj ti morajo dat za tvoje okoliscine pac. Jaz mojemu ginekologu popolnoma zaupam (hodim k njemu ze 13 let) in ne verjamem, da bi mi predpisal zdravilo, ki bi zmanjsalo namesto da bi povecalo moje moznosti za zanositev.

Sploh pa stanjsana sluznica se ne pomeni, da ni dovolj sluznice, da bi se jajcece ugnezdilo. Nekatere zenske imajo dovolj sluznice pa se jajcece se vedno ne ugnezdi. Po moje stanjsanje sluznice ni kljucen faktor, saj ima Klomifen veliko vec pozitivnih ucinkov in verjamem, da je lahko za veliko zensk resitev, da lahko koncno zanosijo, saj je tezava pri njih, da ne ovulirajo, ne pa da je jajcece oplojeno in se ne more ugnezdid.

(odgovor članu limonita)
Neposredna povezava do sporočila: 133
13.1.2010 11:17:53   
twetka
sphagetek podpišem se pod tvoj post, točno tako kot si rekla

Neposredna povezava do sporočila: 134
13.1.2010 11:27:47   
mag3
Mislim, zdaj pa znaj kaj je boljše. Saj nisem strokovnjak. Vsa srečna, ker jemljem Klomifen, da se bo ja primlo, pol pa to ....... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 135
13.1.2010 11:47:09   
Nalina
Jaz pa pod Maginega!

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 136
13.1.2010 11:51:29   
spaghetek
Ne obupujte. Dej preberite si kolko zenskam pa je Klomifen pomagal! Sam zato ker je pac par taksnih, ki so malo bolj negativne, se ne pomeni, da pri vam pa ne bo deloval.

(odgovor članu Nalina)
Neposredna povezava do sporočila: 137
13.1.2010 11:53:23   
mag3
Upajmo, da bodo konec meseca sami +++++++++

Neposredna povezava do sporočila: 138
13.1.2010 12:20:10   
limonita
Punce, ne se razburjat! Zato pa je dabroston in če vas ginekolog spremlja bo tudi opazil, da je sluznica stanjšana. In za vgnezditev je pomembno kako debela je sluznica. Sicer pa jaz pravim, da je klomifen ZAKON, meni je z njim uspelo v prvem krogu s pol tabletke, brez dabrostona.

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 139
13.1.2010 12:29:26   
spaghetek
http://www.babyhopes.com/articles/mucus-importance.html

in se par nasvetov kako vplivati na maternicno sluznico:
http://pregnancychildbirth.suite101.com/article.cfm/increase_the_quality_of_cervical_mucus_for_quick

(odgovor članu limonita)
Neposredna povezava do sporočila: 140
13.1.2010 13:01:30   
twetka
Js bom zdej vidla kao bo a bo kaj ratalo al ne, pa če nebo menstruacije začnem z dabrostonom nato pa klomifen spet. Glede reagiranja na klomifen je pa odvisno od posameznice, ene celo reagirajo že na pol tabletke, js sem sicer jemala 2 celi na dan, nekatere pa morajo celo več. Sem brala tut da nekatere niti na te tablete za sprožitev menstruacije ne reagirajo, js sem vedno reagirala in dobla menstro takrat ko je pisalo da naj bi ratala po jemanju. Joj ta teden se mi vleče, kolker sem zračunala testiram lahko nekje v sredini naslednjega tedna recimo danes teden in bi naj bili rezultati realni če je ciklus tam na 28 dni. Zanima me če sem le mela ovulacijo ali ne. danes mam 9 dan od prenehanja jemanja klomifena tako da bi mogla bit O tam nekje 7 dan. V nedeljo sem mela 6 dan pa me je špikalo okoli desnega jajčnika, pol v ponedeljek nič včeraj pa spet nekaj malega pa ko smo user posted image me je bolelo isto v predelu desnega jajčnika in tam ful čutim neko bolečino, občutek je kot bi mi dol tiščalo vse skup, kot bi mela vnetje mehurja ali pa slepiča, pa ful čudne vonjave sem zaznala tam spodaj zdej te 4 dni in me res zanima če je to to. Ponavadi so vonjave prisotne pred menstruacijo recimo 3 dni prej ampak zdej še ni čas za menstruacijo zato predvidevam da je to ovulacija.

Neposredna povezava do sporočila: 141
13.1.2010 13:05:29   
twetka
Da malo temo spremenim, rabim do jutr en fajni recept za sadno torto, tako da če ma katera nej mi prosim napišeuser posted image

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 142
13.1.2010 13:05:59   
spaghetek
Zacni si merit vsako jutro temperaturo. To ti je (razen da gres na UZ) najbolj zanesljiv nacin, da vidis kdaj mas ovulacijo (oz. ce si jo sploh mela). Dajo se pa tut kupit testerji za ovulacijo. Jst ponavad mam kr oboje, da sem za zihr :D

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 143
13.1.2010 13:21:40   
twetka
ja samo menda pri jemanju klomifena testi niso zanesljivi, ne vem nisem še probala, zdej me prfektno tišči lulat pa razmišljam a bi zarabla en baby check, čeprav je še prehitro ampak me zelo mika.

Neposredna povezava do sporočila: 144
13.1.2010 13:34:17   
mag3

IZVIRNO SPOROČILO: twetka

ja samo menda pri jemanju klomifena testi niso zanesljivi, ne vem nisem še probala, zdej me prfektno tišči lulat pa razmišljam a bi zarabla en baby check, čeprav je še prehitro ampak me zelo mika.

Joj Twetka ne tega delat. Saj jaz sem ista.  user posted image  Tako, da razumem, ampak raje ne. Kar se pa tiče O in Klomifena. Jaz sem zdaj že 4. mesec. in trikrat sem imela ovulacijo na 15. dan. To je torej, če jemljem od 5-9 dan, pol imam O na 15. dan, torej 6 dni po zadnji tabletki. In vedno si delam Ovul.teste. Meni ginekolog razen, da mi je napisal recept za Klomifem, nič drugega ne dela, mislim kak UZ ali kaj podobnega. user posted image

pa še recept za torto:

BISKVIT:

(rumen)

6 jajc
25 dag moke
25 dag sladkorja
1 pecilni prašek

(rjav)
enako kot rumen, le da dodaš kakav (dve žlici)

Pečeš na 180¨C –  45 minut!

NADEV:
(čokoladni)
najprej namažeš biskvit z :

250 ml slad. smetana
3 žlice nutelle
nato še z :

150 g masla
100 g čokoladnega praha
sladkor
(stopiš vse skupaj nad soparo)

(sadni)
najprej namočiš biskvit z jagodnim kompotom

250 g mascarpone
500 ml sladke smetane
12 dag sladkorja v prahu
2 x kremfix
jagode (2x kompot ali 2x 450g zamrznjenih)

Stepeš smetano s kremfixom, da postane res trda, v drugi posodi pa z navadno žlico ali metlico (ne z el. mixerjem!!), počasi zmešaš mascarpone in sladkor v prahu in v to maso dodaš smetano, previdno in počasi. To namažeš na mrzel in namočen biskvit. Gor položiš še jagode.

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 145
13.1.2010 13:34:25   
twetka
hipnotiziram tester, user posted image mogla sem pa vem da je ful prehitro ampak zaradi ljubega mira, itak je negativen, sej to sem vedla ampak zaradi notranjega mira sem probala, firbec pač.

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 146
13.1.2010 13:36:17   
twetka
hvala hvala za receptuser posted image

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 147
13.1.2010 13:40:23   
twetka
Ovulacija sem js po moje mela tut tam nekje te dni če sem jo mela, kar pa ne vem ker si nisem merila temperature pa niti testirala s testi, mah bomo videli v glavnem mela sem namen probat jutr pa sem danes pa ni še kaj videt tako da bomo počakali do naslednje sobote 23 in če takrat nebo pol tokrat nismo uspeli.

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 148
13.1.2010 13:51:11   
spaghetek
Sej jst tut isto delam... zacnem testirat en tedn pred menstruacijo in potem vsak dan dokler ne dobim menstruacije. Vcasih se pocutim kot en bebec, da ne morem pocakat par dni in da z vsakim testom upam, da bo pozitiven, ceprav je 5 testov prej pokazalo, da nisem noseca.

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 149
13.1.2010 13:58:35   
majčii
Jst sem danes 5 dan po zadnji tabletki (14dan ciklusa) pa se mi še nič ne dogaja....
bt je čist nizka in totalno zblojena.... Upamo da me b kej kmalu začel kej bolet pa špikat,... (mislim, da si prvič želim da bi me kej bolelo user posted image )...

sam res se vlečejo ti dnevi....

twetka: naj ti torta lepo rata user posted image

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?