|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
12.1.2010 9:14:39   
mlinčka
Dobro jutro!

user posted image

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
12.1.2010 10:00:52   
nokes
uf, sem rabla še en kufe, hvala mati mlinčka user posted image

jaz sem že skuhala kosilo, tak da lahk dam noge v luft, hmmm... tole se mal čudno slišiuser posted image  se moram pohvalit, da bo danes piščančja obara in bosta prvič jedla začinjeno, no brez soli, popra, bo pa vse ostalo. bomo videli, al bosta kričala od ugodja, al bosta ven spljuvalauser posted image

blanči, ne delaj reklame drugod po forumu za flipper stolčke, ker jih bo na bolhi zmanjkalo, jaz pa rabim 2!!!user posted image

je kaj novega? še kar sneži, včeraj nisem mogla na sprehod, ker je na vsakem vogalu snežni zamet. pa potka skozi, za enega pešca.user posted image  nič juser frendli, če bi hotela po pločniku, ni šans, samo po cesti... ja, blanč, al pa če se naučita hoditi, pa ju pošljem sama en krog. pa psa na štrik, da ju do doma privleče.user posted image

< Sporočilo je popravil nokes -- 12.1.2010 10:01:32 >

nokes

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
12.1.2010 10:16:06   
Shadow
Jutro!

S tistimi, ki so že skuhale kosilo, se ne menim do nadaljnjega! user posted image user posted image

Macko, ja mi bumbo stolčke kar pridno uporabljamo, jih pa po vsej verjetnosti ne bi nabavili, če ne bi bil božič... pa smo jih kar za darilo naredili. Če boš naročala nove, vzami preko mimivrste, so 10 eur cenejši kot v BC, rabljene pa prodajajo za 30 eur.

Tudi fliper stolčke imamo, smo jih tudi rabljene vzeli, ker to se pa res nima kaj izrabiti oz. uničiti (no, razen, če jih ob beton mečeš). Prva uporaba je bila katastrofa --> v bani so bili: oba otroka v stolčkih + ata, pa je bila gužva, pa vsi tečni, pa jok in krik. No, včeraj sem pa vsakega posebej namakala, pa je bilo muchos bolje.

Pozdravček ostalim, moram otročeke oblečt, pa zelenjavo dat kuhat.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
12.1.2010 10:21:50   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: Shadow

S tistimi, ki so že skuhale kosilo, se ne menim do nadaljnjega! user posted image user posted image

hmm, imamo pa že kar nekaj prepovedanih tem, bomo sam še kofetkale, pa se bomo še tu spičle, al je boljša espreso, turška al instant user posted image .

nokes

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
12.1.2010 10:45:19   
4pikice
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

hmm, imamo pa že kar nekaj prepovedanih tem, bomo sam še kofetkale, pa se bomo še tu spičle, al je boljša espreso, turška al instant user posted image .

Senčka -štrajk!user posted image   Dons kuhna zaprta!

Pri nas novga to, da sta ta mali že drugi dan spet v vrtcu. Ana učeri ob slovesu mal zajokcala, Lina nič, dons je Ana nebirala pa ni zajokcala, Lina je pa že kr mahala k sm odhajala, papapapa. Je vzgojiteljica rekla učer, da sta zlate! Ja ko imata pa tako fesjt mamico, a nauser posted image

2+1=4pikice

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
12.1.2010 11:44:19   
ninčy
Hojla punce!
Spet imam malo časa pa se malo oglašam. Vidim, da ste nekatere u iber pridne (beri se učite, ste ža skuhale kosilo ...).
Pri nas je prava norišnica. Jan bi se že na noge postavljal, Žanu ni več lušno samo ležati pod igralnim lokom. Eden drugega ogovarjata, včasih se ponesreči vščipneta, vščipnila sta tudi že psičko in zdaj zalaja na njiju, če samo roko stegneta proti njej. Sicer ju full voha pa pride k njima, ampak ko kdo stegne roko, je pa huda. Bo naredila red! user posted image
Po malem sem jima začela dajati prve mlečne kašice in moram priznati, da se fajn obnese. Jan po tem gostem obroku nič ne bruhauser posted image . Pri flašah je pa tako, da če med obrokom zaspi, nič ne bruha, če ostane pa buden, je pa joj.
Tole vreme me dela čist živčno, ker ne moremo ven. Pri nas so pločnike splužili glih samo za pešce, tako da še z enojnim vozičkom težko kam grejo, kaj šele mi z dvojnim user posted image . Komaj čakam pomlad. Pa ne samo zaradi sprehodov user posted image (pa imam sicer zelo rada zimo).
Včasih si čez dan mislim, da bom kar popiz..., ko sta tečna, ampak potem zvečer vse nadoknadita, ko lepo zaspita. Sicer se ponoči še zbujata, sam enkrat na noč mi ni panike vstat.
Toliko zaenkrat od nas. Snežen pozdrav vsem.

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

(odgovor članu 4pikice)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
12.1.2010 13:26:59   
miska73

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil miska73 -- 12.1.2010 13:27:30 >

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
12.1.2010 13:33:42   
miska73
Grem kuhat kosilo... oziroma pogret, kar je babi včeraj prinesla. user posted image

Babe, jst grem danes zvečer na pijačo s prjatlcami. Kr verjet ne morem. user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
12.1.2010 14:49:11   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi o kavah ropajo nas pa pri belem dnevu:):)
Zadnjič smo mogli Bernardka peljat na KC, kjer so mu naredili UZ glave, ker pa ima premalo fontanelo so delali UZ 1 minuto in konec. Zjutraj so nas sprejeli, imeli smo jutranjo vizito, slikanje ob 14 uri potem je prišel zdravnik povedat, da se ni dobro videlo in da bomo imeli v aprilu slikanje glave ob 16 uri so nas odpustili domov.
Danes je prišel izvid in informativni račun, ki je 1.478 evra.
Pa to je rop pri belem dnevu:):) Slovenčki pa veselo plačujemo najvišje davke na svetu...
M.A.T.E.R. SO ME R.A.Z.P.I.Z.D.L.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
12.1.2010 20:46:37   
buši2
Dober večer!

Pikatara - sej ne morem verjet, ampak tudi naša Nika je isti dan se na rit usedla. Sem mislila, da ji je ratalo čisto slučajno, no pa je potem popoldne še očiju pokazala user posted image user posted image . Imamo mal štale z izpuščaji okoli ust oz. rdečico, ki neče in neče izginit. Baje je to čist normalna stvar, ampak zgleda pa zlo grozno. Mažemo vsak večer s Canastenom in čakam da mine user posted image

Jaz tudi komaj čakam pomlad! Vozičkanje je čist out, smo kar doma.

Jah, pri nas zelenjavne kašice palijo v nulo in to brez sirnih dodatkov (korenček, brokoli, peteršilj, bučka in por). K tej mešanici dodam še krompirjev pire s smetano in AM. Pojesta po 220 ml vsaka user posted image user posted image . Upam, da se bosta zdaj bolj redili.

Flipri pa bumboti user posted image - pri nas verjetno ne bodo stanovali. Smo v banjici zelo zadovoljni. Se pa kopamo posebej. Ko bosta večji pa obe v banjo, pa še očija not!

Uglavnem bravo za lepe otroke, skuhana kosila, stolčke, vozičke, vrtec,....user posted image user posted image user posted image

Pridem še naokrog.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
12.1.2010 20:57:41   
hedviga
Bumbo stolčki - nimamo, nismo mel, zdej bi bli samo še za obmetavanje...
Fliper stolčki- mamo dva, različnih firm, smo uporabljali namesto bumbo stolčkov, ene 4 ali 3 mesece nazaj, v banji Miha ustane s fliperjem vred, Špela pa tečnari, stegne noge in je ne moreš niti ven vzet... Itak sedita bp, kopamo brez tega in je ok.
Vozički - kupili nekaj pocenskega in na zalogi, ker nam je kolo dol odletel.. Hauck Duo...neki... Ni nevemkaj, mam sicer krasne tople vreče ampak ju bašem notri ko šunke v testo...reveža. Se dereta fejst. Je pa pol lažji, ožji ipd...ne vem a sem lih kontent. Še bom vidla.
Dojenje - ma ...kaj je že to???Mleko?? Kaj je že to????
Prepovedana tema - ni sprememb, ne spimo...

Sicer pa ploskamo, plešemo, naredimo en ali dva koraka brez, imamo 6 zob, smo tudi še brez zob, jemo, tudi bruhamo, tečnarimo, govorimo ba ba, am am, ma ma, pa pa,ou ou, eeeeee, oummmm ipd, ipd......oponašamo indijance, divjamo, presajamo rože,skratka to kot vsi. Ni nam dolčas.
LP

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
13.1.2010 8:15:52   
lara light
Lepotičke, jutro!
user posted image
Ja, pr nas je že par ur jutro, mi smo zgodnji,  ni kajuser posted image

Hedi, Hauck duo- meni se je zdel fajn, ko sem ga en dan občudovala, kako ju je očka sprehajal med policami...sicer pa sem naletela na maclarna in zdaj bom tega probali usposobit. Kako odletelo kolo? Si uveljavljala garancijo? Naš že drugi par otrok fura, pa ni tehničnih težav, zaenkrat.
Bravo za vse kar že znate, povej mi o bruhanju, moj tudi bruha, pa prej nikol ni. Mislim, da se preveč napreza ko plazi, nori po tleh, se dviguje (le z rokami) na noge ni še pomisliluser posted image , skratka kar prevečkrat vidim pred njim zmazek, ki ga počasi in z občutkom maže po tleh, po sebi, občuduje svoj izdelekuser posted image
Daj povej mi prosim še glede mleka, ne pijeta več? Če, od kdaj? In če ne, pribl. koliko popijeta v zadnjih mesecih?

Sem hotela še veliko povedat, a ne gre...

Dolgčas, kaj je že to???

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
13.1.2010 9:17:12   
Alenka-8
Evo še mene po dolgem času. Smo preživeli praznike, zdaj pa se pripravljamo na bližajoči RDuser posted image
Bumboti - nikoli imeli
Fliperji - imamo dva in pridno uporabljamo že kar lep čas. Od kar sta prerasla ležalnike za v bano oziroma od kar kolikor toliko sedita, da sta lahko šla v fliperje. Meni ful fajn zadeva, ful uporabna. Ta mala uživata, je pa res, da če se potrudita, lahko tud ven zlezeta. Itak pa nista nikoli sama, tak da ni panike.
Vozički - mi imamo že od začetka dva: Baby welt in Maclaren. Ampak zdej pozimi, ko sta ta mala v kombinezonih, sta v teh vozičkih natlačena kot tune v konzervi. Tiste vreče na Maclarnu komaj stlačim čez nogice. Baby welt pa ima samo tako pokrivalo za noge, za oba skupaj, in je OK. Ni pa ne vem kako toplo. Pa Maclarna mi je ful težko peljat, ker sta ta mala že kar težka, voziček pa je lahek in ni vzmeten. Trenutno je Baby welt bistveno boljši, čeprav je večji in težji. Smo pa preko Praworlda pred novim letom  v akciji kupili še dve Chicco mareli, taki s ful toplo zimsko vrečo iz flisa, in tako vsaj kadar smo v dveh, pelje vsak enega otroka. Bistveno lažje. Smo pa za ti dve mareli dali še ne 150 eur s poštnino vred. Pa res super vozička.
Prepovedana tema spanje - ponoči spimo OK, podnevi pa ful ful malo. Dvakrat po mogoče urco, če imata dober dan uro in pol, neredko pa tudi samo po pol ure. In potem smo teeeečni...
Sicer pa sta krasna, itakuser posted image Imata vsak šest zobkov, Jaša že veselo koraka ob obori, Lana tudi začenja. Po kolenih pa itak divjata kot na dirkah. Še vedno so najbolj aktualni kabli, daljinci in telefon. Aja, pa računalnik in sesalec. Fajn je tudi odpirat predala pa če se le da, vse ven zmetat. Pa po šipah tacat. Pa za igrače se tepst. Pestro. Noro. Lepo.
Evo, še ena slikica:
user posted image
Šibam pripravit malico, potem pa ven. V voziček spat (Hedi, tudi mi to delamouser posted image )
LP

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
13.1.2010 9:19:32   
pikatara
Hedi tale Hauckov voziček je bil moja prva izbira. Včeraj mi je pediatrinja rekla, da ju naj ne futram več ponoči, da sta dovolj stara, da prespita celo nočuser posted image . Kar naj proba. Smo veseli, če je samo enkrat bujenje, z veseljem flaško dam, sam da ni nonstop vstajanje. Bravo za korake.

Pri 9 meseih in pol imata Karolina 6850 in 68,5, Patrik pa 8700 in 72 cm. Tolk šibata na okrog, da se sploh ne redita. Seveda smo bili kregani ker Karolina hodi s pomočjo rokic, da naj ji ne pomagamo in naj kar plazi. Pa nek šum ji je slišala na srčku tako da gremo h kardiologu. Ampak je verjetno prehodno, ker prej ni bilo nič. Zobkov imamo 8 proti 4, plešemo, vstajamo, razgrajamo, se tepemo, čvekamo, mahamo (karolina), ploskamo (Patrik). Najlepše je pa seveda odkimavat, ko jima kaj ne paše. Aha pa sadja nočeta več jest. Skratka luštno dokler Patrik pusti Karolino pri miru, pol pa jok in stok. Pediatrinja je rekla, da je dovolj, če imata samo 4 obroke, mi jih imamo z nočnim vred 5. Jesta lahko vse razen svinjine, beljaka in kravljega mleka, pa joagod seveda.

Larči Patrik včasih po hranjenju bruhne, sedaj veliko manj kot pred mesecem dni. Verjetno je povezano z norenjem, mogoče preveč poje, ali pa prehitro. Nimam pojma. Je pa seveda luštno to pol po sebi mazat. Bruhne male količine. Jo že tolče po glavi. Letim

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
13.1.2010 9:25:35   
buši2
Dobro jutro!

Larči hvala za kavico, pasala ful.

Hauck duo - tudi meni je bil všeč, sem takoj vrgla uč na njega v trgovini. Moti me samo to, da imajo samo eno barvo pa še ta je črna. Si ne morem predstavljat, da sta tamali v črnem vozičku in to še poleti user posted image . Možiček je gledal voziček še v Mothercare - njihov model v rdeči barvi. Žal so jih takoj vse prodali, čakamo na novo pošiljko, da ga v živo vidimo. Bojim se samo to, da bo spet preširok tako kot Hartan. Je pa trikolesnik, tak za šmekat.
Glede plazenja - mi smo morali pred prazniki pod nujno v BC po stajco, ker ni šlo več brez tega. No na koncu sva kupila prenosno posteljico za dva + blazino. Cenovno se je bolj splačalo, pa še za na dopust jo bomo vzeli sabo.user posted image

Aja, punce kaj lahko še dam za papat zdaj pri 7,5 mesecih??? Tnx.

Uživajte, danes bo spet en posran dan user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
13.1.2010 9:35:37   
pikatara
Alenka kaka korenjaka. Vi proti nam čez dan še veliko spite. Dopoldne kakšno urico, če je sreča, popoldne pa 20 min, ali pa sploh ne. Pri vozičku pa imamo srečo, da ni vmesne pregrade, tako da imata kljub kombinezonom veliko prostora. Edino kar mi ni všeč je, da se ne dvigne dovolj. Na najvišjem položaju še vedno napol ležita. Mlinčka a pri tebi tudi? A imaš mogoče kakšna navodila, ker jih mi nismo dobili. Do spomladi moram nekaj naštudirat, da bosta bolj sedela. Mogoče bo bolje, ko ne bosta toliko oblečena in bosta sama dvignjenauser posted image

(odgovor članu Alenka-8)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
13.1.2010 10:10:31   
nokes
ojla babike, da se še jaz pridružim razmišljanjem glede spanja, hrane in vozičkov. aha, pa stajic, flipperjev, in ostale navlake user posted image

torej: mi spimo zdajle (upam, da kakšno slabo uro, največkrat pa pol ure), popoldan okoli 13.00 pa eno do 2 uri (to je že ful redko). sem že razmišljala, da bomo počasi združili spanca, pa se še ni obneslo. sta dopoldan preveč zaspana, da bi zdržala do kosila. kako bi to zgledalo, če bi bila v vrtcu, ko gredo spat okoli 12.00? hmm, nimam pojma.

obrokov imamo mi: zajtrk (sem štejem tudi zeeeloo zgodnje jutranje flaše mleka, npr. okoli 05.00, kot danes), malica okoli 8.00-9.00, kosilo okoli 12.00, pop. malica okoli 15.00, večerja ok. 18.00. to je 5 obrokov čez dan (no, kao) in še ena flaša mleka preden greva midva spat. torej 6 obrokov. to je veliko, samo ne vem, kako naj ju nafutram, da bosta potrebovala manj. namreč mleka popijeta vsaj 0,5 litra, kašice + skorjice/kruh za malico, kosilo krožnik in pol, večerja je bolj uboga, ker velikokrat štrajkata, pa nočeta mlečne žitne kašice, bomo sprobali s kakšnim -linotom. čeprav nerada.user posted image  mi je pa alergologinja zatežila, ker ne dajem sojinih ali riževih nadomestkov mleka, zaradi kalcija. no, ko sem ji povedala, koliko mleka še vedno spijeta, je rekla, da je to okej. čakam na izvid kot pes na kost. res. v glavnem: sta velika, težka in zdrava in se mi zdi, da jesta dobro in dovolj. tudi jaz pa bi rada ukinila nočno hranjenje.

hauck sem tudi sama gledala in ko bo pomlad, kupimo eno marelo (kao hauck ali mclaren) blanč me je navdušila nad "ibejem", tako da bom tam verjetno kaj ugodnega ujagala.user posted image  marela definitivno, ker se tudi naš voziček ne da čisto zravnat na 90 stopinj.

stajica iz bolhe, 20 ojrov, uporabljam! flipper, hmm, če ga pol na riti okoli prenašata, ne služi ravno svojemu namenu. torej, danes gresta oba v banjo, pa da vidimo ali potrebujemo stolčka. ostala navlaka.... za RD dobita 2 tricikla na uno ročko, za vozit. upam, da bosta uporabna, aja enga od naju, enga od babi/dedi naveze.

kaj pa boste ostale kupile? alenka?

aha, še to: danes kisla repa in krompir, prvič. user posted image  me zanima, kako bosta jedla, ker kislega pa res še nista jedla. sem ju do zdaj kar malo šparala, malo zaradi alergije, malo pa ... hmmm, ker cvikam? me je mlinči na realna tla postavila, ko je povedala, da v vrtcu pa dobijo hrenovko v roko, pa mal zenfa zraun, joooj, user posted image user posted image , pa kruh v drugo roko. saj ne morem verjet, no. moja mala dva pa zenf? še včeraj sem ju dojilauser posted image , no, skor user posted image

< Sporočilo je popravil nokes -- 13.1.2010 10:15:02 >

nokes

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
13.1.2010 10:26:42   
Snezinka4
Bili v razvojni. Sta super, vse ok, ampak za 6 mesecev (kar je korigirana starost). Povedala sem, da dojim še  ponoči, pa je rekla, da nisem več dolžna otrok ponoči hranituser posted image user posted image user posted image . Tudi ona naj pride k nam pa naj ju drugače uspavauser posted image .
Ena je imela včeraj vročino in precej vneto uho. Mi je dala že recept za AB, a rekla, da lahko še en dan počakam. Danes je otrok normalen. Tudi vročine ji še nisem merila, ker je po moje ni imela. Bomo vidli kaj bo ko se zbudi.

Pika - pa medu verjetno tudi še ne smeta, pa arašidov....user posted image user posted image

Noki - veš kako zgleda v vrtcuuser posted image , ko še nimajo njihovega ritma spanja...našemu sinu so prej hodile kosilo iskat, da je jedel pred drugimi, sicer jim je zaspal za mizo zraven krožnikauser posted image .  No slej ko prej se pa navadijouser posted image

Alenka - uau kako sta velka, pa luškana! Dej povej, a so tile avtočki/miške/pikapolonce praktične? Ne zbijejo vseh vogalovuser posted image ?

Mah, fliperje bomo verjetno mi tud v trgovini pustili. Mamo tolk krame po bajt, da bom morala nekje začet ven metat.
Držte se babike.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
13.1.2010 10:42:13   
Alenka-8
Noki - mi smo jima za rojstni dan tudi kupili tricikle. Take z ročajem in tistim obročem okrog, da ne padeta dol. Mislim, da so od 10 mescov naprej. V BC so bili v akciji, 40 eur.
Tudi sama sem razmišljala o tem, da bi mala spala samo enkrat na dan. Sam mislim, da še ne bi šlo. Ker dopoldne ob desetih, najkasneje pol enajstih že spita. Max eno uro. Popoldne pa ju dam spat med pol tretjo in tretjo uro. Če bi ju zdaj hotla dat spat ob npr. 12-ih, se utrže in meni in njima. Pa še dvomim, da bi spala kaj več kot uro, uro in pol. Bomo kar na dvakrat dnevno ostali dokler bo šlo.
Snežinka - tiste bibe/poganjalčki so zakon. Ful so vodljivi, pa še ful luštni. Meni bistveno bolj všeč kot uni plastični. In (zaenkrat) na parketu še ni sledov. Pa tud vogale mamo še cele. user posted image Pa Jaša že ful divja s svojo pikapoko. Se drži za ročaj in hodi zadaj. Kot račka je user posted image Te, ki jih imamo mi, so od 1 do 2,5 let. Pol pa so še eni malenkost večji, mislim da od 2 do 4 let al neki tazga.
Malo slikic sem dala v album, če katero zanima.

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
13.1.2010 12:13:38   
nokes

čakam na izvid kot pes na kost. res.

no, pravkar prejela telefonski klic, da je I še vedno alergična. baje naj kmalu pričakujem po pošti kaj več.user posted image  pi*da! sm kr mal žalostna. nič sladoljed poleti!

no, da bom samo sebe citirala, si pa tut nisem mislila.user posted image

nokes

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
13.1.2010 12:20:11   
blanč

čakam na izvid kot pes na kost. res.

no, pravkar prejela telefonski klic, da je I še vedno alergična. baje naj kmalu pričakujem po pošti kaj več.user posted image  pi*da! sm kr mal žalostna. nič sladoljed poleti!

no, da bom samo sebe citirala, si pa tut nisem mislila.user posted image

Boš ga mogla naskrivaj lizat user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
13.1.2010 12:23:10   
blanč
Mi tudi upamo, da bo pri larici ta alergija kmalu izzvenela.
Pri nas vodi Larica- vse proti nič. Se obrača, kotali, sedi že po več minutuser posted image , glavo zabije v tla, rit v luft, roke nazaj in rije po puzzlahuser posted image Bernardek pa kot nasedel kituser posted image . No ja, pri hrani vodiuser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
13.1.2010 12:27:19   
nokes
 pa še odgovor blanč:

to, kar se dogaja v našem zdravstvu je rop tisočletja, bi rekla. mi smo bili na gastro eno noč, zakaj, nimam pojma, ker valda znam sama mleko pripravljat, ko sem dobila izvid, je bilo na njem napisano, da sem bila hospitalizirana 10 dni!!! valda, da so pobrali od zavarovalnice ta dnar! nikoli pa nisem dobila izračuna za zdravljenje, niti ko sem bila noseča in sem bila v bolnici, niti zdaj, z ivano. kje se to valja, bbbb????user posted image  pa še to: ne vem, kako je bilo pri tebi, ko sem bila na gastro, je bil oddelek prazen! čakalne vrste pa vsaj en mesec??? prepričana sem, da se umetno ustvarja potreba po kadrih (zdravniki), stroški se prikazujejo kot vrtoglavi , čeprav seveda niso, in čakalnih dob v resnici ni! vsaj tukaj, kjer sem jaz hodila. drugje je verjetno kaj drgač.

nokes

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
13.1.2010 12:29:41   
Shadow
Bom tu javila, FB me nekaj zeza... spejsšip prišel, manjkalo nekaj kolic + polomljen sedež --> spejsšip odšel, čakamo na novega. user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
13.1.2010 12:48:52   
blanč
Bemti, spejsšip je padel z vesolja brez padala. Meni je na stolčku za hranjenje manjkala ena plastika so jo brez besed in z opravičilom naslednji dan dostavili, tako, da mislim, da jutri pri vas pristane s padalomuser posted image
Noki mene je včeri to tolk razbesnel.

(Mark Twain)

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?