|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke*2010
13.1.2010 9:36:56   
Natalija28
aTri - user posted image z mislimi sem s tabo. pozitivno misli pa se morda kmalu kaj lepšega pripeti.

sanje2 - čestitke za +. zdravo nosečnost ti želim.

LoveLove - jaz tudi nimam nekih ekstra znakov, da sem noseča. Edino na dotik so dojke malo boleče. user posted image hvala bogu, če mene vprašaš. user posted image

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 576
13.1.2010 10:17:00   
sanje2
hvala nadka za tvoje veselje, sedaj pa bova vse izpeljale do konca ok. ne bo nobenih težav in trebušček nama bo veselo rasel in se debelil.

zanima me, če je katera punca iz maribora no mariborske porodnišnice?
neki ste omenile, če katera kadi, jaz kadim vendar sem že danes začela zmanjševat, mislila sem da sploh ne bom kadila pa me je premamilo, se bom pa zelo potrudila da bom ukinila to razvado -držite pesti da mi uspe.

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 577
13.1.2010 10:35:01   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: sanje2

hvala nadka za tvoje veselje, sedaj pa bova vse izpeljale do konca ok. ne bo nobenih težav in trebušček nama bo veselo rasel in se debelil.

točno tako, sem ti rekla da je to najino letouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tako da september pripravi se.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Mene pa že spet nekaj grabi že iam rahlo slabost.user posted image user posted image pa saj ni važno samo da na koncu dobim zdravega bejbijauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sanje2)
Neposredna povezava do sporočila: 578
13.1.2010 10:45:48   
Inčy
IZVIRNO SPOROČILO: sanje2

neki ste omenile, če katera kadi, jaz kadim vendar sem že danes začela zmanjševat, mislila sem da sploh ne bom kadila pa me je premamilo, se bom pa zelo potrudila da bom ukinila to razvado -držite pesti da mi uspe.

Hja, mene še je na začetku tudi kar mamilo, zdaj pa nočem več niti slišat o njih ... se mi kar želodec obrne ... uf, slabosti so takšne, za umret ... ima katera kakšno idejo za boj proti temu, ker to je že skoraj nevzdržno? user posted image

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

EX Inčika

(odgovor članu sanje2)
Neposredna povezava do sporočila: 579
13.1.2010 10:53:10   
bambinca
Inčy, meni dvakrat po 8 mesecev ni uspelo ugotoviti, kako preprečiti slabosti in bruhanje...pij veliko, ampak razporejeno čez cel dan, jej, kar ti paše, ampak večkrat po malo...

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 580
13.1.2010 10:58:42   
Klemcy
sanje2 jaz sem iz Maribora. user posted image  Imam pa ginekologa na Ptuju in se moram tja vozit, ampak že delam na tem, da najdem enega v Mb? Mi lahko priporočaš koga?user posted image

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 581
13.1.2010 11:00:14   
nadka30
Inčy meni je bilo včeraj dopoldne full slabo, potem sem pa nekje prebrala da naj popijem coca-colo in res sem jo, tako da popoldan mi ni bilo nič slabo, če je pitje coca-cola kaj pripomoglo temu pa ne vem.Drugače pa naj bi pomagalo proti slabosti jesti večkrat po malem, kakšne krekerje.
Drugače pa dnes imam samo rahle občasne slabosti, me pa močno boli v križu.In drugače kako si?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 582
13.1.2010 11:04:41   
zalcy
dobro jutro vsem skupaj...
nadka30- ja, pomoje je res samo naklučje pripeljalo do tega, da sva se srečale...
ja, potem si isto zanosila kot jas.. po dveh user posted image , treje pa ni bilo več.. tako sem vesela, ker sem zanosila, vendar je strah še vedno v meni... predvsem pa sem zelo tečna, vse mi gre na živce...
sicer nevem katera je sestra irena... ima mogoče blontne kratke lase... vem samo to, da tisti dan, ko sem imela ss, me je najprej vprašala, če sem si otroka želela... al je blo kr tak... to me je še bolj spravilo v jok.. v tistem času sem vrgla paprije na mizo in odšla v sobo...
je pa tisti dan na uz bila še ena punca in je rekla, da neve kako bo, ker ji že prejšnji dan srček ni utripal, potem pa je šla še enkrat na uz... ker sem šla pred njo h ginekologinji nisem vedela kaj se je z njo dogajalo... po končani abraziji, pa sem jo srečala pri večerji in mi je povedala, da je tudi ona bila na abraziji...
vidim, da nas je veliko takih...user posted image user posted image
komaj čakam na prvi pregled, da bo vse ok in tudi tebi želim istouser posted image

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 583
13.1.2010 11:06:33   
zalcy
klemcy- katerega ginekologa pa maš na ptuju
ker jas sem se zdaj tudi prestavila na ptuj, nikjer drugje ni bilo fraj, oz. ne jemljejo več novih pacient...imam pa dr. šučur...
ima katera izkušnje z njim

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 584
13.1.2010 11:09:04   
zalcy
sanje2- tudi jas sem od začetka kadila, zdaj pa sem začela zmanjševat... rada bi povsem prenehala, vendar se mi zdi, da ne morem.. posej po hrani mi zapaše cigarte...
je katera med vami, ki je celo nosečnost kadila' in ali je bilo kaj z otrokom narobe.. prosim za odgovore...

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 585
13.1.2010 11:15:27   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: zalcy

dobro jutro vsem skupaj...
nadka30- ja, pomoje je res samo naklučje pripeljalo do tega, da sva se srečale...
ja, potem si isto zanosila kot jas.. po dveh user posted image , treje pa ni bilo več.. tako sem vesela, ker sem zanosila, vendar je strah še vedno v meni... predvsem pa sem zelo tečna, vse mi gre na živce...
sicer nevem katera je sestra irena... ima mogoče blontne kratke lase... vem samo to, da tisti dan, ko sem imela ss, me je najprej vprašala, če sem si otroka želela... al je blo kr tak... to me je še bolj spravilo v jok.. v tistem času sem vrgla paprije na mizo in odšla v sobo...
je pa tisti dan na uz bila še ena punca in je rekla, da neve kako bo, ker ji že prejšnji dan srček ni utripal, potem pa je šla še enkrat na uz... ker sem šla pred njo h ginekologinji nisem vedela kaj se je z njo dogajalo... po končani abraziji, pa sem jo srečala pri večerji in mi je povedala, da je tudi ona bila na abraziji...
vidim, da nas je veliko takih...user posted image user posted image
komaj čakam na prvi pregled, da bo vse ok in tudi tebi želim istouser posted image

sestra irena je tista, ki ima kratke črne lase, mene je full hodila tolažit mogoče še malo bolj zato, ker me pozna.Jaz sem tudi zamenjala svojega G po ss, ker to kar sem doživela po prvem pregledu ne privoščim nobeni, sedaj sem se pa prestavila k Ocvirkovi na Doberno.(kolker vem naj bi ta še jemala)Kako to da si se pa ti prestavila na Ptuj, iz katerega kraja pa si točno, ker se mi zdi da je Ptuj kar daleč.
lp

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 586
13.1.2010 11:19:33   
zalcy
jas sem iz slovenskih konjic... prej sem ga imela v ravnah na koroškem, ker sem gor živela, zdaj pa sem pri fantu, pa se mi zdi malo daleč tja vozit...
nisem pa našla nobenega bližje.. oz. nikjer več ne sprejemajo, kamor sem poklicala... kje imaš ti ginekologa v celju' iz celja si'
kaj pa je prišlo, da si zamenjala g

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 587
13.1.2010 11:30:28   
nadka30

jas sem iz slovenskih konjic... prej sem ga imela v ravnah na koroškem, ker sem gor živela, zdaj pa sem pri fantu, pa se mi zdi malo daleč tja vozit...
nisem pa našla nobenega bližje.. oz. nikjer več ne sprejemajo, kamor sem poklicala... kje imaš ti ginekologa v celju' iz celja si'
kaj pa je prišlo, da si zamenjala g

če ti tole povem to pa ni več naključe jaz sem iz istega konca kot ti, jaz sem imela prej G v slovesnkih konjicah, tega ne bi imela za nič na svetu večuser posted image user posted image user posted image user posted image , nato sem ša Ocvirovi na Doberno, (baje še vedno jemlje-pokliči in vprašaj.
Rajš ti ne bom razlagala kaj je bilo, ker takega pristopa po ss ne bi pričakovala niti si ga ne bi smel privoščit.Na kratko rečeno škoda kakšrnih koli besed.
Pol boma pa septembra lahko skupaj vozičkale, kako je svet majhenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 588
13.1.2010 11:32:16   
nadka30
pa še to sestra irena je tudi z najinih koncev doma je skoraj iz slovesnkih konjic, njen mož je ravnatelj na gimnazijiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Ali še študiraš oz. hodiš v službo?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 589
13.1.2010 11:33:43   
zalcy
res al kaj- ja to pa je čisto naklučje... no, v bistvu sem iz zreč...
ja sem čula veliko o njem zato nisem hotla it k njemu...
jah, problem pa je zdaj vtem, ker sem se na ptuju že naročla, prejšnji sestri pa naročla kam naj karoteko pošlje.. misliš, da je možno se prestavit, glede na to, da bo karoteka do petka tam.. tako mi je rekla

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 590
13.1.2010 11:35:03   
zalcy
jas sem zaključla s šolo, trenutno sem nezaposlena... iščem službo, samo v teh časih, je nikakor ne najdem...
pa ti
ja, mislim, da bi mogla vedet katero sestro misliš... njenga moža pa poznam..

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 591
13.1.2010 11:38:18   
nadka30
ja svet je res majhen, v zrečah v bloku stanuje moj brat.
Še dobro da nisli šla k njemu, ti ga ne priporočam.Pokliči in vprašaj drugega ti ne bom znala svetovat.
V kateri smeri pa iščeš službo?
Seveda jo boš najdla,jaz drugače hodim v službo v celje.
Pa je svet res majhenuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 592
13.1.2010 11:42:22   
Inčy

IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

Inčy meni je bilo včeraj dopoldne full slabo, potem sem pa nekje prebrala da naj popijem coca-colo in res sem jo, tako da popoldan mi ni bilo nič slabo, če je pitje coca-cola kaj pripomoglo temu pa ne vem.Drugače pa naj bi pomagalo proti slabosti jesti večkrat po malem, kakšne krekerje.
Drugače pa dnes imam samo rahle občasne slabosti, me pa močno boli v križu.In drugače kako si?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala nadka ... sem tudi jaz sprobala že z cocacolo in prepečencem in nič ... user posted image Uf, kako sem? Za znoret, saj pravim ... komaj čakam, da grem na pregled v petek, da prvo vidim, da je vse ok ... potem pa ga vprašam glede slabosti.

EX Inčika

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 593
13.1.2010 11:43:49   
Inčy

klemcy- katerega ginekologa pa maš na ptuju
ker jas sem se zdaj tudi prestavila na ptuj, nikjer drugje ni bilo fraj, oz. ne jemljejo več novih pacient...imam pa dr. šučur...
ima katera izkušnje z njim

Ginekolog 1A user posted image user posted image user posted image Boljšega ginekologa ne bi mogla dobit user posted image

EX Inčika

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 594
13.1.2010 11:58:26   
sanje2
inčy:
saj z slabostjo so ti cigareti zasmrdeli, bodi srečna po eni strani čeprav je hudo, da moraš non stop na wc bit, jaz bi pa rada da mi zasmrdijo pa mi ne rata in pon kufer že imam cigaretov

klemcy:
jaz nisem iz MB samo rodit grem tja, G imam v Sl. Bistrici drugače sem pa iz pohorja. Moja sodelavka hodi v ZD Adolfa Dorca v MB - nasproti občine, policije, pri slaviji. probaj tam mogoče je kaj fraj, mislim da je tam več ginekologov

zalcy:
mogoče nama bo pa ratalo prenehat, jaz si zelo želim in se bom potrudila. drugače pa poznam kar nekaj žensk ki so kadile v nosečnosti in niso imele težav - seveda to ni izgovor, ker mislim da če nasploh kajenje ni ok, potem tudi za dojenčka ni. in tudi jaz sem pri hčerki kadila sicer one najmanj močne in minimalno kolk sem lahk, sem pa bila v bolnici ker naj bi mi voda odtekala ( pa mi ni ) pa rekli so da je majhna, se mi pa zdi da morda včasih mal pretiravajo G in te kar obsodijo. majhna sem pa tudi jaz in mož tudi ni nevem kako velik, tako da hči tudi ne more bit velikanka.
drugače pa naj bi baje zaradi kajenja bil otročiček malce manjši, meni so tudi v bolnici takrat rekli da ni tako hudo kot eni zdravniki pravijo, na kakšnega pač naletiš.

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 595
13.1.2010 12:04:52   
zalcy
nadka30- v katerem bloku je pa tvoj bratuser posted image
zakaj je dobro, da nisem šla k njemu... te nisem zastopla... v čem je tako slab.. ker ga vse kritizirajo, pa sploh nevem zakaj... mi lahko malo opišeš prosim...user posted image
jas sem drugače ekonomski tehnik, in iščem nekaj v tej smeri.. kam pa ti hodiš v celje..
ja, zgleda da je svet res majhen... upajo, da bomo septembra skupaj vozikale naše maleuser posted image user posted image

(odgovor članu sanje2)
Neposredna povezava do sporočila: 596
13.1.2010 12:06:02   
Klemcy
Zalcy imam dr. Djukanoviča, hodim k njemu že več kot 10 let in sem ful zadovoljna z njim, tako da tut, če v tukaj ne bo nič prostega, se raje na Ptuj vozim, kot da tukaj dobim kakšno "pametno" ginekologinjo.user posted image  
Za dr. Šučur pa niti ne vem kateri je. Pa tudi sestre na oddelku so zeeeeelo prijazne in to mi res veliko pomeni!!!user posted image

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 597
13.1.2010 12:07:12   
zalcy
sanje2- tut jas sem nekje na netu prebrala, da kajenje vpiva na velikost otroka, zato se še tolk bolj bojim..user posted image pa ss sem mela in upam, da kajenje ni pripomoglo k temu... nevem, no.. za zdaj mi pašejo po hrani, sicer probam čim manj... vendar pa še nimam nobenih slabosti, da bi mi cigartei zasmrdeli-- upam, da bo nama uspelouser posted image user posted image

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 598
13.1.2010 12:08:58   
zalcy
inčy- hvala, da si me potolažla.. vsaj vem, da nisem tak slabo izbrala... hahha
sem slišala same pohvale o njemu, zato sem se odločla za njegauser posted image user posted image
tut ti maš njegha al kak... kdaj pa maš pregled'

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 599
13.1.2010 12:11:01   
zalcy
klemcy- iz kje pa si
kaj ta ginekolog dela v porodnišnici na ptuju al kjeuser posted image

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?