Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:31:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Doris nea se hece, ker boma z Lijo v petek do tebe prišle Kdaj te? čakte zaj...samo farbam...nič druga se mi je zdelo ja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:31:55
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m samo je zičič v petek na ribičiji in je vstopnina. Pa ne gre se tolk z vstopnino, gre se da je Zečič in da bo polno v nulo. Do zdaj je še stalno blo ko je bil on, pa čeprav se ne kadi več noter. bravo...vsaj ena je pogruntala... Te pa me sploh ne dobite tja! ti bom jaz raje eno zapela pa boš misla da si na ribičiji ok? SAmo veš kaj. Kaj ga zdaj neke jeb*** jaz sem misla v trenerki prit. Saj pa te nazdravim lahko v trenerki. Ve pa zdaj govorite še o nekih drugih gostilnah No, te pa bom jaz takrat domu šla.. jas pa s tabo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:31:58
|
|
|
|
arabela*
|
Babe.............jaz moram bit do ene pol dvanajste doma....zarad moje predrage hčerke...če me ne bo..ko se zbudi...bo rafal v bajti
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:32:16
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Doris nea se hece, ker boma z Lijo v petek do tebe prišle Kdaj te? aja. ups pozabila. Mater ej mam spomin kot zlata ribica. Kera rabi zaj Bilobil pa to? Samo sem študirala pol veš, da nebom mogla do Ce. ker Lija noče bit v jajci več se dere kot mali . Pa tak vprašanje kdaj bomo fertik v vrtcu
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:32:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 jas pa s tabo oki doki smoki
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:32:52
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Doris nea se hece, ker boma z Lijo v petek do tebe prišle Kdaj te? čakte zaj...samo farbam...nič druga se mi je zdelo ja
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:32:59
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Babe.............jaz moram bit do ene pol dvanajste doma....zarad moje predrage hčerke...če me ne bo..ko se zbudi...bo rafal v bajti
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:33:12
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Babe.............jaz moram bit do ene pol dvanajste doma....zarad moje predrage hčerke...če me ne bo..ko se zbudi...bo rafal v bajti Boš,boš.Saj se bomo zmenle.Sicer pa nobene nem nazaj držala.Kera bo htela še kam it,bo šla,kera pa ne,pa tudi ok.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:33:29
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Babe.............jaz moram bit do ene pol dvanajste doma....zarad moje predrage hčerke...če me ne bo..ko se zbudi...bo rafal v bajti ti oblubimo da boš pet do pol dvanajst doma...zjutraj...no naslednji dan
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:33:43
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Doris nea se hece, ker boma z Lijo v petek do tebe prišle Kdaj te? čakte zaj...samo farbam...nič druga se mi je zdelo ja adijo živci...nas je nagnila
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:33:59
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Doris nea se hece, ker boma z Lijo v petek do tebe prišle Kdaj te? aja. ups pozabila. Mater ej mam spomin kot zlata ribica. Kera rabi zaj Bilobil pa to? Samo sem študirala pol veš, da nebom mogla do Ce. ker Lija noče bit v jajci več se dere kot mali . Pa tak vprašanje kdaj bomo fertik v vrtcu Kaj pa avtozic? Ga lahko noter dama.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:34:40
|
|
|
|
arabela*
|
pridem
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:35:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj pa avtozic? Ga lahko noter dama. aja to pa ja.. Pa Maks gre cuj?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:35:12
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Babe.............jaz moram bit do ene pol dvanajste doma....zarad moje predrage hčerke...če me ne bo..ko se zbudi...bo rafal v bajti ti oblubimo da boš pet do pol dvanajst doma...zjutraj...no naslednji dan Te nabo samo bajta v rafalu ampak celi lent.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:35:30
|
|
|
|
doris04
|
nič stari pipa miško...grem te ...arivederči kolko vas mam zaj na farbanju ...nobene ne ...vse bote sive tak ko jas
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:35:45
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj pa avtozic? Ga lahko noter dama. aja to pa ja.. Pa Maks gre cuj? Kaj se hecaš? Ni šans.Ga bom tašči deportirala.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:35:46
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Babe.............jaz moram bit do ene pol dvanajste doma....zarad moje predrage hčerke...če me ne bo..ko se zbudi...bo rafal v bajti ti oblubimo da boš pet do pol dvanajst doma...zjutraj...no naslednji dan Te nabo samo bajta v rafalu ampak celi lent.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:36:18
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Babe.............jaz moram bit do ene pol dvanajste doma....zarad moje predrage hčerke...če me ne bo..ko se zbudi...bo rafal v bajti ti oblubimo da boš pet do pol dvanajst doma...zjutraj...no naslednji dan Te nabo samo bajta v rafalu ampak celi lent.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:36:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 nič stari pipa miško...grem te ...arivederči kolko vas mam zaj na farbanju ...nobene ne ...vse bote sive tak ko jas idi se malo spočit ja Nočko se tipkamo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:36:38
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 nič stari pipa miško...grem te ...arivederči kolko vas mam zaj na farbanju ...nobene ne ...vse bote sive tak ko jas Nočko,Doris!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:36:58
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj se hecaš? Ni šans.Ga bom tašči deportirala. just ask ja. Saj se bove slišali v petek zjutraj..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:37:06
|
|
|
|
ly117
|
Nočko doris.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:37:27
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj se hecaš? Ni šans.Ga bom tašči deportirala. just ask ja. Saj se bove slišali v petek zjutraj.. Ok.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:38:16
|
|
|
|
tasa_m
|
koliko je že ura Grem spat, ker Lijika mi že neke jamra. Ne vem če mi nebo bolana postala. Jutri greva sam do ZD po tisto posodico za blato dat pa domu. Nikam je ne pelam na prehod..kak mi je hripava NOČKOOO
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:39:09
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m koliko je že ura Grem spat, ker Lijika mi že neke jamra. Ne vem če mi nebo bolana postala. Jutri greva sam do ZD po tisto posodico za blato dat pa domu. Nikam je ne pelam na prehod..kak mi je hripava NOČKOOO Boščika mala! Nočko,Tasa!
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?