Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:01:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tasa tebi se pa danes samo smeje, kot sari*.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:02:01
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya beck....
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:02:13
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya beck....
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:02:13
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 čuj jas bom kr z dvema piskroma takt dajala...tak da špilaš pa lahko ti navadna al frajtonarca...samo da je fešta ti bi rada da nas na cesto sredi zime vržejo Znam samo Marko skače daj, daj ..kuža pazi bi tut šou skozi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:02:50
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 čuj jas bom kr z dvema piskroma takt dajala...tak da špilaš pa lahko ti navadna al frajtonarca...samo da je fešta ti bi rada da nas na cesto sredi zime vržejo Znam samo Marko skače Ma,jaz znam vse živo,samo na harmoniko ne več. Lahko pa grem malo k bratrancu,pa me bo naučil.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:03:06
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 daj, daj ..kuža pazi bi tut šou skozi kak pa gre kuža pazi...
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:03:26
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Znam samo Marko skače Saj ko ga bojo babe imele v riti jim bo pa vseeno na kajbojo plesale.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:04:10
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Znam samo Marko skače Saj ko ga bojo babe imele v riti jim bo pa vseeno na kajbojo plesale. Itak!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:04:17
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 čuj jas bom kr z dvema piskroma takt dajala...tak da špilaš pa lahko ti navadna al frajtonarca...samo da je fešta ti bi rada da nas na cesto sredi zime vržejo Znam samo Marko skače Ma,jaz znam vse živo,samo na harmoniko ne več. Lahko pa grem malo k bratrancu,pa me bo naučil. ti nam morš plac zrihtat...muzika pa je te na naši strani ne...pa glave bomo mi pri oknu vun tišale ko bojo sosedi tegle matali
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:04:35
|
|
|
|
sara*
|
Dober večer. Uh, koliko ste napisale. Saj bi se vam prej pridružla pa se moram učit Lepo bodite, vas bom jutri pri računalništvu prebrala . Nočko!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:04:38
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 kaj je kera kje vidla naprstne lutke...rabim za imitacijo pri hranjenju naše frače...sem gledala v mestu tam pri glasbeni šoli pa če met 27€ za čebelico...nema ništa...vem da jih majo v ikei 10 za 3 evre..pa nikak da koga zapecam da mi jih coj prnese Drugače pa jih dobiš zraven pri NIVEI..ko je nek darilen paket. Sem jih zadnjič v Lenartu videla. misliš da majo v dm-ju??? sem pa dobla te ob rojstvu darilni paket pa ni blo nič takega not v Mercatorju sem videla. V dmu še nisem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:04:41
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tasa tebi se pa danes samo smeje, kot sari*. Evo jo, se spet reži.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:05:18
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 čuj jas bom kr z dvema piskroma takt dajala...tak da špilaš pa lahko ti navadna al frajtonarca...samo da je fešta ti bi rada da nas na cesto sredi zime vržejo Znam samo Marko skače Ma,jaz znam vse živo,samo na harmoniko ne več. Lahko pa grem malo k bratrancu,pa me bo naučil. ti nam morš plac zrihtat...muzika pa je te na naši strani ne...pa glave bomo mi pri oknu vun tišale ko bojo sosedi tegle matali Valda!Jih bomo že v red spravle po hitrem postopku.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:05:41
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 kaj je kera kje vidla naprstne lutke...rabim za imitacijo pri hranjenju naše frače...sem gledala v mestu tam pri glasbeni šoli pa če met 27€ za čebelico...nema ništa...vem da jih majo v ikei 10 za 3 evre..pa nikak da koga zapecam da mi jih coj prnese Drugače pa jih dobiš zraven pri NIVEI..ko je nek darilen paket. Sem jih zadnjič v Lenartu videla. misliš da majo v dm-ju??? sem pa dobla te ob rojstvu darilni paket pa ni blo nič takega not v Mercatorju sem videla. V dmu še nisem. opa...v četrtek ga na tržaški obrnem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:05:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca Ob kateru uri pa se dobimo v petek? ob 20h ima matcar zabavo ob osmih bodi porihtana,poštimana....opecanjena...pobrita...sfrizirana....
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:06:16
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Znam samo Marko skače Saj ko ga bojo babe imele v riti jim bo pa vseeno na kajbojo plesale.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:06:34
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara* Dober večer. Uh, koliko ste napisale. Saj bi se vam prej pridružla pa se moram učit Lepo bodite, vas bom jutri pri računalništvu prebrala . Nočko! Ti tudi lepo bodi.Pa FAJN se uči! Nočko! Aja,pa rač.učitla mi pozdravi.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:06:35
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara* Dober večer. Uh, koliko ste napisale. Saj bi se vam prej pridružla pa se moram učit Lepo bodite, vas bom jutri pri računalništvu prebrala . Nočko! Mi o vuku, vuk na vrata.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:06:48
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: doris04 daj, daj ..kuža pazi bi tut šou skozi kak pa gre kuža pazi... vprašaj jana....kuza pazi z jepkom miga, stane, jeze, tacko da
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:06:55
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara* Dober večer. Uh, koliko ste napisale. Saj bi se vam prej pridružla pa se moram učit Lepo bodite, vas bom jutri pri računalništvu prebrala . Nočko! uči se uči, da boš pametna punca in neboš na stara leta v šolo hodla, ak kot jaz oktobra
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:07:15
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca Ob kateru uri pa se dobimo v petek? ob 20h ima matcar zabavo ob osmih bodi porihtana,poštimana....opecanjena...pobrita...sfrizirana....
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:07:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 vprašaj jana....kuza pazi z jepkom miga, stane, jeze, tacko da
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:07:17
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca Ob kateru uri pa se dobimo v petek? ob 20h ima matcar zabavo ob osmih bodi porihtana,poštimana....opecanjena...pobrita...sfrizirana.... pobrita? ki pa konkretno ? ostalo še gre vun
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:08:00
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: doris04 daj, daj ..kuža pazi bi tut šou skozi kak pa gre kuža pazi... vprašaj jana....kuza pazi z jepkom miga, stane, jeze, tacko da
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 12.1.2010 22:08:15
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca Ob kateru uri pa se dobimo v petek? ob 20h ima matcar zabavo ob osmih bodi porihtana,poštimana....opecanjena...pobrita...sfrizirana.... jas se od dans naprej ne tuširam da bom izjema, noge mam pa kosmate ko medvedka
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?