Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 12.1.2010 19:50:09
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: spps
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m
, zamenjaj te bedaste tabletke za Mireno, no, če še ne bosta imela hitro drugega otroka.
sploh jih več ne jemam ker se stalno, in to res stalno ko sem na KC zredim kot Pepa Sem se nazadje za 12 kd v letu dni in sem se zdaj za 10kg v 11.mesecih tak da KC čaooo baaaooooo, ne potrebujem vas več
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 12.1.2010 19:52:42
spps
, zamenjaj te bedaste tabletke za Mireno, no, če še ne bosta imela hitro drugega otroka.
sploh jih več ne jemam ker se stalno, in to res stalno ko sem na KC zredim kot Pepa Sem se nazadje za 12 kd v letu dni in sem se zdaj za 10kg v 11.mesecih tak da KC čaooo baaaooooo, ne potrebujem vas več
Iiiiii, in Lija dobi brateca!
te jo pa kar na hoško peljejo
točno
sej to ti že zdaj včasih ne fali velik,da greš na vikend paket
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 12.1.2010 20:25:43
spps
IZVIRNO SPOROČILO: spps sej to ti že zdaj včasih ne fali velik,da greš na vikend paket
točno, te veš kak bi bilo če bi imeli zdaj še enega Pol nebi imela sm wikend paketa, pol mi polni penzion nebi ušel
eh, saj drugi otrok bo čisto drugačen, bo spal celo noč že od rojstva, jedel vse, se sam igral tudi 1 uro skupaj. No, tak se jaz tolažim.
te jaz potolažim?
full dober avatar
A bi me? Pa kaj je pri tebi blo oz. je tak?
Hvala!
spala ni larisa, mali pa tud ne larisa je bila taka,da se je lahk sama igrala 1 uro, bila v stajici, bolj na easy, mali je pa pravi hiperaktivc, v stajici je bil,celih 15minut,sem že mislila,da bo živčnega pokasiral, sej se igra, ampak če sem blizu...Marcel se na momente prav zalima na mene...ne vem al zarad tega ker je fantek al kaj...
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 12.1.2010 20:28:43
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: spps sej to ti že zdaj včasih ne fali velik,da greš na vikend paket
točno, te veš kak bi bilo če bi imeli zdaj še enega Pol nebi imela sm wikend paketa, pol mi polni penzion nebi ušel
eh, saj drugi otrok bo čisto drugačen, bo spal celo noč že od rojstva, jedel vse, se sam igral tudi 1 uro skupaj. No, tak se jaz tolažim.
te jaz potolažim?
full dober avatar
A bi me? Pa kaj je pri tebi blo oz. je tak?
Hvala!
spala ni larisa, mali pa tud ne larisa je bila taka,da se je lahk sama igrala 1 uro, bila v stajici, bolj na easy, mali je pa pravi hiperaktivc, v stajici je bil,celih 15minut,sem že mislila,da bo živčnega pokasiral, sej se igra, ampak če sem blizu...Marcel se na momente prav zalima na mene...ne vem al zarad tega ker je fantek al kaj...
>Joj, moj tudi...!!! Pa, ko ga vzamem v naročje je okej.