|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 8 del
12.1.2010 14:51:23   
Anonimen
makaronov ni več.
O. je celo želel omako. za solato pa je rekel, da jo je samo v vrtcu in pri moji mami. tudi prav. (sem bila zadnjič prav prijetno presenečena, ko je sam z vilico zabodel solato in jo pojedel!)

aja, petra a,... bi bila po vsej verjetnosti jaz zmagovalka.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3176
12.1.2010 14:51:38   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Sem prebrala da ke Katarina_k tud nosečka user posted image user posted image user posted image ...joj pa upam da mi ne zameri kaj...
pa sej se je tud sama ze pofockala....ona je nasa majcica 2009 in 2010

aja ups...pol pa mogoče nisem prebrala takrat user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
12.1.2010 14:55:17   
Leela
saj bo... Samo teži me ker tavelkemu ne morem pomagat, ker se praska ponoči in joče. Posledično smo vsi slabe volje. B. je pa tudi nekaj slabolvoljen in to tudi name vpliva...

user posted image  hvala punci

Zdajle pijem kafe, kolk je to ena fajn pijača user posted image

christiana upam, da ste dobro opravili in se dogovorili.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
12.1.2010 14:57:30   
Leela
k.tja lahko boste dobili čisto malo pikic. pač to je treba dati skoz.

majana tole z vašo RA in fizioterapijo se mi zdi pa po pravici povedano čudno. napišeš kaj vse J. dela pa je hipoton user posted image .

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
12.1.2010 15:03:22   
ledenka
kolk anti dan... no, vsaj ortopan sem uspela opravit. pa kup bonov za -15% sm si v DM sprintala, se bo ka poznalo, ko plenice skos tam kupujem. dežne prevleke pa niso meli, jih dobijo v petek, upam, da res.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
12.1.2010 15:12:58   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

majana tole z vašo RA in fizioterapijo se mi zdi pa po pravici povedano čudno. napišeš kaj vse J. dela pa je hipoton user posted image .

jah... jaz sem tudi mislila da se to opazi oziroma pokaže prej, če se... očitno tudi če se obrača in sedi ne dela tega tako kot bi moral

ma dobro, sej zdej sem se 'pomirila'... pač nisem mislila da bo toliko tega našla

bomo pa lepo hodili v RA in fth, potem bom pa dala za podaljšanje vlogo... branila se ne bi dodatnih 3 mesecev porodniške user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
12.1.2010 15:23:02   
HM84
"morning".... user posted image

Tud mene lahko na seznamu obarvate zeleno. Me moj skos sprašuje, kdaj grem z zmajčicami na večerjouser posted image user posted image user posted image Pa prav, če bojo mel pa kdaj zmajčki večerjo, naj pa povem, bi šeu tud onuser posted image

Tud Alex je danes jedel špinačne testenine - z omako iz bučk,korenčka in kisle smetane.

Ruzak - uh... men je čist mimuser posted image Ko nosim Alexa, me vse boli...10kg je pa že karuser posted image   Mam pa podobnega kot si ga je Čveka zbrala, samo brez strehice, je pa sposojen, ker so dragi kot user posted image

ajetam - vse najboljše in najlepšeuser posted image

tepih - tud pri meni sux. Mi smo ga sicer imeli, ker je kar hladno po tleh, ampak se je na njem nabralo precej dlak od zajčka, tako da sem ga kar skenslala, ko je Alex prišel domovuser posted image Zdaj ga ne kupim za noben dnar več...

Avtosedež
- mi bomo kupili tega od Recara http://bob.webteh.com/si/recaro-otroski-avtosedezi/skupina-i-in-ii-iii-g80.shtml
je že napol dirkaškiuser posted image

Avto - včeraj smo šli končno pogledat moj sanjsi avto...2 toyoti avensis...mislim, čist katastrofa... brez servisne knjižce, že 4 lastnik, cel orajsan okol...čist kontra kot piše na netu oz.ti povejo po telefonu... Sm bla jezna ktuser posted image user posted image user posted image user posted image

Drugač imam pa danes čistilni dan, a pride katera pomagatuser posted image Sem končno pospravila smreko, zdej moram pa še po tleh, pa vse pomit pa....jao jao...
Še počakam da se mali zbudi, in da potem z mojim odpeketata, da bom lahko v miru pospravla.user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
12.1.2010 15:56:54   
Anonimen
HM: ja mal drugačen je k un na sliki ampak je neki tazga ima streho polno žepkol za sokove in za kakšno planicouser posted image   sem šla dones z nahrbtnikom v vrtec po sinka in je bilo super tako da sem zelo zadovolnauser posted image sej sm tud jz rablenga kupila k se mi zdi brezveze dat nevem kojk dnarja za te tri- šter mesece k bo mo uporabljal k pol k shod je ne bom nosila v nahrbtniku, pa še preteška bo jih ima že zdaj tm bliz 9kg

(odgovor članu HM84)
  Neposredna povezava do sporočila: 3183
12.1.2010 16:34:51   
tubby
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

jupi dobila nahrbtnik s strehcouser posted image user posted image user posted image

http://www.bolha.com/oglas383630748/slika0/otroski-nahrbtniki

neki tazgauser posted image

super user posted image lih tega sm gledala, si že zmenjena da ga kupiš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
12.1.2010 16:36:56   
tubby
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

jah... jaz sem tudi mislila da se to opazi oziroma pokaže prej, če se... očitno tudi če se obrača in sedi ne dela tega tako kot bi moral

ma dobro, sej zdej sem se 'pomirila'... pač nisem mislila da bo toliko tega našla

bomo pa lepo hodili v RA in fth, potem bom pa dala za podaljšanje vlogo... branila se ne bi dodatnih 3 mesecev porodniške user posted image

o to bi blo super kar čez poletje doma user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
12.1.2010 16:38:14   
tubby

Sem prebrala da ke Katarina_k tud nosečka user posted image user posted image user posted image ...joj pa upam da mi ne zameri kaj...

OMG kaz ne predsatvljam zdele....

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
12.1.2010 16:42:04   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: tubby

OMG kaz ne predsatvljam zdele....

jaz tud ne user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
12.1.2010 17:03:35   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

jupi dobila nahrbtnik s strehcouser posted image user posted image user posted image

http://www.bolha.com/oglas383630748/slika0/otroski-nahrbtniki

neki tazgauser posted image

super user posted image lih tega sm gledala, si že zmenjena da ga kupiš?

sem ga kupila od enga kolega tak da tega ne bom, je pa moj kar podobenuser posted image

(odgovor članu tubby)
  Neposredna povezava do sporočila: 3188
12.1.2010 17:07:36   
ledenka

ti bomo naše mulce pripeljale v varstvo user posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
12.1.2010 17:07:57   
maja1488
Sva vozičkale cel an...je blo sneg in potem sonce. Super sm se nadihala. In sprintala en miljon bonov za DM user posted image
Zdej sm pa sama z obema frajlama.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
12.1.2010 17:16:52   
eelyy
ojla!

zjutraj sem na wc spet zagledala rjavkasto rdeč izcedek in sem šla takoj v zdravstveni dom k G. me je pregledala in je rekla,da bitje srčka je da zgleda vse ok,ampak da je posteljica blizu materničnega vratu in da bi se tudi lahko odluščila.....da moram veliko pšočivat in piti magnezij,če bo večja krvavitev mi bo prepisala tabletke.

aha uveljavitev za dohodnine zame še nevelja,ker lahko komaj drugo leto uveljavim otroka saj se računa za leto nazaj.....sem pokaperala ko sem brala!

nč zdej pa grem mejte se **

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
12.1.2010 17:21:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: eelyy

ojla!

zjutraj sem na wc spet zagledala rjavkasto rdeč izcedek in sem šla takoj v zdravstveni dom k G. me je pregledala in je rekla,da bitje srčka je da zgleda vse ok,ampak da je posteljica blizu materničnega vratu in da bi se tudi lahko odluščila.....da moram veliko pšočivat in piti magnezij,če bo večja krvavitev mi bo prepisala tabletke.

aha uveljavitev za dohodnine zame še nevelja,ker lahko komaj drugo leto uveljavim otroka saj se računa za leto nazaj.....sem pokaperala ko sem brala!

nč zdej pa grem mejte se **

ja od maja 2009 do decemra 2009 že lahko uveljavlaš ker je laniuser posted image

(odgovor članu eelyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3192
12.1.2010 17:48:33   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

ti bomo naše mulce pripeljale v varstvo user posted image

o, kolk mi zaupate user posted image user posted image

ledenka, sem bila danes v BTC v Zari, sem vzela belega in sivega

ampak kako je Z. tam bolj zrihtana, pravi užitek je it notr, tukaj v mestu je vedno vse nametano, ful manj stvari imajo... sem videla take lepe plaščke za 80 eur, sam kaj ko jih ne rabim imet toliko user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
12.1.2010 17:50:27   
majana79
eelyy, počivaj kolikor lahko, pa ne več toliko pospravljat, boš že user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bolj je važna mala pikica

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
12.1.2010 18:25:46   
meduzica
jst sem pa čist HUDA user posted image user posted image sem šla do DMja sprintat bone pa jim je info točka "crknila"

so 2x rebootali pa se kar ni pobrat hotla mašina ... grrrrrrrr ....... pol ure mojga življenja šlo v nič .. jutri se valda ne bo več dal sprintat ...

šmrc pa tolk točk mam ... šalabajzki jedni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
12.1.2010 18:31:52   
maja1488
Rezervirali smučanje user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
12.1.2010 19:10:34   
Leela
super, mi pa ne user posted image

jaz sem samo 3 kupone sprintala, enega pa že unovčla. So pa za ponucat do konca februarja.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
12.1.2010 19:33:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Rezervirali smučanje user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image   kam pa greste smučat?

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 3198
12.1.2010 19:40:34   
Anonimen
mulčka zaspala v minutki! oba hkrati! uf,... več takšnih večerov, prosim.

eelyy, počivaj! držim pestke, da bo vse okej!user posted image
maja, super za smučanje!

mi bomo tudi mogoče šli za kakšne tri dni v zimsko rajanje,... če bomo šli, bo termin ravno na "večerjo" padel,... pa danes sem klicala na faks glede zagovora diplome, bi tudi znalo biti naslednji petek,... zato udeležbe še ne morem potrditi zagotovo. nekje konec tega tedna bom zagotovo vedela, kako in kaj,...

jutri, se mi zdi, bom tudi še O.ja doma zadržala...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3199
12.1.2010 19:42:27   
Anonimen
a ja, probavam novo tehniko nočnega spanja... v spalnici sem prižgala radiator. toplota uspavauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?