Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 14:51:23
|
|
|
|
Anonimen
|
makaronov ni več. O. je celo želel omako. za solato pa je rekel, da jo je samo v vrtcu in pri moji mami. tudi prav. (sem bila zadnjič prav prijetno presenečena, ko je sam z vilico zabodel solato in jo pojedel!) aja, petra a,... bi bila po vsej verjetnosti jaz zmagovalka.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 14:51:38
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Sem prebrala da ke Katarina_k tud nosečka ...joj pa upam da mi ne zameri kaj... pa sej se je tud sama ze pofockala....ona je nasa majcica 2009 in 2010 aja ups...pol pa mogoče nisem prebrala takrat
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 14:55:17
|
|
|
|
Leela
|
saj bo... Samo teži me ker tavelkemu ne morem pomagat, ker se praska ponoči in joče. Posledično smo vsi slabe volje. B. je pa tudi nekaj slabolvoljen in to tudi name vpliva... hvala punci Zdajle pijem kafe, kolk je to ena fajn pijača christiana upam, da ste dobro opravili in se dogovorili.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 14:57:30
|
|
|
|
Leela
|
k.tja lahko boste dobili čisto malo pikic. pač to je treba dati skoz. majana tole z vašo RA in fizioterapijo se mi zdi pa po pravici povedano čudno. napišeš kaj vse J. dela pa je hipoton .
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 15:03:22
|
|
|
|
ledenka
|
kolk anti dan... no, vsaj ortopan sem uspela opravit. pa kup bonov za -15% sm si v DM sprintala, se bo ka poznalo, ko plenice skos tam kupujem. dežne prevleke pa niso meli, jih dobijo v petek, upam, da res.
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 15:12:58
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela majana tole z vašo RA in fizioterapijo se mi zdi pa po pravici povedano čudno. napišeš kaj vse J. dela pa je hipoton . jah... jaz sem tudi mislila da se to opazi oziroma pokaže prej, če se... očitno tudi če se obrača in sedi ne dela tega tako kot bi moral ma dobro, sej zdej sem se 'pomirila'... pač nisem mislila da bo toliko tega našla bomo pa lepo hodili v RA in fth, potem bom pa dala za podaljšanje vlogo... branila se ne bi dodatnih 3 mesecev porodniške
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 15:23:02
|
|
|
|
HM84
|
"morning".... Tud mene lahko na seznamu obarvate zeleno. Me moj skos sprašuje, kdaj grem z zmajčicami na večerjo Pa prav, če bojo mel pa kdaj zmajčki večerjo, naj pa povem, bi šeu tud on Tud Alex je danes jedel špinačne testenine - z omako iz bučk,korenčka in kisle smetane. Ruzak - uh... men je čist mim Ko nosim Alexa, me vse boli...10kg je pa že kar Mam pa podobnega kot si ga je Čveka zbrala, samo brez strehice, je pa sposojen, ker so dragi kot ajetam - vse najboljše in najlepše tepih - tud pri meni sux. Mi smo ga sicer imeli, ker je kar hladno po tleh, ampak se je na njem nabralo precej dlak od zajčka, tako da sem ga kar skenslala, ko je Alex prišel domov Zdaj ga ne kupim za noben dnar več... Avtosedež - mi bomo kupili tega od Recara http://bob.webteh.com/si/recaro-otroski-avtosedezi/skupina-i-in-ii-iii-g80.shtml je že napol dirkaški Avto - včeraj smo šli končno pogledat moj sanjsi avto...2 toyoti avensis...mislim, čist katastrofa... brez servisne knjižce, že 4 lastnik, cel orajsan okol...čist kontra kot piše na netu oz.ti povejo po telefonu... Sm bla jezna kt Drugač imam pa danes čistilni dan, a pride katera pomagat Sem končno pospravila smreko, zdej moram pa še po tleh, pa vse pomit pa....jao jao... Še počakam da se mali zbudi, in da potem z mojim odpeketata, da bom lahko v miru pospravla.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 15:56:54
|
|
|
|
Anonimen
|
HM: ja mal drugačen je k un na sliki ampak je neki tazga ima streho polno žepkol za sokove in za kakšno planico sem šla dones z nahrbtnikom v vrtec po sinka in je bilo super tako da sem zelo zadovolna sej sm tud jz rablenga kupila k se mi zdi brezveze dat nevem kojk dnarja za te tri- šter mesece k bo mo uporabljal k pol k shod je ne bom nosila v nahrbtniku, pa še preteška bo jih ima že zdaj tm bliz 9kg
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 16:36:56
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Leela majana tole z vašo RA in fizioterapijo se mi zdi pa po pravici povedano čudno. napišeš kaj vse J. dela pa je hipoton . jah... jaz sem tudi mislila da se to opazi oziroma pokaže prej, če se... očitno tudi če se obrača in sedi ne dela tega tako kot bi moral ma dobro, sej zdej sem se 'pomirila'... pač nisem mislila da bo toliko tega našla bomo pa lepo hodili v RA in fth, potem bom pa dala za podaljšanje vlogo... branila se ne bi dodatnih 3 mesecev porodniške o to bi blo super kar čez poletje doma
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 16:38:14
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Sem prebrala da ke Katarina_k tud nosečka ...joj pa upam da mi ne zameri kaj... pa sej se je tud sama ze pofockala....ona je nasa majcica 2009 in 2010 OMG kaz ne predsatvljam zdele....
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 16:42:04
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tubby IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Sem prebrala da ke Katarina_k tud nosečka ...joj pa upam da mi ne zameri kaj... pa sej se je tud sama ze pofockala....ona je nasa majcica 2009 in 2010 OMG kaz ne predsatvljam zdele.... jaz tud ne
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 17:03:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tubby IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 jupi dobila nahrbtnik s strehco http://www.bolha.com/oglas383630748/slika0/otroski-nahrbtniki neki tazga super lih tega sm gledala, si že zmenjena da ga kupiš? sem ga kupila od enga kolega tak da tega ne bom, je pa moj kar podoben
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 17:07:36
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tubby IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Leela majana tole z vašo RA in fizioterapijo se mi zdi pa po pravici povedano čudno. napišeš kaj vse J. dela pa je hipoton . jah... jaz sem tudi mislila da se to opazi oziroma pokaže prej, če se... očitno tudi če se obrača in sedi ne dela tega tako kot bi moral ma dobro, sej zdej sem se 'pomirila'... pač nisem mislila da bo toliko tega našla bomo pa lepo hodili v RA in fth, potem bom pa dala za podaljšanje vlogo... branila se ne bi dodatnih 3 mesecev porodniške o to bi blo super kar čez poletje doma ti bomo naše mulce pripeljale v varstvo
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 17:07:57
|
|
|
|
maja1488
|
Sva vozičkale cel an...je blo sneg in potem sonce. Super sm se nadihala. In sprintala en miljon bonov za DM Zdej sm pa sama z obema frajlama.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 17:16:52
|
|
|
|
eelyy
|
ojla! zjutraj sem na wc spet zagledala rjavkasto rdeč izcedek in sem šla takoj v zdravstveni dom k G. me je pregledala in je rekla,da bitje srčka je da zgleda vse ok,ampak da je posteljica blizu materničnega vratu in da bi se tudi lahko odluščila.....da moram veliko pšočivat in piti magnezij,če bo večja krvavitev mi bo prepisala tabletke. aha uveljavitev za dohodnine zame še nevelja,ker lahko komaj drugo leto uveljavim otroka saj se računa za leto nazaj.....sem pokaperala ko sem brala! nč zdej pa grem mejte se **
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 17:21:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: eelyy ojla! zjutraj sem na wc spet zagledala rjavkasto rdeč izcedek in sem šla takoj v zdravstveni dom k G. me je pregledala in je rekla,da bitje srčka je da zgleda vse ok,ampak da je posteljica blizu materničnega vratu in da bi se tudi lahko odluščila.....da moram veliko pšočivat in piti magnezij,če bo večja krvavitev mi bo prepisala tabletke. aha uveljavitev za dohodnine zame še nevelja,ker lahko komaj drugo leto uveljavim otroka saj se računa za leto nazaj.....sem pokaperala ko sem brala! nč zdej pa grem mejte se ** ja od maja 2009 do decemra 2009 že lahko uveljavlaš ker je lani
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 17:48:33
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: tubby IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Leela majana tole z vašo RA in fizioterapijo se mi zdi pa po pravici povedano čudno. napišeš kaj vse J. dela pa je hipoton . jah... jaz sem tudi mislila da se to opazi oziroma pokaže prej, če se... očitno tudi če se obrača in sedi ne dela tega tako kot bi moral ma dobro, sej zdej sem se 'pomirila'... pač nisem mislila da bo toliko tega našla bomo pa lepo hodili v RA in fth, potem bom pa dala za podaljšanje vlogo... branila se ne bi dodatnih 3 mesecev porodniške o to bi blo super kar čez poletje doma ti bomo naše mulce pripeljale v varstvo o, kolk mi zaupate ledenka, sem bila danes v BTC v Zari, sem vzela belega in sivega ampak kako je Z. tam bolj zrihtana, pravi užitek je it notr, tukaj v mestu je vedno vse nametano, ful manj stvari imajo... sem videla take lepe plaščke za 80 eur, sam kaj ko jih ne rabim imet toliko
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 17:50:27
|
|
|
|
majana79
|
eelyy, počivaj kolikor lahko, pa ne več toliko pospravljat, boš že bolj je važna mala pikica
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 18:25:46
|
|
|
|
meduzica
|
jst sem pa čist HUDA sem šla do DMja sprintat bone pa jim je info točka "crknila" so 2x rebootali pa se kar ni pobrat hotla mašina ... grrrrrrrr ....... pol ure mojga življenja šlo v nič .. jutri se valda ne bo več dal sprintat ... šmrc pa tolk točk mam ... šalabajzki jedni
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 18:31:52
|
|
|
|
maja1488
|
Rezervirali smučanje
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 19:10:34
|
|
|
|
Leela
|
super, mi pa ne jaz sem samo 3 kupone sprintala, enega pa že unovčla. So pa za ponucat do konca februarja.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 19:33:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Rezervirali smučanje kam pa greste smučat?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 19:40:34
|
|
|
|
Anonimen
|
mulčka zaspala v minutki! oba hkrati! uf,... več takšnih večerov, prosim. eelyy, počivaj! držim pestke, da bo vse okej! maja, super za smučanje! mi bomo tudi mogoče šli za kakšne tri dni v zimsko rajanje,... če bomo šli, bo termin ravno na "večerjo" padel,... pa danes sem klicala na faks glede zagovora diplome, bi tudi znalo biti naslednji petek,... zato udeležbe še ne morem potrditi zagotovo. nekje konec tega tedna bom zagotovo vedela, kako in kaj,... jutri, se mi zdi, bom tudi še O.ja doma zadržala...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 12.1.2010 19:42:27
|
|
|
|
Anonimen
|
a ja, probavam novo tehniko nočnega spanja... v spalnici sem prižgala radiator. toplota uspava
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?